jimiliop Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 εμενα με την U ειναι ολα οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Έκανες κάτι ιδιαίτερο γιατι κάποιοι φίλοι εδω μέσα δε μπορούσαν να συγχρονίσουν τις επαφές τους? Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsport Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Μία έκδοση Ι που βλέπω εδώ international, την έχει δοκιμάσει κανείς? http://www.flyme.cn/en/firmwarelist.jsp?modelId=38&type=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimiliop Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Την είδα αλλά δεν μπόρεσα να την εγκαταστήσω, εάν την έχει περάσει κάποιος να μας πει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apathya Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Από U version μόνο σε Α μπορεις να πας(προτείνεται). Η Ι είναι μόνο για Ευρωπαϊκές συσκευές Παράθεση Proud HTC User! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simontemplar Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Ένα ωραίο για τις δυνατότητες το Flyme OS στο Meizu M1 Note!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsport Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Ένα ωραίο για τις δυνατότητες το Flyme OS στο Meizu M1 Note!!!! Όντως πολύ καλό βίντεο για το flyme αλλά και το Meizu m1 Note στο οποίο ενώ το ζορίζει η μπαταρία έπεσε 4% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Ένα ωραίο για τις δυνατότητες το Flyme OS στο Meizu M1 Note!!!! Ωραίο βίντεο. Έχει στο κανάλι του και ένα ακόμη βίντεο που εξηγεί τα του system keyboard. Αδιάφορο βεβαια καθώς σχεδόν όλοι δουλεύουν 3rd party keyboards Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Ένα ωραίο για τις δυνατότητες το Flyme OS στο Meizu M1 Note!!!! Χαχαχ Εκεί που πειράζει τα εφέ του προσώπου , λέει ότι τώρα που έκανα τις αλλάγες αυτές, μοιάζω με αδελφή! :p:p Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 για την ιστορια....0% σε 100% μπαταρία... 2 ωρες και 40 λεπτα.... το σκισαν... τεσπα. Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lef7 Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 (edited) Λοιπόν μετά από πολλά βάλε βγάλε μεταξύ U και Α κατάφερα να έχω data με Α. Έγινε όταν δεν επέλεξα εκκαθάριση δεδομένων χρήστη αν βοηθήσει κάποιον που έχει το ίδιο πρόβλημα. Ερώτηση: Κάποιος είχε αναφέρει ότι μπορείς να κατεβάσεις τραγούδια. Μπορεί να μου πει κάποιος πως; Επίσης επειδή χρησιμοποιώ το swiftkey πληκτρολόγιο σε κάποιες εφαρμογές όπως ο browser δεν φεύγει η μπάρα από κάτω και δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω. Έχω επιλέξει το "κρύψτε έξυπνα τη μπάρα". Έχετε και εσείς το ίδιο θέμα; Edited March 18, 2015 by lef7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simontemplar Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Ξεκίνησε να πουλιέται και εδώ στην Ελλάδα.... και το αντίστοιχο ελληνικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Ξεκίνησε να πουλιέται και εδώ στην Ελλάδα.... και το αντίστοιχο ελληνικό νομιζω πως παραειναι ακριβο..και ας ειναι και παραεισαγωγη :X Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george418 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 νομιζω πως παραειναι ακριβο..και ας ειναι και παραεισαγωγη :X Νομιζω πως κανεις λαθος Παράθεση LENOVO A820,ZTE V967S,LENOVO A850,THL T200 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Νομιζω πως κανεις λαθος 80€ πάνω στα 200€ για το 16αρι είναι όντως πολλά. Και ειδικά όταν μιλάμε για ιντερνετικό κατάστημα που έχει εξορισμού χαμηλά κόστη συντήρησης. Επίσης, δεν ξέρουμε αν θα το έχει σε στοκ ή πάλι θα θέλει χρόνο για παραγγελία. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sundance Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 παιδες, δωστε στοιχεια για την μπαταρια οσοι το εχετε. εχει καλη διαχειριση, και κραταει αρκετες μερες? βγαζει 2-3 μερες με μετρια χρηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 offtopic παράγγειλα προχθές από vick και εγώ - μεγειά μου :) που να παρακολουθώ to traking? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tansap Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 παιδες, δωστε στοιχεια για την μπαταρια οσοι το εχετε. εχει καλη διαχειριση, και κραταει αρκετες μερες? βγαζει 2-3 μερες με μετρια χρηση? Eμένα με χαλαρή χρήση (τηλ, μουσική και λίγο παιχνιδι) gps , wifi , data , μόνιμα ανοιχτά 3 μέρες ανετα.....:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Νομιζω πως κανεις λαθος Σκέψου πως στην Κίνα πωλείται ακόμα πιο κάτω και από αυτό που αγοράζουμε εμείς στα κινέζικα μαγαζιά. Οπότε ναι είναι πολλά. 80€ πάνω στα 200€ για το 16αρι είναι όντως πολλά. Και ειδικά όταν μιλάμε για ιντερνετικό κατάστημα που έχει εξορισμού χαμηλά κόστη συντήρησης. Επίσης, δεν ξέρουμε αν θα το έχει σε στοκ ή πάλι θα θέλει χρόνο για παραγγελία. Έχεις δίκιο. Βέβαια έχει να πληρώσει και τεβε κτλπ αλλά 100% πάνω της αρχικής είναι πολύ παραπάνω από το ΦΠΑ offtopic παράγγειλα προχθές από vick και εγώ - μεγειά μου :) που να παρακολουθώ to traking? 17track γράψε στο Google η singpost Eμένα με χαλαρή χρήση (τηλ, μουσική και λίγο παιχνιδι) gps , wifi , data , μόνιμα ανοιχτά 3 μέρες ανετα.....:D Τέτοια να διαβάζουμε εμείς που ακόμα περιμένουμε να ερθει. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 (edited) Eμένα με χαλαρή χρήση (τηλ, μουσική και λίγο παιχνιδι) gps , wifi , data , μόνιμα ανοιχτά 3 μέρες ανετα.....:D Ρε παίδες πως το κάνετε αυτό; Το κλεινετε το βράδυ; Εγώ γύρω στις 38-40ωρες με 3ωρες οθόνη βγάζω, ή αλλιως μια μέρα (περιπου 18ωρες) με 6ώρες οθόνη. Αλλά εμένα εξακολουθεί να καταναλώνει μπαταρία απο το βράδυ έως το πρωί γύρω στα 7%. Και δεν έχω Facebook app. Όχι οτι με χαλάει η διάρκεια της μπαταρίας αλλά όχι οτι έχω ξετρελαθεί. offtopic παράγγειλα προχθές από vick και εγώ - μεγειά μου :) που να παρακολουθώ to traking? Δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4945645 Edited March 19, 2015 by mitsre Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 οταν αναφέρετε διαρκεια μπαταρίας... να μην ξεχνάτε να αναφέρεται και αν κάνετε χρήση 1 ή 2 SIM. Με χρήση 2 SIM και 3,5-4 ωρες οθονη βγάζω 24 πλήρεις ωρες. Εννοειτε τα πάντα ολα ανοιχτά απο wifi, bt, 4g και οθονη στο 65% περιπου. Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tansap Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 οταν αναφέρετε διαρκεια μπαταρίας... να μην ξεχνάτε να αναφέρεται και αν κάνετε χρήση 1 ή 2 SIM. Με χρήση 2 SIM και 3,5-4 ωρες οθονη βγάζω 24 πλήρεις ωρες. Εννοειτε τα πάντα ολα ανοιχτά απο wifi, bt, 4g και οθονη στο 65% περιπου. Eχεις δίκιο, εγώ έχω ΜΙΑ κάρτα μέσα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 offtopic παράγγειλα προχθές από vick και εγώ - μεγειά μου :) που να παρακολουθώ to traking? trackckecker mobile από το play store Κάνει πολύ καλή δουλειά Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 (edited) Με χρήση 2 SIM και 3,5-4 ωρες οθονη βγάζω 24 πλήρεις ωρες. Εννοειτε τα πάντα ολα ανοιχτά απο wifi, bt, 4g και οθονη στο 65% περιπου. Αυτή η αυτονομία είναι πιο ρεαλιστική, κάπου εκεί παίζω κ εγω (στις καλες περιπτώσεις) με δυο κάρτες sim, ανοιχτα data 4G ή WiFi, φωτεινότητα στο 80%, GPS ανοίγει μονο για κάνα χάρτη, και επιλογή λειτουργίας balance. Κάτι άλλο να ρωτησω, η εφαρμογή messenger του Facebook είναι το ίδιο χαλια (απο αποψη καταναλωσης) οπως η εφαρμογή του Facebook? Edited March 19, 2015 by mitsre Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efo Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Τελικά πιο πολύ θα κάνει να μου έρθει από Αθήνα το δέμα παρά από Κίνα. Από τις 13/3 που έφτασε στο αεροδρόμιο σήμερα πήγε στο κ.δ Αττικης. Οπότε μέχρι να έρθει Αρτα θα κάνει καμμιά βδομάδα ( έχουμε και 25 Μάρτη ) :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts