hypolaw Δημοσιεύτηκε December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 19, 2014 (edited) Γεια χαρά και καλές γιορτές! Όπως καταλάβατε ψάχνω την ιδανική συσκευή να πάρω στη μάνα μου, ευκαιρία τώρα που είναι και γιορτές! Δεν ξέρω πολλά, οπότε τα τεχνικά χαρακτηριστικά τα αφήνω στους γνώστες, αλλά οι προδιαγραφές που θα ήθελα είναι οι εξής: - κινητό γενικής χρήσης για άνθρωπο που οριακά ξέρει να το ανοίγει και να το κλείνει - οθόνη μέχρι 4,5" -καλή ποιότητα κατασκευής, να βγάλει αρκετά χρόνια το κινητό με προσεκτική χρήση -το πιο τελευταίο/σταθερό Android, γιατί δε θα γίνει ποτέ αναβάθμιση (μόνο Android) -να μη χρειαστεί rootάρισμα, προφανώς να μην είναι κλειδωμένο -καλό design, γιατί είμαστε και φινετσάτες κυρίες -κόστος μέχρι περίπου 100€, αλλά αν καλύψουμε τις ανάγκες και με λιγότερα, ακόμα καλύτερα -μπροστινή κάμερα -το αγοράζω από οπουδήποτε, ξέρω πως στην ελληνική αγορά δεν έχω επιλογές -BONUS: αν η συσκευή έχει και ενδεικτική λυχνία που αναβοσβήνει όταν το κινητό έχει ειδοποιήσεις, τότε θα είμαι πολύ ικανοποιημένος Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων όσους βοηθήσουν! Παιδιά πείτε καμιά γνώμη, όχι για μένα, για τη φουκαριάρα τη μανούλα μου!!:p:p:p Edited December 20, 2014 by hypolaw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 σε αυτά τα λεφτά Android και από Ελλάδα δεν.... επιλογή είναι μια όλο και όλο το μέτριο Motorola moto e οτιδήποτε άλλο Android και από την Ελλάδα σε αυτά τα λεφτά θα είναι τόσο χάλια που θα το πετάξει η μάνα σου στον τοίχο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hypolaw Δημ. December 19, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Ναι, το ξέρω, για αυτό και αγοράζω από οπουδήποτε! Είτε ebay, είτε απευθείας site όποιος ξέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XMorsX Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 To cubot s200 δες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 (edited) ποσο θα της αντεξει, αγνωστο. για αυτο το ευρος τιμης, δες: thl 4000 (4.7"), cubot s200 (5") νομιζω κανενα δεν εχει notification led. μερικα αξιοπιστα καταστηματα (συγκρινε τιμες): to2c.com , minideal.net , vickmall.com πληρωμη paypal, αποστολη singpost, παραλαβη 15-25 μερες Edited December 19, 2014 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hypolaw Δημ. December 20, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις! Το cubot s200 πέφτει πολύ μεγάλο, το thl 4000 οριακά μου κάνει, αλλά θα ήθελα να δω και καμιά πιο συμμαζεμένη επιλογή στις 4"-4,5". Και κυρίως κανένα μοντέλο με notification led! Λόγω δουλειάς θα είναι πολύ χρήσιμο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosvts7 Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις! Το cubot s200 πέφτει πολύ μεγάλο, το thl 4000 οριακά μου κάνει, αλλά θα ήθελα να δω και καμιά πιο συμμαζεμένη επιλογή στις 4"-4,5". Και κυρίως κανένα μοντέλο με notification led! Λόγω δουλειάς θα είναι πολύ χρήσιμο! Κοίτα το jiayu g2f... Έχει notification led ,είναι μικρό σε διαστάσεις 4,3 ίντσες ..είναι φτηνό για αυτά που προσφέρει και βγαίνει και σε άσπρο χρώμα ... Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Μπορείς να κοιτάξεις αν σου αρέσει και το xiaomi hogmi z1s, αν σου αρέσει. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις! Το cubot s200 πέφτει πολύ μεγάλο, το thl 4000 οριακά μου κάνει, αλλά θα ήθελα να δω και καμιά πιο συμμαζεμένη επιλογή στις 4"-4,5". Και κυρίως κανένα μοντέλο με notification led! Λόγω δουλειάς θα είναι πολύ χρήσιμο! lenovo s660 Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Θα σου πρότεινα αυτό με κλειστά μάτια!! Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hypolaw Δημ. December 21, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Και πάλι ευχαριστώ παιδιά! Το lenovo s660 πέφτει λίγο μεγάλο, και το xiaomi hogmi z1s λίγο πιο ακριβό από τα χρήματα που θέλω! Φυσικά αυτά τα λέω γιατί νομίζω πως με καλύπτουν τα jiayu g2f και F1. Το F1 μοιάζει ιδανικό αλλά με προβληματίζει πάρα πολύ τα 512MB RAM. Πιστεύω ότι δε θα είναι αρκετό πολύ σύντομα... Τι λες filippos που το προτείνεις; Έχουμε καμιά άλλη πρόταση σαν το jiayu g2f;; Ίσως λίγο πιο οικονομική; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XMorsX Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Προσωπικα θα απεφευγα smartphone με 512 RAM. Πρακτικα δεσμευεσαι να μην χρησιμοποιησεις την συσκευη σου για τιποτα αλλο περα απο τηλεφωνο, πραγμα που αναιρει τον λογο που διαλεγεις smartphone έναντι απλου τηλεφωνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_n Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Προσωπικα θα απεφευγα smartphone με 512 RAM. Πρακτικα δεσμευεσαι να μην χρησιμοποιησεις την συσκευη σου για τιποτα αλλο περα απο τηλεφωνο, πραγμα που αναιρει τον λογο που διαλεγεις smartphone έναντι απλου τηλεφωνου. Δε θα μπορουσα να τα πω καλύτερα. Μιλάμε για τιμές RAM του 2008 τώρα Παράθεση Samsung Nexus S (SlimKat 4.4.2), Asus Nexus 7 (Stock KitKat) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Ειναι 512ΜΒ με ότι περιορισμούς εχει να κάνει αυτό αλλά μην ξεχνάτε πως με 50ευρώ δεν θα βρείτε κινητό στα 32GB. Απο εκεί και πέρα μετά ειναι και η χρήση που το προορίζεις. Φωτογραφίες μπορείς να αποθηκεύεις στην εξωτερική μνήμη ή στο σύννεφο. Η δικιά μου μητέρα πάντως δεν εχει το παραμικρό πρόβλημα και ανήκει σε γενιά που στην πλειοψηφία της δεν τα πάει καλά με την τεχνολογία! Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Το θέμα είναι ότι σιγά σιγά τέτοιοι χρήστες ανακαλύπτουν την τεχνολογία και τελικά γίνονται πιο σοβαροί χρήστες από το νηπιακό στάδιο του απλού τηλεφώνου. Για αυτό προτείνεται το 1GB ram. Πρόταση κάτω από τα 100€: http://www.minideal.net/thl-t6-pro-smartphone-mtk6592-octa-core-1-4ghz-android-4-4-5-0inch-hd-screen-8-0mp-black.html Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Κατά την γνώμη μου smartphones κινητά κάτω από 100 ευρώ υπάρχουν μόνο και μόνο για να λες πως εχεις και εσυ smartphone και όχι ακόμα από τα "παλιά".. ή διαλέγεις ένα κινητό μόνο για κλήσεις μηνύματα κανά ράδιο κλπ ή δίνεις τουλάχιστον 150 ευρώ ένα smartphone.. Αυτή είναι η γνώμη μου τουλάχιστον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XMorsX Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 (edited) Κατά την γνώμη μου smartphones κινητά κάτω από 100 ευρώ υπάρχουν μόνο και μόνο για να λες πως εχεις και εσυ smartphone και όχι ακόμα από τα "παλιά".. ή διαλέγεις ένα κινητό μόνο για κλήσεις μηνύματα κανά ράδιο κλπ ή δίνεις τουλάχιστον 150 ευρώ ένα smartphone.. Αυτή είναι η γνώμη μου τουλάχιστον Συμφωνώ γενικά, αλλά διαβάζω πώς τα windows phones αποδίδουν καλά και στην κατηγορία των 100 ευρώ. Edited December 23, 2014 by XMorsX Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts