jefman Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Νομίζω οτι ο dolphin αν και γρήγορος τρώει κάτι κωλύματα γενικά ανεξαρτήτως τηλεφώνου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Ο dolphin είναι πολύ βαρύς και σε άλλα κινητά που τον έχω δοκιμάσει, προτιμώ τον Opera. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 (edited) Μια βοήθεια παρακαλώ για το root Γιατί το iroot μου βγάζει διάφορα όπως τη μια "Fail and Retry" την άλλη γυρίζει επί αρκετή ώρα στο "Connecting...", πότε λέει "device not found", ενώ μια φορά προχώρησε στο "Downloading driver 0%" και έμεινε εκεί; Έχω Windows 7, έχω τσεκάρει το debugging, έχω κάνει την διαδικασία με το mobileuncle tools, το τηλέφωνο μου το αναγνωρίζει σαν s200 όταν το συνδέω και ανοίγει και ο φάκελος με τα περιεχόμενα του τηλεφώνου Καμιά ιδέα; Edited February 26, 2015 by billphone Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petama Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 καλησπέρα, υπάρχει τρόπος να σβήσω κάποιες απο τις εφαρμογές που είχε το κινητό απο μόνο του ( όπως weather, hang out κλπ ) χωρίς να είμαι root?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 καλησπέρα, υπάρχει τρόπος να σβήσω κάποιες απο τις εφαρμογές που είχε το κινητό απο μόνο του ( όπως weather, hang out κλπ ) χωρίς να είμαι root?? δεν νομιζω.γιατι δεν το κανεις ευκολο ειναι....σχετικα:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petama Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 δεν νομιζω.γιατι δεν το κανεις ευκολο ειναι....σχετικα:lol: ειχα ακούσει ότι κάποιοι είχαν προβλήματα και το μετάνιωσαν για αυτό έλεγα να το αποφύγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 ειχα ακούσει ότι κάποιοι είχαν προβλήματα και το μετάνιωσαν για αυτό έλεγα να το αποφύγω. Εγώ δεν έχω θέμα οκ είναι με root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Και γω το ίδιο, κανένα θέμα με το root, ίσα ίσα πολλά οφέλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estiakos Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Αν κάνω Επαναφορά Εργοστασιακών Ρυθμίσεων, θα χάσω τις εφαρμογές που έχω εγκαταστήσει ή κάτι αλλο χρήσιμο??? Ελπίζω οτι θα φτιάξει το ηχείο σε περίπτωση που το έχω πειράξει κατα λάθος με κάποια ρύθμιση. Παράθεση Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 προσπαθώ να περάσω το cerberus μέσω recovery αλλά συνέχεια μου βγάζει error. Το έχει περάσει κανένας; υποψιάζομαι ότι κάτι δε πάει καλά με το recovery μου. Έχει κάποιος κανένα καλό recovery να μου δώσει να του περάσω; εννοείται είμαι root ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Αν κάνω Επαναφορά Εργοστασιακών Ρυθμίσεων, θα χάσω τις εφαρμογές που έχω εγκαταστήσει ή κάτι αλλο χρήσιμο??? Ελπίζω οτι θα φτιάξει το ηχείο σε περίπτωση που το έχω πειράξει κατα λάθος με κάποια ρύθμιση. θα χάσεις τα πάντα.Όπως το αγόρασες θα γίνει.Δεν θα χάσεις Μόνο αυτά τα αρχεία που είναι στην κάρτα μνήμης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 (edited) καλησπέρα, υπάρχει τρόπος να σβήσω κάποιες απο τις εφαρμογές που είχε το κινητό απο μόνο του ( όπως weather, hang out κλπ ) χωρίς να είμαι root?? Το weather ήταν απο τα πρώτα που έβγαλα, όπως και το άλλο για ψώνια φορεμάτων... :p . Με άφησε χωρίς root. Όμως το weather άφησε κάτι κατάλοιπα που τα είδα μετά με το desable device. Αν χρησιμοποιήσω κανένα καθαριστήρι υποθέτω θα το σβήσει τελείως. Το Hangouts είναι στα σχέδια να το σουτάρω. Επίσης έκανα disable όλες τις χαζομάρες του google. newstand, games, κλπ ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- θα χάσεις τα πάντα.Όπως το αγόρασες θα γίνει.Δεν θα χάσεις Μόνο αυτά τα αρχεία που είναι στην κάρτα μνήμης Εμ....ΟΧΙ!!! Το έκανα 3 φορές και μετά ήταν σε μια..ενδιάμεση κατάσταση. Το weather και τα φορεματάκια εξαφανισμένα, οι εφαρμογές είναι στο playstore και οι ρυθμίσεις τους αποθηκευμένες εκεί απ' όσο ξέρω. Σίγουρα όμως δεν ξαναγύρισε σε V02... Τι φοβάται ο φίλος να χάσει? (επαφές έτσι κι αλλίως μια αποθήκευση που και που στον υπολιγιστή ή σε cloud χρειάζεται) Edited February 26, 2015 by stargr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Έχω δώσει στις πιο πίσω σελίδες(ποστ 744) πως έκανα CWM Recovery αλλά έχει κυκλοφορήσει και TWRP στο πιο κάτω σάιτ http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=619851&st=800#entry37467146 μπορεί κάποιος να ανεβάσει κάπου το TWRP που αναφέρεται στην παραπάνω σελίδα; προσπάθησα να κάνω εγγραφή αλλά δε τα κατάφερα, τα ρώσικα μου είναι χάλια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Μια βοήθεια παρακαλώ για το root Γιατί το iroot μου βγάζει διάφορα όπως τη μια "Fail and Retry" την άλλη γυρίζει επί αρκετή ώρα στο "Connecting...", πότε λέει "device not found", ενώ μια φορά προχώρησε στο "Downloading driver 0%" και έμεινε εκεί; Έχω Windows 7, έχω τσεκάρει το debugging, έχω κάνει την διαδικασία με το mobileuncle tools, το τηλέφωνο μου το αναγνωρίζει σαν s200 όταν το συνδέω και ανοίγει και ο φάκελος με τα περιεχόμενα του τηλεφώνου Καμιά ιδέα; Anyone? please? Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 μπορεί κάποιος να ανεβάσει κάπου το TWRP που αναφέρεται στην παραπάνω σελίδα; προσπάθησα να κάνω εγγραφή αλλά δε τα κατάφερα, τα ρώσικα μου είναι χάλια... Κατέβασε από δω http://www.easybytez.com/dipcqc9hcdzc ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Anyone? please? Δοκίμασε να συνδεθείς με άλλο καλώδιο Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 ευχαριστώ πολύ φίλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Δοκίμασε να συνδεθείς με άλλο καλώδιο Το έχω κάνει ήδη με 2 διαφορετικά καλώδια από Samsung και από Sony αλλά τζίφος Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 (edited) Το έχω κάνει ήδη με 2 διαφορετικά καλώδια από Samsung και από Sony αλλά τζίφος Πια έκδοση του iroot έχεις; Δοκίμασε να κατεβάσεις αυτή που έχω δώσει στους πίσω σελίδες http://www.easybytez.com/1g213x2h3yks Κάνε ξανά αυτό που πρέπει με το mobileungle Άνοιξε το iroot ως διαχειριστής Σύνδεσε το κινητό σε mtp mode με τικαρισμένο το usb debugging Πάτα το root button .Έχε το νου σου και στην οθόνη του κινητού μπορεί να σου ζητήσει να πατήσεις κάτι και Εκεί.Μπορεί και όχι Φυσιολογικά είσαι έτοιμος σε 3 περίπου λεπτά Edited February 26, 2015 by mplevris Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Πια έκδοση του iroot έχεις; Δοκίμασε να κατεβάσεις αυτή που έχω δώσει στους πίσω σελίδες http://www.easybytez.com/1g213x2h3yks Κάνε ξανά αυτό που πρέπει με το mobileungle Άνοιξε το iroot ως διαχειριστής Σύνδεσε το κινητό σε mtp mode με τικαρισμένο το usb debugging Πάτα το root button .Έχε το νου σου και στην οθόνη του κινητού μπορεί να σου ζητήσει να πατήσεις κάτι και Εκεί.Μπορεί και όχι Φυσιολογικά είσαι έτοιμος σε 3 περίπου λεπτά ZHTAEI!!! κι εγώ το είδα μετά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Πια έκδοση του iroot έχεις; -Την V1.7.9.2 νομίζω είναι η τελευταία Κάνε ξανά αυτό που πρέπει με το mobileungle [i-]Το έχω κάνει πολλές φορές[/i] Άνοιξε το iroot ως διαχειριστής Σύνδεσε το κινητό σε mtp mode με τικαρισμένο το usb debugging -Αυτό κάνω κάθε φορά Πάτα το root button . -Πού το βγάζει αυτό; Στο iroot; Εκεί βγάζει το Connect σε πράσινο κουμπί, αλλά συνήθως δεν βλέπει τη συσκευή. Λέω συνήθως γιατί καναδυό φορές είδε το κινητό, κατέβασε τους drivers αλλά μετά "Fail and Retry" Έχε το νου σου και στην οθόνη του κινητού μπορεί να σου ζητήσει να πατήσεις κάτι και Εκεί.Μπορεί και όχι -Δεν έχω δει τίποτα ως τώρα Φυσιολογικά είσαι έτοιμος σε 3 περίπου λεπτά Να πάρει, κάπου υπάρχει λάθος αλλά που; Παίζει ρόλο που δεν έχω μέσα κάρτα SIM; αν και δεν το νομίζω Οι ψευδείς τοποθεσίες παίζουν ρόλο; Αντιβιοτικά-firewall πρέπει να είναι απενεργοποιημένα; ESET έχω Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Να πάρει, κάπου υπάρχει λάθος αλλά που; Παίζει ρόλο που δεν έχω μέσα κάρτα SIM; αν και δεν το νομίζω Οι ψευδείς τοποθεσίες παίζουν ρόλο; Αντιβιοτικά-firewall πρέπει να είναι απενεργοποιημένα; ESET έχω Απενεργοποιείς το antivirus στον υπολογιστή!!! Μάλλον καλό θα ήταν να κάνεις το ίδιο και στο κινητό! Μόνο για το root. Μετά σβήστο απο τον υπολογιστή και ξαναβάλε antivirus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Απενεργοποιείς το antivirus στον υπολογιστή!!! Μάλλον καλό θα ήταν να κάνεις το ίδιο και στο κινητό! Μόνο για το root. Μετά σβήστο απο τον υπολογιστή και ξαναβάλε antivirus. Το έκανα και με ανοιχτό και με κλειστό το antivirus αλλά τίποτα Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Το έκανα και με ανοιχτό και με κλειστό το antivirus αλλά τίποτα Λοιπόν για να επιβεβαιώσεις ότι έχουν μπει οι drivers αν θες κατέβασε στον υπολογιστή σου το kingo root(Google it) τρέξε το σαν διαχειριστής και Σύνδεσε το ανοιχτό κινητό σου με τον υπολογιστή για να βάλει τους drivers. Μόλις αναγνωρίσει το κινητό που σημαίνει ότι έβαλε drivers κλείσε το kingo root και ξανάκανε την διαδικασία με το iroot Αν δεν πετύχει και αυτό βρες άλλο υπολογιστή Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Λοιπόν για να επιβεβαιώσεις ότι έχουν μπει οι drivers αν θες κατέβασε στον υπολογιστή σου το kingo root(Google it) τρέξε το σαν διαχειριστής και Σύνδεσε το ανοιχτό κινητό σου με τον υπολογιστή για να βάλει τους drivers. Μόλις αναγνωρίσει το κινητό που σημαίνει ότι έβαλε drivers κλείσε το kingo root και ξανάκανε την διαδικασία με το iroot Αν δεν πετύχει και αυτό βρες άλλο υπολογιστή Αυτό ήταν το πρώτο πρώτο πράγμα που έκανα πριν ακόμα να ξεκινήσω με το iroot! Με το Kingo (που το είχα από πριν για άλλο root) το είδε, κατέβασε τους drivers κανονικά και έγραψε ότι έγινε root, πράγμα που βέβαια δεν συνέβη. Στη συνέχεια ξεκίνησα την διαδικασία με το iroot που δεν είχε θετικό αποτέλεσμα. Ίσως όμως αυτό με το Kingo να δημιούργησε τα μπερδέματα, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση Τελικά χθες βράδυ δοκίμασα να κάνω την διαδικασία στο laptop με Windows 8 και σε 5' λεπτάκια το έκανα root χωρίς κανένα πρόβλημα :dance: Ουφ! :dizzy: μετά από κάποιες ώρες μπροστά στο desktop έγινε η δουλειά Με αυτά τα μηχανήματα τρελαίνεσαι ώρες ώρες @mplevris σε ευχαριστώ για την προσπάθεια να λύσουμε το πρόβλημα Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts