Jump to content

Xiaomi Mi band

Romanos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

σας ευχαριστω πολυ. Κατι ακομα. Πηγα προπονηση σημερα και το φορουσα. Απο 4000 βηματα πηγα στα 9000 βηματα. Ειναι η ιδεα μου η ειναι υπερβολικα πολλα;

Ο παλμογραφος λειτουργει μονο οταν μπεις στην εφαρμογη και τσεκαρεις να δεις τους παλμους σου;

• Απαντήσεις 724
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

1)Πειραζει αν το φοραω στο δεξι χερι;

Όχι, προβλέπεται

Άλλωστε αν φοράς ρολόι στο αριστερό, παραπάει και το wrist band στο ίδιο

Η ρύθμιση στην εφαρμογή είναι μόνο για να καταλαβαίνει πότε κάνεις την κίνηση "βλέπω την ώρα" για να σου δείξει που βρίσκεσαι σε σχέση με το στόχο. Τα βήματα τα μετράει ανεξάρτητα της ρύθμισης στην εφαρμογή.

3)Η λειτουργια υπνου τι κανει πρακτικα γιατι δεν καταλαβα?

Αν εννοείς το sleep assistant, μετράει τον καρδιακό παλμό σε ορισμένες στιγμές κατά τη διάρκεια του ύπνου, για ακριβέστερες μετρήσεις του ύπνου

Ο παλμογραφος λειτουργει μονο οταν μπεις στην εφαρμογη και τσεκαρεις να δεις τους παλμους σου;

Ναι δεν λειτουργεί συνέχεια.

Μόνος του λειτουργεί αν έχεις ενεργοποιημένο το sleep assistant.

σας ευχαριστω πολυ. Κατι ακομα. Πηγα προπονηση σημερα και το φορουσα. Απο 4000 βηματα πηγα στα 9000 βηματα. Ειναι η ιδεα μου η ειναι υπερβολικα πολλα;

Αν κατά τη διάρκεια της προπόνησης έκανες 5000 βήματα, όχι η ένδειξη των 9000 βημάτων δεν είναι υπερβολική.

Θα έλεγα ότι είναι ακριβής :)

Νικο σε ευχαριστω φιλε. Προσπαθω να το μαθω και εχω πολλες ερωτησεις και τωρα που σε βρηκα θα σε χρησιμοποιησω στο επακρο! :)

Ερωτησεις:

1) Σε φορουμ εχω δει οτι μπορει να αλλαξει το χρωμα απο τα 3α φωτακια και γενικα να χρησιμοποιηθει και για ειδοποιησεις μηνυματων-mail κλπ. Απο οτι καταλαβα φορανε λογισμικο cracked. Οι επιλογες αυτες (εχω ios ) υποθετω δεν μπορω να τις εχω, σωστα;

2) Σχετικα με λειτουργια υπνου. Αν την απενεργοποιησω απλα το βραδυ δεν θα μετρησει παλμους η εχει και κατι αλλο;

3) Στην εφαρμογη στην καρτελα profile λεει τα βηματα και διπλα γραφει καποια χλμ που λεει οτι εχω κανει. Αυτα υποθετω οτι τα πηρε απο αλλες εφαρμογες τρεξιματος που εχω, σωστα; Αφου δεν μετρα ποσα χλμ περπατω για ποιο λογο το εχει; Θα πρεπει να εχω παντα το κινητο μαζι μου;

Νικο σε ευχαριστω φιλε. Προσπαθω να το μαθω και εχω πολλες ερωτησεις και τωρα που σε βρηκα θα σε χρησιμοποιησω στο επακρο! :)

Ερωτησεις:

1) Σε φορουμ εχω δει οτι μπορει να αλλαξει το χρωμα απο τα 3α φωτακια και γενικα να χρησιμοποιηθει και για ειδοποιησεις μηνυματων-mail κλπ. Απο οτι καταλαβα φορανε λογισμικο cracked. Οι επιλογες αυτες (εχω ios ) υποθετω δεν μπορω να τις εχω, σωστα;

2) Σχετικα με λειτουργια υπνου. Αν την απενεργοποιησω απλα το βραδυ δεν θα μετρησει παλμους η εχει και κατι αλλο;

3) Στην εφαρμογη στην καρτελα profile λεει τα βηματα και διπλα γραφει καποια χλμ που λεει οτι εχω κανει. Αυτα υποθετω οτι τα πηρε απο αλλες εφαρμογες τρεξιματος που εχω, σωστα; Αφου δεν μετρα ποσα χλμ περπατω για ποιο λογο το εχει; Θα πρεπει να εχω παντα το κινητο μαζι μου;

1) δεν μπορεί , χρώμα έχει μόνο το 1 (χωρίς το heart rate) , η νεότερη εκδοχή του 1 και το 1s δεν έχουν χρώματα

για ειδοποιήσεις με τα εξτρά προγράμματα (android , για ios δεν ξέρω) μπορείς να κάνεις νομίζω συνδυασμούς των led (π.χ. για viber να φωτίζει το 1 και το 3)

2) δεν κάνεις τίποτα , απλά μετράει , δεν πειράζεις κάτι (για τον ύπνο καθαρά , για τους παλμούς δεν ξέρω γιατί δεν έχω το 1s)

3)δεν συνεργάζεται με άλλες εφαρμογές, μετράει ό.τι μέτρησε αυτό , το κινητό δεν χρειάζεται καν να το έχεις μαζί σου , αυτό καταγράφει (μπορεί και για μέρες) και θα συγχρονίσει με το πρόγραμμα όταν συνδεθεί στο κινητό

Όπως στα είπε ο kodorevi8ulis

Τα χιλιόμετρα υποθέτω ότι δεν τα μετράει, κάνει εκτίμηση με βάση τα βήματα

(δεν έχει gps, έχει άλλους αισθητήρες)

Notifications μπορείς να βάλεις και στην κανονική εφαρμογή του android playstore, μέχρι για 3 εφαρμογές (αλλά όχι με χρώματα), οπότε υποθέτω ότι θα μπορείς και στην εφαρμογή του ios, ψάξε την εφαρμογή σου

Εδώ έχει ένα FAQ για διάφορες άλλες λεπτομέρειες: http://en.miui.com/thread-81191-1-1.html

Έχει επιλογή μόνο στο τηλέφωνο να ειδοποιούμε όταν χτυπάει. Υπάρχει κάποιος τρόπος να βάλω πχ κ viber η κατι άλλο η το App Store απλα δεν το έχει σαν επιλογή;

με το ξυπνητηρι ειχε κανεις θεμα? Εκανα χτες μια δοκιμη να δω αν δουλευει και απο τοτε δε μπορω να το κλεισω.

Σημερα χτυπησε παλι την ωρα που το ειχα βαλει χτες. Στις ρυθμισεις ειναι ολα στο off. Μαλιστα πηγα και το εβαλα στο custom που οριζεις εσυ τις ημερες που θες και τις ξετσεκαρα ολες αλλα αυτο κανει τα δικα του..

[sIGPIC][/sIGPIC]

θελω να το παρω.

ποιο και απο που;

Το 1s εχει 4-5 USD παραπανω αξιζει πιστευω εχουν πεσει αρκετα οι τιμες.

Στα διαφορα site που θα το βρεις δεν εχουν μεγαλες αποκλισεις στην τιμη του. Νομιζω πιο χαμηλα τωρα το εχει gearbest στα 16.59

[sIGPIC][/sIGPIC]

θελω να το παρω.

ποιο και απο που;

Θα σου πρότεινα geekbuying. Από εκεί το εδώ παραγγείλει και μου το έστειλαν με Singapore post. Βέβαια ακόμα δεν έχω παραλάβει.

με το ξυπνητηρι ειχε κανεις θεμα? Εκανα χτες μια δοκιμη να δω αν δουλευει και απο τοτε δε μπορω να το κλεισω.

Σημερα χτυπησε παλι την ωρα που το ειχα βαλει χτες. Στις ρυθμισεις ειναι ολα στο off. Μαλιστα πηγα και το εβαλα στο custom που οριζεις εσυ τις ημερες που θες και τις ξετσεκαρα ολες αλλα αυτο κανει τα δικα του..

Εμένα εδώ και δύο μέρες χτυπάει(δονηση) 8 η ώρα 8:10, 8:20 και 8:30 ενώ ήταν κλειστό το ξυπνητήρι!

Άλλαξα τις ώρες και θα δω αύριο αν το ξανακάνει.

Θα σου πρότεινα geekbuying. Από εκεί το εδώ παραγγείλει και μου το έστειλαν με Singapore post. Βέβαια ακόμα δεν έχω παραλάβει.

απο geekbuying και εγω γιατι εδιναν tracking number δωρεαν. το πετυχα στα 17.99 τοτε

Τωρα που κοιταξα ενα δολλαριο κατω ειναι αλλα λεει out of stock..

Εμένα εδώ και δύο μέρες χτυπάει(δονηση) 8 η ώρα 8:10, 8:20 και 8:30 ενώ ήταν κλειστό το ξυπνητήρι!

Άλλαξα τις ώρες και θα δω αύριο αν το ξανακάνει.

το ειχες ενεργοποιησει καθολου δοκιμαστικα ή απο μονο του αρχισε να χτυπαει?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το είχα ενεργοποίημενο αλλά σε άλλη ώρα, και χτυπούσε κανονικά.

Παράδειγμα:το έχω να χτυπάει 5:35 το πρωί Δευτέρα έως Παρασκευή, τα άλλα δύο που σου δίνει ήταν στις 8 η ώρα και απενεργοποιημενα.

Σήμερα τα είχα όλα κλειστά και πάλι χτύπησε 8-8:10-8:20-8:30 και μετά σταμάτησε.

2 τεμαχια θελω να παρω βασικα. Παίζει καμια εξτρα έκπτωση?

Πάντως ακόμα είμαι στο ψάξιμο ποια είναι η καλύτερη θέση για να το φοράς . Καταλήγω πως κατά τη διάρκεια της μέρας το καλύτερο ειναι να το φοράς στο λαιμό γιατί γλιτώνεις τις άσκοπες κινήσεις του χεριού και το βράδυ στον καρπό. Όχι πως έχει τόσο μεγάλη σημασία μερικές άσκοπες κινήσεις αλλά έτσι για να χούμε κάτι να λέμε .

Πόσο σφικτά το φοράτε; Σας αφήνει σημάδι στο δέρμα; χωράει πχ ένα δάκτυλο η ένα στυλό;

Επίσης για μεσημεριανό ύπνο υπάρχει τρόπος να μετρηθεί;

Έβαλε κανείς την 2.0.4 την κινεζική? Έχει κάποια αλλαγή ή εχουν προσθεσει κατι extra σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις?
The day is my enemy, the night my friend

Εμένα αναβαθμίστηκε η κινέζικη που είχα αν δε κάνω λάθος.Άλλαξε λίγο το περιβάλλον προς το χειρότερο κατε με αλλά παρατηρώ στα στατιστικά στοιχεία κατω απο τις μπάρες οι ημερομηνίες είναι στα κινέζικα, αλλάζει αυτο?

Apkmirror, miui Hellas

Μπορείς να μας δώσεις ενα λινκ,ψάχνω και δε το βρίσκω.

Xiaomi Mi Mix 3

[/color]

Εμένα αναβαθμίστηκε η κινέζικη που είχα αν δε κάνω λάθος.Άλλαξε λίγο το περιβάλλον προς το χειρότερο κατε με αλλά παρατηρώ στα στατιστικά στοιχεία κατω απο τις μπάρες οι ημερομηνίες είναι στα κινέζικα, αλλάζει αυτο?

Μπορείς να μας δώσεις ενα λινκ,ψάχνω και δε το βρίσκω.

Αν αναβαθμιστηκε και εχεις την 2.0.4 ειναι η τελευταια γιατι ψαχνεις αλλη?

Εδω εχει ολες τις προηγουμενες αγγλικες εκδοσεις

Ενημερωτικα χτες και με την αλλαγη ωρας κοιμηθηκα μετα της 6 και δεν μετρησε καθολου τον υπνο.

Κριμα για ενα προιον που εχει κανει τρελες πωλησεις να μη μπορουν να το υποστηριξουν με σωστη εφαρμογη

[sIGPIC][/sIGPIC]

Την 2.0.1 έχω απο ότι βλέπω.Δε μου αρέσει το ui του αλλά και τα κινέζικα στα status bar αντι για ημερομηνίες.Ποια να κατεβάσω τώρα αν ειναι?
Xiaomi Mi Mix 3

Την 2.0.1 έχω απο ότι βλέπω.Δε μου αρέσει το ui του αλλά και τα κινέζικα στα status bar αντι για ημερομηνίες.Ποια να κατεβάσω τώρα αν ειναι?

εχεις περασει το mi market? πρεπει να σου βγαζει ενημερωση. Εγω εχω την 1.8.711 απο το λινκ που εδωσα. πρεπει να εχει καποιες διαφορες σε σχεση με αυτη του play store.

Τωρα περασα χειροκινητα τις ωρες υπνου στο περιπου και μου εμφανισε το γραφημα..

Εφαγε τρελο μπερδεμα με την αλλαγη της ωρας σε συνδιασμο και με την πρωινη ωρα που κοιμηθηκα αλλα φαινεται τα εχει καταγραψει. Για αλλη μια φορα η εφαρμογη αποδεικνυεται κατωτερη των περιστασεων.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οχ ι δεν έχω περάσει το mi market, μονο τα mi band tools mi band notify.Τι να κάνω να περιμένω η να περάσω άλλη?Δε μου βγάζει άλλη ενημέρωση , εχθές εκανε την 2.0.1!
Xiaomi Mi Mix 3