Dpan9 Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες παιδιά αγόρασα και γω το mi band tools βασικά για την ποικιλία ειδοποιήσεων που προσφέρει! Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Το Mi band 2 μου δεν φορτίζει. Δοκίμασα σε όλες τις usb του laptop και σε power bank και τίποτα. Το πάτησα και καλά μες στον φορτιστή μήπως δεν κάνει επαφή (οι επαφές καθαρές είναι) αλλά τίποτα. Καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Το Mi band 2 μου δεν φορτίζει. Δοκίμασα σε όλες τις usb του laptop και σε power bank και τίποτα. Το πάτησα και καλά μες στον φορτιστή μήπως δεν κάνει επαφή (οι επαφές καθαρές είναι) αλλά τίποτα. Καμιά ιδέα; είχε τελειώσει η μπαταρία ; τι να σου πω , στο 1 πάντως το καλώδιο ήταν πολύ ευαίσθητο και "έσπαγε" εύκολα , οπότε ίσως να φταίει το καλώδιο δοκίμασε λίγο παραπάνω με το βαλε-βγάλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 είχε τελειώσει η μπαταρία ; τι να σου πω , στο 1 πάντως το καλώδιο ήταν πολύ ευαίσθητο και "έσπαγε" εύκολα , οπότε ίσως να φταίει το καλώδιο δοκίμασε λίγο παραπάνω με το βαλε-βγάλε Όχι, έχει ακόμα 19% η μπαταρία. Όταν φτάσει κάπου εκεί την φορτίζω πάντα. Με το "γάντι" φέρομαι στο καλώδιο, άσε που μόνο 2 φορές το έχω φορτίζει αφού κρατάει 30+ μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselon Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Όχι, έχει ακόμα 19% η μπαταρία. Όταν φτάσει κάπου εκεί την φορτίζω πάντα. Με το "γάντι" φέρομαι στο καλώδιο, άσε που μόνο 2 φορές το έχω φορτίζει αφού κρατάει 30+ μέρες. Μήπως το έχεις κάνει pair και σε 2η συσκευή;; Παράθεση Xiaomi Redmi Note 2 Prime, SAR: Head: 0.342 W/kg, Body: 0.452 W/kg - Xiaomi Mi Band 2 - Cube Talk 9x U65GT - Hubsan H501S - HP DV6-6B20SV - Mac Mini MGEN2DA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Μήπως το έχεις κάνει pair και σε 2η συσκευή;; Όχι αλλά γιατί να ήταν πρόβλημα στην φόρτιση αν είναι paired με 2η συσκευη;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselon Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Όχι αλλά γιατί να ήταν πρόβλημα στην φόρτιση αν είναι paired με 2η συσκευη;; Προσωπικά έχω το mi band 1. Το είχα κάνει pair με 2 συσκευές ,smartphone & tablet. Για κάποιο λόγο , δε μπορούσε να φορτίσει. Όταν άνοιγα το bluetooth του tablet έδειχνε να φορτίζει . Έτσι το άφησα για κανά μήνα περίπου ανενεργό και ως δια μαγείας επανήλθε κανονικά σε πλήρη λειτουργία. Περίεργο;;:blink: Παράθεση Xiaomi Redmi Note 2 Prime, SAR: Head: 0.342 W/kg, Body: 0.452 W/kg - Xiaomi Mi Band 2 - Cube Talk 9x U65GT - Hubsan H501S - HP DV6-6B20SV - Mac Mini MGEN2DA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Προσωπικά έχω το mi band 1. Το είχα κάνει pair με 2 συσκευές ,smartphone & tablet. Για κάποιο λόγο , δε μπορούσε να φορτίσει. Όταν άνοιγα το bluetooth του tablet έδειχνε να φορτίζει . Έτσι το άφησα για κανά μήνα περίπου ανενεργό και ως δια μαγείας επανήλθε κανονικά σε πλήρη λειτουργία. Περίεργο;;:blink: Περίεργο. Θα το παιδεψω και αυριο λιγο και σε πρωτη φαση θα παραγγειλω φορτιστη μηπως φταιει αυτος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos_79 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Περίεργο. Θα το παιδεψω και αυριο λιγο και σε πρωτη φαση θα παραγγειλω φορτιστη μηπως φταιει αυτος. το ίδιο είχα πάθει με το 1s.ψάχνοντας διάβασα ότι αν το αφήσεις,περίπου 12 ώρες αν θυμάμαι καλά,κάπου σταθερα χωρίς να το χρησιμοποιεις κάνει κάτι σαν restart και επανέρχεται. πιστεύω το ίδιο να ισχύει και για το band 2.δοκιμασε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 το ίδιο είχα πάθει με το 1s.ψάχνοντας διάβασα ότι αν το αφήσεις,περίπου 12 ώρες αν θυμάμαι καλά,κάπου σταθερα χωρίς να το χρησιμοποιεις κάνει κάτι σαν restart και επανέρχεται. πιστεύω το ίδιο να ισχύει και για το band 2.δοκιμασε το. Έμεινε ακίνητο περίπου 48 ώρες σερί γιατί δεν πρόλαβα να ασχοληθώ. Το βρήκα πριν σβηστό, το βάζω να φορτίσει τα ίδια, δεν φορτίζει. Μετά από κανένα μισάωρο που είμαι έτοιμος να αγοράσω άλλο φορτιστεί από ebay, φορτίζει!!! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselon Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Έμεινε ακίνητο περίπου 48 ώρες σερί γιατί δεν πρόλαβα να ασχοληθώ. Το βρήκα πριν σβηστό, το βάζω να φορτίσει τα ίδια, δεν φορτίζει. Μετά από κανένα μισάωρο που είμαι έτοιμος να αγοράσω άλλο φορτιστεί από ebay, φορτίζει!!! :lol: Είναι λίγο δύστροπο στη λειτουργία του . Μπράβο που το επανέφερες!!! :) Παράθεση Xiaomi Redmi Note 2 Prime, SAR: Head: 0.342 W/kg, Body: 0.452 W/kg - Xiaomi Mi Band 2 - Cube Talk 9x U65GT - Hubsan H501S - HP DV6-6B20SV - Mac Mini MGEN2DA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Κάποιος που να έχει το Mi Band συνδεδεμένο σε συσκευή με Nougat; Από την ώρα που άλλαξα έκδοση OS δεν έχω δόνηση (ειδοποίηση) στις εφαρμογές που του έχω ορίσει. Αν θυμάμαι καλά από την Marshmallow κάπου πρέπει να ρυθμίσω από τα Settings του Android (όχι της εφαρμογής) έτσι ώστε να του δώσει notification access, αλλά δεν το βρίσκω. Ή είναι κάτι άλλο; Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος. Sent from my Oneplus 3 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Σε μενα με Nougat beta σε S7 edge δουλευει μια χαρα οπως και στην MM. Στις ρυθμισεις το να επιτρεψεις τις ειδοποιησεις στο Samsung ειναι Οθονη κλειδ και ασφαλεια-αλλες ρυθμισεις ασφαλειας-προσβαση ειδοποιησεων Καπως ετσι θα ειναι και στα αλλα κινητα οπως ψαξου λιγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leris2 Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Εχω το mi band 2 εδω και 5 μερες. Τις τελευταιες 2 καποια στιγμη μεσα στη μερα ενω παταω το κουμπι δεν αποκρινεται για κανενα λεπτο και μετα επανερχεται αλλα μου δειχνει και στοιχεια που εχω απενεργοποιησει απο το app (βηματα). Ανοίγοντας τωρα την εφαρμογη δεν κανει connect και πρεπει να κανω unpair και ξανα pair για να το δει. Ετσι χανω τα δεδομενα που δεν εχουν συγχρονιστει ομως. Εχει κανενας παρομοια εμπειρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Καλήσπερα. Διαβάζω κάποιοι γράφουν ότι τους δείχνει στην οθόνη ποιος τους καλεί. Πώς γίνεται αυτό; Τέλος η εφαρμογή tools and mi band στα 2,5 ευρώ αξίζει για αγορά; Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Με την ελληνική εφαρμογή σου δείχνει ποιος σε καλεί. Αλλά μπορεί να θέλει και κόλπα, βάλε κινέζικα, κάνε διαγραφή δεδομένων, βάλε ελληνικά κλπ.. Με αυτή την εφαρμογή που λες σου δείχνει και ποιος σε καλεί, αλλά και τα μηνύματα σε Viber, Skype κλπ. Αξίζει πολύ Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Αν αγορασω το tools and mi band χρειάζεται να τρέχει μαζί και η μαμά εφαρμογή η δεν παίζει ρόλο? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Νομιζω θελει και τη μαμα εφαρμογη. Εγω την εχω, χρειαζεται και αυτη Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 σημερα ανοιγοντας την εφαρμογη ηθελε sign in δε ξερω γιατι ποτε δε μου ειχε ζητησει. ειχα ξεχασει το κωδικο δε μπορουσα να μπω. ευτυχως ειχα κρατησει backup στην sd εκανα restore και μπηκα. το θεμα ειναι οτι τα δεδομενα την περιοδο αυτη μεταξυ του backup και σημερα εχουν χαθει. Αν δηλαδη αλλαξεις και συσκευη δεν συγχρονιζονται τα παλια σου δεδομενα ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 σημερα ανοιγοντας την εφαρμογη ηθελε sign in δε ξερω γιατι ποτε δε μου ειχε ζητησει. ειχα ξεχασει το κωδικο δε μπορουσα να μπω. ευτυχως ειχα κρατησει backup στην sd εκανα restore και μπηκα. το θεμα ειναι οτι τα δεδομενα την περιοδο αυτη μεταξυ του backup και σημερα εχουν χαθει. Αν δηλαδη αλλαξεις και συσκευη δεν συγχρονιζονται τα παλια σου δεδομενα ? Εγώ έχω αλλάξει πολλές συσκευές και δεν έχω χάσει ποτέ δεδομένα. Μάλλον έγινε μπέρδεμα με την επαναφορά του backup. Γιατί απλά δεν έκανες επαναφορά κωδικού; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 σημερα ανοιγοντας την εφαρμογη ηθελε sign in δε ξερω γιατι ποτε δε μου ειχε ζητησει. ειχα ξεχασει το κωδικο δε μπορουσα να μπω. ευτυχως ειχα κρατησει backup στην sd εκανα restore και μπηκα. το θεμα ειναι οτι τα δεδομενα την περιοδο αυτη μεταξυ του backup και σημερα εχουν χαθει. Αν δηλαδη αλλαξεις και συσκευη δεν συγχρονιζονται τα παλια σου δεδομενα ? υποθέτω δεν έγινε το sync (δεν μπήκες δηλαδή στην εφαρμογή για να κάνει sync τα δεδομένα) για αυτό και τα έχασες τώρα αν τα δεδομένα πάνε στο mi cloud ή τοπικά μόνο δε ξέρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 επαναφορα κωδικου δεν εκανα γιατι νομιζα οτι ειχα δωσει τυχαιο mail τοτε. αν δεν ειχα κρατησει Backup δε θα ειχα καθολου προσβαση στο λογαριασμο τωρα. τελικα καπου μπερδευτηκε με τα δεδομενα που ειχε στο backup ηταν απο τα Χριστουγεννα. Με εκ νεου εγκατασταση κατεβασε ολο το ιστορικο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 υποθέτω δεν έγινε το sync (δεν μπήκες δηλαδή στην εφαρμογή για να κάνει sync τα δεδομένα) για αυτό και τα έχασες τώρα αν τα δεδομένα πάνε στο mi cloud ή τοπικά μόνο δε ξέρω Εγώ πάντως στο Mi Cloud που μόλις έκανα ένα ένα check, δε βρίσκω data από Mi Band... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Εγώ πάντως στο Mi Cloud που μόλις έκανα ένα ένα check, δε βρίσκω data από Mi Band... ναι δεν ξέρω αλλά και πάλι δεν είναι σίγουρο ότι θα ήταν προσβάσιμα αυτά δεν μπορείς να έχεις πρόσβαση σε όλα τα αντικείμενα που γίνονται sync με τον λογαριασμό σου (και για το google account ισχύουν αυτά) γιατί υπάρχουν και πράγματα που δεν είναι διαχειρίσιμα (π.χ. ρυθμίσεις συσκευής) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 https://forum.xda-developers.com/general/accessories/xiaomi-mi-band-data-extraction-t3019156 Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts