Jump to content

Xiaomi Mi band

Romanos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όχι εγώ εχω την ελληνική μεταφρασμένη

Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φιλικά Γιώργος

• Απαντήσεις 724
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ακριβώς το ίδιο έπαθα

Sent with my thumbs using Tapatalk 4 VIP

----- προσθήκη μηνύματος 104 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Φίλε μου είσαι με Beta Rom σε πολύ πρώιμο στάδιο. Είναι απολύτως λογικό. Θα έπρεπε να το περιμένεις ότι δεν θα παίζουν όλα :-)

δεν διαμαρτύρομαι βρε, απλά ρωτάω αν παίζει σε κάποιον. τελικά βρήκα αναφορές και στο reddit ότι δεν παίζει σε κανένα με DP2

Παιδιά καλησπέρα. Έκατσα και διάβασα όλο το θέμα αλλά μόνο που μπερδεύτηκα. Θελω να μου πείτε αν υπάρχει τρόπος για συνεχόμενη καταγραφή παλμών στο 1s ώστε να μου τους μέτρα όταν παίζω ποδόσφαιρο και ποια εφαρμογή πρέπει να κατεβάσω. Επίσης εάν υπάρχει εφαρμογή για να ρυθμιζω το χρώμα των led. Και ποια έκδοση firmware προτείνεται. Τώρα είμαι με αυτήν από το play store.

Παιδιά καλησπέρα. Έκατσα και διάβασα όλο το θέμα αλλά μόνο που μπερδεύτηκα. Θελω να μου πείτε αν υπάρχει τρόπος για συνεχόμενη καταγραφή παλμών στο 1s ώστε να μου τους μέτρα όταν παίζω ποδόσφαιρο και ποια εφαρμογή πρέπει να κατεβάσω. Επίσης εάν υπάρχει εφαρμογή για να ρυθμιζω το χρώμα των led. Και ποια έκδοση firmware προτείνεται. Τώρα είμαι με αυτήν από το play store.

δεν υπάρχουν πολύχρωμα led , όταν το αγόρασες έλεγε "white led"

δεν υπάρχουν πολύχρωμα led , όταν το αγόρασες έλεγε "white led"

Έχεις δίκιο. Το 1s δεν έχει. Το πρόσεξα μετά. Όσο αφορά το άλλο θέμα που ρώτησα ξέρεις κάτι; Μπορώ με κάποια εφαρμογή να βλέπω συνεχόμενα τον παλμό κατά την διάρκεια κάποιας άσκησης;

Έχεις δίκιο. Το 1s δεν έχει. Το πρόσεξα μετά. Όσο αφορά το άλλο θέμα που ρώτησα ξέρεις κάτι; Μπορώ με κάποια εφαρμογή να βλέπω συνεχόμενα τον παλμό κατά την διάρκεια κάποιας άσκησης;

Το 1 έχω εγώ , αλλά νομίζω με κάποια από τις 2 που υπάρχουν στο store (mi band tools και mi band notify νομίζω ) μπορείς να το κάνεις

Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το 1 έχω εγώ , αλλά νομίζω με κάποια από τις 2 που υπάρχουν στο store (mi band tools και mi band notify νομίζω ) μπορείς να το κάνεις

Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Mi Band Tools...

• 2 weeks later...

Καλησπέρα, τώρα τελευταία μετά την αναβάθμιση της εφαρμογής Mi Fit στην έκδοση 2.0.0, αλλά και αναβάθμιση της συσκευής μου (Nexus 6 - 6.0.1 security patch Μαΐου), δεν μπορώ να ρυθμίσω με τίποτα το Smart Lock.

Έχω το 1S και είναι κανονικά συνδεδεμένο, καθώς συγχρονίζει τα δεδομένα, λαμβάνω ειδοποιήσεις κλπ., αλλά δεν εμφανίζεται στις Bluetooth συσκευές με αποτέλεσμα να μην μπορώ να το προσθέσω στο trusted devices.

Έχετε να προτείνετε κάτι;

Sent from Nexus 6

Αν θυμάμαι καλά, το ίδιο θέμα αντιμετώπισα από την ΜΜ και μετά. Είναι θέμα του MiFit και πρέπει να περιμένεις να το διορθώσουν...λογικά θα γίνει σχετικά σύντομα μιας και τα νέα xiaomi βασίζονται στο ΜΜ 6.*

Με βοήθεια βρέθηκε το πρόβλημα.

Ενεργοποιώντας το Bluetooth από τις ρυθμίσεις και όχι από τα quick tiles, αναγνώρισε το band, συνδέθηκε και λειτουργεί άψογα πλέον το Screen Lock.

Sent from Nexus 6

• 3 weeks later...
Με βοήθεια βρέθηκε το πρόβλημα.

Ενεργοποιώντας το Bluetooth από τις ρυθμίσεις και όχι από τα quick tiles, αναγνώρισε το band, συνδέθηκε και λειτουργεί άψογα πλέον το Screen Lock.

Sent from Nexus 6

καλησπερα παιδια μια βοηθεια,εμενα δεν λεει να συνδεθει με τιποτα....:( το πηρα διοτι οδηγο εσκαφεα στην δουλεια και χανω πολλες κλησεις,και αυριο ξεκινω την νεα μου δουλεια και το χρειαζομαι επειγοντως....)

Οποια βοηθεια ευπροσδεκτη...ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας

android or ios or wm......who cares.....???

καλησπερα παιδια μια βοηθεια,εμενα δεν λεει να συνδεθει με τιποτα....:( το πηρα διοτι οδηγο εσκαφεα στην δουλεια και χανω πολλες κλησεις,και αυριο ξεκινω την νεα μου δουλεια και το χρειαζομαι επειγοντως....)

Οποια βοηθεια ευπροσδεκτη...ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας

Έχεις το 1S, και με ποια συσκευή; Έχεις κατεβάσει το Mi Fit;

Έχεις το 1S, και με ποια συσκευή; Έχεις κατεβάσει το Mi Fit;

Δεν ειναι το s και την εχω με ενα xiaomi Mi4 το εχω κατεβασει...οταν συνδεετε στο τηλ,δεν συνδεετε στο mi fit ολο ψαχνει....:X

Δεν ειναι το s και την εχω με ενα xiaomi Mi4 το εχω κατεβασει...οταν συνδεετε στο τηλ,δεν συνδεετε στο mi fit ολο ψαχνει....:X

Το band έχει κανονικά μπαταρία και είναι κοντά στη συσκευή;

Το band έχει κανονικά μπαταρία και είναι κοντά στη συσκευή;

ναι το εχω γεμισει...ειναι αναμμενα κ τα 3 led

ναι το εχω γεμισει...ειναι αναμμενα κ τα 3 led

Το αφήνεις να ψάξει αρκετή ώρα; Μπορεί να πάρει και >1' μέχρι να συνδεθεί την πρώτη φορά.

Αν πάλι δεν δουλέψει, δοκίμασε να πας ρυθμίσεις -> bluetooth, να συνδεθείς από εκεί στο band, και στη συνέχεια να επιστρέψεις στην εφαρμογή.

Το αφήνεις να ψάξει αρκετή ώρα; Μπορεί να πάρει και >1' μέχρι να συνδεθεί την πρώτη φορά.

Αν πάλι δεν δουλέψει, δοκίμασε να πας ρυθμίσεις -> bluetooth, να συνδεθείς από εκεί στο band, και στη συνέχεια να επιστρέψεις στην εφαρμογή.

μια χαρα ειναι τωρα,δεν το αφηνα συνδεθει...ηθελε πιο πολυ ωρα...

Να εισαι καλα φιλαρακι μου....για την βοηθεια

μια χαρα ειναι τωρα,δεν το αφηνα συνδεθει...ηθελε πιο πολυ ωρα...

Να εισαι καλα φιλαρακι μου....για την βοηθεια

Nα είσαι καλά.:)

Mi Band 2 με LED Display που δειχνει σφυγμους, βηματα και ωρα παρουσιαζεται στις 7 Ιουνίου.

http://en.miui.com/thread-285652-1-1.html

Καλησπερα σας!Χρειαζομαι για την δουλεια μου και μονο ενα τετοιο gadgetακι για να δονειται οταν εχω κληση ή μηνυμα ή καποια ειδοποιηση απο viber.Μονο για αυτο το χρειαζομαι κι οχι για καποια αθλητικη δραστηριοτητα.Δεν θα με χαλαγε αν δονειται και στο ξυπνητηρι που εχω ορισει στο smartphone μου,αλλα οχι οτι ειναι προτεραιοτητα.

Μ'αρεσει ομως που ειναι μικρο και διακριτικο.Κανει αυτη την δουλεια ή να κοιταξω κατι αλλο;