dimitra95 Δημοσιεύτηκε December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 11, 2014 λοιπον παίδες.. θα κανω πιρσινγκ στην γλωσσα. οποιος/οποια εχει, ας γραψει που το εκανε και αν εμεινε ικανοποιημενος. ποια μαγαζια ''λένε'' και δεν ειναι χασαπηδες?? εκανα στον αφαλο και πηγα στον τζενιο, dildo. μια χαρα την εκανε, αλλα δεν ξερω αν ετυχε! το θεμα της γλωσσας ομως ειναι πιο σοβαρο και θελω να παω καπου καλά. πειτε γνώμες, μαγαζια και τιμές που παίζουν.. ευχαριστώ!!!! :D :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Σκέψου το και 2η φορά. Είναι πηγή μικροβίων. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Γιατί να το κάνεις;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Αυτό θυμάμαι ήταν στη μόδα το 2005.. Έχουμε 2014 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipis72 Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Δημητρα εγω εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος. Την κοπελα μου που το εβαλε δεν την εχω ρωτησει ακομα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 λοιπον παίδες.. θα κανω πιρσινγκ στην γλωσσα. οποιος/οποια εχει, ας γραψει που το εκανε και αν εμεινε ικανοποιημενος. ποια μαγαζια ''λένε'' και δεν ειναι χασαπηδες?? εκανα στον αφαλο και πηγα στον τζενιο, dildo. μια χαρα την εκανε, αλλα δεν ξερω αν ετυχε! το θεμα της γλωσσας ομως ειναι πιο σοβαρο και θελω να παω καπου καλά. πειτε γνώμες, μαγαζια και τιμές που παίζουν.. ευχαριστώ!!!! :D :D :D εξαρτάται από το που μένεις,πάντως διάλεξε να πας κάπου που να είναι επώνυμο... 2 μαγαζιά που μου έρχονται είναι η Μέδουσα στα Εξάρχεια,ο piercer που έχουν εκεί είναι άψογος (2 έχω κάνει εκεί,το 1 στα χείλη) και μετά δες και στο Sake tattoo που είναι νομίζω στο Χαλάνδρι,εκεί δεν έχω προσωπική άποψη αλλά έχω ακούσει ότι έχουν πολύ καλό piercer! Κάν'το μόνο αν το έχεις χιλιοσκεφτεί...είναι περίεργο σημείο η γλώσσα και θα σε δυσκολέψει πολύ μέχρι να γιατρευτεί αλλά όπως και να'χει εσυ ξέρεις καλύτερα :) Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitra95 Δημ. December 12, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Αυτό θυμάμαι ήταν στη μόδα το 2005.. Έχουμε 2014 το 2005 τυχαινε να ημουν 10 χρονων :p παντως εμενα τωρα μου χει κολλησει να το κανω. απλα μ'αρεσει! ----- προσθήκη μηνύματος 54 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εξαρτάται από το που μένεις,πάντως διάλεξε να πας κάπου που να είναι επώνυμο... 2 μαγαζιά που μου έρχονται είναι η Μέδουσα στα Εξάρχεια,ο piercer που έχουν εκεί είναι άψογος (2 έχω κάνει εκεί,το 1 στα χείλη) και μετά δες και στο Sake tattoo που είναι νομίζω στο Χαλάνδρι,εκεί δεν έχω προσωπική άποψη αλλά έχω ακούσει ότι έχουν πολύ καλό piercer! Κάν'το μόνο αν το έχεις χιλιοσκεφτεί...είναι περίεργο σημείο η γλώσσα και θα σε δυσκολέψει πολύ μέχρι να γιατρευτεί αλλά όπως και να'χει εσυ ξέρεις καλύτερα :) μμμμμ ναι εχω ακουσει και για τους 2 καλα λογια.. για τζενιο τι εχεις ακουσει? ----- προσθήκη μηνύματος 56 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δημητρα εγω εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος. Την κοπελα μου που το εβαλε δεν την εχω ρωτησει ακομα... χαχαχαχαχχαχαα σ'ωραιος :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Δεν έχω ακούσει :p Πάντως προτείνω Μέδουσα καθαρά και μόνο από προσωπική εμπειρία :) Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitra95 Δημ. December 14, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Δεν έχω ακούσει :p Πάντως προτείνω Μέδουσα καθαρά και μόνο από προσωπική εμπειρία :) μμμμμ οκ.. τιμες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 μμμμμ οκ.. τιμες? αν θυμάμαι καλά...30 είχε πάρει για το lip piercing και 20 για το tragus!αυτά το '12...αν και έχουμε '14 μέσα είναι ο ίδιος piercer πάντως :) Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minakiiii Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Εγώ έχω κάνει στον Τζένιο και έμεινα ικανοποιημένη... αν μένεις κοντά πήγαινε εκεί.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitra95 Δημ. December 15, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Εγώ έχω κάνει στον Τζένιο και έμεινα ικανοποιημένη... αν μένεις κοντά πήγαινε εκεί.... γλωσσα εκανες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vivalaflam Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Δημητρα κατι σου ειπα στο πχωρουμ. Αηδια :Ρ Παράθεση Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitra95 Δημ. December 15, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Δημητρα κατι σου ειπα στο πχωρουμ. Αηδια :Ρ οοοπ παντου εισαι πια?! χαχα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vivalaflam Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 οοοπ παντου εισαι πια?! χαχα :p Πανταχου παρων και τα παντα πληρω(-νουν οι γονεις, ως φοιτητης που δουλεοα...) χαχα Παράθεση Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Δημητρα κατι σου ειπα στο πχωρουμ. Αηδια :Ρ αναλογα....αηδια θα το θεωρουσα αν εκανα μαζι της μονιμη σχεση,καλως η κακως δεν μου αρεσει η κοπελα μου να εχει πολλα πολλα μπιχλιμπιδια πανω στο σωμα της....για αλλες φασεις μη μονιμες καλο ειναι,δοκιμασμενο.sorry,καποιοι την βρισκουν ετσι,καποιοι αλλοι οχι,κι εγω δεν την βρισκω με το να εχει τρυπες σε ολο το κορμι,ακομα χειροτερα στην γλωσσα κιολας,ουτε sexy το βλεπω ουτε και με ελκυει,για κατι σοβαρο τουλαχιστον,γουστα. εχει βεβαια πονο για καμια βδομαδα. εγω θα ελεγα να το ξανασκεφτει η κοπελια. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vivalaflam Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 αναλογα....αηδια θα το θεωρουσα αν εκανα μαζι της μονιμη σχεση,καλως η κακως δεν μου αρεσει η κοπελα μου να εχει πολλα πολλα μπιχλιμπιδια πανω στο σωμα της....για αλλες φασεις μη μονιμες καλο ειναι,δοκιμασμενο.sorry,καποιοι την βρισκουν ετσι,καποιοι αλλοι οχι,κι εγω δεν την βρισκω με το να εχει τρυπες σε ολο το κορμι,ακομα χειροτερα στην γλωσσα κιολας,ουτε sexy το βλεπω ουτε και με ελκυει,για κατι σοβαρο τουλαχιστον,γουστα. εχει βεβαια πονο για καμια βδομαδα. εγω θα ελεγα να το ξανασκεφτει η κοπελια. Εμενα και μονο σαν εικονα μου φερνει αηδια. Δε θα μπορουσα ποτε μου να φανταστω να κανω κατι με καποια που θα εχει κατι μεταλλικο στη γλωσσα της. Ανατριχιαζω ιου Παράθεση Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitra95 Δημ. February 28, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 (edited) τελικα εκανα tongue web :p https://plus.google.com/u/0/115691952848060200786/posts/1tBKByY8wt8?pid=6120996930520762210&oid=115691952848060200786 Edited February 28, 2015 by dimitra95 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει; Θα έρθει σε λίγο μια κοπελίτσα με Piercing στο χείλος. Μου ανέφερε πως έχει μπει το κούμπωμα μεσα στο χειλος της. τι κουμπωμα εχουν αυτα?ειναι σε ευθεια με τη μπαρα(τετοιο μου ειπε πως εχει) ή κάνει σπείρωμα? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Με τροχό θα της το βγαλεις ή με σιδεροπρίονο :p:lol: Δεν ξέρω πως είναι αυτά τα πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts