dimtz Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Και σε μένα το ίδιο,πολύ άκυρο, με την πρώτη ευκαιρία θα κατεβάσω την έκδοση που προτείνουν τα παιδιά πιο πάνω ONEPLUS A3003 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Ποιο είναι το πρόβλημα με τις καρτέλες? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Αυτό που επέλεγες ποιες καρτέλες θες να βγαίνουν το έφυγαν και βγαίνουν ολες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Το παίρνω πίσω αυτό που έγραψα με τις φωτογραφίες!. Το μόνο που βλέπω να διορθώθηκε είναι το να σε πηγαίνει στο τελευταίο μη αναγνωσμένο. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Μείνετε στην 5.7.2 με ότι mod χρώματος θέλετε. Ούτε διαφημίσεις όλα δουλεύουν άψογα όλα όμως. Είχα βάλει τα links αλλά κάποιος έξυπνος τα ανέφερε και τα διέγραψαν. Βγάλτε άκρη. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 αν εχει καποιος την 5.7.2 χωρις σκουληκια ας μου την στειλει με πμ ,αν την εχει απο το επισημο και δεν εχει κανει ανανεωσεις ας κανει εξαγωγη το αρχειο .apk :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Τα επισημα apk μπορείτε να τα κατεβάσετε από το apkmirror.com https://www.apkmirror.com/apk/tapatalk-inc/ Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Τα επισημα apk μπορείτε να τα κατεβάσετε από το apkmirror.com https://www.apkmirror.com/apk/tapatalk-inc/ ευχαριστω αλλα 5.7.2 δεν βλεπω, δεν ειναι επισημο αυτο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Πάνε στις παλαιότερες εκδόσεις και θ α το βρεις Στάλθηκε από το COLORTAB 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Πάνε στις παλαιότερες εκδόσεις και θ α το βρεις Στάλθηκε από το COLORTAB 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk μπα, δεν υπαρχει, τουλαχιστον εγω δεν το βλεπω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Ετυχε να μη τη ν εχει εκει. Αν ψάξει ς Google θα την βρεις Αλλιως κατεβασε την 5.7.5 Στάλθηκε από το COLORTAB 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Πάρα πολλές αλλαγές η νέα Beta απο Playstore. Τσεκαρετε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Πάρα πολλές αλλαγές η νέα Beta απο Playstore. Τσεκαρετε :) Θα ρωτήσω το κλασικό οι καρτέλες επανήλθαν? Χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Θα ρωτήσω το κλασικό οι καρτέλες επανήλθαν? Χαχα όχι. Και γενικά πιο πολύ αισθητικές οι αλλαγές. Sent from mTalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 όχι. Και γενικά πιο πολύ αισθητικές οι αλλαγές. Sent from mTalk Πφφφφ, άρα δεν το κουναμε... Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 ενα πρόβλημα που βρήκα στην 7.1.0 είναι ότι δεν μου βγάζει στην καρτέλα ΄΄ακολουθείτε΄΄ όταν πατάω σε κάποιο τόπικ στο πρώτο μη αναγνωσμένο μήνυμα, υπάπχει κάποια ρύθμιση που δεν βλέπω ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 5.7.2 όλες οι άλλες είναι ημίμετρα. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Εμένα πάλι δεν με πηγαίνει στο τελευταίο αδιαβαστο μήνυμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Εμένα πάλι δεν με πηγαίνει στο τελευταίο αδιαβαστο μήνυμα..Ναι ισχύει αυτό, σε όλους το κάνει. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Ναι ισχύει αυτό, σε όλους το κάνει. 5.7.2 μακριά από οποιαδήποτε άλλη έκδοση. Βρήκα την υγειά μου εδώ και κάτι μήνες. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Αντε και η 5.7.5 ειναι καλη, σε περίπτωση που δε βρει κανείς την 5.7.2 Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Εχω μεινει εδω κ κατι μηνες στην 5.7.2 κ εχω βρει την υγειά μου. ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Κάτι κουλό με την τελευταία βετα. Πατάω να μπω στις ρυθμίσεις και βγάζει μια μαύρη οθόνη. Μετά μόνο force close για να ξανατρεξει. Σε εσάς το κάνει; Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Τα ρίμαξαν όλα. Μπαίνω στο thread και με πετάει στο πρώτο μύνημα. Πάντα. Κάθε έκδοση και χειρότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Βάλτε παλιά έκδοση παιδιά. Οι νέες είναι όλο προβλήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 ρε παιδιά 5.7.2 και δεν το κουνάτε από κει Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts