lek88 Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Καλημέρα. Κάποιες φορές στην περιήγηση του νήματος πριν ανοίξει κάποιο ποστ όπως κάνω scroll down μου το εμφανίζει για 1-2 δευτερόλεπτα όπως φαίνεται στο screenshot. Συμβαίνει και σε κάποιον άλλο? Sent from my Huawei Mate S using TapatalkΚαι σε μένα το κάνει αυτό. Φορτώνει το ποστ γι αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Και σε μένα το ίδιο κάνει νομίζω είναι πιο έντονο οταν είναι να αλλάξει σελίδα. Κάπως φρακαρει λίγο οχι πάντα όμως.Όντως το κάνει όντως στιγμιαία όταν φορτώνει την επόμενη σελίδα. Sent from my Amstrad CPC 6128 Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 πάντως όταν τα ποστ είναι χιλιάδες το τελευταίο νούμερο αλλάζει γραμμή και είναι λίγο κάπως. μιλάω για το νούμερο του ποστ /όλα τα ποστ κάτω κάτω Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Σε εμένα είναι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Για πια έκδοση μιλάτε? ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 εγώ 7.1.6 Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε εμένα είναι οκποια έκδοση έχεις και ποιο κινητό; επίσης το μέγεθος της γραμματοσειράς στο tapatalk που την έχεις; μικρή μεγάλη μεσαία; EDIT μπα δεν έχει σχέση η γραμματοσειρά Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 εγώ 7.1.6 Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ποια έκδοση έχεις και ποιο κινητό; επίσης το μέγεθος της γραμματοσειράς στο tapatalk που την έχεις; μικρή μεγάλη μεσαία; EDIT μπα δεν έχει σχέση η γραμματοσειρά Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΈχω την pro 7.1.1 από συσκευή Note8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Έχω την pro 7.1.1 από συσκευή Note8άρα μάλλον δεν ανάλυση που έχεις πιο μεγάλη είναι το θέμα. εγώ τους έστειλα φωτο σαν bug πάντως Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Εμένα πάντως συχνά στην 7.1.1 pro μου αποσυνδέεται από τα φόρουμ και ζητά να ξαναβάλω τους κωδικούς.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Εμένα πάντως συχνά στην 7.1.1 pro μου αποσυνδέεται από τα φόρουμ και ζητά να ξαναβάλω τους κωδικούς..Μου το έκανε και μένα 2 φορές μέχρι τώρα. Sent from my Amstrad CPC 6128 Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 update 7.1.7 με changelog το παρακάτω : 1. Easier to find Unread and Subscribed tab in the forum 2. Reworded tab name to make it easier to understand for users coming from various forum system 3. Updated GROUPS tab to grid style 4. Cusotmizable (by forum owner) color 5. Revised Thread View - replace pagination with smart loading 6. Android O Support 7. Bug fixes and performance improvement 8. Fix push issue Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Πάω να το περάσω εξαιρετικά Send From Note 3 With Note 8 Port Rom ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το πέρασα δεν κατάλαβα καμία διαφορά από την 7.1.6 Send From Note 3 With Note 8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 μας εχει πεθανει το tapatalk...εκει που δουλευε ρολοι τους τελευταιους μηνες ολο αναβαθμισεις και ολο χειροτερο γινεται.ειδικα αυτο με τις αποσυνδεσεις ελεος. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Δεν έχω κανένα θέμα με αποσυνδέσεις μήνες τώρα. Send From Note 3 With Note 8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Βάλτε την 7.2 , τίποτα άλλο δε σας λέω Sent from my LG-D802 using Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Ε πες κάτι ακόμα μην μείνουμε με την απορία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Και εγώ ρε παιδιά στην pro συνέχεια αποσυνδέσεις έχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Και εγώ ρε παιδιά στην pro συνέχεια αποσυνδέσεις έχωΓιατί τι έγινε; Δεν βλέπω κάτι ιδιαίτερο. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Τρία φόρουμ που χρησιμοποιώ συχνά μέσα στη μέρα μου ζητά ξανά και ξανά σύνδεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 πέρασα τώρα την 7.2.0 και έχουν φτιάξει αυτό που είχα αναφέρει (σε κάποια κινητά δεν υπήρχε πρόβλημα) ότι σε 5ψηφια νούμερα ποστ / το τελευταίο ψηφίο "έπεφτε" στην από κάτω γραμμή.. καλή φαίνεται Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Και εγώ την πέρασα τώρα αλλά δεν βλέπω τίποτα σπουδαίο Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Βάλτε την 7.2 , τίποτα άλλο δε σας λέω Sent from my LG-D802 using TapatalkΤι διαφορές βλέπεις;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 Στα ίδια πλαίσια είναι περίπου η 7.2. Η δική μου παρατήρηση είναι ότι κατά την είσοδο σε ένα φόρουμ έχει ένα shutter για μερικά δευτερόλεπτα. Όχι κάτι σπουδαίο αλλά υπάρχουν προηγούμενες εκδόσεις που ειναι εντελώς smooth. Sent from my ONEPLUS 3 H2 Os Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 Εγώ πάντως δεν βλέπω καμία διαφορά στην 7.2 από την προηγούμενη. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verikets Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Έχω την 5.7.5 που είχατε προτείνει παλιά. Στις ειδοποιήσεις στα subscriptions δεν φαίνεται κανένα θέμα από myphone. Ενώ στο Following->myphone.gr->Subscribed φαίνονται. Είναι θέμα του myphone αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts