meletis_m Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Μου έδωσε ένας φίλος μου ένα miband (μάλλον 1s) αλλά δε συνδέεται με τίποτα. Δεν το βρίσκει το mifit. Του είπα αν το έχει αποσυνδέσει ο ίδιος, μου λέει δε χρειάζεται δεν εχει καν unpair να κάνει.. Ναι ναι ανοιχτό.. Υποθέτω οτι το Mi-Band το έχεις φορτίσει. Δοκίμασε να ξανα εγκαταστήσεις την εφαρμογή. Παράθεση Xiaomi mia2 lite 4/64 & redmi 8a 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Μου έδωσε ένας φίλος μου ένα miband (μάλλον 1s) αλλά δε συνδέεται με τίποτα. Δεν το βρίσκει το mifit. Του είπα αν το έχει αποσυνδέσει ο ίδιος, μου λέει δε χρειάζεται δεν εχει καν unpair να κάνει.. Το τηλέφωνο σου είναι συμβατό με Bluetooth 4? https://play.google.com/store/apps/details?id=check.energy.low.bluetooth Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Ναι, Οκ αυτό. Το redmi note 2 εχω Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Ναι, Οκ αυτό. Το redmi note 2 εχω Δοκίμασε μα άλλο κινητό, για να δεις αν φταίει το band, ή η συσκευή σου. Εδώ λέει πως έλυσε το ίδιο πρόβλημα ένας: http://en.miui.com/thread-172180-1-1.html Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Χαζομάρα, αλλά δεν είχα δοκιμάσει, πάντως δε συνδέεται ούτε σε άλλο κινητό. Τώρα κοιτάω το θέμα στο mini.com, το miband είναι μισοφορτισμένο και παρατημένο για δυο βδομάδες, δεν πιστεύω να τέλειωσε η μπαταρία, γιατί προς το παρόν δεν έχω και φορτιστή.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Εδώ λέει πως έλυσε το ίδιο πρόβλημα ένας: http://en.miui.com/thread-172180-1-1.html Τελικά μόνο έτσι συνδεοταν, με την παραπάνω διαδικασία. Με την τελευταία έκδοση του mi fit 2.1.4 επιτέλους συνδέθηκε! Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Έχω το miband το πρώτο με τα πολύχρωμα leds. Όσο πάει τα "φτύνει". Αρχικά η μπαταρία κρατάει μόνο 10 μέρες και το χρησιμοποιώ μόνο για ξυπνητήρι, τα leds έχει μήνες που δεν ανάβουν παρά μόνο όταν φορτίζει και όχι όλη την ώρα αλλά αυτά ας πούμε είναι μικρά προβλήματα. Έχει σχεδόν μήνα που το ξυπνητήρι έχει κολλήσει και χτυπάει πάντα 7:45 το πρωί είτε το έχω ενεργοποιημένο από το app (σε άλλη ώρα) είτε το έχω απενεργοποιημένο. Επίσης και οι ειδοποιήσεις μάλλον δεν λειτουργούν. Έχει κανείς καμία ιδέα ή έχει ακούσει παρόμοιο πρόβλημα; Μήπως φταίει το version του app; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Έχω το miband το πρώτο με τα πολύχρωμα leds. Όσο πάει τα "φτύνει". Αρχικά η μπαταρία κρατάει μόνο 10 μέρες και το χρησιμοποιώ μόνο για ξυπνητήρι, τα leds έχει μήνες που δεν ανάβουν παρά μόνο όταν φορτίζει και όχι όλη την ώρα αλλά αυτά ας πούμε είναι μικρά προβλήματα. Έχει σχεδόν μήνα που το ξυπνητήρι έχει κολλήσει και χτυπάει πάντα 7:45 το πρωί είτε το έχω ενεργοποιημένο από το app (σε άλλη ώρα) είτε το έχω απενεργοποιημένο. Επίσης και οι ειδοποιήσεις μάλλον δεν λειτουργούν. Έχει κανείς καμία ιδέα ή έχει ακούσει παρόμοιο πρόβλημα; Μήπως φταίει το version του app; Δοκίμασες να το κανείς unpair και pair ξανά; Tapatalked from my Nexus 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Καλησπέρα παιδιά. Έχω το mi band εδώ και 3 μήνες περίπου. Το έχω φορτίζει 2 φορές όλες και όλες. Εχθές ενώ το φορούσα και λειτουργούσε κανονικά όταν και τελείωσε η μπαταρία. Το έβαλα να φορτίσει και δεν φορτίζει. Τι παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Καλησπέρα παιδιά. Έχω το mi band εδώ και 3 μήνες περίπου. Το έχω φορτίζει 2 φορές όλες και όλες. Εχθές ενώ το φορούσα και λειτουργούσε κανονικά όταν και τελείωσε η μπαταρία. Το έβαλα να φορτίσει και δεν φορτίζει. Τι παίζει; Που το βάζεις για φόρτιση; Σε usb στον υπολογιστή ή αλλού; Γενικά έχει παρατηρηθεί ότι αν ξελιγωθεί εντελώς η μπαταρία του, αργεί να καταλάβει ότι φορτίζει. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Και εγώ το έπαθα με ένα που παρέλαβα, τελείως ψόφιο και δεν έπαιρνε, το άφησα στην πρίζα μία ώρα τίποτα, το έβαλα το έβγαλα 3-4 φορές και μετά άρχισε να παίρνει. Κάτι άλλο που θέλω να μάθω εγώ είναι πότε και γιατί ανάβουν τα λεντακια όταν είναι στο χέρι. Καμια φορά ανάβουν χωρίς προφανή λόγο.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Που το βάζεις για φόρτιση; Σε usb στον υπολογιστή ή αλλού; Γενικά έχει παρατηρηθεί ότι αν ξελιγωθεί εντελώς η μπαταρία του, αργεί να καταλάβει ότι φορτίζει. Τελικά το προσπάθησα καμία 10ρια φορές και ένιωσε. Όλα καλά. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και εγώ το έπαθα με ένα που παρέλαβα, τελείως ψόφιο και δεν έπαιρνε, το άφησα στην πρίζα μία ώρα τίποτα, το έβαλα το έβγαλα 3-4 φορές και μετά άρχισε να παίρνει. Κάτι άλλο που θέλω να μάθω εγώ είναι πότε και γιατί ανάβουν τα λεντακια όταν είναι στο χέρι. Καμια φορά ανάβουν χωρίς προφανή λόγο.. Νομίζω ότι ανάβουν τα 2 οταν πλησιάζεις τον στόχο τον βήματων που έχεις βάλει και 3 όταν τον φτάνεις. Δεν θυμάμαι άλλον λόγο. Αααα επίσης αν κάνεις την κίνηση σαν να κοιτάς την ώρα οταν είσαι όρθιος ανάβουν πάλι ανάλογα το ποσό μακρυά είσαι από το στόχο σου για να καταλάβεις που περίπου βρίσκεσαι χωρίς να ανοίγεις την εφαρμογή. Οπότε κάτι τέτοιο παίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Και εγώ το έπαθα με ένα που παρέλαβα, τελείως ψόφιο και δεν έπαιρνε, το άφησα στην πρίζα μία ώρα τίποτα, το έβαλα το έβγαλα 3-4 φορές και μετά άρχισε να παίρνει. Κάτι άλλο που θέλω να μάθω εγώ είναι πότε και γιατί ανάβουν τα λεντακια όταν είναι στο χέρι. Καμια φορά ανάβουν χωρίς προφανή λόγο.. ανάβουν , κανονικά , όταν κάνεις την συγκεκριμένη κίνηση (που όπως κατάλαβες δεν πιάνει πάντα ή μπορεί να πιάνει στο άσχετο) για να σου δείξουν τον "στόχο σου" π.χ. έχεις κάνει τα 2/3 από τα βήματα της ημέρας ε θα ανάψουν τα 2 (ή κάτι τέτοιο , δε το χρησιμοποιώ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Κατάλαβα ότι ανάβουν προς το τέλος της ημέρας, άρα μάλλον κατά την επίτευξη του στόχου.. Αλλά ή δεν πιανει παντα ή δεν το προσέχω πάντα. Πάντως είναι απορίας άξιο πώς μετράει τα βήματα, αν κάθεσαι στην καρέκλα και κουνας το χέρι και προσποιείσαι περπάτημα δε μετράει βηματα, αν όμως κάνεις ελλειπτικό/διαδρομο μετράει, χωρίς δηλαδή να μετακινείσαι πραγματικά. Με άλλα λόγια δεν το ξεγελάς, αλλά μετράει τα αληθινά βήματα.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Κατάλαβα ότι ανάβουν προς το τέλος της ημέρας, άρα μάλλον κατά την επίτευξη του στόχου.. Αλλά ή δεν πιανει παντα ή δεν το προσέχω πάντα. Πάντως είναι απορίας άξιο πώς μετράει τα βήματα, αν κάθεσαι στην καρέκλα και κουνας το χέρι και προσποιείσαι περπάτημα δε μετράει βηματα, αν όμως κάνεις ελλειπτικό/διαδρομο μετράει, χωρίς δηλαδή να μετακινείσαι πραγματικά. Με άλλα λόγια δεν το ξεγελάς, αλλά μετράει τα αληθινά βήματα.. καλά ξεγελιέται προφανώς , δεν γίνεται αλλιώς αλλά δεν νομίζω να έχει και τόση σημασία ναι συμπληρωθούν τα βήματα που έχεις ορίσει το κάνει , εγώ νόμιζα ότι εννοούσες σε άσχετες φάσεις (με διάφορες κινήσεις του χεριού) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Πάντως είναι απορίας άξιο πώς μετράει τα βήματα, αν κάθεσαι στην καρέκλα και κουνας το χέρι και προσποιείσαι περπάτημα δε μετράει βηματα, αν όμως κάνεις ελλειπτικό/διαδρομο μετράει, χωρίς δηλαδή να μετακινείσαι πραγματικά. Με άλλα λόγια δεν το ξεγελάς, αλλά μετράει τα αληθινά βήματα.. Μάλλον με τους κραδασμούς και τη συνεχόμενη κίνηση προς τα εμπρός σε σχέση με το έδαφος. Sent from my huawei honor 3c using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 με lenovo s660 (αν θυμαμαι καλα φοραει 4.2) δε θα παιξει το 1s ετσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 με lenovo s660 (αν θυμαμαι καλα φοραει 4.2) δε θα παιξει το 1s ετσι; 4.4 κι άνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 Χτες έκανα update το xiaomi mi 1s και μου έβγαλε λειτουργία τρεξίματος με μέτρηση καρδιακών παλμών. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμη αλλά σαν ιδέα νομίζω μετράει άσχημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 Χτες έκανα update το xiaomi mi 1s και μου έβγαλε λειτουργία τρεξίματος με μέτρηση καρδιακών παλμών. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμη αλλά σαν ιδέα νομίζω μετράει άσχημα. Το κινέζικο αππ είχε τρέξιμο , στην έκδοση του play πότε θα βάλουν δεν ξέρουμε :)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Μου ρθε σημερα το Miband 2 να κάνω μια ερώτηση. Κατέβασα το μιφιτ και πήρα και το miband tools για να λειτουργήσει το δεύτερο ειναι απαραίτητη η ύπαρξη του πρώτου ή μπορώ να το διαγράψω; Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Χρειάζεται και η μαμά εφαρμογή. Μην τη σβησεις. Tapatalked from my Nexus 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Χρειάζεται και η μαμά εφαρμογή. Μην τη σβησεις. Tapatalked from my Nexus 5 Μάλιστα και αν θέλω πχ να ορισω ξυπνητήρι από ποια από τις δύο εφαρμογές θα το ορισω; Sent from my XT1092 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Απο την δεύτερη.στην μαμα εφαρμογή της ειδοποιήσεις κλειστές Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Μάλιστα και αν θέλω πχ να ορισω ξυπνητήρι από ποια από τις δύο εφαρμογές θα το ορισω; Sent from my XT1092 using Tapatalk Η μαμά εφαρμογή χρειάζεται για τη συνδεσιμοτητα του band, και low-level διεργασίες, όπως επίπεδο μπαταρίας, συγχρονισμό με το κινητό και το mi account και τέτοια. Οι άλλες εφαρμογές, προσθέτουν ευκολίες και δυνατοτητες πάνω σ'αυτό. Προσωπικά αγόρασα και χρησιμοποίησα για λίγο και το Notify & Fittness και το Mi Band Tools. Καλά και τα δυο, αλλά μου τέλειωναν πιο γρήγορα τη μπαταρία, και τελικά έμεινα μόνο με τη μανίσια εφαρμογή. Το μόνο που μου λειπει, είναι τα custom εικονίδια στις ειδοποιήσεις. Tapatalked from my Nexus 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts