three_brothers1 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Αλλο εννοώ βρε,αν στο κινητο που ειχα για καποιο λογο κολλούσε και δεν δουλευε το power button,εβγαζα την μπαταρια και μετα επανεκινηση! Σ'αυτο πως? Σε αυτό θα πατάς το power button συνεχόμενα Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Σε αυτό θα πατάς το power button συνεχόμενα Οκ αυτο ειπα κι εγω κι ο αλλος μου λεει οτι το κανουν εδω και 5 χρονια τα android :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Οκ αυτο ειπα κι εγω κι ο αλλος μου λεει οτι το κανουν εδω και 5 χρονια τα android :o Ναι δεν σου είπε κάτι κακό. Την αλήθεια είπε Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Ναι δεν σου είπε κάτι κακό. Την αλήθεια είπε Αλλο το ενα αλλο το αλλο,πατωντας το κουμπακι δεν σβηνουν τα κινητα απλα σε βγαζουν στο power menu(αν οχι σε ολα σε καποια τουλαχιστον). Αλλα βγαινουμε οφ τοπικ και δεν ειναι σωστο! Ευχαριστω παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Αλλο το ενα αλλο το αλλο,πατωντας το κουμπακι δεν σβηνουν τα κινητα απλα σε βγαζουν στο power menu(αν οχι σε ολα σε καποια τουλαχιστον). Αλλα βγαινουμε οφ τοπικ και δεν ειναι σωστο! Ευχαριστω παντως Κάνεις λάθος Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 (edited) Άλλη μια noob ερώτηση (συγχωρατε με). Έχει το κινητό καταγραφή slow motion video? Ή μέσω εφαρμογής γίνεται? Και κατι ακόμα. Μιας και δεν είναι rooted, μήπως το κινητό έχει αυτόματη απενεργοποίηση εφαρμογών ωστε να μην τρέχουν στο παρασκήνιο και να μην ενεργοποιηθουν με το που ανοιξω τα δεδομένα (πχ Facebook)? Να κανει δηλαδή κάτι σαν τη δουλεια του greenify, σιχαινομαι να ανοιγω τα δεδομένα και κατευθειαν να μου ερχονται ειδοποιησεις και να φαινομαι online.. Edited March 27, 2015 by aggeloszog Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Κάνεις λάθος Τα 6-7 κινητα που περασαν απ τα χερια μου τους τελευταιους 6 μηνες ετσι δουλευαν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Τα 6-7 κινητα που περασαν απ τα χερια μου τους τελευταιους 6 μηνες ετσι δουλευαν! οποιος θελει στο merimobiles το εχει 199,48=183 ευρω...το 16αρι ασπρο...με κουπονι madmarch(που μαλλον ειναι μεχρι τελους μαρτιου..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Σημερα το πρωι παρελαβα και εγω το δικο μου Κινεζικης εκδοσης ομως. Ειναι το 1ο Meizu που παιρνω και εχω να πω οτι τοσο καλη εντυπωση απο το 1ο boot ειναι η μολις δευτερη συσκευη που μου το κανει:) Η αλλη ηταν το Οneplus one. Παρα την διαφορα χρηματων μονο με το παραπανω μπορω να συγκρινω το Meizu out of the box, φοβερη ποιοτητα κατασκευης χωρις τριγμους ζητηματα συναρμολογησης κλπ ομορφο και με πολυ καλο μεγεθος για τις ιντσες του, γρηγορο χωρις το παραμικρο λαγκαρισμα με ακαριαιαο ανοιγμα ολων των εφρμογων (ευχαριστη εκπληξη το Flyme για μενα), wifi πανω απο τον μεσο ορο, ηχος δυνατος και καθαρος και τελος αυτο που παντα με καιει περισσοτερο ζωντανη οθονη και κυριως βουτηρο με απιστευτη αισθηση στο scrolling και στις αλλαγες οθονων κλπ Σε πρωτη φαση δηλωνω Fun της Meizu και οτι θα ξαναπαρω σιγουρα και το επομενο μου τηλεφωνο απο αυτην.:cool: Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Σημερα το πρωι παρελαβα και εγω το δικο μου Κινεζικης εκδοσης ομως. Ειναι το 1ο Meizu που παιρνω και εχω να πω οτι τοσο καλη εντυπωση απο το 1ο boot ειναι η μολις δευτερη συσκευη που μου το κανει:) Η αλλη ηταν το Οneplus one. Παρα την διαφορα χρηματων μονο με το παραπανω μπορω να συγκρινω το Meizu out of the box, φοβερη ποιοτητα κατασκευης χωρις τριγμους ζητηματα συναρμολογησης κλπ ομορφο και με πολυ καλο μεγεθος για τις ιντσες του, γρηγορο χωρις το παραμικρο λαγκαρισμα με ακαριαιαο ανοιγμα ολων των εφρμογων (ευχαριστη εκπληξη το Flyme για μενα), wifi πανω απο τον μεσο ορο, ηχος δυνατος και καθαρος και τελος αυτο που παντα με καιει περισσοτερο ζωντανη οθονη και κυριως βουτηρο με απιστευτη αισθηση στο scrolling και στις αλλαγες οθονων κλπ Σε πρωτη φαση δηλωνω Fun της Meizu και οτι θα ξαναπαρω σιγουρα και το επομενο μου τηλεφωνο απο αυτην.:cool: ηταν επιλογη σου να το παρεις κινεζικη?η ετυχε?το ηχειο ειναι απο τα πρωτα που με ενδιαφερουν.ειναι δυνατο και ποιοτικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Άλλη μια noob ερώτηση (συγχωρατε με). Έχει το κινητό καταγραφή slow motion video? Ή μέσω εφαρμογής γίνεται? Και κατι ακόμα. Μιας και δεν είναι rooted, μήπως το κινητό έχει αυτόματη απενεργοποίηση εφαρμογών ωστε να μην τρέχουν στο παρασκήνιο και να μην ενεργοποιηθουν με το που ανοιξω τα δεδομένα (πχ Facebook)? Να κανει δηλαδή κάτι σαν τη δουλεια του greenify, σιχαινομαι να ανοιγω τα δεδομένα και κατευθειαν να μου ερχονται ειδοποιησεις και να φαινομαι online.. Το κινητό πάιρνει ροοτ από την εταιρεία. Μην λέμε τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά. Επίσης εδώ δεν λύνουμε ό,τι γενική απορία υπάρχει για το android. Υπάρχουν άλλα θέματα για αυτό. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 ηταν επιλογη σου να το παρεις κινεζικη?η ετυχε?το ηχειο ειναι απο τα πρωτα που με ενδιαφερουν.ειναι δυνατο και ποιοτικο? Ναι επιλογη μου μιας και εχω παντα και ενα 2ο τηλεφωνο, οποτε εχοντας παντα ανοιχτο το αλλο σαν hotspot κανω και απο το meizu οτι θελω, ασε που το πηρα μολις 160USD. Το ηχειο εμενα με καλυπτει απολυτα αλλα ας σου απαντησει και κανενας αλλος που να το εχει αρκτο καιρο στην κατοχη του! Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Το κινητό πάιρνει ροοτ από την εταιρεία. Μην λέμε τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά. Επίσης εδώ δεν λύνουμε ό,τι γενική απορία υπάρχει για το android. Υπάρχουν άλλα θέματα για αυτό. Νομίζω πως δεν ρώτησα κάτι γενικόλογο..Αλλά ήθελα να μάθω αν η flyme έχει κάτι σαν πάγωμα εφαρμογών χωρίς να πρέπει να γίνει root το κινητό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Νομίζω πως δεν ρώτησα κάτι γενικόλογο..Αλλά ήθελα να μάθω αν η flyme έχει κάτι σαν πάγωμα εφαρμογών χωρίς να πρέπει να γίνει root το κινητό.. Όχι δεν έχει. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Νομίζω πως δεν ρώτησα κάτι γενικόλογο..Αλλά ήθελα να μάθω αν η flyme έχει κάτι σαν πάγωμα εφαρμογών χωρίς να πρέπει να γίνει root το κινητό.. Στα τελευταια update ΕΧΕΙ. στο security το power saving. Ναι επιλογη μου μιας και εχω παντα και ενα 2ο τηλεφωνο, οποτε εχοντας παντα ανοιχτο το αλλο σαν hotspot κανω και απο το meizu οτι θελω, ασε που το πηρα μολις 160USD. Το ηχειο εμενα με καλυπτει απολυτα αλλα ας σου απαντησει και κανενας αλλος που να το εχει αρκτο καιρο στην κατοχη του! Μια μικρη υποψία...εβαλες καρτα σιμ και ΟΝΤΟΣ δεν μπαινει 3G? Για δοκιμασε το pls... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 (edited) Στα τελευταια update ΕΧΕΙ. στο security το power saving. Μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμένος, γιατι επιλογη power-saving στο security δεν βρίσκω. Και οταν λες "στα τελευταία update" ποια εννοείς; την 4.2.0.3Α; Εγω εχω κανει παγωμα κάποιων συγκεκριμενων εφαρμογών (appcenter, weather, game center, system keyboard και reader) με το titanium backup αλλα ειμαι root! Και δεν νομιζω οτι υπάρχει δυνατοτητα να κανεις κατι τέτοιο χωρίς root και χρήση τρίτης εφαρμογής. Αν κανω λάθος διορθώστε με. Edited March 28, 2015 by mitsre Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμένος, γιατι επιλογη power-saving στο security δεν βρίσκω. Και οταν λες "στα τελευταία update" ποια εννοείς; την 4.2.0.3Α; Εγω εχω κανει παγωμα κάποιων συγκεκριμενων εφαρμογών (appcenter, weather, game center, system keyboard και reader) με το titanium backup αλλα ειμαι root! Και δεν νομιζω οτι υπάρχει δυνατοτητα να κανεις κατι τέτοιο χωρίς root και χρήση τρίτης εφαρμογής. Αν κανω λάθος διορθώστε με. Κατάλαβα τι εννοεί ο φίλος αλλά αναφέρεται στην διαχείριση του επεξεργαστή και όχι στο να κλείνει τις εφαρμογές. Στο power saving δουλεύουν λιγότεροι πυρήνες, στο balanced 6 και στο full (δεν θυμάμαι όνομα,) και οι 8.βεβαια από τι διάβασα μεσαία επιλογή και φουλ (είπαμε δεν θυμάμαι) είναι σχεδόν το ίδιο) Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 (edited) Οχι οχι οχι παιδια, δικο μου φαουλ!!!Συγγνώμη Αυτο που λεω υπαρχει εδω και 2-3 βδομαδες στις τεστ του MX4...ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΑ πως θα το ειχαν βαλει και στο note...!!!! Αλλα μαλλον θα σας ερθει ποιο μετα, παντος θα μπει.Στο security ενα power saving τετραγονο που θα σου κλεινει τα παντα εκτος απο αυτα που ΘΕΣ να τρεχουν οταν το κινητο ειναι idle. Sory για το μπερδεμα, δεν εχει ΤΩΡΑ θα εχει σιγουρα ομως σε λιγο ηταν η σωστη απανταση. Edited March 28, 2015 by sam28 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Πιο πολλά δώρα πεθαίνεις! Δερμάτινη θήκη, σιλικονατη θήκη, φορτιστή αυτοκινήτου, φιλμακι οθόνης! Επίσης, υπάρχει τρόπος να κατέβει πιο γρήγορα το Update του Play Store; Δεν προχωράει με τίποτα η μπάρα προόδου. Αυτό το μικρούλι μπιχλιμπιδι πάνω δεξιά της flip θηκης τι είναι? Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Αυτό το μικρούλι μπιχλιμπιδι πάνω δεξιά της flip θηκης τι είναι? Λογικά θα λες το στρασακι. Και καλά καλυμμα της τρύπας για τα ακουστικά, για να μην μπαίνει σκόνη. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Λογικά θα λες το στρασακι. Και καλά καλυμμα της τρύπας για τα ακουστικά, για να μην μπαίνει σκόνη. μπα,κατι αλλο ειναι αυτο κατι κανει στο κινητο...ειχα ενα τοπεταξα,κατι σαν αυτο http://www.gearbest.com/cables-adapter/pp_58618.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 μπα,κατι αλλο ειναι αυτο κατι κανει στο κινητο...ειχα ενα τοπεταξα,κατι σαν αυτο http://www.gearbest.com/cables-adapter/pp_58618.html Απομίμηση του pressy. Κάνε μια αναζήτηση και θα δεις τι είναι Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Η μπαταρία είναι εξαιρετική, δεν έχω κανένα παράπονο, αλλά απορώ πώς μερικοί τρώτε 1% όλη την νύχτα. Εγώ με 2 κάρτες μέσα, με Wifi on και σε 8 ώρες έφαγε 4%. Χωρίς airplane mode, greenify κλπ. Επίσης γενικά πόση free Ram έχετε; Εμένα μονίμως μένει με 150-200mb και μου κάνει εντύπωση που δεν κολλάει με τόση λίγη διαθέσιμη. Το ρημάδι πάει σφαίρα! Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andonisvoug Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Μια μικρη υποψία...εβαλες καρτα σιμ και ΟΝΤΟΣ δεν μπαινει 3G? Για δοκιμασε το pls... Παντως το δικο μου που παρελαβα χθες και ημουν σιγουρος οτι δεν θα εμπαινε 3g, δουλευει μια χαρα το 3g. Και ημουν ετοιμος να το πουλησω η να το στειλω πισω για αλλαγη. Το κουτι πισω γραφει TD-LTE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 δεν εχει θεμα απο ram, η flyme κανει πολυ καλη διαχειρηση, δεν κοιταω ποτε ποση μενει ουτε σβηνω εφαρμογες απο αυτες που τρεχουν ουτε τιποτα και παει σφαιρα το εργαλειο, οσο για την μπαταρια; απο τις καλυτερες αυτονομιες, και εγω με 2 καρτες ειμαι και το χθες το βραδυ με 100% επεσα και με 100% ξυπνησα χωρις να φαει τιποτα σε αναμονη και απο τις 8 το πρωι μονο με δεδομενα μεχρι τωρα που γραφω ειμαι 88% με 1 ωρα οθονη, τι να θες παραπανω απο αυτο δηλαδη ; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts