gm45 Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Θελω να αγορασω το συγκεκριμενο κινητο. Αξιζει να περιμενω για την ευρωπαικη εκδοση στο meizumart ή να το παρω απο κινεζικο σιτε? Διαβασα οτι το meizumart στελνει απο Κινα στην Ευρωπη με dhl οποτε θα πληρωσω τελωνειο. Ισχυει οτι στελνει απο κινα και οχι απο ευρωπαικη χωρα? Αν ειναι ετσι δεν αξιζει να το αγορασει κανεις απο το επισημο σιτε της και να περιμενει να βγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exploticon Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Θελω να αγορασω το συγκεκριμενο κινητο. Αξιζει να περιμενω για την ευρωπαικη εκδοση στο meizumart ή να το παρω απο κινεζικο σιτε? Διαβασα οτι το meizumart στελνει απο Κινα στην Ευρωπη με dhl οποτε θα πληρωσω τελωνειο. Ισχυει οτι στελνει απο κινα και οχι απο ευρωπαικη χωρα? Αν ειναι ετσι δεν αξιζει να το αγορασει κανεις απο το επισημο σιτε της και να περιμενει να βγει. μαλον θα το φερει η wind ελλαδα αλλα θα αργησει σαν το meizu mx4 Παράθεση Sony Ericsson V800 -> K850i -> Lg Optimus 7 (sold) -> Sony Ericsson Xperia Neo V ->ZTE V967S -> Asus Zenfone 2 4gb ram 2.3 ghz 64gb storage!(sold) -> Xiaomi Redmi Note 3 Prime (sold) -> Xiaomi mi5s 128gb ->Xiaomi Mi9 Lite 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpY Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Παιδία μπορεί κάποιος να μου πει γιατι κάθε μέρα με χρεώνει 1εύρω για Data ? έχω τα πάντα κλειστά και το σηματάκι 4G first και απο τις ρυθνίσεις Mobile Networks Τα δεδομένα κινητης και την επόμενη μέρα μου έρχεται μήνυμα οτι χρεώθηκα 1ευρώ για internet !! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes -= SpY =- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Παιδία μπορεί κάποιος να μου πει γιατι κάθε μέρα με χρεώνει 1εύρω για Data ? έχω τα πάντα κλειστά και το σηματάκι 4G first και απο τις ρυθνίσεις Mobile Networks Τα δεδομένα κινητης και την επόμενη μέρα μου έρχεται μήνυμα οτι χρεώθηκα 1ευρώ για internet !! Δες το καλύτερα με τον πάροχο. Γίνονται και λάθη. Βλέπεις Εσύ κίνηση δεδομένων από το data log; Κάποια εφαρμογή που τα τρώει; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toledo Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Σε πια εταιρια εισαι φιλε;;;;;; Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpY Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 (edited) Καρτοκινητο στην Wind Και Cosmote, αλλά έχω την Wind SIM1 Και όταν άλλαξα σε Cosmote το ίδιο. Πρέπει να είναι μάλλον το GPS γιατι άνοιγα την εφαρμογη "here maps" αλλά παρ'όλα αυτά γιατι να ανοίξουν τα δεδομένα μόνα τους Edited March 15, 2015 by SpY Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes -= SpY =- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Καρτοκινητο στην Wind Και Cosmote, αλλά έχω την Wind SIM1 Και όταν άλλαξα σε Cosmote το ίδιο. Πρέπει να είναι μάλλον το GPS γιατι άνοιγα την εφαρμογη "here maps" αλλά παρ'όλα αυτά γιατι να ανοίξουν τα δεδομένα μόνα τους Το here maps έχει επιλογή για off line λειτουργία, την εχεις ενεργοποιήσει; Πάντως για να σου συμβαίνει και με τις δυο εταιρίες το πρόβλημα πρεπει να είναι στη συσκευή και όχι στο δίκτυο. Μήπως εχεις google now; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efo Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Αργησα να απαντήσω μιας και ήμουν βόλτα και μακριά από το σπίτι αλλά ορίστε τι βλέπω από 17track Destination Country - Tracking Consuming: 1170 ms - Go to official website 2015-03-13 23:36 RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE 2015-03-06 17:01 SINGAPORE, ITEMS IN PACKING Origin Country - Tracking Consuming: 1357 ms - Go to official website 2015-03-14 01:36 Arrived at overseas (Country code: GR) 2015-03-08 17:01 Despatched to overseas (Country code: GR) 2015-03-06 17:01 Received from Customer και από ΕΛΤΑ ΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 06-03-2015 17:01 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 13-03-2015 23:36 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Αργησα να απαντήσω μιας και ήμουν βόλτα και μακριά από το σπίτι αλλά ορίστε τι βλέπω από 17track Destination Country - Tracking Consuming: 1170 ms - Go to official website 2015-03-13 23:36 RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE 2015-03-06 17:01 SINGAPORE, ITEMS IN PACKING Origin Country - Tracking Consuming: 1357 ms - Go to official website 2015-03-14 01:36 Arrived at overseas (Country code: GR) 2015-03-08 17:01 Despatched to overseas (Country code: GR) 2015-03-06 17:01 Received from Customer και από ΕΛΤΑ ΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 06-03-2015 17:01 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 13-03-2015 23:36 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) εδω μιλαμε για ρεκορ αφιξης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 και μενα 6 εφυγε και 13 μαρτιου εφτασε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xx4m0uR4sS Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Σάββατο το παρήγγειλα και εγώ από minideal, ελπίζω να μην κάνει πάνω από 3 βδομάδες. και μενα 6 εφυγε και 13 μαρτιου εφτασε Εννοείς σε μια βδομάδα ή σε πέντε; Παράθεση THL T6 AMOI A928W Meizu MX4 Pro Leeco Le Max 2 x829 | Resurrection Remix 7.1.2 1606 iPhone 7 Plus | iOS 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Κ γω έχω δέμα με NL Post και ήρθε Ελλάδα στις 5 μέρες, οπότε κάτι καλό παίζει με τις αποστολές (συγνώμη για το off topic). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papapap Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Παιδιά μόλις συνειδητοποίησα οτι όλες οι κλήσεις καταγράφονται σε ενα φάκελο, πως το απενεργοποιω;(εγγραφα-->recorder) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Κ γω έχω δέμα με NL Post και ήρθε Ελλάδα στις 5 μέρες, οπότε κάτι καλό παίζει με τις αποστολές (συγνώμη για το off topic). sorry για το off topic....τωρα που εγινε η θαλασσα γιαουρτι χαλασανε τα κουταλια μας....(με τις αποστολες ολα πανε καλα,η ισοτιμια να μη μας τα χαλουσε....) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ypatios Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 το καλο με το κινητο ειναι οτι εχει τοσα λιγα ψεγαδια που ασχολουμαστε με τις αποστολες. να ρωτησω και εγω τι παει να πει η τελευταια ενημερωση;εφτασε η οχι ελλαδα; http://i60.tinypic.com/20l1eur.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tansap Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 για όσους δεν το ξέρουν απο την εφαρμογή music κατεβάζεις όποιο τραγούδι θες (μαζι με τους στίχους) ...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sundance Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 (edited) παιδια για πειτε εντυπωσεις απο το κινητο. 1. ποσο κραταει η μπαταρια? 2. για 2g εχει επιλογη? 3. ξερει κανεις sar? 4. εχει led ειδοποιησεων για μηνυματα,κλησεις κλπ? γενικα υπαρχει κατι που να μην σας αρεσει στο κινητο ή να εχει εμφανισει καποιο προβλημα? Edited March 16, 2015 by sundance Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 παιδια για πειτε εντυπωσεις απο το κινητο. 1. ποσο κραταει η μπαταρια? 2. για 2g εχει επιλογη? 3. ξερει κανεις sar? 4. εχει led ειδοποιησεων για μηνυματα,κλησεις κλπ? γενικα υπαρχει κατι που να μην σας αρεσει στο κινητο ή να εχει εμφανισει καποιο προβλημα? Εάν διαβάσεις το τοπικ θα λυθούν όλες οι απορίες σου. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vangelis_2 Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Ξερετε ποια συσκευη meizu m1 note να παρω ωστε να μην εχω προβλημα στην Ελλαδα???FDD-LTE η TD-LTE??και ποια ειναι καλυτερη?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsport Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Ξερετε ποια συσκευη meizu m1 note να παρω ωστε να μην εχω προβλημα στην Ελλαδα???FDD-LTE η TD-LTE??και ποια ειναι καλυτερη?? Μερικά ποστ πιο πίσω αν διάβαζες, θα έβρισκες απάντηση σε ολόιδια ερώτηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xx4m0uR4sS Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 παιδια για πειτε εντυπωσεις απο το κινητο. 1. ποσο κραταει η μπαταρια? 2. για 2g εχει επιλογη? 3. ξερει κανεις sar? 4. εχει led ειδοποιησεων για μηνυματα,κλησεις κλπ? γενικα υπαρχει κατι που να μην σας αρεσει στο κινητο ή να εχει εμφανισει καποιο προβλημα? 1. Μια μερα την βγάζει άνετα, μερικοί χρήστες είχαν και 7 ώρες να δουλεύει η οθόνη. 2. Έχει επιλογή. 3. - 4. Το led είναι το κουμπί της αρχικής οθόνης 5. Άμα σε αρέσει το skin τα υπόλοιπα είναι τέλεια. Ξερετε ποια συσκευη meizu m1 note να παρω ωστε να μην εχω προβλημα στην Ελλαδα???FDD-LTE η TD-LTE??και ποια ειναι καλυτερη?? Το FDD-LTE είναι το ελληνικό Παράθεση THL T6 AMOI A928W Meizu MX4 Pro Leeco Le Max 2 x829 | Resurrection Remix 7.1.2 1606 iPhone 7 Plus | iOS 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sundance Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Σε ευχαριστω πολυ! Τα android, εχουν 3 κουμπια, αυτο εχει ενα. Πρακτικα αυτο δημιουργει δυσκολια στην χρηση για ενα κινητο android? ή το συνηθιζεις και ολα οκ? η χρηστικοτητα των αλλων 2 κουμπιων δεν ειναι σημαντικη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tansap Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 πως προσθετεις την foto καποιου στις επαφές? ξερει κανένας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 παρέλαβα πριν λίγη ώρα και γω το Μιζού (m1 note 32GB). Πρώτες εντυπώσεις άριστες. Το Flyme λιγο που το σκάλισα δε με δυσκολεψε καθολου στο navigation. 3G-4G κανονικα. Οθονη... ως κάτοχος S4 και G2... κινειται εκει ψηλά, πολυ καλη... δεν εχω παράπονο. Τώρα το χω φορτίζει λιγάκι και θα του περάσω την universal εκδοση. Νεοτερα σε λιγη ωρα. Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Σε ευχαριστω πολυ! Τα android, εχουν 3 κουμπια, αυτο εχει ενα. Πρακτικα αυτο δημιουργει δυσκολια στην χρηση για ενα κινητο android? ή το συνηθιζεις και ολα οκ? η χρηστικοτητα των αλλων 2 κουμπιων δεν ειναι σημαντικη? Eμενα που το περιεργαστικα 2-3 ωρες με δυσκολοψε λιγο το ενα κουμπι αλλα πιστευω με τον καιρο συνηθιζετε,ο φιλος που εκανε την μεταπησηση απο iphone στο Meizu M1 Note βρηκε την χαρα του με το ενα κουμπι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts