Jump to content

[Επίσημο] Nokia 3230

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ξερει κανενας φιλος τιμη και διαθεσιμοτητα?

ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΕΧΕΙ 355 ΕΥΡΩ ΣΚΕΤΗ Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ VODAFONE 60 ΕΧΕΙ 230 ΕΥΡΩ.

----------------------------

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/35088HALDIR.JPG

Nokia 3230 - Games,Ringtones,Applications,Themes...

Username : myphonefiles / Password : 4310267

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

paidia kamia lysh sto provlhma mu paidia????epishs opoio programma xrhsimopoiw apo to iphone +exei ****** vazwdas to emei mu leei applicarion expired...den kserw etsi prepei na leei giati den exw prolavei na dw kamia application na ligi

How long? Not long, 'cause

what you reap is what you sow

παιδια ποια εκδοση του Total IRremote λειτουργει στο nokia 3230? επισης μπορω να κανω κατι ωστε να υποστηριζει και τις συσκευες που ειναι μαρκας saba?

παιδιά χρόνια πολλά! έχει κάποιος το worldmate να το ανεβάσει στο gmail?
"..είναι οι άνθρωποι, μου έλεγες πουλιά..σαν χειμωνιάσει πάντα μακρυά πετάνε..κ έρχονται ίσως να σε δουν κάποια βραδιά..αν έχουν σπάσει τα φτερά τους..ή αν πεινάνε.."

paidia kamia lysh sto provlhma mu paidia????epishs opoio programma xrhsimopoiw apo to iphone +exei ****** vazwdas to emei mu leei applicarion expired...den kserw etsi prepei na leei giati den exw prolavei na dw kamia application na ligi

καταρχας

χρονια πολλα και χριστος ανεστη

για το προβλημα που αναφερεις , δεν μπορω να καταλαβω τι εννοεις. :confused:

αφου κανεις hard format sto κινητο ,μετα κανε format την καρτα μεσα απο το μενου του κινητου.μετα το φορματ στην καρτα ειναι λογικο να σου τρωει λιγα mb .

αυτο ισχυει παντα.(μια καρτα δηλαδη που λεει οτι ειναι 32 mb στην πραγματικοτητα ειναι περιπου 30mb).

αν τωρα εσυ εννοεις οτι μετα απο το φορματ της καρτας ,εξακολουθουν να υπαρχουν οι εφαρμογες μεσα στο κινητο τοτε κατι δεν παει καλα. :(

σε ο,τι αφορα για το i-phone ,δεν το χρησιμοποιω.

εαν θελεις εφαρμογες μπορεις να βρεις στο site μου αλλα και στο xxxxxxxxxxxxxxx ;)

2 ερωτησεις. ogg μπορω να βαλω σαν ηχο κλησης? και καποιο προγραμμα για να ενεργοποιω τις υπερυθρες για καποιο χρονικο διαστημα? επειδη ειναι κουραστικο να κλεινουν μετα απο ενα λεπτο...

καποιος ειχε πει οτι εμφανιζονται κουκιδες και φοβηθηκε μηπως ειναι καμμενα Pixels. στο manual που διαβασα ελεγε οτι ειναι απολυτως φυσιολογικο, καθως το εμφανιζουν οι οθονες του nokia 3230. ( δεν ξερω γιατι βεβαια.. )

επισης στο manual λεει οτι η καρτα που διατιθεται ειναι rs-mmc και οτι ειναι συμβατη με το Nokia 3230. αμεσως μετα λεει οτι στο nokia 3230 πρεπει να τοποθετουνται μονο συμβατες καρτες, οι οποιες ειναι οι dual voltage rs-mmc!! τελικα εγω τι να παρω?

2 ερωτησεις. ogg μπορω να βαλω σαν ηχο κλησης? και καποιο προγραμμα για να ενεργοποιω τις υπερυθρες για καποιο χρονικο διαστημα? επειδη ειναι κουραστικο να κλεινουν μετα απο ενα λεπτο...

καποιος ειχε πει οτι εμφανιζονται κουκιδες και φοβηθηκε μηπως ειναι καμμενα Pixels. στο manual που διαβασα ελεγε οτι ειναι απολυτως φυσιολογικο, καθως το εμφανιζουν οι οθονες του nokia 3230. ( δεν ξερω γιατι βεβαια.. )

επισης στο manual λεει οτι η καρτα που διατιθεται ειναι rs-mmc και οτι ειναι συμβατη με το Nokia 3230. αμεσως μετα λεει οτι στο nokia 3230 πρεπει να τοποθετουνται μονο συμβατες καρτες, οι οποιες ειναι οι dual voltage rs-mmc!! τελικα εγω τι να παρω?

Φταιει η τεχνολογια των TFT οθονων...

Παρε απλη.Εκτος αν θες να κρατησεις την ιδια καρτα και για ενα μελοντικο κινητο που θα παιρνει μονο dv.Αλλα ποτε δεν ξερεις τι θα γινει με τα προτυπα των καρτων στο μελλον.Παντος το επομενο μου κινητο θα εχει σκληρο δισκο... :rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Χριστός ανέστη,

Λοιπόν, μόλις απέκτησα το 3230. Έμφανισιακά είναι τέλειο, μου αρέσει πολύ κ πιστεύω ότι είναι πολύ ολοκληρωμένο κινητό. Θέλω κανά παιχνιδάκι και καμιά εφαρμογή να του περάσω αλλά από κάτι link δεν μπόρεσα να βρω κάτι καλό. Έχετε να μου προτείνεται κάποια παιχνίδια και κάποιες εφαρμογές και αν είναι εύκολο κάποιο link για να τα κατεβάσω; Για να τρέξουν πρέπει να κατεβάσω κάποια έκδοση του winzip για κινητά, όσον αφορά τις εφαρμογές; Γίνεται ένα χάος μέσα στο thread και δεν βρίσκω άκρη. Επίσης με προβληματίζει η μπαταρία του, εσάς πόση ώρα σας κρατάει με δίκτυο voda;

Ευχαριστώ και καλό Πάσχα σε όλους!

http://www.myphone.gr/gallery/data/513/5TIM_New_3D_Logo_02.bmp

καποιοι λενε οτι οι απλες rs-mmc δεν ειναι τοσο καλες..

Δεν ισχυει απαραιτητα κατι τετοιο.

Για ogg ,χρησιμοποιησε το OggPlay.

http://symbianoggplay.sourceforge.net/

Απο την στιγμη που θα το κανεις εγκατασταση θα μπορεις να χρησιμοποιησεις ogg σαν ηχο κλησης.

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Λοιπόν, μόλις απέκτησα το 3230. Έμφανισιακά είναι τέλειο, μου αρέσει πολύ κ πιστεύω ότι είναι πολύ ολοκληρωμένο κινητό.

συμφωνω! απο εμφανιση σκιζει, ειδικα σε μαυρο χρωμα!

Θέλω κανά παιχνιδάκι και καμιά εφαρμογή να του περάσω αλλά από κάτι link δεν μπόρεσα να βρω κάτι καλό. Έχετε να μου προτείνεται κάποια παιχνίδια και κάποιες εφαρμογές και αν είναι εύκολο κάποιο link για να τα κατεβάσω;

πανε εδω. μεχρι στιγμης εχω 512 παιχνιδια και συνεχιζω να κατεβαζω. εχει αμετρητα!! καθως και παρα πολλες εφαρμογες/θεματα!

Για να τρέξουν πρέπει να κατεβάσω κάποια έκδοση του winzip για κινητά, όσον αφορά τις εφαρμογές;

οχι. απλα να μετατρεπεις τα παιχνιδια απο zip/rar σε jar. αν ειναι σε .sis δεν χρειαζεται μετατροπη. ουτε οι εφαρμογες χρειαζονται να τις μετατρεψεις στο κιντο σου.τις αναγνωριζει ως .sis.

Επίσης με προβληματίζει η μπαταρία του

και εμενα αυτο με χαλαει!! ειδικα οταν μεταφερω δεδομενα μεσω υπολογιστη πεφτει αμεσως!! εμενα κραταει 3,4 ωρες οταν το δουλευω πολυ. οταν ακουω ραδιοφωνο δεν ξοδευει σχεδον καθολου μπαταρια παντως..

κατι ακομα. τα screensavers ξοδεουν πολυ μπαταρια? ειναι καλα για το κινητο? ( πχ στον υπολογιστη ειναι καλο να υπαρχει προφυλαξη οθονης για να μην θερμαινεται. )

στην διαχειριση αρχειων υπαρχει ενα r2343564.dat ή κατι τετοιο. οταν το ανοιγω ειναι σαν text που λεει κατι για system/apps και τετοια. τι χρησιμευει?

και τα προγραμματα που υπαρχουν πρεγκατεστημενα στην mmc μπορω να τα σβησω? το pictures της codak κανει τιποτα το σπουδαιο?

και τα προγραμματα που υπαρχουν πρεγκατεστημενα στην mmc μπορω να τα σβησω? το pictures της codak κανει τιποτα το σπουδαιο?

Σβηστα αν δεν τα χρησιμοποιεις .

Υπαρχουν και εδω

http://www.nokia.com/nokia/0,,71332,00.html

http://www.nokia.com/nokia/0,,71333,00.html

http://www.nokia.com/nokia/0,,71334,00.html

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

πανε εδω. μεχρι στιγμης εχω 512 παιχνιδια και συνεχιζω να κατεβαζω. εχει αμετρητα!! καθως και παρα πολλες εφαρμογες/θεματα!

Δεν μπορώ να βρώ άκρη απο εκεί. έχει πολλά threads αλλά δεν έχουν link για να τα κατεβάσει κάποιος.κάτι ποιο εύχρηστο που να είναι μόνο τα καλά παιχνίδια κ link για να τα κατεβάζεισ υπάρχει;

http://www.myphone.gr/gallery/data/513/5TIM_New_3D_Logo_02.bmp

αφου θες κατι συγκεκριμενο τοτε http://www.iphone-forum.org/viewtopic.php?t=20680

και τι εννοεις οτι δεν εχει links? γεματο ειναι!!

τελικα μπορει καποιος να με βοηθησει με το blz παιχνιδι? και γιατι ο blzinstaller οταν παταω install στις επιλογες λεει , application closes? ετσι δεν βρισκει και τα blz παιχνιδια!

xristos anesth +sygnwmh an sas peira apo ta mutra...afto akrivws enow oti meta to hard format+meta to format ths kartas (32) papamenun 3 mb enw se prohgumena format dysika+afhne kapio ypoloipo alla afto htan....50k ;)

rwthsa gia to iphone epeidh exei tis teleftaies ekdoseis polles aptis opoies einai arketa pio kenuries aptis dikes su...sto site pu anafereis distixws epeidh postarun se aravika(?)den vgazw akri :O

How long? Not long, 'cause

what you reap is what you sow

καταρχας

χρονια πολλα και χριστος ανεστη

για το προβλημα που αναφερεις , δεν μπορω να καταλαβω τι εννοεις. :confused:

αφου κανεις hard format sto κινητο ,μετα κανε format την καρτα μεσα απο το μενου του κινητου.μετα το φορματ στην καρτα ειναι λογικο να σου τρωει λιγα mb .

αυτο ισχυει παντα.(μια καρτα δηλαδη που λεει οτι ειναι 32 mb στην πραγματικοτητα ειναι περιπου 30mb).

αν τωρα εσυ εννοεις οτι μετα απο το φορματ της καρτας ,εξακολουθουν να υπαρχουν οι εφαρμογες μεσα στο κινητο τοτε κατι δεν παει καλα. :(

σε ο,τι αφορα για το i-phone ,δεν το χρησιμοποιω.

εαν θελεις εφαρμογες μπορεις να βρεις στο site μου αλλα και στο xxxxxxxxxxxxx ;)

To site xxxxxxxxxx δεν δουλευει... :mad:

βαζω εικονες ως ταπετσαρια, αλλα δεν τις δειχνει full screen στην οθονη του κινητου? γιατι ? μηπως δεν γινεται??

επισης μεταφερω δεδομενα με υπερυθρες μεσω υπολογιστη και pc suite, αλλα αργει πολυ!! τι ειναι το καλυτερο? να αγορασω καλωδιο,bluetooth ή card reader? ( με card reader θα μπορω να δουλευω με το pc suite?? )

βαζω εικονες ως ταπετσαρια, αλλα δεν τις δειχνει full screen στην οθονη του κινητου? γιατι ? μηπως δεν γινεται??

επισης μεταφερω δεδομενα με υπερυθρες μεσω υπολογιστη και pc suite, αλλα αργει πολυ!! τι ειναι το καλυτερο? να αγορασω καλωδιο,bluetooth ή card reader? ( με card reader θα μπορω να δουλευω με το pc suite?? )

Οι εικονες που βαζεις και δεν στις εμφανιζει full screen ισως να ειναι εχουν μικρο μεγεθος,νομιζω πως ο card reader ειναι πιο γρηγορος απο το καλωδιο ομως ο card reader δε δουλευει με το pc suite :(

ο αμεσως μετα γρηγορος τροπος? παντως με τις υπερυθρες φανταζομαι οτι ειναι ο πιο αργος!!

δεν ξερω οι εικονες ειναι μεγαλες.. δεν τις μεταφερω απευθειας αλλα πρωτα τις ανοιγω με εναν editor που εχει στο pc suite..

και κατι ακομη.. υπαρχει καποιο media player που οταν βλεπω τα βιντεο να μπορω να πηγαινω μπροστα και πισω? γιατι με τον real player δεν γινεται..

ο αμεσως μετα γρηγορος τροπος? παντως με τις υπερυθρες φανταζομαι οτι ειναι ο πιο αργος!!

δεν ξερω οι εικονες ειναι μεγαλες.. δεν τις μεταφερω απευθειας αλλα πρωτα τις ανοιγω με εναν editor που εχει στο pc suite..

και κατι ακομη.. υπαρχει καποιο media player που οταν βλεπω τα βιντεο να μπορω να πηγαινω μπροστα και πισω? γιατι με τον real player δεν γινεται..

Μπορεις να χρησιμοποιησεις το καλωδιο,ειναι πολυ γρηγορο.Στο real player υπαρχει η επιλογη που ζητας πατα το κατω στο πληκτρο κατευθυνσης για να παει πισω το βιντεο και το πανω για να παει μπροστα ;) Α και κατι αλλο στο imagee editor του pc suite να επιλεξεις αλλαγη μεγεθους και θα σε βαλει να επιλεξεις αν θες να ειναι ταπετσαρια η εικονα,αν το επιλεξεις η εικονα θα μπει full screen οταν τη βαλεις ταπετσαρια.

και πρεπει να κρατησω τις πραγματικες τις διαστασεις? πχ 800χ600? παντως οταν το κανω αυτο, βγαινει ενα τετραγωνο πλαισιο για να επιλεξω ποιο μερος της εικονας να βαλω, δεν επιλεγεται ολη..

κατι ακομη.. μπορω να μετατρεψω τα mp3 σε oog ή amr ή σε μια αλλη συμβατη μορφη, ωστε αν εχω πχ ενα τραγουδι 4mbs να το κανει 500kbs-1mb με την ιδια σχεδον ποιοτητα? κατι amr που υπαρχουν στο gmail group που εχουμε ειναι κατω απο 1 mb και εχουν πολυ καλη ποιοτητα. αυτα εγιναν με μετατροπη ή με καποιον αλλον τροπο?

παιδιά χρόνια πολλά! έχει κάποιος το worldmate να το ανεβάσει στο gmail?

ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ ΜΗΝΥΜΑ!!!!!!!!!!!! :w00t: :rolleyes: ΜΠΕΣ ΣΤΟ GMAIL KAI ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ.

----------------------------

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/35088HALDIR.JPG

ΓΙΑ UPLOAD KAI DOWNLOAD ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ,ΕΙΚΟΝΩΝ,ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ

USERNAME:MYPHONEFILES

PASSWORD:4310267

haldir οι ηχοι .amr και .awb , λες οτι τους εφτιαξες με το multimedia nokia conventer.. μπορεις να μου πεις πως ακριβως, γιατι εγω δεν βγαζω ακρη? μου λεει οτι μπορω να βαλω μονο midi αρχεια για επεξεργασια.

haldir οι ηχοι .amr και .awb , λες οτι τους εφτιαξες με το multimedia nokia conventer.. μπορεις να μου πεις πως ακριβως, γιατι εγω δεν βγαζω ακρη? μου λεει οτι μπορω να βαλω μονο midi αρχεια για επεξεργασια.

Nokia Multimedia Converter 2.0

http://www.forum.nokia.com/main/0,,034-63,00.html :)

iPhone 5S Space Grey