Jump to content

Meizu M1 Note

venividivici
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αλλο εννοώ βρε,αν στο κινητο που ειχα για καποιο λογο κολλούσε και δεν δουλευε το power button,εβγαζα την μπαταρια και μετα επανεκινηση!

Σ'αυτο πως?

Σε αυτό θα πατάς το power button συνεχόμενα

:thanks:

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οκ αυτο ειπα κι εγω κι ο αλλος μου λεει οτι το κανουν εδω και 5 χρονια τα android :o

Ναι δεν σου είπε κάτι κακό. Την αλήθεια είπε

Ναι δεν σου είπε κάτι κακό. Την αλήθεια είπε

Αλλο το ενα αλλο το αλλο,πατωντας το κουμπακι δεν σβηνουν τα κινητα απλα σε βγαζουν στο power menu(αν οχι σε ολα σε καποια τουλαχιστον).

Αλλα βγαινουμε οφ τοπικ και δεν ειναι σωστο!

Ευχαριστω παντως

Αλλο το ενα αλλο το αλλο,πατωντας το κουμπακι δεν σβηνουν τα κινητα απλα σε βγαζουν στο power menu(αν οχι σε ολα σε καποια τουλαχιστον).

Αλλα βγαινουμε οφ τοπικ και δεν ειναι σωστο!

Ευχαριστω παντως

Κάνεις λάθος

Άλλη μια noob ερώτηση (συγχωρατε με). Έχει το κινητό καταγραφή slow motion video? Ή μέσω εφαρμογής γίνεται?

Και κατι ακόμα. Μιας και δεν είναι rooted, μήπως το κινητό έχει αυτόματη απενεργοποίηση εφαρμογών ωστε να μην τρέχουν στο παρασκήνιο και να μην ενεργοποιηθουν με το που ανοιξω τα δεδομένα (πχ Facebook)? Να κανει δηλαδή κάτι σαν τη δουλεια του greenify, σιχαινομαι να ανοιγω τα δεδομένα και κατευθειαν να μου ερχονται ειδοποιησεις και να φαινομαι online..

Edited by aggeloszog

Τα 6-7 κινητα που περασαν απ τα χερια μου τους τελευταιους 6 μηνες ετσι δουλευαν!

οποιος θελει στο merimobiles το εχει 199,48=183 ευρω...το 16αρι ασπρο...με κουπονι madmarch(που μαλλον ειναι μεχρι τελους μαρτιου..)

Σημερα το πρωι παρελαβα και εγω το δικο μου Κινεζικης εκδοσης ομως.

Ειναι το 1ο Meizu που παιρνω και εχω να πω οτι τοσο καλη εντυπωση απο το 1ο boot ειναι η μολις δευτερη συσκευη που μου το κανει:)

Η αλλη ηταν το Οneplus one. Παρα την διαφορα χρηματων μονο με το παραπανω μπορω να συγκρινω το Meizu out of the box, φοβερη ποιοτητα κατασκευης χωρις τριγμους ζητηματα συναρμολογησης κλπ ομορφο και με πολυ καλο μεγεθος για τις ιντσες του, γρηγορο χωρις το παραμικρο λαγκαρισμα με ακαριαιαο ανοιγμα ολων των εφρμογων (ευχαριστη εκπληξη το Flyme για μενα), wifi πανω απο τον μεσο ορο, ηχος δυνατος και καθαρος και τελος αυτο που παντα με καιει περισσοτερο ζωντανη οθονη και κυριως βουτηρο με απιστευτη αισθηση στο scrolling και στις αλλαγες οθονων κλπ

Σε πρωτη φαση δηλωνω Fun της Meizu και οτι θα ξαναπαρω σιγουρα και το επομενο μου τηλεφωνο απο αυτην.:cool:

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

Σημερα το πρωι παρελαβα και εγω το δικο μου Κινεζικης εκδοσης ομως.

Ειναι το 1ο Meizu που παιρνω και εχω να πω οτι τοσο καλη εντυπωση απο το 1ο boot ειναι η μολις δευτερη συσκευη που μου το κανει:)

Η αλλη ηταν το Οneplus one. Παρα την διαφορα χρηματων μονο με το παραπανω μπορω να συγκρινω το Meizu out of the box, φοβερη ποιοτητα κατασκευης χωρις τριγμους ζητηματα συναρμολογησης κλπ ομορφο και με πολυ καλο μεγεθος για τις ιντσες του, γρηγορο χωρις το παραμικρο λαγκαρισμα με ακαριαιαο ανοιγμα ολων των εφρμογων (ευχαριστη εκπληξη το Flyme για μενα), wifi πανω απο τον μεσο ορο, ηχος δυνατος και καθαρος και τελος αυτο που παντα με καιει περισσοτερο ζωντανη οθονη και κυριως βουτηρο με απιστευτη αισθηση στο scrolling και στις αλλαγες οθονων κλπ

Σε πρωτη φαση δηλωνω Fun της Meizu και οτι θα ξαναπαρω σιγουρα και το επομενο μου τηλεφωνο απο αυτην.:cool:

ηταν επιλογη σου να το παρεις κινεζικη?η ετυχε?το ηχειο ειναι απο τα πρωτα που με ενδιαφερουν.ειναι δυνατο και ποιοτικο?

Άλλη μια noob ερώτηση (συγχωρατε με). Έχει το κινητό καταγραφή slow motion video? Ή μέσω εφαρμογής γίνεται?

Και κατι ακόμα. Μιας και δεν είναι rooted, μήπως το κινητό έχει αυτόματη απενεργοποίηση εφαρμογών ωστε να μην τρέχουν στο παρασκήνιο και να μην ενεργοποιηθουν με το που ανοιξω τα δεδομένα (πχ Facebook)? Να κανει δηλαδή κάτι σαν τη δουλεια του greenify, σιχαινομαι να ανοιγω τα δεδομένα και κατευθειαν να μου ερχονται ειδοποιησεις και να φαινομαι online..

Το κινητό πάιρνει ροοτ από την εταιρεία.

Μην λέμε τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά.

Επίσης εδώ δεν λύνουμε ό,τι γενική απορία υπάρχει για το android.

Υπάρχουν άλλα θέματα για αυτό.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

ηταν επιλογη σου να το παρεις κινεζικη?η ετυχε?το ηχειο ειναι απο τα πρωτα που με ενδιαφερουν.ειναι δυνατο και ποιοτικο?

Ναι επιλογη μου μιας και εχω παντα και ενα 2ο τηλεφωνο, οποτε εχοντας παντα ανοιχτο το αλλο σαν hotspot κανω και απο το meizu οτι θελω, ασε που το πηρα μολις 160USD.

Το ηχειο εμενα με καλυπτει απολυτα αλλα ας σου απαντησει και κανενας αλλος που να το εχει αρκτο καιρο στην κατοχη του!

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

Το κινητό πάιρνει ροοτ από την εταιρεία.

Μην λέμε τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά.

Επίσης εδώ δεν λύνουμε ό,τι γενική απορία υπάρχει για το android.

Υπάρχουν άλλα θέματα για αυτό.

Νομίζω πως δεν ρώτησα κάτι γενικόλογο..Αλλά ήθελα να μάθω αν η flyme έχει κάτι σαν πάγωμα εφαρμογών χωρίς να πρέπει να γίνει root το κινητό..

Νομίζω πως δεν ρώτησα κάτι γενικόλογο..Αλλά ήθελα να μάθω αν η flyme έχει κάτι σαν πάγωμα εφαρμογών χωρίς να πρέπει να γίνει root το κινητό..

Όχι δεν έχει.

Στα τελευταια update ΕΧΕΙ. στο security το power saving.

Ναι επιλογη μου μιας και εχω παντα και ενα 2ο τηλεφωνο, οποτε εχοντας παντα ανοιχτο το αλλο σαν hotspot κανω και απο το meizu οτι θελω, ασε που το πηρα μολις 160USD.

Το ηχειο εμενα με καλυπτει απολυτα αλλα ας σου απαντησει και κανενας αλλος που να το εχει αρκτο καιρο στην κατοχη του!

Μια μικρη υποψία...εβαλες καρτα σιμ και ΟΝΤΟΣ δεν μπαινει 3G? Για δοκιμασε το pls...

Στα τελευταια update ΕΧΕΙ. στο security το power saving.

Μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμένος, γιατι επιλογη power-saving στο security δεν βρίσκω.

Και οταν λες "στα τελευταία update" ποια εννοείς; την 4.2.0.3Α;

Εγω εχω κανει παγωμα κάποιων συγκεκριμενων εφαρμογών (appcenter, weather, game center, system keyboard και reader) με το titanium backup αλλα ειμαι root! Και δεν νομιζω οτι υπάρχει δυνατοτητα να κανεις κατι τέτοιο χωρίς root και χρήση τρίτης εφαρμογής. Αν κανω λάθος διορθώστε με.

Edited by mitsre

Μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμένος, γιατι επιλογη power-saving στο security δεν βρίσκω.

Και οταν λες "στα τελευταία update" ποια εννοείς; την 4.2.0.3Α;

Εγω εχω κανει παγωμα κάποιων συγκεκριμενων εφαρμογών (appcenter, weather, game center, system keyboard και reader) με το titanium backup αλλα ειμαι root! Και δεν νομιζω οτι υπάρχει δυνατοτητα να κανεις κατι τέτοιο χωρίς root και χρήση τρίτης εφαρμογής. Αν κανω λάθος διορθώστε με.

Κατάλαβα τι εννοεί ο φίλος αλλά αναφέρεται στην διαχείριση του επεξεργαστή και όχι στο να κλείνει τις εφαρμογές. Στο power saving δουλεύουν λιγότεροι πυρήνες, στο balanced 6 και στο full (δεν θυμάμαι όνομα,) και οι 8.βεβαια από τι διάβασα μεσαία επιλογή και φουλ (είπαμε δεν θυμάμαι) είναι σχεδόν το ίδιο)

Οχι οχι οχι παιδια, δικο μου φαουλ!!!Συγγνώμη Αυτο που λεω υπαρχει εδω και 2-3 βδομαδες στις τεστ του MX4...ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΑ πως θα το ειχαν βαλει και στο note...!!!! Αλλα μαλλον θα σας ερθει ποιο μετα, παντος θα μπει.Στο security ενα power saving τετραγονο που θα σου κλεινει τα παντα εκτος απο αυτα που ΘΕΣ να τρεχουν οταν το κινητο ειναι idle. Sory για το μπερδεμα, δεν εχει ΤΩΡΑ θα εχει σιγουρα ομως σε λιγο ηταν η σωστη απανταση. Edited by sam28

Πιο πολλά δώρα πεθαίνεις!

Δερμάτινη θήκη, σιλικονατη θήκη, φορτιστή αυτοκινήτου, φιλμακι οθόνης!

Επίσης, υπάρχει τρόπος να κατέβει πιο γρήγορα το Update του Play Store;

Δεν προχωράει με τίποτα η μπάρα προόδου.

Αυτό το μικρούλι μπιχλιμπιδι πάνω δεξιά της flip θηκης τι είναι?

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Αυτό το μικρούλι μπιχλιμπιδι πάνω δεξιά της flip θηκης τι είναι?

Λογικά θα λες το στρασακι.

Και καλά καλυμμα της τρύπας για τα ακουστικά, για να μην μπαίνει σκόνη.

Amazon Fire stick 4k max

Λογικά θα λες το στρασακι.

Και καλά καλυμμα της τρύπας για τα ακουστικά, για να μην μπαίνει σκόνη.

μπα,κατι αλλο ειναι αυτο κατι κανει στο κινητο...ειχα ενα τοπεταξα,κατι σαν αυτο

http://www.gearbest.com/cables-adapter/pp_58618.html

μπα,κατι αλλο ειναι αυτο κατι κανει στο κινητο...ειχα ενα τοπεταξα,κατι σαν αυτο

http://www.gearbest.com/cables-adapter/pp_58618.html

Απομίμηση του pressy. Κάνε μια αναζήτηση και θα δεις τι είναι

Η μπαταρία είναι εξαιρετική, δεν έχω κανένα παράπονο, αλλά απορώ πώς μερικοί τρώτε 1% όλη την νύχτα.

Εγώ με 2 κάρτες μέσα, με Wifi on και σε 8 ώρες έφαγε 4%.

Χωρίς airplane mode, greenify κλπ.

Επίσης γενικά πόση free Ram έχετε; Εμένα μονίμως μένει με 150-200mb και μου κάνει εντύπωση που δεν κολλάει με τόση λίγη διαθέσιμη. Το ρημάδι πάει σφαίρα!

Amazon Fire stick 4k max

Μια μικρη υποψία...εβαλες καρτα σιμ και ΟΝΤΟΣ δεν μπαινει 3G? Για δοκιμασε το pls...

Παντως το δικο μου που παρελαβα χθες και ημουν σιγουρος οτι δεν θα εμπαινε 3g, δουλευει μια χαρα το 3g. Και ημουν ετοιμος να το πουλησω η να το στειλω πισω για αλλαγη. Το κουτι πισω γραφει TD-LTE

δεν εχει θεμα απο ram, η flyme κανει πολυ καλη διαχειρηση, δεν κοιταω ποτε ποση μενει ουτε σβηνω εφαρμογες απο αυτες που τρεχουν ουτε τιποτα και παει σφαιρα το εργαλειο, οσο για την μπαταρια; απο τις καλυτερες αυτονομιες, και εγω με 2 καρτες ειμαι και το χθες το βραδυ με 100% επεσα και με 100% ξυπνησα χωρις να φαει τιποτα σε αναμονη και απο τις 8 το πρωι μονο με δεδομενα μεχρι τωρα που γραφω ειμαι 88% με 1 ωρα οθονη, τι να θες παραπανω απο αυτο δηλαδη ; :p