king2009 Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Το αφαίρεσαν μετά την έκδοση 6.6.0 Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Όχι δεν έχει Στάλθηκε από την Ρίνα χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Όχι δεν έχει Στάλθηκε από την Ρίνα χρησιμοποιώντας TapatalkΠώς μπορείς με αυτή τν άσπρη εμφάνιση..... Τι κινητό είναι το ρινα; Πρώτη φορά το βλέπω Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Πώς μπορείς με αυτή τν άσπρη εμφάνιση..... Τι κινητό είναι το ρινα; Πρώτη φορά το βλέπω Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔοκίμασα πριν να το βάλω στο μαύρο για δοκιμή και δεν άντεξα ούτε δύο λεπτά. Η άσπρη γραμματοσειρα με το μαύρο background με ενοχλεί στα μάτια σε πολύ μεγάλο βαθμό!! Αν ήταν η μόνη επιλογή Η άσπρη γραμματοσειρα με το μαύρο background δεν θα έμπαινα ξανά για κανένα λόγο!! Οσο για το κινητό, είναι καινούριο δεν το ξέρεις! :p Στάλθηκε από την Ρίνα χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Για το participated το επιλέγεις εσύ. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Για το participated το επιλέγεις εσύ. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔεν υπάρχει αυτό στις τελευταίες 2 εκδόσεις υπήρχε στις προηγούμενες. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Για το participated το επιλέγεις εσύ. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔεν υπάρχει αυτό πλέον.... Στάλθηκε από την Ρίνα χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Δοκίμασα πριν να το βάλω στο μαύρο για δοκιμή και δεν άντεξα ούτε δύο λεπτά. Η άσπρη γραμματοσειρα με το μαύρο background με ενοχλεί στα μάτια σε πολύ μεγάλο βαθμό!! Αν ήταν η μόνη επιλογή Η άσπρη γραμματοσειρα με το μαύρο background δεν θα έμπαινα ξανά για κανένα λόγο!! Οσο για το κινητό, είναι καινούριο δεν το ξέρεις! :p Στάλθηκε από την Ρίνα χρησιμοποιώντας TapatalkΣυγγνώμη πόσο χρονών είσαι και σε πειράζει το μαύρο στα μάτια;; Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Συγγνώμη πόσο χρονών είσαι και σε πειράζει το μαύρο στα μάτια;; Sent from my m1 note using Tapatalk πάντως μεγαλύτερη από εσένα που δεν καταλαβαίνεις πως αυτό που ενοχλεί κάποιον ΔΕΝ σημαίνει ότι ενοχλεί όλους το ίδιο... κάθε ποστ σου πάντως είναι..... πολύ κόμπλεξ ρε παιδί μου... ψυχιατρικως μιλώντας.... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 πάντως μεγαλύτερη από εσένα που δεν καταλαβαίνεις πως αυτό που ενοχλεί κάποιον ΔΕΝ σημαίνει ότι ενοχλεί όλους το ίδιο... κάθε ποστ σου πάντως είναι..... πολύ κόμπλεξ ρε παιδί μου... ψυχιατρικως μιλώντας.... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠου να δεις στις προσφορές Android χολή που βγάζει χωρίς να προσφέρει πουθενά. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Από οτι καταλαβα δεν φτιαξαν το customise στις καρτέλες παιδιά στην νέα έκδοση, αρα δεν υπάρχει λόγος να στήνω ξανά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 Δεν χρειάζεται να στήσεις τίποτα ξανά περνάει από πάνω. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 Ρε παιδιά σας παρακαλώ. Όχι και εδώ γκρίνια. Όποιος δεν ενδιαφέρεται απλά ας προσπεράσει. Σε όλο και πιο πολλά τοπικ αυτό το χάλι. Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 ειναι αυτο που εγραψε ενας σε ενα θεμα: πλακωσαν οι ζεστες :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BEBAKOS Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Προσπαθησα να περασα την εκδοση που έχει πιο πισω αλλα δεν με αφηνει,δεν ειναι εγκατεστημενη λεει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 εκανες απεγκατασταση αυτη που εχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Προσπαθησα να περασα την εκδοση που έχει πιο πισω αλλα δεν με αφηνει,δεν ειναι εγκατεστημενη λεει.Σβήσε την παλιά βάλε την καινούργια και είσαι έτοιμος. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Για ποιο μαμημενο λόγο όταν παω να κάνω επεξεργασία ένα ποστ μου γράφει post error και ότι το μέγιστο είναι 80 χαρακτήρες και κάτι τέτοια; Είναι θέμα φόρουμ η εφαρμογής; Βέβαια δεν πρόσεξα αν το κάνει και σε αλλά φόρουμ. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Για ποιο μαμημενο λόγο όταν παω να κάνω επεξεργασία ένα ποστ μου γράφει post error και ότι το μέγιστο είναι 80 χαρακτήρες και κάτι τέτοια; Είναι θέμα φόρουμ η εφαρμογής; Βέβαια δεν πρόσεξα αν το κάνει και σε αλλά φόρουμ. Sent from my iPhone using Tapatalk ProΣε μένα δεν το έχει κάνει ποτέ αυτό σε καμία έκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BEBAKOS Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 εκανες απεγκατασταση αυτη που εχεις; Οχι,αλλα αν κανω μετα δεν πρεπει να ξαναβαζω κωδικους,σιτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 οχι, τα εχει κρατημενα αυτα στο server του το tapatalk, μονο τον κωδικο του tapatalk θα δωσεις στην αρχη και εισαι ετοιμος, εκτος αν κανεις προσαρμογες εμφανισης σε καθε φορουμ, θα πρεπει να τα δωσεις κι αυτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Για ποιο μαμημενο λόγο όταν παω να κάνω επεξεργασία ένα ποστ μου γράφει post error και ότι το μέγιστο είναι 80 χαρακτήρες και κάτι τέτοια; Είναι θέμα φόρουμ η εφαρμογής; Βέβαια δεν πρόσεξα αν το κάνει και σε αλλά φόρουμ. Sent from my iPhone using Tapatalk ProΣβήσε την παλιά και βάλε την καινούργια και σεταρισε την από την αρχή. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Σβήσε την παλιά και βάλε την καινούργια και σεταρισε την από την αρχή. Send From Note 3 With S8 Port Rom Βρε δεν έχω android πως θα διαγράψω την παλιά; Απλά ρωτησα μήπως είναι θέμα του φόρουμ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Βρε δεν έχω android πως θα διαγράψω την παλιά ;Restore defaults μπορείς να κάνεις? Γράφει tapatalk Android το θέμα και νόμιζα ότι μίλαγες για Android. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Restore defaults μπορείς να κάνεις? Γράφει tapatalk Android το θέμα και νόμιζα ότι μίλαγες για Android. Send From Note 3 With S8 Port Rom Μάλλον τα έχουν κάνει κωλο στην iOS εφαρμογή. Αν γράψω κάτι και βάλω εμοτικον από το default πληκτρολόγιο οτιδήποτε γράψω μετά από την φάτσα Δες τι έγραψα και τι πόσταρε το Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts