orone Δημ. December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 Ανοιγεις εναν explorer πχ FExplorer. και πηγαινεις -> Ε:/->system->mail :) Αν εχεις card reader τοτε επιλλεγεις απο τα windows να εμφανιζονται οι κρυφοι φακελοι και αρχεια απο τις επιλογες φακελων και κανεις απλως copy paste τον φακελο mail. Αν αντιγραψεις παλι τον φακελο mail στην mmc και περασεις παλι τον τηλ.καταλογο θα περαστουν παλι τα ονοματα στα sms. Αν νομιζω οτι τα κρατανε... Και κατι τελευταιο,το οποιο ετσι και το γνωριζεις θα σου αναψω κερι!:εχω το smscounter και δεν πρεπει να χασω το sva του που κανει.Πως θα τα καταφερω? Παράθεση There are 10 kinds of people..those who understand binary code,and those who don't.. http://www.ted.unipi.gr/logo.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 Και κατι τελευταιο,το οποιο ετσι και το γνωριζεις θα σου αναψω κερι!:εχω το smscounter και δεν πρεπει να χασω το sva του που κανει.Πως θα τα καταφερω? Δεν το εχω το προγραματακι :D Ισως αν κοιταξεις μεσα στον φακελο Ε:->system->App->smscounter(λογικα) να υπαρχει το αρχειο που κραταει τις ρυθμισεις σου και τον counter των sms :O Παντως με το menu pro ετσι εκανα και βρηκα το αρχειο που ειχα κανει. Το θελω και εγω το smscounter...Αν εχεις την ευγενη καλοσυση :O songless_bird1@yahoo.gr Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orone Δημ. December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 Δεν το εχω το προγραματακι :D Ισως αν κοιταξεις μεσα στον φακελο Ε:->system->App->smscounter(λογικα) να υπαρχει το αρχειο που κραταει τις ρυθμισεις σου και τον counter των sms :O Παντως με το menu pro ετσι εκανα και βρηκα το αρχειο που ειχα κανει. Το θελω και εγω το smscounter...Αν εχεις την ευγενη καλοσυση :O songless_bird1@yahoo.gr You have mail! Θα το ανεβασω και στον briefcase μου για οσους ολους το επιθυμουν. Παράθεση There are 10 kinds of people..those who understand binary code,and those who don't.. http://www.ted.unipi.gr/logo.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 παιδιά ποιόν sms scheduler προτείνετε? Έγω ένα sms planner από το οποίο δεν είμαι ευχαριστημένος όμως. Το πλήκτρο με το μολύβι για αλλάγη γλώσσας κλπ δεν δουλεύει καθόλου καθώς δουλεύει μόνο αν βάλω να στείλει το μήνυμα σε νούμερο που θα πληκτρολογήσω (άμα βάλω να το στείλει σε επαφή του τηλ καταλόγου δεν κάνει τίποτα... δεν προσπαθεί καν να το στείλει)... Επίσης πως την είπαμε την εφαρμογή για να αλλάζεις τις συντομεύσεις στην μετάβαση? To smscounter ρε παιδιά σας εμφανίζει κανονικά στα log τις επαφές από τις οποίες σου έρχονται μηνύματα? Εμένα μου εμφανίζει κουτάκια.. Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 Επίσης πως την είπαμε την εφαρμογή για να αλλάζεις τις συντομεύσεις στην μετάβαση?AppMan...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
depal Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 den ksero an prepei na anafero etaireies kinitis tilefonias sto forum alla paratirisa xtes oti anoigei to kinito pio grigora me alli karta etairias se sxesi me afti pou exo...mou fainetai h ontos etsi einai?mipos paizei rolo me ta reboot pou kanei h einai asxeto? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orone Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 den ksero an prepei na anafero etaireies kinitis tilefonias sto forum alla paratirisa xtes oti anoigei to kinito pio grigora me alli karta etairias se sxesi me afti pou exo...mou fainetai h ontos etsi einai?mipos paizei rolo me ta reboot pou kanei h einai asxeto? Μου φαινεται λιγο δυσκολο,γιατι(αν γνωριζω σωστα),οση ωρα φορτωνει στην αρχη και γραφει nokia,εκεινη την στιγμη κανει Loading το λειτουργικο.Οποτε λιγο δυσκολο να φταιει η καρτα. Παράθεση There are 10 kinds of people..those who understand binary code,and those who don't.. http://www.ted.unipi.gr/logo.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Παιδια ξερει κανεις που μπορω να βρω εικονες απο το Μενου του κινητου????? Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Παιδια ξερει κανεις που μπορω να βρω εικονες απο το Μενου του κινητου????? Μπορεις να κατεβασεις το manual απο ΕΔΩ και εκει εχει εικονες σχεδον για καθε λειτουργια του κινητου. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 den ksero an prepei na anafero etaireies kinitis tilefonias sto forum alla paratirisa xtes oti anoigei to kinito pio grigora me alli karta etairias se sxesi me afti pou exo...mou fainetai h ontos etsi einai?mipos paizei rolo me ta reboot pou kanei h einai asxeto?μηπως αυτη που ειχες ειναι vodafone; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 AppMan...:) ποιά έκδοση έχεις? έμενα η 1.0.4 μου πέταξε στην εγκατάσταση ότι πιθανότατα δεν είναι συμβατή με το 3230... Άσχετο πρόβλημα, κατέβασα sms timer 2.0 (είχα την 1.4) συνεχίζει να μην δουλεύει το πλήκτρο με το μολυβάκι αλλά τουλάχιστον έστειλε σε επαφή του τηλ καταλόγου. Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 ποιά έκδοση έχεις? έμενα η 1.0.4 μου πέταξε στην εγκατάσταση ότι πιθανότατα δεν είναι συμβατή με το 3230... Άσχετο πρόβλημα, κατέβασα sms timer 2.0 (είχα την 1.4) συνεχίζει να μην δουλεύει το πλήκτρο με το μολυβάκι αλλά τουλάχιστον έστειλε σε επαφή του τηλ καταλόγου. την 1.04, επισης σε os7. οποτε δε νομιζω να'χεις προβλημα, τι να πω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Μπορεις να κατεβασεις το manual απο ΕΔΩ και εκει εχει εικονες σχεδον για καθε λειτουργια του κινητου. :) Thanks asymvivaste. Παντως πολυ ωραιο το Μενου του κινητου!!!!! Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haldir Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Ρε παιδιά έχω ένα προβλημα με το irREMOTE της Psiloc.Ενώ σε μια τηλεόραση PHILIPS που έχω όλα λειτουργουν τέλεια και από μεγάλη απόσταση σε μια SONY για να λειτουργήσει πρέπει να κάνω τάμα και ας είμαι με τις υπέρυθρες στο ''ματάκι'' της τηλεόρασης.Το έχει πάθει κανείς άλλος?μήπως θέλει κάποια ρύθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orone Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Ρε παιδιά έχω ένα προβλημα με το irREMOTE της Psiloc.Ενώ σε μια τηλεόραση PHILIPS που έχω όλα λειτουργουν τέλεια και από μεγάλη απόσταση σε μια SONY για να λειτουργήσει πρέπει να κάνω τάμα και ας είμαι με τις υπέρυθρες στο ''ματάκι'' της τηλεόρασης.Το έχει πάθει κανείς άλλος?μήπως θέλει κάποια ρύθμιση? Ναι φιλε μου,και εγω το εχω παρατηρησει. Πιο συγκεκριμενα,οι τηλεορασεις sony και LG,δεν λειτουργουν ομαλα. Παράθεση There are 10 kinds of people..those who understand binary code,and those who don't.. http://www.ted.unipi.gr/logo.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Ρε παιδιά έχω ένα προβλημα με το irREMOTE της Psiloc.Ενώ σε μια τηλεόραση PHILIPS που έχω όλα λειτουργουν τέλεια και από μεγάλη απόσταση σε μια SONY για να λειτουργήσει πρέπει να κάνω τάμα και ας είμαι με τις υπέρυθρες στο ''ματάκι'' της τηλεόρασης.Το έχει πάθει κανείς άλλος?μήπως θέλει κάποια ρύθμιση? Σε μενα με την εκδοση 1.45 λειτουργουσε στο sony βιντεο μας και στην μικρη sony 14" αλλα οχι στην wega 29"...Αλλα μονο στο δικο μας μοντελο :confused: Σε αλλο wega πιο φτηνο επιανε...Μετα εβαλα την εκδοση 1.71 και πιανει στην 29" αλλα δεν πιανει στο βιντεο πλεον :( Σε ολες τις philips ,sumsung,grundig που δοκιμασα επιασε. Συνηθως εχω 90% επιτυχια σε 14" μοντελα. Παντως στην κοζανη επιασε στις LG TFT 32" που εχουν στα κτελ...(επρεπε να δειτε την εκφραση ενος ελεγκτη :lol: ) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 πολλες LG εχουν περιεργο ματακι, το οποιο ειναι πολυ μεσα στην τηλεοραση και πιανει μονο αν το κοιταξει κατευθειαν απο μπροστα και απο μικρη αποσταση. εγω με τις sony δεν εχω κανενα προβλημα, αντιθετα με τις grundig εχω μεγαλο. εχω ριξει πολυ γελιο :D ...:offtopic: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntanny Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Παντως στην κοζανη επιασε στις LG TFT 32" που εχουν στα κτελ...(επρεπε να δειτε την εκφραση ενος ελεγκτη :lol: ) Κοιτα κατι ιδεες που πετας ωρες ωρες !!!!!!!!! Παράθεση Μαιιιισα Σεληνη........Νικο παλι εγραψες ! Μικρα & αλλα ενδιαφεροντα στην ιστοσελιδα μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 Κοιτα κατι ιδεες που πετας ωρες ωρες !!!!!!!!! Και θα σας λειψουν για λιγο καιρο :O Μου τελειωνει η συνδεση του RAM σημερα :( Αντε να δω ποτε θα ξαναμπω. ΥΓ Ntanny την Παρασκευη παω Κοζανη να δω κατι φιλους.Θα περασω μια βολτα και απο τα κτελ φυσικα.. :devil: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 την 1.04, επισης σε os7. οποτε δε νομιζω να'χεις προβλημα, τι να πω... ok, την έβαλα και δουλεύει μια χαρά... Για auto-reply στα sms ποιά εφαρμογή πορτείνετε? (ξέρω ότι υπάρχουν αρκετές αλλά δεν ξέρω ποια θεωρείται καλύτερη) Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orone Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 Και θα σας λειψουν για λιγο καιρο :O Μου τελειωνει η συνδεση του RAM σημερα :( Αντε να δω ποτε θα ξαναμπω. ΥΓ Ntanny την Παρασκευη παω Κοζανη να δω κατι φιλους.Θα περασω μια βολτα και απο τα κτελ φυσικα.. :devil: Παρε καμμια καρτουλα να μπαινεις. :) Παράθεση There are 10 kinds of people..those who understand binary code,and those who don't.. http://www.ted.unipi.gr/logo.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
depal Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 μηπως αυτη που ειχες ειναι vodafone; αυτη που χρησιμοποιω ειναι vodafone και αυτη που εβαλα ειναι tim...ενας φιλος που αλλαξε κινητο του αλλαξανε και την καρτα με τον ιδιο αριθμο βεβαια..ενω σε εμενα δεν μου την αλλαξανε...βεβαια εγω δεν πηρα 3G...μαλλον για αυτο...αλλα προβληματιζομαι με τα reboot που κανει...λιγοτερα με την αναβαθμιση αλλα παλι κανει...ρωτησα σε Nokia club και μου ειπανε οτι δεν εχει σχεση η καρτα...τι θα μου λεγανε??τα παιδια εδω στο forum ξερουν περισσοτερα...απο τους ασχετους... :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 @depal, ειχες πει οτι καθυστερει να ανοιξει με τη sim(της vodafone). ρωτησα γιατι της vodafone βγαζει και τις υπηρεσιες sim οταν ανοιγει και καθυστερει ακομα περισσοτερο. για τα reboot, δε γνωριζω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntanny Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 ...αλλα προβληματιζομαι με τα reboot που κανει...λιγοτερα με την αναβαθμιση αλλα παλι κανει...ρωτησα σε Nokia club και μου ειπανε οτι δεν εχει σχεση η καρτα...τι θα μου λεγανε??τα παιδια εδω στο forum ξερουν περισσοτερα...απο τους ασχετους... :X Depal να σε ρωτησω κατι.Το αρχειο backup που εχεις με επαφες κλπ,το ειχες απο πριν ? Αν ναι,τοτε δεν αποκλειεται να εχει κρατησει στοιχεια της καταστασης του κινητου σου,οταν δημιουργησες το backup ωστε να το χρησιμοποιησεις οταν χρειαστει. Θυμασαι το θεμα με την προστασια εγγραφης της mmc ? Την λυση την βρηκα,αλλα απο βαρεμαρα δεν εγραψα ακομη σε φορμαρισμενη συσκευη τις επαφες κλπ μια μια απο την αρχη ωστε να εχω ενα ολοκαθαρο backup και ετσι τωρα εχω παλι κλειδωμενη την καρτα.Το γνωριζω τωρα οποτε δεν ανησυχω. Λενε αλλοι φιλοι μερικες φορες ,γιατι ενω εχουν βγαλει ολες τις εφαρμογες, η μνημη εμφανιζει λιγο περισσοτερο μεγεθος σε χρηση.Ειναι τα καταλοιπα.Απο αυτα καποια δημιουργουν καταστασεις παραξενες. Οσο για τα Nokia club,εδω τουλαχιστον ,το παλικαρι που με εξυπηρετησε σε αυτο το προβλημα,ηταν ειλικρινες. Ειπε οτι πολλα προβληματα τα μαθαινουν απο τους χρηστες , οπως και τις λυσεις αυτων. Παράθεση Μαιιιισα Σεληνη........Νικο παλι εγραψες ! Μικρα & αλλα ενδιαφεροντα στην ιστοσελιδα μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manisteo Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 re paidia emena i mpataria krataei sta diskola 2 meres. Fantasteite to klino to vradi, kai oles oi fortiseis einai me klesto to kinito, 4 ores. teleies oi protes 3 fortiseis!!! kana programma stil spy na exei motion detector gia na vgazei video pou na doulevei yparxei??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts