lek88 Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Τις έχω βγάλει εδώ και πολύ καιρό, αλλά παλιότερα δεν είχε; Για απαντήσεις σε θέματα που παρακολουθείς κτλ; 6-9 μήνες πριν; Το άλλαξαν;; Live to ride, ride to live Εγώ δεν είχα ποτέ!!!! Και το εχω ένα χρόνο τώρα το tapatalk. Για το myphone λέω. Σε άλλα φόρουμ λειτουργούν κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Εγώ δεν είχα ποτέ!!!! Και το εχω ένα χρόνο τώρα το tapatalk. Για το myphone λέω. Σε άλλα φόρουμ λειτουργούν κανονικά Θα τις ξαναβάλω δοκιμαστικά και θα σου πω. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι το καλοκαίρι μου ερχόντουσαν ειδοποιήσεις... Λες να θυμάμαι λάθος; Live to ride, ride to live Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 (edited) Θα τις ξαναβάλω δοκιμαστικά και θα σου πω. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι το καλοκαίρι μου ερχόντουσαν ειδοποιήσεις... Λες να θυμάμαι λάθος; Live to ride, ride to live Δες κ πες μου κ εμένα!!! Επίσης κάτι άλλο που παρατήρησα είναι ότι σε άλλους την υπογραφή την βγάζει με μαύρο έντονο χρώμα και σε άλλους με γκρι χρώμα και μαύρα γράμματα. Και δεν καταλαβαίνεις αν το έχει γράψει ο χρήστης στο σχόλιο η αν είναι υπογραφή του tapatalk. Παραδειγμα: https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160409/743e92741f594f8d37b219bff2734bbc.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160409/c2eb871db758f6a968409f74f825f92a.jpg Στάλθηκε απο το tapatalk Edited April 9, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Δες κ πες μου κ εμένα!!! Επίσης κάτι άλλο που παρατήρησα είναι ότι σε άλλους την υπογραφή την βγάζει με μαύρο έντονο χρώμα και σε άλλους με γκρι χρώμα και μετά γράμματα. Και δεν καταλαβαίνεις αν το έχει γράψει ο χρήστης στο σχόλιο η αν είναι υπογραφή του tapatalk Στάλθηκε απο το tapatalk Έχεις τσεκάρει να ενεργοποιήσεις τις ειδοποιήσεις και μέσα από την εφαρμογή συγκεκριμένα για το myphone και για την εφαρμογή του tapatalk γενικά μέσα από το Android? Live to ride, ride to live Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Έχεις τσεκάρει να ενεργοποιήσεις τις ειδοποιήσεις και μέσα από την εφαρμογή συγκεκριμένα για το myphone και για την εφαρμογή του tapatalk γενικά μέσα από το Android? Live to ride, ride to live Ναι αμέ! Στάλθηκε απο το tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Έχεις δίκιο. Καμία ειδοποίηση. Δεν ξέρω τι γίνεται... Live to ride, ride to live Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Δοκιμή για να δω εάν φαίνεται η υπόθεση Sent from my zopo speed plus 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Έχεις δίκιο. Καμία ειδοποίηση. Δεν ξέρω τι γίνεται... Live to ride, ride to live Δεν υποστηρίζει το myphone το tapatalk? Το tapatalk δεν υποστηρίζει το myphone? Κάτι τέτοιο! Δοκιμή για να δω εάν φαίνεται η υπόθεση Sent from my zopo speed plus 7 Φαίνεται με γκρι γράμματα σε σένα! (Στάλθηκε απο lg g4) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Δεν υποστηρίζει το myphone το tapatalk? Το tapatalk δεν υποστηρίζει το myphone? Κάτι τέτοιο! Φαίνεται με γκρι γράμματα σε σένα! (Στάλθηκε απο lg g4) Εσένα με μαύρα γράμματα! Sent from my zopo speed plus 7 via tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Ίσως αλλάζει όταν βάζουμε δική μας υπογραφή και όχι σε αυτήν πού εμφανίζει σαν default η εφαρμογή. Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Δοκίμασα και με μια από τις 2 δικές του επιλογές και πάλι με μαύρα μου την έβγαζε. Μετά έβαλα δικιά μου. Βλέπω και σε άλλα παιδιά που έχουν από τις έτοιμες επιλογές και σε άλλους τα δείχνει μαύρα και σε άλλους γκρι. Απορία το εχω :D (Στάλθηκε απο lg g4) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Εντάξει, δεν είναι και τόσο πρόβλημα. Σε WP πάλι δεν βγάζει καθόλου :lol: Έχετε δοκιμάσει την επεξεργασία εικόνων μέσα από το Tapatalk; Είναι καλή για τα βασικά; Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Εντάξει, δεν είναι και τόσο πρόβλημα. Σε WP πάλι δεν βγάζει καθόλου :lol: Έχετε δοκιμάσει την επεξεργασία εικόνων μέσα από το Tapatalk; Είναι καλή για τα βασικά; Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Καθόλου πρόβλημα δεν είναι!!! Αλλά μιας και εμφανίστηκε ξαφνικά αυτό το στοιχείο που δεν υπήρχε για το myphone , είπαμε να το αναλύσουμε λίγο!!! :D Όταν λες επεξεργασία?? (Στάλθηκε απο lg g4) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Στις ρυθμίσεις του, είδα ότι έχει επιλογή για επεξεργασία των εικόνων και φαντάστηκα πως σε αφήνει να επεξεργαστείς φωτογραφίες που ανεβάζεις. Δεν το έχω δοκιμάσει βέβαια. Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Πριν από λίγο μπήκα σε αλλο φόρουμ από το tapatalk και με έκπληξη διαπίστωσα πως ανάμεσα στα μυνήματα εμφανίζονται διαφημίσεις. Κάτω από το διαφημιστικό μπανερ υπάρχει ας πούμε εξήγηση για το λόγο της διαφήμισης και πως για όποιον δεν θέλει να εμφανίζονται θα πρέπει να πληρώσει κάποιο ποσό. Την συγκεκριμένη εφαρμογή την αγόρασα πριν από αρκετά χρόνια και αν θυμάμαι καλά δεν ήταν η φθηνότερη σε σύγκριση με άλλες. Ο λόγος που αγοράζω τις εφαρμογές μου είναι για να μην μου βγαίνουν διαφημίσεις. Οι δημιουργοί του tapatalk κάποια στιγμή αποφάσισαν να δώσουν την εφαρμογή δωρεάν και τώρα βάζοντας διαφημίσεις ζητούν επιπλέον χρήματα για να τις ξανα αφαιρέσουν. Το πόσο εχω εκνευριστεί δεν λέγεται. Δεν φτάνει που εδώ και χρόνια πλήρωσα για μια κακογραμενη εφαρμογή κάνοντας υπομονή τώρα ζητάνε και επιπλέον συνδρομή. Συγχαρητήρια στους φωστήρες της... Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Εχεις δικιο, αλλα αν εισαι ρουτ βαλε το adaway και δε θα βλεπεις διαφημισεις Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Πριν από λίγο μπήκα σε αλλο φόρουμ από το tapatalk και με έκπληξη διαπίστωσα πως ανάμεσα στα μυνήματα εμφανίζονται διαφημίσεις. Κάτω από το διαφημιστικό μπανερ υπάρχει ας πούμε εξήγηση για το λόγο της διαφήμισης και πως για όποιον δεν θέλει να εμφανίζονται θα πρέπει να πληρώσει κάποιο ποσό. Την συγκεκριμένη εφαρμογή την αγόρασα πριν από αρκετά χρόνια και αν θυμάμαι καλά δεν ήταν η φθηνότερη σε σύγκριση με άλλες. Ο λόγος που αγοράζω τις εφαρμογές μου είναι για να μην μου βγαίνουν διαφημίσεις. Οι δημιουργοί του tapatalk κάποια στιγμή αποφάσισαν να δώσουν την εφαρμογή δωρεάν και τώρα βάζοντας διαφημίσεις ζητούν επιπλέον χρήματα για να τις ξανα αφαιρέσουν. Το πόσο εχω εκνευριστεί δεν λέγεται. Δεν φτάνει που εδώ και χρόνια πλήρωσα για μια κακογραμενη εφαρμογή κάνοντας υπομονή τώρα ζητάνε και επιπλέον συνδρομή. Συγχαρητήρια στους φωστήρες της... Το ίδιο έγινε και με μένα. Εάν έχεις πληρώσει την εφαρμογή τότε γίνεσαι μέλος VIP και δεν βλέπεις διαφημίσεις. Ενώ λοιπόν την είχα πληρώσει παλιά δεν έγινα αυτόματα μέλος VIP όταν η εφαρμογή έγινε δωρεάν. Τους έστειλα email, μου ζήτησαν screenshot από την αγορά που έκανα μέσω play store, το έστειλα και μετά από λίγες ώρες με έκαναν VIP και τέλος οι διαφημίσεις. Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 (edited) Εγώ που έχω την δωρεάν έκδοση δεν βλέπω καθόλου διαφημίσεις! Ούτε κάποιο adblock έχω. Μπαίνω μόνο στο myphone με το tapatalk όμως. Μπορεί σε άλλα φόρουμ να βγάζει (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Edited April 11, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Σε ποιο φόρουμ ρε παιδιά είναι αυτό; Εγώ είμαι σε 3, παλιότερα 4 αλλά το 4ο πλέον δεν υποστηρίζεται απο το tapa, αλλά και στα 4 δεν έχω δει το παραμικρό, ποτέ. Live to ride, ride to live Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Σε ποιο φόρουμ ρε παιδιά είναι αυτό; Εγώ είμαι σε 3, παλιότερα 4 αλλά το 4ο πλέον δεν υποστηρίζεται απο το tapa, αλλά και στα 4 δεν έχω δει το παραμικρό, ποτέ. Live to ride, ride to live Σε πολλά Ελληνικά, πχ miui.gr, στο thelab.gr και σε πολλά ξένα όπως το xda. Εμφανίζονται σαν αδιάβαστα μηνύματα. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Το ίδιο έγινε και με μένα. Εάν έχεις πληρώσει την εφαρμογή τότε γίνεσαι μέλος VIP και δεν βλέπεις διαφημίσεις. Ενώ λοιπόν την είχα πληρώσει παλιά δεν έγινα αυτόματα μέλος VIP όταν η εφαρμογή έγινε δωρεάν. Τους έστειλα email, μου ζήτησαν screenshot από την αγορά που έκανα μέσω play store, το έστειλα και μετά από λίγες ώρες με έκαναν VIP και τέλος οι διαφημίσεις. Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχουν περάσει πάνω από τρία χρόνια που εχω αγοράσει την εφαρμογή ... Από που θα βρω να βγάλω screen shoot με την αγορά που είχα κάνει; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Μπες στο Google play από PC και ψάξε στο ιστορικό αγορών. Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Έχουν περάσει πάνω από τρία χρόνια που εχω αγοράσει την εφαρμογή ... Από που θα βρω να βγάλω screen shoot με την αγορά που είχα κάνει; Από το κινητό μπαίνεις στην εφαρμογή του play store. Menu-ο λογαριασμός μου-ιστορικό παραγγελιών-περισσότερα. Εκεί βρίσκονται όλες οι αγορές σου από το play store. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 πως μπορουμε να βρουμε την προηγουμενη εκδοση tapatalk; αυτην που εχω 5.7.2 εχει διαφημισεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 πως μπορουμε να βρουμε την προηγουμενη εκδοση tapatalk; αυτην που εχω 5.7.2 εχει διαφημισεις Οποία έκδοση και να βάλεις αν φόρουμ έχει διαφημίσεις, θα εμφανίζονται. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts