Jump to content

Xiaomi Mi band

Romanos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες παιδιά αγόρασα και γω το mi band tools βασικά για την ποικιλία ειδοποιήσεων που προσφέρει!

Sent from my iPad using Tapatalk

OnePlus 3T, iPad mini 2

• 3 weeks later...
  • Απαντήσεις 724
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το Mi band 2 μου δεν φορτίζει. Δοκίμασα σε όλες τις usb του laptop και σε power bank και τίποτα. Το πάτησα και καλά μες στον φορτιστή μήπως δεν κάνει επαφή (οι επαφές καθαρές είναι) αλλά τίποτα. Καμιά ιδέα;

Το Mi band 2 μου δεν φορτίζει. Δοκίμασα σε όλες τις usb του laptop και σε power bank και τίποτα. Το πάτησα και καλά μες στον φορτιστή μήπως δεν κάνει επαφή (οι επαφές καθαρές είναι) αλλά τίποτα. Καμιά ιδέα;

είχε τελειώσει η μπαταρία ;

τι να σου πω , στο 1 πάντως το καλώδιο ήταν πολύ ευαίσθητο και "έσπαγε" εύκολα , οπότε ίσως να φταίει το καλώδιο

δοκίμασε λίγο παραπάνω με το βαλε-βγάλε

είχε τελειώσει η μπαταρία ;

τι να σου πω , στο 1 πάντως το καλώδιο ήταν πολύ ευαίσθητο και "έσπαγε" εύκολα , οπότε ίσως να φταίει το καλώδιο

δοκίμασε λίγο παραπάνω με το βαλε-βγάλε

Όχι, έχει ακόμα 19% η μπαταρία. Όταν φτάσει κάπου εκεί την φορτίζω πάντα. Με το "γάντι" φέρομαι στο καλώδιο, άσε που μόνο 2 φορές το έχω φορτίζει αφού κρατάει 30+ μέρες.

Όχι, έχει ακόμα 19% η μπαταρία. Όταν φτάσει κάπου εκεί την φορτίζω πάντα. Με το "γάντι" φέρομαι στο καλώδιο, άσε που μόνο 2 φορές το έχω φορτίζει αφού κρατάει 30+ μέρες.

Μήπως το έχεις κάνει pair και σε 2η συσκευή;;

Xiaomi Redmi Note 2 Prime, SAR: Head: 0.342 W/kg, Body: 0.452 W/kg - Xiaomi Mi Band 2 - Cube Talk 9x U65GT - Hubsan H501S - HP DV6-6B20SV - Mac Mini MGEN2DA

Μήπως το έχεις κάνει pair και σε 2η συσκευή;;

Όχι αλλά γιατί να ήταν πρόβλημα στην φόρτιση αν είναι paired με 2η συσκευη;;

Όχι αλλά γιατί να ήταν πρόβλημα στην φόρτιση αν είναι paired με 2η συσκευη;;

Προσωπικά έχω το mi band 1. Το είχα κάνει pair με 2 συσκευές ,smartphone & tablet. Για κάποιο λόγο , δε μπορούσε να φορτίσει. Όταν άνοιγα το bluetooth του tablet έδειχνε να φορτίζει . Έτσι το άφησα για κανά μήνα περίπου ανενεργό και ως δια μαγείας επανήλθε κανονικά σε πλήρη λειτουργία. Περίεργο;;:blink:

Xiaomi Redmi Note 2 Prime, SAR: Head: 0.342 W/kg, Body: 0.452 W/kg - Xiaomi Mi Band 2 - Cube Talk 9x U65GT - Hubsan H501S - HP DV6-6B20SV - Mac Mini MGEN2DA

Προσωπικά έχω το mi band 1. Το είχα κάνει pair με 2 συσκευές ,smartphone & tablet. Για κάποιο λόγο , δε μπορούσε να φορτίσει. Όταν άνοιγα το bluetooth του tablet έδειχνε να φορτίζει . Έτσι το άφησα για κανά μήνα περίπου ανενεργό και ως δια μαγείας επανήλθε κανονικά σε πλήρη λειτουργία. Περίεργο;;:blink:

Περίεργο. Θα το παιδεψω και αυριο λιγο και σε πρωτη φαση θα παραγγειλω φορτιστη μηπως φταιει αυτος.

Περίεργο. Θα το παιδεψω και αυριο λιγο και σε πρωτη φαση θα παραγγειλω φορτιστη μηπως φταιει αυτος.

το ίδιο είχα πάθει με το 1s.ψάχνοντας διάβασα ότι αν το αφήσεις,περίπου 12 ώρες αν θυμάμαι καλά,κάπου σταθερα χωρίς να το χρησιμοποιεις κάνει κάτι σαν restart και επανέρχεται. πιστεύω το ίδιο να ισχύει και για το band 2.δοκιμασε το.

το ίδιο είχα πάθει με το 1s.ψάχνοντας διάβασα ότι αν το αφήσεις,περίπου 12 ώρες αν θυμάμαι καλά,κάπου σταθερα χωρίς να το χρησιμοποιεις κάνει κάτι σαν restart και επανέρχεται. πιστεύω το ίδιο να ισχύει και για το band 2.δοκιμασε το.

Έμεινε ακίνητο περίπου 48 ώρες σερί γιατί δεν πρόλαβα να ασχοληθώ. Το βρήκα πριν σβηστό, το βάζω να φορτίσει τα ίδια, δεν φορτίζει. Μετά από κανένα μισάωρο που είμαι έτοιμος να αγοράσω άλλο φορτιστεί από ebay, φορτίζει!!! :lol:

Έμεινε ακίνητο περίπου 48 ώρες σερί γιατί δεν πρόλαβα να ασχοληθώ. Το βρήκα πριν σβηστό, το βάζω να φορτίσει τα ίδια, δεν φορτίζει. Μετά από κανένα μισάωρο που είμαι έτοιμος να αγοράσω άλλο φορτιστεί από ebay, φορτίζει!!! :lol:

Είναι λίγο δύστροπο στη λειτουργία του . Μπράβο που το επανέφερες!!! :)

• 2 weeks later...

Κάποιος που να έχει το Mi Band συνδεδεμένο σε συσκευή με Nougat;

Από την ώρα που άλλαξα έκδοση OS δεν έχω δόνηση (ειδοποίηση) στις εφαρμογές που του έχω ορίσει.

Αν θυμάμαι καλά από την Marshmallow κάπου πρέπει να ρυθμίσω από τα Settings του Android (όχι της εφαρμογής) έτσι ώστε να του δώσει notification access, αλλά δεν το βρίσκω.

Ή είναι κάτι άλλο;

Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος.

Sent from my Oneplus 3 using Tapatalk

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Σε μενα με Nougat beta σε S7 edge δουλευει μια χαρα οπως και στην MM.

Στις ρυθμισεις το να επιτρεψεις τις ειδοποιησεις στο Samsung ειναι

Οθονη κλειδ και ασφαλεια-αλλες ρυθμισεις ασφαλειας-προσβαση ειδοποιησεων

Καπως ετσι θα ειναι και στα αλλα κινητα οπως ψαξου λιγο.

• 2 months later...

Εχω το mi band 2 εδω και 5 μερες.

Τις τελευταιες 2 καποια στιγμη μεσα στη μερα ενω παταω το κουμπι δεν αποκρινεται για κανενα λεπτο και μετα επανερχεται αλλα μου δειχνει και στοιχεια που εχω απενεργοποιησει απο το app (βηματα).

Ανοίγοντας τωρα την εφαρμογη δεν κανει connect και πρεπει να κανω unpair και ξανα pair για να το δει. Ετσι χανω τα δεδομενα που δεν εχουν συγχρονιστει ομως.

Εχει κανενας παρομοια εμπειρια?

• 4 weeks later...
Καλήσπερα. Διαβάζω κάποιοι γράφουν ότι τους δείχνει στην οθόνη ποιος τους καλεί. Πώς γίνεται αυτό; Τέλος η εφαρμογή tools and mi band στα 2,5 ευρώ αξίζει για αγορά;
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Με την ελληνική εφαρμογή σου δείχνει ποιος σε καλεί. Αλλά μπορεί να θέλει και κόλπα, βάλε κινέζικα, κάνε διαγραφή δεδομένων, βάλε ελληνικά κλπ..

Με αυτή την εφαρμογή που λες σου δείχνει και ποιος σε καλεί, αλλά και τα μηνύματα σε Viber, Skype κλπ. Αξίζει πολύ

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Αν αγορασω το tools and mi band χρειάζεται να τρέχει μαζί και η μαμά εφαρμογή η δεν παίζει ρόλο?
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Νομιζω θελει και τη μαμα εφαρμογη. Εγω την εχω, χρειαζεται και αυτη

Μια πλήρης φόρτιση.

• 3 weeks later...
σημερα ανοιγοντας την εφαρμογη ηθελε sign in δε ξερω γιατι ποτε δε μου ειχε ζητησει. ειχα ξεχασει το κωδικο δε μπορουσα να μπω. ευτυχως ειχα κρατησει backup στην sd εκανα restore και μπηκα. το θεμα ειναι οτι τα δεδομενα την περιοδο αυτη μεταξυ του backup και σημερα εχουν χαθει. Αν δηλαδη αλλαξεις και συσκευη δεν συγχρονιζονται τα παλια σου δεδομενα ?
[sIGPIC][/sIGPIC]

σημερα ανοιγοντας την εφαρμογη ηθελε sign in δε ξερω γιατι ποτε δε μου ειχε ζητησει. ειχα ξεχασει το κωδικο δε μπορουσα να μπω. ευτυχως ειχα κρατησει backup στην sd εκανα restore και μπηκα. το θεμα ειναι οτι τα δεδομενα την περιοδο αυτη μεταξυ του backup και σημερα εχουν χαθει. Αν δηλαδη αλλαξεις και συσκευη δεν συγχρονιζονται τα παλια σου δεδομενα ?

Εγώ έχω αλλάξει πολλές συσκευές και δεν έχω χάσει ποτέ δεδομένα. Μάλλον έγινε μπέρδεμα με την επαναφορά του backup. Γιατί απλά δεν έκανες επαναφορά κωδικού;

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

υποθέτω δεν έγινε το sync (δεν μπήκες δηλαδή στην εφαρμογή για να κάνει sync τα δεδομένα) για αυτό και τα έχασες

τώρα αν τα δεδομένα πάνε στο mi cloud ή τοπικά μόνο δε ξέρω

επαναφορα κωδικου δεν εκανα γιατι νομιζα οτι ειχα δωσει τυχαιο mail τοτε. αν δεν ειχα κρατησει Backup δε θα ειχα καθολου προσβαση στο λογαριασμο τωρα. τελικα καπου μπερδευτηκε με τα δεδομενα που ειχε στο backup ηταν απο τα Χριστουγεννα. Με εκ νεου εγκατασταση κατεβασε ολο το ιστορικο.
[sIGPIC][/sIGPIC]

υποθέτω δεν έγινε το sync (δεν μπήκες δηλαδή στην εφαρμογή για να κάνει sync τα δεδομένα) για αυτό και τα έχασες

τώρα αν τα δεδομένα πάνε στο mi cloud ή τοπικά μόνο δε ξέρω

Εγώ πάντως στο Mi Cloud που μόλις έκανα ένα ένα check, δε βρίσκω data από Mi Band...

Εγώ πάντως στο Mi Cloud που μόλις έκανα ένα ένα check, δε βρίσκω data από Mi Band...

ναι δεν ξέρω αλλά και πάλι δεν είναι σίγουρο ότι θα ήταν προσβάσιμα αυτά

δεν μπορείς να έχεις πρόσβαση σε όλα τα αντικείμενα που γίνονται sync με τον λογαριασμό σου (και για το google account ισχύουν αυτά) γιατί υπάρχουν και πράγματα που δεν είναι διαχειρίσιμα (π.χ. ρυθμίσεις συσκευής)

Μια πλήρης φόρτιση.