lek88 Δημ. January 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2018 (edited) Μόλις μου πέταξε αυτό. Ίσως να ενδιαφέρεται κάποιος. Edited January 30, 2018 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2018 Μόλις μου πέταξε αυτό. Ίσως να ενδιαφέρεται κάποιος. να βλέπαμε και κάτι :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2018 να βλέπαμε και κάτι :)Συγγνώμη αλλά ανέβασα την φωτογραφία και φαινόταν τα στοιχεία μου. Έφτιαξα ξανά το ποστ με Edit. Αμέσως.... Μη μου δώσεις λίγο χρόνο να το φτιάξω η δόλια :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2018 Συγγνώμη αλλά ανέβασα την φωτογραφία και φαινόταν τα στοιχεία μου. Έφτιαξα ξανά το ποστ με Edit. Αμέσως.... Μη μου δώσεις λίγο χρόνο να το φτιάξω η δόλια :D Αμέσως.....Παραπονιάρα :) Οκ τώρα , είδαμε μεν, δεν θα πάρουμε δε ! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2018 Αμέσως.....Παραπονιάρα :) Οκ τώρα , είδαμε μεν, δεν θα πάρουμε δε !Εγώ το δείχνω... Κ οποίος θέλει.... Λέμε τώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2018 Μόλις μου πέταξε αυτό. Ίσως να ενδιαφέρεται κάποιος. Πάλι τις φώτο μου έβλεπες βρε?? :P May the mi note 3 force be with you. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2018 Πάλι τις φώτο μου έβλεπες βρε?? :P May the mi note 3 force be with you.Πρόλαβα νομίζεις;;; Μου πέταξε την "ευκαιρία" μπροστά κ ενθουσιάστηκα με τις 30 μέρες free. Ξέχασα και τις φωτογραφίες και όλα!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Η τελευταία έκδοση, έχει ένα καλό.πλέον όταν έχεις νέο ποσταρισμα σε ένα νήμα που παρακολουθείς ανάβουν άσπρα τα γράμματα, δεν εμφανίζετε η μπλε γραμμή στα πλάγια Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 αν και σχετικά νέος χρήστης του tapatalk έχω αγοράσει την pro έκδοση εδώ και κανένα 2 μήνες και μπορώ να πω πως είναι σφαίρα , κάποια προβλήματα που διαβάζω στις προηγούμενες σελίδες αναφέρεστε για την δωρεάν έκδοση ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Πάλι μου έχασε τα θέματα που παρακολουθώ στο XDA φτουυυυυ Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Βγήκε νέα έκδοση 7.3.0 στο apkmirror.com May the mi note 3 force be with you. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Την έβαλα, πάλι δεν έβλεπα τα θέματα που παρακολουθώ. Μετά από κάποια ώρα επιτέλους τα εμφάνισε. Δεν μου δείχνει όμως ποιος έγραψε το τελευταίο μήνυμα. Μόνο όταν μπεις στο θέμα φαίνεται. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 (edited) Κάτι άλλο παίζει δεν δουλεύει σωστά η αφή.... Ασ επιβεβαιώσεις κάποιος.... Edited February 5, 2018 by geo29 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 χαχα! ελεος! η τραγικοτητα σε ολο της το μεγαλειο! αν ειναι δυνατον! βαλε παλια, καντην και sign/detach απ το play store και αραξε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Σας δουλεύει σωστά το Tapatalk... Στην αφή δεν έχει Καλή ανταπόκριση.... Για να μπω σ ένα φόρουμ πρέπει να πατήσω 5-6 φορές Και δεξιά αριστερά πάω με σέρνοντας το δάχτυλο κι όχι πατώντας αρχική κ.Ο.κ.... Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Σε μένα είναι μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Σε μένα είναι μια χαρά.Έχεις κατεβάσει το σημερινό..... 7.3.1 Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Έχεις κατεβάσει το σημερινό..... 7.3.1 Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑ βγήκε σήμερα update? Όχι δεν την πέρασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Α βγήκε σήμερα update? Όχι δεν την πέρασα. Καλύτερα ....και καλό θα κάνεις να μην το κατεβάσεις..... Ασ απαντήσει κάποιας που έκανε σήμερα ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Δεν βλέπω κάτι παράξενο. Τουλάχιστον σε σχέση με την προηγούμενη 7.3. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Ήρθε νέο update χωρίς να αλλάξει η έκδοση και ειναι οκ Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Σε Tapatalk Pro σήμερα έβγαλε αναβάθμιση την 7.3.2 και η αφή λειτουργεί κανονικότατα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 άλλη δουλειά κάνουν εκεί?αν όχι να τους βρω Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Χαιρετω τα πληθη! Εχει κανεις την κλασικη και απροβληματιστη 5.7.2 εκδοση να την ανεβασει σε καποιο cloud να την κατεβασω; Την ειχα για πολυ καιρο και σκεφτηκα να δωσω μια ευκαιρια στις νεοτερες εκδοσεις του tapatalk οι οποιες ομως με ξενερωσαν. Ισως να ειναι και θεμα συνηθειας. Εψαξα να την βρω στο ιντερνετ, δεν την εβρισκα και εβαλα την 5.7.5 που ειναι beta και εχει καποια χαζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Χαιρετω τα πληθη! Εχει κανεις την κλασικη και απροβληματιστη 5.7.2 εκδοση να την ανεβασει σε καποιο cloud να την κατεβασω; Την ειχα για πολυ καιρο και σκεφτηκα να δωσω μια ευκαιρια στις νεοτερες εκδοσεις του tapatalk οι οποιες ομως με ξενερωσαν. Ισως να ειναι και θεμα συνηθειας. Εψαξα να την βρω στο ιντερνετ, δεν την εβρισκα και εβαλα την 5.7.5 που ειναι beta και εχει καποια χαζα. Εδώ έχω φίλε μου την 5.7.2 σε apk "πειραγμένο" για να μη σου ζητάει ενημέρωση στο Google play: https://www.dropbox.com/s/5hctmrmawidtz10/Tapatalk-5.7.2-signed.apk?dl=0 Αν θες έχω και το κανονικό apk.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts