Natalia Δημοσιεύτηκε October 31, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 31, 2004 Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα....(σιγά το καινούριο!) Η σύνδεση dsl μπήκε το μεσημέρι και αυτόματα κατέβασε και εγκατέστησε το sp2. Παρά τον πανικό μου αρχικά δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα αν και το έψαξα όσο μποορούσα και όσο μου επέτρεψαν οι γνώσεις μου. Σήμερα πηγαίνοντας να κλείσω τον υπολογιστή ενώ έκανε κανονικά όλη τη διαδικασία, σταματά στην τελευταία οθόνη των Win όπου αποθηκεύει αλλά μετά......τίποτα..... Σβήνει μόνο με reset. Κι αυτό όχι μόνο μία φορά... Βάζοντας το πρόγραμμα PowerOff σε λειτουργία που το συνηθίζω για όταν κατεβάζω τραγούδια και με την επιλογή Force any application to close ο υπολογιστής κλείνει κανονικά.... Επίσης ένα ακόμα πρόβλημα που παρουσιάζεται είναι όταν στο Modem που εγκατέστησε ο ΟΤΕ , το φως στην ένδειξη USB αναβοσβήνει...και κάποιες φορές παραμένει ανοιχτό για κάποια δευτερόλεπτα. Όσο αυτό παραμένει ανοιχτό τότε όλη η οθόνη και ό,τι λειτουργία έχω εκείνη την ώρα παγώνει......και μετά ξανά προς τη δόξα τραβά..... Μπορεί κάποιος να μου δώσει κάποιες συμβουλές; Παρακαλώ....μην αναφέρετε τη λέξη Format καθότι είμαι αλλεργική μέχρι θανάτου!!!!!! Παράθεση I want it ALL and I want it delivered!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. October 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2004 Για το πρώτο πρόβλημα μάλλον κάποια εφαρμογή σου έχει πρόβλημα στο κλείσιμο, δοκίμασε να τις κλείνεις χειροκίνητα μία-μία κάνοντας logoff κάθε φορά για να δεις ποιά φταίει. Για το άλλο πρόβλημα, πες μας καταρχήν ποιό modem έχεις, τι άλλο έχεις στις USB θύρες σου, αν έχεις Ethernet στον υπολογιστή σου και αν παγώνει όταν κάνεις κάτι συγκεκριμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Natalia Δημ. October 31, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eLeKtriK EyE (31 Οκτ. 2004 , 21:28) Για το πρώτο πρόβλημα μάλλον κάποια εφαρμογή σου έχει πρόβλημα στο κλείσιμο, δοκίμασε να τις κλείνεις χειροκίνητα μία-μία κάνοντας logoff κάθε φορά για να δεις ποιά φταίει. Για το άλλο πρόβλημα, πες μας καταρχήν ποιό modem έχεις, τι άλλο έχεις στις USB θύρες σου, αν έχεις Ethernet στον υπολογιστή σου και αν παγώνει όταν κάνεις κάτι συγκεκριμένο. Εφαρμογή καινούρια καμία...Ό,τι είχα πριν την dls, sp2 έχω και τώρα... Πριν από αυτά τα δύο δεν είχα πρόβλημα....μετά τα απέκτησα.... Το μόντεμ μου είναι ένα μοτορόλα SM pci από ό,τι γράφει, έτσι; Ethernet δεν είχε ο υπολογιστής από ό,τι μου είπαν οι τεχνικοί και έτσι σύνδεσαν στο USB την dsl. Εκεί είναι ακόμα οι υπέρυρθες του κινητού μου κι αν θυμάμαι καλά ο εκτυπωτής μου. Παρότι το παρατήρησα δεν διέκρινα αν σε κάποια συγκεκριμένη στιγμή το κάνει το πάγωμα. Δεν έχει συγκεκριμένο χρόνο ούτε διάρκεια στάνταρ.... ΠΧ. τώρα που έχω μπει και κατεβάζω ας πούμε τραγούδια δεν έχει συμβεί ούτε μία φορά. Το μεσημέρι που απλά και μόνο σερφάριζα το έκανε.... Παράθεση I want it ALL and I want it delivered!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. October 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2004 Όσον αφορά το πρώτο: Ίσως κάποια εφαρμογή από τις παλιές είναι ασύμβατη με το SP2. Δοκίμασε αυτό που σου είπα πριν. Για το δεύτερο: Δεν κατάλαβα ποιό modem σου έχει πρόβλημα, το μοτορόλα SM pci (το 56άρι σου προφανώς) ή το ADSL modem σου που δε μας είπες ποιό είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Natalia Δημ. October 31, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eLeKtriK EyE ( 1 Νοέ. 2004 , 00:29) Όσον αφορά το πρώτο: Ίσως κάποια εφαρμογή από τις παλιές είναι ασύμβατη με το SP2. Δοκίμασε αυτό που σου είπα πριν. Για το δεύτερο: Δεν κατάλαβα ποιό modem σου έχει πρόβλημα, το μοτορόλα SM pci (το 56άρι σου προφανώς) ή το ADSL modem σου που δε μας είπες ποιό είναι; Ωχ....electrik σόρρυ....από συνήθεια....... Jetspeed είναι το μόντεμ..... Παράθεση I want it ALL and I want it delivered!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts