At334 Δημοσιεύτηκε December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 14, 2014 Καλησπερα ! Κατ'αρχας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τον χρονο σας !!! Εχω ηδη σαρωσει το web (για να μπω στον κοπο να γραψω εδω) και θα ηθελα μια βοηθεια για επιλογη συσκευης καθως οτι βλεπω και σταμπαρω το θαβετε εδω οποτε δεν θελω να πιαστω κοροιδo, να κλαιω τα λεφτα μου κτλπ Λοιπον οι απαιτησεις μου ειναι 1)Μεγαλη οθονη 5+ (δες το 2) 2)Καλη Αναλυση,φωτεινοτητα (θελω να διαβαζω αρθρα..(ναι αρθρα :p) με ευκολια χωρις να ξερναω κτλπ) 3)Γενικα να ειναι αξιοπιστο (γρηγορο-μπαταρια-αντοχη κτλπ ) Διαθετω 200 ευρω max ... Τωρα η αποριες μου ειναι πανω σε αυτο ... αφου εχω τετοιες απαιτησεις να διαθεσω πιο πολλα γιατι δεν εχω στον ηλιο μοιρα με τετοιο μπατζετ? Να προτιμήσω σκρουτζομαγαζα κτλπ ? Τελικως ποια κινητα, μοντελα μου προτεινετε ? Ευχαριστω και παλι για τον χρονο σας ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrah Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Θα σου πρότεινα ή το lg g3s mini ή το huawei g750. Τα σκρουτζομαγαζα είναι μια χαρά, δες βέβαια και τις κριτικές που έχει το καθένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Εγώ θα πρότεινα το Moto G ή το Moto G 2014.:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 λογω μεγεθους (θες μεγαλη οθονη) και λογω αυτονομιας (διαβασμα αρκετων αρθρων), οχι το moto g που αναφερθηκε πιο πανω. θα σου προτεινα να δεις και κινα. Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
At334 Δημ. December 14, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Γεια.... Το moto το ειχα απορριψει για διαφορους λογους ετσι κ αλλιως lg g3s mini --- > ρε παιδια ειδα πολυ hate για αυτο εδω και παραξενευτικα .. αυτο ειχα σταμπαρει αρχικα.. Τιποτε αλλο ? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimsavv Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Και εγώ LG g3s προτείνω από Ελλάδα, ή από Κίνα τουμπανακια του στυλ xiaomi mi3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Γεια.... Το moto το ειχα απορριψει για διαφορους λογους ετσι κ αλλιως lg g3s mini --- > ρε παιδια ειδα πολυ hate για αυτο εδω και παραξενευτικα .. αυτο ειχα σταμπαρει αρχικα.. Τιποτε αλλο ? Ευχαριστω απο ελλαδα τπτ αλλο (Δες και το g750) αλλιος παμε για κινα μερια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vivalaflam Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Δες σειρα xperia... M2 ισως? Παράθεση Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Γιατί απορρίπτεις τα moto? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Δες σειρα xperia... M2 ισως? πάρε αλλά μετά μην μας βρίζεις... το κινητό καλό είναι.. αλλά Sony το έχει πάρα γεμίσει. ε bloat και σε ελάχιστο χρονικό διάστημα και με ελάχιστα apps σέρνεται σαν φίδι... γενικός σε αυτά τα χρήματα όχι Samsung /Sony από Ελλάδα και Android μόνο moto g και αν βρεις φτηνά το απροβλιματιστο g750 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vivalaflam Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 πάρε αλλά μετά μην μας βρίζεις... το κινητό καλό είναι.. αλλά Sony το έχει πάρα γεμίσει. ε bloat και σε ελάχιστο χρονικό διάστημα και με ελάχιστα apps σέρνεται σαν φίδι... γενικός σε αυτά τα χρήματα όχι Samsung /Sony από Ελλάδα και Android μόνο moto g και αν βρεις φτηνά το απροβλιματιστο g750 Μη το λες σε μενα, Ζ1 εχω εγω. Νταξει κοιτα με ενα ρουτ μπαινεις και τα σβηνεις ολα. Εγω τουλαχιστον αυτο εκανα για να μεινω στο στοκ και να παρω και το ΟΤΑ για το γλειφιτζουρι τον Γεναρη ;) Απλως και μονο επειδη ο φιλος εχει ενα συγκεκριμενο μπατζετ και συγκεκριμενες απαιτησεις λιγο θα τον νοιαζει το bloat. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 (edited) Μη το λες σε μενα, Ζ1 εχω εγω. Νταξει κοιτα με ενα ρουτ μπαινεις και τα σβηνεις ολα. Εγω τουλαχιστον αυτο εκανα για να μεινω στο στοκ και να παρω και το ΟΤΑ για το γλειφιτζουρι τον Γεναρη ;) Απλως και μονο επειδη ο φιλος εχει ενα συγκεκριμενο μπατζετ και συγκεκριμενες απαιτησεις λιγο θα τον νοιαζει το bloat. άλλο z1 που είναι σχετικά δυνατό και άλλο low και mid range sony/Samsung στα low mid με τόσο bloat που τρέχει τα γονατιζει καλά καλά, μόνο αν αλλάξεις rom πάνε καλά... και αν βρεις μια rom σωστή (όχι μαμά based) λογικά ο φίλος θα περάσει κάνα viber κάνα fb (για αρχή,) σε κάτι xperia l m είδα τι παθαίνουν μετά από μια εβδομάδα με αυτά... πατάς επαφές κάνεις τσιγάρο ανοίγεις viber κλείνει fb κλπ κλπ μετά από τόσο καιρό έχω καταλάβει με συγκυρία, 1 gb ram μόνο σε pure η κάποια rom βασισμένη σε αυτό, και αν θέλεις bloat θέλεις μπόλικη ram Edited December 17, 2014 by egodemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vivalaflam Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 άλλο z1 που είναι σχετικά δυνατό και άλλο low και mid range sony/Samsung στα low mid με τόσο bloat που τρέχει τα γονατιζει καλά καλά, μόνο αν αλλάξεις rom πάνε καλά... και αν βρεις μια rom σωστή (όχι μαμά based) λογικά ο φίλος θα περάσει κάνα viber κάνα fb (για αρχή,) σε κάτι xperia l m είδα τι παθαίνουν μετά από μια εβδομάδα με αυτά... πατάς επαφές κάνεις τσιγάρο ανοίγεις viber κλείνει fb κλπ κλπ μετά από τόσο καιρό έχω καταλάβει με συγκυρία, 1 gb ram μόνο σε pure η κάποια rom βασισμένη σε αυτό, και αν θέλεις bloat θέλεις μπόλικη ram Κρινοντας απο το πρωτο ποστ, δε νομιζω ο ΟΡ να μπει στον κοπο (/να ξερει να ασχοληθει) να κανει ρουτ. Αλλα οποια εταιρια και να επιλεξει εχει πολυ bloatware. Εχοντας περασει απο HTC, LG, Xiaomi και Sony πλεον, (ευτυχως δεν αγορασα πουε μου σαμυ, μονο ο αδερφος μου που ειχε το s3 κ s4, δε καταλαβαινω γιατι δε ξεκολλαει απο σαμυ) ξερω οτι ολες οι εταιριες βαζουν το χερακι τους. Το μονο 'bloat' που ειχε το Ζ1 μου ειναι οι στοκ gallery, playstation, sony select, και το sketch. Απλα εχω αλλαξει launcher και εχω καθαρη αισθηση κιτ κατ. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Κρινοντας απο το πρωτο ποστ, δε νομιζω ο ΟΡ να μπει στον κοπο (/να ξερει να ασχοληθει) να κανει ρουτ. Αλλα οποια εταιρια και να επιλεξει εχει πολυ bloatware. Εχοντας περασει απο HTC, LG, Xiaomi και Sony πλεον, (ευτυχως δεν αγορασα πουε μου σαμυ, μονο ο αδερφος μου που ειχε το s3 κ s4, δε καταλαβαινω γιατι δε ξεκολλαει απο σαμυ) ξερω οτι ολες οι εταιριες βαζουν το χερακι τους. Το μονο 'bloat' που ειχε το Ζ1 μου ειναι οι στοκ gallery, playstation, sony select, και το sketch. Απλα εχω αλλαξει launcher και εχω καθαρη αισθηση κιτ κατ. εμφανές bloat δεν έχει αλλά αυτό που τρέχει στο background είναι άπειρο και σκοτώνει όλη την ram... μόνο για fb (ενσωματωμένο) τρέχουν καμια 6 υπηρεσίες κλπ κλπ, παλιά και HTC ήταν έτσι μεν όλα άδεια με το ματι στο background όμως χάος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
At334 Δημ. December 17, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Κοιτα γενικα φιλος οπως το πες ειμαι newb στον τομεα "Κρινοντας απο το πρωτο ποστ, δε νομιζω ο ΟΡ να μπει στον κοπο (/να ξερει να ασχοληθει) να κανει ρουτ." :p Αποφασισα το g750 μεγαλη οθονη 2 gb ram κτλπ ευχαριστω για ολα .. τωρα οσο αφορα το root ? ρε παιδια αμα χρησιμοποιω το τηλεφωνο μου ετσι οπως ειναι χανω εναν ολοκληρο κοσμο ? ζω στο ματριξ ας πουμε ? :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Κοιτα γενικα φιλος οπως το πες ειμαι newb στον τομεα "Κρινοντας απο το πρωτο ποστ, δε νομιζω ο ΟΡ να μπει στον κοπο (/να ξερει να ασχοληθει) να κανει ρουτ." :p Αποφασισα το g750 μεγαλη οθονη 2 gb ram κτλπ ευχαριστω για ολα .. τωρα οσο αφορα το root ? ρε παιδια αμα χρησιμοποιω το τηλεφωνο μου ετσι οπως ειναι χανω εναν ολοκληρο κοσμο ? ζω στο ματριξ ας πουμε ? :P στο g750 δεν θα χρειαστείς root εκεί ότι έχει βγαίνει με κανονικό uninstall Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vivalaflam Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 (edited) Κοιτα γενικα φιλος οπως το πες ειμαι newb στον τομεα "Κρινοντας απο το πρωτο ποστ, δε νομιζω ο ΟΡ να μπει στον κοπο (/να ξερει να ασχοληθει) να κανει ρουτ." :p Αποφασισα το g750 μεγαλη οθονη 2 gb ram κτλπ ευχαριστω για ολα .. τωρα οσο αφορα το root ? ρε παιδια αμα χρησιμοποιω το τηλεφωνο μου ετσι οπως ειναι χανω εναν ολοκληρο κοσμο ? ζω στο ματριξ ας πουμε ? :P Αντε καλοριζικο καλοταξιδο και καλοφαγωτο εμφανές bloat δεν έχει αλλά αυτό που τρέχει στο background είναι άπειρο και σκοτώνει όλη την ram... μόνο για fb (ενσωματωμένο) τρέχουν καμια 6 υπηρεσίες κλπ κλπ, παλιά και HTC ήταν έτσι μεν όλα άδεια με το ματι στο background όμως χάος ΦΒ δεν ειχε, ουτε τουιτερ. Μονο ο,τι προσφερει η γκουγκλ και τα λιγα καλουδια που ανεφερα.... Ουτως η αλλως εγω φβ δεν εχω.... Αν υπηρχε στο κιν θα το εβγαζα. Να πω την αληθεια το μονο που δε με βολευε στην αρχη ηταν το πληκτρολογιο, οι θεσεις που ειχε τα συμβολα κι ολα αυτα... Ερχομενος απο το HTC με cyanogenmod 11 (htc explorer παρακαλω! Το πρωτο μου αντροιντ κινητο για 3 χρονια, μεχρι τον σεπτεμβρη, με τις αλλες μαρκες επαιζα που και που με τον δευτερο αριθμο μου.) αλλα ειναι ολα θεμα συνηθειας! Επισης φιλε ΟΡ θα τολμουσα να σου προτεινω το ΖΤΕ ΒLADE L2 το οποιο αυτη τη στιγμη εχει 115 στο e-shop προσφορα απο οσο ειδα.... (χωρις να θελω να κανω διαφημιση) βεβαια εχει 1GB ram αλλα μιας και εισαι νεος στο αντροιντ και το θελεις για βασικη χρηση και οχι απαιτητικα παιχνιδια η εφαρμογες, νομιζω θα ειναι μια ευχαριστη "εισοδος" στον θαυμαστο κοσμο που λεγεται αντροιντ.... Edited December 19, 2014 by vivalaflam Παράθεση Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts