geovrettos1908 Δημοσιεύτηκε December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 15, 2014 Εδώ και πολύ καιρό εχω το παρακάτω πρόβλημα... όταν ανοίγω τον υπολογιστή (σταθερό) για πολύ ώρα τρεμοσβίνει η οθόνη.Αυτό ,στην αρχή , γίνεται έντονα ενω οσο περνάει η ώρα γίνεται πιο αρεά ως που κάποια στιγμή σταματάει (λες και ...ζεστάθηκε η οθόνη).Πιο παλιά το έκανε για πιο μικρό χρονικό διάστημα ενώ πλέον αργεί λίγο παραπάνω μέχρι να στρώσει... Απο το σέρβις μου είπαν οτι ο πύργος είναι οκ και μου λένε για θέμα οθόνης ή καλωδίου...Η οθόνη είναι μια Tft lg 5 χρόνων πάνω - κάτω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Ξεκινα με καλωδιο και τσεκαρε και την εξοδο vga/dvi αλλαξε θεση απο τη μια στην αλλη. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovrettos1908 Δημ. December 15, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Της κάρτας γραφικών λες ;Καλώδιο θα παω να πάρω σε λίγο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Της κάρτας γραφικών λες ;Καλώδιο θα παω να πάρω σε λίγο... Ναι τις GPU σου λεω αν εχει δυο εξοδους. Αν τωρα βγαινεις απο την VGA δοκιμασε να βαλεις το καλωδιο στην DVI ή το αναποδο. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovrettos1908 Δημ. December 15, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Ωραία ,ρωτάω επειδή αλλος πήγε το πσ στο σέρβις και δεν είδε με ποια θύρα συνδέθηκε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovrettos1908 Δημ. December 16, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Αν και άλλαξα καλώδιο η οθόνη κάνει πάλι τα ίδια ...Τι άλλο μπορεί να είναι ;το καλώσιο του τροφοδοτικού της οθόνης Γίνεται έτι απλά να χάλασε η οθόνη;Δούλευε κανονικά ,αποθηκέυτηκε για μερικούς μήνες σε δωμάτιο μέσα σε ντουλάπα και δεν εκτέθηκε σε υγρασία κλπ.Οταν συνδέθηκε σε αλλο πσ αρχισε να τα κάνει αυτα και απλα με το ακιρό τα έκανε με μελγαλύτερη διάρκεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Απο τι στιγμη που εισαι οκ απο καλωδιο και καρτα γραφικων τοτε ναι εχει προβλημα η οθονη σου. Δυστυχως πολλα εξαρτηματα χαλανε ετσι στα ξαφνικα και δε μας ρωτουν! :) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovrettos1908 Δημ. December 16, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 χαχαχα...Ναι δε ρωτάνε τα άτιμα.Αξίζει να δοκιμάσω για αλλαγή και του καλωδίου που συνδέει το τροφοδοτικό με το ρεύμα ;Επίσης επειδή είμαι εκτός εγγύησης κανένα μαγαζί ,οικονομικό ,να πάω την οθόνη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 χαχαχα...Ναι δε ρωτάνε τα άτιμα.Αξίζει να δοκιμάσω για αλλαγή και του καλωδίου που συνδέει το τροφοδοτικό με το ρεύμα ;Επίσης επειδή είμαι εκτός εγγύησης κανένα μαγαζί ,οικονομικό ,να πάω την οθόνη; Αν ηταν χαλασμενο το καλωδιο ρευματος δεν θα ανοιγε καθολου η οθονη. Επισκευη οθονης; :lol: Ουτε καν.... με 80€ παιρνεις καινουργια και με εγγυηση. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Στην οθόνη του υπολογιστή φαίνονται σκιές στην δεξιά πλευρά σκούρων γραμμών ή εικόνων, όπως φαίνεται στην φωτογραφία. Αυτό οφείλεται στην οθόνη ή στην κάρτα γραφικών? http://i423.photobucket.com/albums/pp311/myphone123/othoni.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 εγώ το παθαίνω αυτό που λες όταν κουνιέται το καλώδιο της οθόνης ..:worry: Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts