Jump to content

Tapatalk στο Android

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η άποψη ότι όλα στον κόσμο υπάρχουν για να βοηθάνε εσένα ήταν επίκτητη η την απέκτησες μαζί με το έμφυτο χιούμορ?!
me > you

Μόνο εγώ παιδιά εχω πρόβλημα με τη τελευταία έκδοση;; Μέχρι και επαναφορά εργοστασιακών εκανα,αλλα έφταιγε η εφαρμογή τελικα..Εκανε διαφορα παλαβά,οπως ξαφνικα δεν ρολαρε,εδειχνε παλι τα ιδια χωρις να κανει refresh και το αποκορύφωμα παταγα να μπει myphone και έμπαινε xda..

Γυρισα στη προηγούμενη και δουλεύει ρολοι.

Μόνο εγώ παιδιά εχω πρόβλημα με τη τελευταία έκδοση;; Μέχρι και επαναφορά εργοστασιακών εκανα,αλλα έφταιγε η εφαρμογή τελικα..Εκανε διαφορα παλαβά,οπως ξαφνικα δεν ρολαρε,εδειχνε παλι τα ιδια χωρις να κανει refresh και το αποκορύφωμα παταγα να μπει myphone και έμπαινε xda..

Γυρισα στη προηγούμενη και δουλεύει ρολοι.

Κι εγω εχω παρομοια θεματα.Μου φαινεται καποιες αναβαθμισεις τις φτιαξανε σε κλαμπ πιωμενοι 5 το πρωι..Δεν εξηγειται αλλιως.

Με ενδιαφέρει περισσότερο η μετάβαση στο τελευταίο μη αναγνωσμένο μήνυμα και όχι στο προτελευταίο. Διορθώθηκε αυτό;

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Μου έστειλε email ο developer να του στείλω info για το θέμα. Μόλις βρω χρόνο θα το κάνω αυτές τις μέρες.

Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εμένα ώρες ώρες μου κάνει με την τελευταία αναβάθμιση και κούλα σε φάση να θέλω να μπω myphone και να μου φορτώνει άλλο φόρουμ από την λίστα μου και να πρέπει να μπω και να βγω 2-3 φορές στο αρχικό μενού για να στρώσει

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Μου έστειλε email ο developer να του στείλω info για το θέμα. Μόλις βρω χρόνο θα το κάνω αυτές τις μέρες.

Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

του εστειλα κι εγω πριν κανα μηνα για το προβλημα μου, μαζι με screenshots κλπ κλπ,

ακομα περιμενω απαντηση

Και τι θα καταλάβει ρε παιδιά από το screen shot περισσότερο από αυτό που του είπατε?

Που ξέρει αυτός ποιο είναι το τελευταίο μήνυμα που διαβάσατε και ποιο το προ τελευταίο?

Συνήθως όταν απαντάνε έτσι default " στείλε screenshot" μικρή σημασία έχουν δώσει στο τι τους είπες μέχρι τότε..

Έχω κουραστεί να στέλνω τέτοιου είδους bug reports και να μη βγάζω άκρη..

me > you

του εστειλα κι εγω πριν κανα μηνα για το προβλημα μου, μαζι με screenshots κλπ κλπ,

ακομα περιμενω απαντηση

Και τι θα καταλάβει ρε παιδιά από το screen shot περισσότερο από αυτό που του είπατε?

Που ξέρει αυτός ποιο είναι το τελευταίο μήνυμα που διαβάσατε και ποιο το προ τελευταίο?

Συνήθως όταν απαντάνε έτσι default " στείλε screenshot" μικρή σημασία έχουν δώσει στο τι τους είπες μέχρι τότε..

Έχω κουραστεί να στέλνω τέτοιου είδους bug reports και να μη βγάζω άκρη..

Για το συγκεκριμένο δεν θα καταλάβει τίποτα από το screenshot. Εδώ χρειάζεται log file. Παλαιότερα για ένα πρόβλημα με crashes μου είχε στείλει ένα beta version της εφαρμογής που κατέγραφε σε log file, του έστειλα το file και μετά από 1-2 ενημερώσεις λύθηκε το πρόβλημα.

The day is my enemy, the night my friend

Δηλαδή αυτοί δεν μπαίνουν σε κανένα forum, έστω για να δουν πως δουλεύει αυτή η ρημάδα η εφαρμογή τους;

Να απαντήσω κιόλας;

Έβαλα την παρακάτω έκδοση και ησυχασα. Είναι η τελευταία από την έκδοση 5.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161123/3a22178b17f2266c0a8233b21588ad0c.jpg

Οτιδήποτε μετά την 6 είναι για τα πανηγύρια.

Στάλθηκε από το SM-N930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έβαλα την παρακάτω έκδοση και ησυχασα. Είναι η τελευταία από την έκδοση 5.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161123/3a22178b17f2266c0a8233b21588ad0c.jpg

Οτιδήποτε μετά την 6 είναι για τα πανηγύρια.

Στο διπλανό φόρουμ δε σε βλέπω, έφαγες μπαν;

Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Στο διπλανό φόρουμ δε σε βλέπω, έφαγες μπαν;

Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου

Ο Heybro είμαι έκανα άλλο.

Καινούριο bug. Χωρίς λόγο, στο άσχετο, χωρίς να ακουμπήσω καν την οθόνη με πετάει στην αρχή της σελίδας ενώ μπορεί να είμαι στο 1/3, στο 1/2, στα 3/4 κτλ της σελίδας.... :|

Live to ride, ride to live

Εκανα σημερα update στην 6.0.3 , χαλια μαυρα.... εκτος του οτι εγινε πιο μπερδεμενει η εμφανιση της, εχει αναμεσα στα thread και αναμεσα στις συζητησεις, διαφημισεις οι οποιες μοιαζουν με thread και μπορει καποιος να μπερδευτει ευκολα και να πατησει πανω, επισης δεν διορθωθηκε το θεμα με το τελευταιο μη αναγνωσμενο μηνυμα.

Εχει καποιος καμια παλια εκδοση που να δουλευει σωστα να μου στειλει;

Εγώ είμαι με 5.8.5 εδώ και λίγο καιρό όλα άψογα. Πάει στο πρώτο μη αναγνωσμένο και δεν παρατήρησα κάποιο bug. Μακριά από την αρχή έκδοση 6.

Send from my Note 3 with Note 7 Port Rom

Ακριβώς!!!

Οι καλύτερες και ποιο σταθερές εκδόσεις, είναι η 5.7.2 και η 5.8.5

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

Στo playstore βγηκε εκδοση tapatalk pro.

Εκδοση 6.2.5 11/Νοε/2016

Σε εμενα που ειχα αγορασει την άδεια, λεει "αγορασμενο" κ μου εχει επιλογη για εγκατασταση.

Ξερουμε τις διαφορές κ αν εχει κολληματα?

Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο.

Edited by coulis

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

Μου το εμφανίζει κανονικά αγορασμένο και ναι, έχει κολλήματα. Ότι μου παρουσιάζει και η άλλη εφαρμογή και έχουν γραφτεί σε προηγούμενα μυνήματα.

Γύρισα στην 5.8'5 και ότι λινκ πάω να ανοίξω με το βγάζει ως affiliate

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω