deriziotis Δημοσιεύτηκε October 30, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 30, 2004 Προσπαθώ να βρώ κάποιο πρόγραμμα (bluetooth wizard) κλπ? .Αν γνωρίζει καποιος καμία διεύθηνση η προγραμμα ????? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deriziotis Δημ. November 1, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2004 ψάχνω αυτό (initial bluetooth configuration wizard ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. November 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2004 Μα διευκρίνισέ μας τι κάνει αυτό το πρόγραμμα, αν είναι για Windows κλπ ! Εγώ πρώτη φορά το ακούω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deriziotis Δημ. November 1, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2004 Εχω ποντίκι και πληκτρολόγειο της logitech.Λειτουργεί μεν αλλά εαν βάλω και αυτο το πρόγραμμα(εχω βάλει το προγραμμα της logitegh)αλλά εαν βάλω και το bluetooth που ειναι για οποια συσκεύη εχει bluetooth κινητά τηλ. κλπ εχει πρόβλημα δεν αναγνωρίζει πληκτρ.και ποντίκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts