dimgeo Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Όχι εγώ εχω την ελληνική μεταφρασμένη Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FaTaL_ErrOr Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Εμένα με του playstore... Ειδοποιήσεις ότι και πριν. Δεν άλλαξε κάτι. Sent with my thumbs using Tapatalk 4 VIP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Ακριβώς το ίδιο έπαθα Sent with my thumbs using Tapatalk 4 VIP ----- προσθήκη μηνύματος 104 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φίλε μου είσαι με Beta Rom σε πολύ πρώιμο στάδιο. Είναι απολύτως λογικό. Θα έπρεπε να το περιμένεις ότι δεν θα παίζουν όλα :-) Sent with my thumbs using Tapatalk 4 VIP δεν διαμαρτύρομαι βρε, απλά ρωτάω αν παίζει σε κάποιον. τελικά βρήκα αναφορές και στο reddit ότι δεν παίζει σε κανένα με DP2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Παιδιά καλησπέρα. Έκατσα και διάβασα όλο το θέμα αλλά μόνο που μπερδεύτηκα. Θελω να μου πείτε αν υπάρχει τρόπος για συνεχόμενη καταγραφή παλμών στο 1s ώστε να μου τους μέτρα όταν παίζω ποδόσφαιρο και ποια εφαρμογή πρέπει να κατεβάσω. Επίσης εάν υπάρχει εφαρμογή για να ρυθμιζω το χρώμα των led. Και ποια έκδοση firmware προτείνεται. Τώρα είμαι με αυτήν από το play store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Παιδιά καλησπέρα. Έκατσα και διάβασα όλο το θέμα αλλά μόνο που μπερδεύτηκα. Θελω να μου πείτε αν υπάρχει τρόπος για συνεχόμενη καταγραφή παλμών στο 1s ώστε να μου τους μέτρα όταν παίζω ποδόσφαιρο και ποια εφαρμογή πρέπει να κατεβάσω. Επίσης εάν υπάρχει εφαρμογή για να ρυθμιζω το χρώμα των led. Και ποια έκδοση firmware προτείνεται. Τώρα είμαι με αυτήν από το play store. δεν υπάρχουν πολύχρωμα led , όταν το αγόρασες έλεγε "white led" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 δεν υπάρχουν πολύχρωμα led , όταν το αγόρασες έλεγε "white led" Έχεις δίκιο. Το 1s δεν έχει. Το πρόσεξα μετά. Όσο αφορά το άλλο θέμα που ρώτησα ξέρεις κάτι; Μπορώ με κάποια εφαρμογή να βλέπω συνεχόμενα τον παλμό κατά την διάρκεια κάποιας άσκησης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Έχεις δίκιο. Το 1s δεν έχει. Το πρόσεξα μετά. Όσο αφορά το άλλο θέμα που ρώτησα ξέρεις κάτι; Μπορώ με κάποια εφαρμογή να βλέπω συνεχόμενα τον παλμό κατά την διάρκεια κάποιας άσκησης; Το 1 έχω εγώ , αλλά νομίζω με κάποια από τις 2 που υπάρχουν στο store (mi band tools και mi band notify νομίζω ) μπορείς να το κάνεις Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FaTaL_ErrOr Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Το 1 έχω εγώ , αλλά νομίζω με κάποια από τις 2 που υπάρχουν στο store (mi band tools και mi band notify νομίζω ) μπορείς να το κάνεις Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Mi Band Tools... Sent with my thumbs using Tapatalk 4 VIP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Καλησπέρα, τώρα τελευταία μετά την αναβάθμιση της εφαρμογής Mi Fit στην έκδοση 2.0.0, αλλά και αναβάθμιση της συσκευής μου (Nexus 6 - 6.0.1 security patch Μαΐου), δεν μπορώ να ρυθμίσω με τίποτα το Smart Lock. Έχω το 1S και είναι κανονικά συνδεδεμένο, καθώς συγχρονίζει τα δεδομένα, λαμβάνω ειδοποιήσεις κλπ., αλλά δεν εμφανίζεται στις Bluetooth συσκευές με αποτέλεσμα να μην μπορώ να το προσθέσω στο trusted devices. Έχετε να προτείνετε κάτι; Sent from Nexus 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Αν θυμάμαι καλά, το ίδιο θέμα αντιμετώπισα από την ΜΜ και μετά. Είναι θέμα του MiFit και πρέπει να περιμένεις να το διορθώσουν...λογικά θα γίνει σχετικά σύντομα μιας και τα νέα xiaomi βασίζονται στο ΜΜ 6.* Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Με βοήθεια βρέθηκε το πρόβλημα. Ενεργοποιώντας το Bluetooth από τις ρυθμίσεις και όχι από τα quick tiles, αναγνώρισε το band, συνδέθηκε και λειτουργεί άψογα πλέον το Screen Lock. Sent from Nexus 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Με βοήθεια βρέθηκε το πρόβλημα. Ενεργοποιώντας το Bluetooth από τις ρυθμίσεις και όχι από τα quick tiles, αναγνώρισε το band, συνδέθηκε και λειτουργεί άψογα πλέον το Screen Lock. Sent from Nexus 6 καλησπερα παιδια μια βοηθεια,εμενα δεν λεει να συνδεθει με τιποτα....:( το πηρα διοτι οδηγο εσκαφεα στην δουλεια και χανω πολλες κλησεις,και αυριο ξεκινω την νεα μου δουλεια και το χρειαζομαι επειγοντως....) Οποια βοηθεια ευπροσδεκτη...ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 καλησπερα παιδια μια βοηθεια,εμενα δεν λεει να συνδεθει με τιποτα....:( το πηρα διοτι οδηγο εσκαφεα στην δουλεια και χανω πολλες κλησεις,και αυριο ξεκινω την νεα μου δουλεια και το χρειαζομαι επειγοντως....) Οποια βοηθεια ευπροσδεκτη...ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας Έχεις το 1S, και με ποια συσκευή; Έχεις κατεβάσει το Mi Fit; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Έχεις το 1S, και με ποια συσκευή; Έχεις κατεβάσει το Mi Fit; Δεν ειναι το s και την εχω με ενα xiaomi Mi4 το εχω κατεβασει...οταν συνδεετε στο τηλ,δεν συνδεετε στο mi fit ολο ψαχνει....:X Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Δεν ειναι το s και την εχω με ενα xiaomi Mi4 το εχω κατεβασει...οταν συνδεετε στο τηλ,δεν συνδεετε στο mi fit ολο ψαχνει....:X Το band έχει κανονικά μπαταρία και είναι κοντά στη συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Το band έχει κανονικά μπαταρία και είναι κοντά στη συσκευή; ναι το εχω γεμισει...ειναι αναμμενα κ τα 3 led Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 ναι το εχω γεμισει...ειναι αναμμενα κ τα 3 led Το αφήνεις να ψάξει αρκετή ώρα; Μπορεί να πάρει και >1' μέχρι να συνδεθεί την πρώτη φορά. Αν πάλι δεν δουλέψει, δοκίμασε να πας ρυθμίσεις -> bluetooth, να συνδεθείς από εκεί στο band, και στη συνέχεια να επιστρέψεις στην εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Το αφήνεις να ψάξει αρκετή ώρα; Μπορεί να πάρει και >1' μέχρι να συνδεθεί την πρώτη φορά. Αν πάλι δεν δουλέψει, δοκίμασε να πας ρυθμίσεις -> bluetooth, να συνδεθείς από εκεί στο band, και στη συνέχεια να επιστρέψεις στην εφαρμογή. μια χαρα ειναι τωρα,δεν το αφηνα συνδεθει...ηθελε πιο πολυ ωρα... Να εισαι καλα φιλαρακι μου....για την βοηθεια Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 μια χαρα ειναι τωρα,δεν το αφηνα συνδεθει...ηθελε πιο πολυ ωρα... Να εισαι καλα φιλαρακι μου....για την βοηθεια Nα είσαι καλά.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sveel Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 καλησπέρα . έχετε να μου προτείνετε κάποιο μαγαζί να το αγοράσω ?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 ψαξε στο gearbest Sent from my V967S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Mi Band 2 με LED Display που δειχνει σφυγμους, βηματα και ωρα παρουσιαζεται στις 7 Ιουνίου. http://en.miui.com/thread-285652-1-1.html Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Τιμη να δουμε! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FaTaL_ErrOr Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 και διαθεσιμότητα Sent with my thumbs using Tapatalk 4 VIP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Καλησπερα σας!Χρειαζομαι για την δουλεια μου και μονο ενα τετοιο gadgetακι για να δονειται οταν εχω κληση ή μηνυμα ή καποια ειδοποιηση απο viber.Μονο για αυτο το χρειαζομαι κι οχι για καποια αθλητικη δραστηριοτητα.Δεν θα με χαλαγε αν δονειται και στο ξυπνητηρι που εχω ορισει στο smartphone μου,αλλα οχι οτι ειναι προτεραιοτητα. Μ'αρεσει ομως που ειναι μικρο και διακριτικο.Κανει αυτη την δουλεια ή να κοιταξω κατι αλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts