reborn1 Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 μα δεν είναι το ίδιο πράγμα (είναι δηλαδή αλλά δεν έχει άμεση σχέση το google με το band) , τι εννοείς τι διαφορά :) αν εννοείς το google fit μετράει διπλά ναι , γιατί αν το έχεις βάλει να συγχρονίζει μετράει τα βήματα του Miband και προσθέτει και τα βήματα που κατέγραψε το google fit (αν έχεις το κινητό μαζί σου) υ.γ. βγήκε στο κινέζικο η 2.01 που έχει αγγλικά εννοω γιατι να βαλει καποιος google fit τι παραπανω δυνατότητες εχει απο το mi fit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 εννοω γιατι να βαλει καποιος google fit τι παραπανω δυνατότητες εχει απο το mi fit ε ποιο πλήρες είναι το google fit , μπορείς να δηλώσεις δραστηριότητες κλπ (να δεις τα δεδομένα μέσω σελίδας κ.α.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FaTaL_ErrOr Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Μου ήρθε σήμερα το 1s... Κατέβασα το Mi Fit από το playstore και είναι στα αγγλικά κανονικά. Δεν ξέρω γιατί βλέπετε κινέζικα. Έκανε και τα firmware update του και όλα κομπλέ. Αυτό που θέλω είναι μια εφαρμογή από δευτερεύον developer που να είναι πιο κοντά στα Android Design guidelines και να έχει ωραία features και χρήσιμα, χωρίς να αδειάζει απότομα την μπαταρία. Ποια προτείνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Μου ήρθε σήμερα το 1s... Κατέβασα το Mi Fit από το playstore και είναι στα αγγλικά κανονικά. Δεν ξέρω γιατί βλέπετε κινέζικα. Βλέπαμε κινέζικα (όχι τώρα γιατί έχει βγει νέα) γιατί προφανώς κατεβάσαμε νεώτερη έκδοση που δεν υπάρχει ακόμα στο store , οπότε εσύ έχεις κατεβάσει την παλιά :) εσύ κατέβασες την 1.8.711 ενώ στο κινέζικο είναι η 2.0.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 κριμα που δε δινει τη δυνατοτητα να καταγραφεις καποια δραστηριοτητα βηματα/παλμους και να συγχρονισει τα δεδομενα οταν το συνδεσεις με το κινητο. Για τρεξιμο απαιτει να ειναι συνδεδεμενο συνεχεια για να παιρνει στοιχεια απτο gps. στην 2.0.1 βλεπετε πουθενα επιλογη για συνδεση με το google fit?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 κριμα που δε δινει τη δυνατοτητα να καταγραφεις καποια δραστηριοτητα βηματα/παλμους και να συγχρονισει τα δεδομενα οταν το συνδεσεις με το κινητο. Για τρεξιμο απαιτει να ειναι συνδεδεμενο συνεχεια για να παιρνει στοιχεια απτο gps. στην 2.0.1 βλεπετε πουθενα επιλογη για συνδεση με το google fit?? μόνο η έκδοση του play έχει σύνδεση με google fit (που δεν έχει όμως το τρέξιμο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Έχουν προσθέσει κάποια παραπάνω λειτουργία στις 2/2.0.1 σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση? Αν είναι να μην κάνω ακόμα το update μιας και δεν είναι 100% στα αγγλικά. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Έχουν προσθέσει κάποια παραπάνω λειτουργία στις 2/2.0.1 σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση? Αν είναι να μην κάνω ακόμα το update μιας και δεν είναι 100% στα αγγλικά. τελείως διαφορετικό Ui , τα κινέζικα που έχει είναι σε κάτι χαζά (π.χ. στο steps πάνω στο κεντρικό γραφικό , και κάτι άλλα ψιλά) αυτό που δεν κατάλαβα είναι ότι όλα τα δείχνει σαν walking ή mixed σαν activity ,δεν βρίσκω να δείχνει ξεχωριστά το τρέξιμο (όπως πριν) παράδειγμα , πήγα για μπασκετ, με το παλιό έδειχνε ξέρω γω περπάτημα τόση ώρα , τρέξιμο τόσα λεπτά , τώρα το βλέπω σαν σύνολο με ταμπέλα active αλλά δεν ξεχωρίζει πουθενά το "καθαρό" τρέξιμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Έχουν προσθέσει κάποια παραπάνω λειτουργία στις 2/2.0.1 σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση? Αν είναι να μην κάνω ακόμα το update μιας και δεν είναι 100% στα αγγλικά. The All New Official English Mi Fit 2.0.1 Released! http://en.miui.com/thread-242060-1-1.html Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reborn1 Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 ε ποιο πλήρες είναι το google fit , μπορείς να δηλώσεις δραστηριότητες κλπ (να δεις τα δεδομένα μέσω σελίδας κ.α.) δηλαδη αν δηλωσω οτι παω για βαρη τι παραπανω θα δω εκτος απο βηματα? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- τελείως διαφορετικό Ui , τα κινέζικα που έχει είναι σε κάτι χαζά (π.χ. στο steps πάνω στο κεντρικό γραφικό , και κάτι άλλα ψιλά) αυτό που δεν κατάλαβα είναι ότι όλα τα δείχνει σαν walking ή mixed σαν activity ,δεν βρίσκω να δείχνει ξεχωριστά το τρέξιμο (όπως πριν) παράδειγμα , πήγα για μπασκετ, με το παλιό έδειχνε ξέρω γω περπάτημα τόση ώρα , τρέξιμο τόσα λεπτά , τώρα το βλέπω σαν σύνολο με ταμπέλα active αλλά δεν ξεχωρίζει πουθενά το "καθαρό" τρέξιμο οντως που ειναι το τρεξιμο πολυ αρνητικο αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 δηλαδη αν δηλωσω οτι παω για βαρη τι παραπανω θα δω εκτος απο βηματα? η αλήθεια είναι ότι έχω καιρό να το χρησιμοποιήσω (το κινητό έχει τιγκάρει , παλιά έκανε βλακείες το πρόγραμμα κλπ) σε δήλωση δραστηριότητας δεν θα δεις βήματα , θα σου πει π.χ. 1 ώρα βάρη άρα τόσες θερμίδες έκαψες (εκτός αν γράψει τυπικά κάποια βήματα δε ξέρω) σαν να δηλώνεις σε πρόγραμμα διατροφής ότι έφαγες ένα κομμάτι πίτσα , θα σου βγάλει μια τιμή στο περίπου , δεν μπορεί να ξέρει ότι εσύ έβαλες και γύρο με σαλάτα ουγγαρέζα :) υ.γ. μπορείς να τα τσεκάρεις κι από εδώ https://fit.google.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 (edited) τελείως διαφορετικό Ui , τα κινέζικα που έχει είναι σε κάτι χαζά (π.χ. στο steps πάνω στο κεντρικό γραφικό , και κάτι άλλα ψιλά) αυτό που δεν κατάλαβα είναι ότι όλα τα δείχνει σαν walking ή mixed σαν activity ,δεν βρίσκω να δείχνει ξεχωριστά το τρέξιμο (όπως πριν) παράδειγμα , πήγα για μπασκετ, με το παλιό έδειχνε ξέρω γω περπάτημα τόση ώρα , τρέξιμο τόσα λεπτά , τώρα το βλέπω σαν σύνολο με ταμπέλα active αλλά δεν ξεχωρίζει πουθενά το "καθαρό" τρέξιμο Κατάλαβα, θα μείνω προς το παρόν με την παλιά έκδοση. Δεν ξέρω γιατί αλλά η xiaomi έχει μια τάση τώρα τελευταία να χαλάει τις εφαρμογές της. Το ίδιο έκανε και με το mi home, γεμάτη διαφημίσεις πλέον και κινεζιες. Ελπίζω να μην κάνει το ίδιο και στη mi fit. Edited March 19, 2016 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Κατάλαβα, θα μείνω προς το παρόν με την παλιά έκδοση. Δεν ξέρω γιατί αλλά η xiaomi έχει μια τάση τώρα τελευταία να χαλάει τις εφαρμογές της. Το ίδιο έκανε και με το mi home, γεμάτη διαφημίσεις πλέον και κινεζιες. Ελπίζω να μην κάνει το ίδιο και στη mi fit. δεν μπορώ να πω ότι το χάλασε :) απλά είναι περίεργο βέβαια περίεργο ήταν και ο συγχρονισμός με το google fit (στην παλιά), κι εκεί τρέξιμο δεν έβλεπα πουθενά (ενώ έδειχνε η εφαρμογή) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ga2618 Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Καλησπέρα, προσπάθησα σήμερα στην 2.01 να βάλω καινούργιο ξυπνητήρι και δεν εβρισκα την επιλογή. Το έχει πάθει κανένας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Καλησπέρα, προσπάθησα σήμερα στην 2.01 να βάλω καινούργιο ξυπνητήρι και δεν εβρισκα την επιλογή. Το έχει πάθει κανένας; reminders και alarm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ga2618 Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 reminders και alarm Γνωρίζω που είναι, καινούργιο πως προσθέτεις ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Γνωρίζω που είναι, καινούργιο πως προσθέτεις ; καινούριο τι εννοείς , 4ο ; νομίζω δεν μπορείς (αν δε κάνω λάθος ούτε πριν μπορούσες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ga2618 Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 καινούριο τι εννοείς , 4ο ; νομίζω δεν μπορείς (αν δε κάνω λάθος ούτε πριν μπορούσες) Α μάλιστα, ναι τέταρτο εννοώ. Νόμιζα ότι δεν έχει περιορισμό. Mea culpa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 (edited) Καλησπερα, μολις μου ηρθε απο ebay το ρολογακι. :) Αυτη τη στιγμη κανει καποια update και φορτιζει. Εχω καποιες ερωτησεις. 1)Πειραζει αν το φοραω στο δεξι χερι; 2) Απενεργοποιησα καποιες εφαρμογες του iphone (υγεια που λεει) για καλυτερη λειτουργια. 3)Η λειτουργια υπνου τι κανει πρακτικα γιατι δεν καταλαβα? 4) Το gps πρεπει να ειναι παντα ανοικτο απο το iphone για να λειτουργησει σωστα το ρολοι η δεν παιζει ρολο; Edited March 21, 2016 by TXCELLAS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Καλησπερα, μολις μου ηρθε απο ebay το ρολογακι. :) Αυτη τη στιγμη κανει καποια update και φορτιζει. Εχω καποιες ερωτησεις. 1)Πειραζει αν το φοραω στο δεξι χερι; 2) Απενεργοποιησα καποιες εφαρμογες του iphone (υγεια που λεει) για καλυτερη λειτουργια. 3)Η λειτουργια υπνου τι κανει πρακτικα γιατι δεν καταλαβα? 4) Το gps πρεπει να ειναι παντα ανοικτο απο το iphone για να λειτουργησει σωστα το ρολοι η δεν παιζει ρολο; 1)φόρα το και στο πόδι :) βασικά νομίζω απλά το καλύτερο (από θέμα καλύτερης καταγραφής) είναι να το φοράς στο "κακό" σου χέρι¨ 2) γιατί; 3) καταγράφει (μη ρωτάς τι και πως) τον ύπνο , αν είναι ελαφρύς/βαρύς κλπ (ανάλογα με τις κινήσεις σου) αλλά μόνο βράδυ , αν κοιμηθείς μεσημέρι ή κοιμηθείς π.χ. 6 το πρωί παίζει και να μην καταγράψει τίποτα 4)δεν έχει σχέση το gps , μόνο αν χρησιμοποιείς την επιλογή running που υπάρχει στην εφαρμογή (δεν ξέρω αν υπάρχει στο ios , στο android από το Play store δεν υπάρχει η επιλογή) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Απενεργοποιησα τις επιλογες για να εχω μονο μια εφαρμογη να λειτουργει και οχι πολλες για τον ιδιο λογο! Ηδη πηρε δεδομενα απο το iphone και λεει οτι εφτασα το στοχο μου πριν καλα καλα το χρησιμοποιησω! :rolleyes: Αν δηλαδη δουλευω το βραδυ και κοιμηθω ξημερωματα δεν θα το παρει σαν ''κανονικο υπνο''; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Απενεργοποιησα τις επιλογες για να εχω μονο μια εφαρμογη να λειτουργει και οχι πολλες για τον ιδιο λογο! Ηδη πηρε δεδομενα απο το iphone και λεει οτι εφτασα το στοχο μου πριν καλα καλα το χρησιμοποιησω! :rolleyes: Αν δηλαδη δουλευω το βραδυ και κοιμηθω ξημερωματα δεν θα το παρει σαν ''κανονικο υπνο''; δεν ξέρω ακριβώς ποιες είναι οι "επιτρεπτές" ώρες για την καταγραφή του ύπνου , οπότε δοκιμάζεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Ωραια, κατι ακομα μιας και δεν μπορω να βρω πουθενα οδηγιες στα ελληνικα. Με τα 3α φωτακια τι ακριβως παιζει; οταν φτανεις στο στοχο σου αναβει καποιο απο αυτα; σε ποιες αλλες περιπτωσεις αναβουν; (εκτος απο τη φορτιση που ηδη το διαπιστωσα!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 1)Πειραζει αν το φοραω στο δεξι χερι; 1)υπαρχει επιλογη στις ρυθμισεις αριστερο/δεξι χερι. τωρα τι διαφορα εχει αν το φορας στο αριστερο και εχεις επιλεγμενο το δεξι δε ξερω αλλα υποθετω θα ειναι πιο ακριβες στις μετρησεις. Αυτο που ειπε ο kodorevi8ulis οτι καλυτερα να το φορας στο "κακο" χερι ισχυει. Εκανα το λαθος να βουρτσισω τα δοντια με το χερι που το φορουσα και εγραψε 200 βηματα ενω ημουν ακινητος. Ωραια, κατι ακομα μιας και δεν μπορω να βρω πουθενα οδηγιες στα ελληνικα. Με τα 3α φωτακια τι ακριβως παιζει; οταν φτανεις στο στοχο σου αναβει καποιο απο αυτα; σε ποιες αλλες περιπτωσεις αναβουν; (εκτος απο τη φορτιση που ηδη το διαπιστωσα!) ναι οταν φτανεις στο 1/3 των βηματων που εβαλες αναβει το 1ο στα 2/3 τα 2, στο 3/3 ολα και νομιζω δονειται κιολας Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Αν δηλαδη δουλευω το βραδυ και κοιμηθω ξημερωματα δεν θα το παρει σαν ''κανονικο υπνο''; Δεν ξέρω μέχρι τι ώρα μετράει, πάντως μέχρι 5:30 τα ξημερώματα είναι τσεκαρισμενο ότι μετράει τον ύπνο. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts