Jump to content

Πρόβλημα με οθόνη

geovrettos1908
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εδώ και πολύ καιρό εχω το παρακάτω πρόβλημα...

όταν ανοίγω τον υπολογιστή (σταθερό) για πολύ ώρα τρεμοσβίνει η οθόνη.Αυτό ,στην αρχή , γίνεται έντονα ενω οσο περνάει η ώρα γίνεται πιο αρεά ως που κάποια στιγμή σταματάει (λες και ...ζεστάθηκε η οθόνη).Πιο παλιά το έκανε για πιο μικρό χρονικό διάστημα ενώ πλέον αργεί λίγο παραπάνω μέχρι να στρώσει...

Απο το σέρβις μου είπαν οτι ο πύργος είναι οκ και μου λένε για θέμα οθόνης ή καλωδίου...Η οθόνη είναι μια Tft lg 5 χρόνων πάνω - κάτω...

Ξεκινα με καλωδιο και τσεκαρε και την εξοδο vga/dvi αλλαξε θεση απο τη μια στην αλλη.

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Της κάρτας γραφικών λες ;Καλώδιο θα παω να πάρω σε λίγο...

Ναι τις GPU σου λεω αν εχει δυο εξοδους. Αν τωρα βγαινεις απο την VGA δοκιμασε να βαλεις το καλωδιο στην DVI ή το αναποδο.

Αν και άλλαξα καλώδιο η οθόνη κάνει πάλι τα ίδια ...Τι άλλο μπορεί να είναι ;το καλώσιο του τροφοδοτικού της οθόνης

Γίνεται έτι απλά να χάλασε η οθόνη;Δούλευε κανονικά ,αποθηκέυτηκε για μερικούς μήνες σε δωμάτιο μέσα σε ντουλάπα και δεν εκτέθηκε σε υγρασία κλπ.Οταν συνδέθηκε σε αλλο πσ αρχισε να τα κάνει αυτα και απλα με το ακιρό τα έκανε με μελγαλύτερη διάρκεια...

Απο τι στιγμη που εισαι οκ απο καλωδιο και καρτα γραφικων τοτε ναι εχει προβλημα η οθονη σου. Δυστυχως πολλα εξαρτηματα χαλανε ετσι στα ξαφνικα και δε μας ρωτουν! :)

χαχαχα...Ναι δε ρωτάνε τα άτιμα.Αξίζει να δοκιμάσω για αλλαγή και του καλωδίου που συνδέει το τροφοδοτικό με το ρεύμα ;Επίσης επειδή είμαι εκτός εγγύησης κανένα μαγαζί ,οικονομικό ,να πάω την οθόνη;

χαχαχα...Ναι δε ρωτάνε τα άτιμα.Αξίζει να δοκιμάσω για αλλαγή και του καλωδίου που συνδέει το τροφοδοτικό με το ρεύμα ;Επίσης επειδή είμαι εκτός εγγύησης κανένα μαγαζί ,οικονομικό ,να πάω την οθόνη;

Αν ηταν χαλασμενο το καλωδιο ρευματος δεν θα ανοιγε καθολου η οθονη.

Επισκευη οθονης; :lol: Ουτε καν.... με 80€ παιρνεις καινουργια και με εγγυηση.

• 4 weeks later...

Στην οθόνη του υπολογιστή φαίνονται σκιές στην δεξιά πλευρά σκούρων γραμμών ή εικόνων, όπως φαίνεται στην φωτογραφία.

Αυτό οφείλεται στην οθόνη ή στην κάρτα γραφικών?

http://i423.photobucket.com/albums/pp311/myphone123/othoni.jpg

[sIGPIC][/sIGPIC]

dum spiro, spero...

εγώ το παθαίνω αυτό που λες όταν κουνιέται το καλώδιο της οθόνης ..:worry:

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν