dimitris99 Δημοσιεύτηκε December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 9, 2014 (edited) Θέλω να κάνω δώρο στον εαυτό μου ένα κινητό γιατί το galaxy s advance έχει δείξει την ηλικία του εδώ και καιρό και έχω καταλήξει ανάμεσα σε αυτά τα 2. Το απόλυτο VS στα 150-200€ και ως τα Χριστούγεννα θα έχουν πέσει πιο κοντά στα 150€ και τα 2. Πραγματικά δεν ξέρω ποιο να πάρω...το πανέμορφο LG με το απίστευτο UI του ή το Moto G με το vanilla android και τα απίστευτα στερεοφωνικά του ηχεία... Περιμένω την γνώμη σας =) http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6647&idPhone2=6475 Στα + του G3S Καλύτερη μπαταρία Εγγραφή 1080p video Πιο μαζεμένο και ελαφρύτερο Στα + του Moto G Στερεοφωνικά ηχεία Gorilla Glass 3 Edited December 9, 2014 by dimitris99 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimsavv Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 LG g3s.Πιο ακριβό αλλά για μένα καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. December 10, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Ξέρεις αν το G3s έχει gorilla glass; Γιατί στο gsm δεν αναφέρει κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimsavv Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Νόμιζα ότι θα ήταν αυτονόητο ότι έχει gorilla glass. Μια απλή αναζήτηση στο Google μου το επιβεβαίωσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Νομίζω ότι η μπαταρία του Moto G είναι καλύτερη. Βάλε και τις αναβαθμίσεις στα + του Μoto G. Θα πάρει σίγουρα Android 5. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 moto g , αισθητικα πιο ομορφο γαι μενα, και γενικα προτεινω το μοτο γιατι θα ειναι πιο γρηγορο, θα παρει αναβαθμισεις και εχει και ωραια ηχεια. το αλλο ομως εχει καλυτερη φωοτγραφικη Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 moto g από μένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. December 10, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Και εγώ προς το Moto G κλείνω. To G3s απ την άλλη έχει μεγαλύτερη μπαταρία που λογικά θα κρατάει πιο πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rec Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Και εγώ ειμαι ανάμεσα στα δυο, στα συν του g3s θα έβαζα καλύτερη κάμερα και μπαταρία ενώ το μοτό στερεο ηχεία και 2 σιμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. December 11, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Εγώ κλείνω προς το Moto G λόγω ηχείων και vanilla android πάντα ήθελα να ζήσω μια nexus-like εμπειρία :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Πάρε lg για αυτα που αναφέραν οι από πάνω + για το knock (πραγματικά είναι απίστευτα βολικό κ δε χαλάσ κ το power button), κάρτα μνήμης κ πολύ καλό support από θέμα σερβίς. Δε ξέρω αν έχει κ ασύρματη φόρτιση όπως το μεγάλο κ τηλεκοντρόλ για ψάξτο γιατί δε μπαίνω από καλή συσκευή Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. December 11, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Εχει και τηλεκοντρολ το μικρό επίσης ενα + του LG είναι ο φορτιστης και τα ακουστικά που περιλαμβάνει καθώς μου έχουν χαλάσει και τα 2 από το προηγούμενο:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katzenjammer Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Δε νομίζω ότι το moto g έχει αντίπαλο στη mid range κατηγορία, συγκρίνεται μόνο με κινητά 50-100 ευρώ ακριβότερα τουλάχιστον (όσο καλό και να είναι το πανέμορφο g3s). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marduk132003 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 http://www.phonearena.com/phones/compare/Motorola-Moto-G-LTE,LG-L90/phones/8655,8416 και σου μένουν και 40 ευρώ να τα παίξεις στα χαρτιά. Λόγω μπαταρίας το moto g δεν θα το έπαιρνα με τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 +1 στο LG κυριως λογω μπαταριας-αυτονομιας Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts