cypriot Δημ. April 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2005 paidia pos kanoume to v800 se z800 to xo barethi to vodafone live an ginete pou mporo na pao na tokano efxaristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peter Δημ. April 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2005 Endiaferon an ginete to v800 z800!! Na rotiso 2 erotisoules tous users tou v800 edo: 1)ta mp3´s pou fortonoume apo pc pezoun san ringtones giati sto k700i live pezoun alla oxi san ringtones!; 2)kai mexri posa mb karta perni; thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takissam Δημ. April 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2005 Ολες οι ερωτησεις που αφορουν Update σε Z800 και μετατροπη mp3 σε καταλληλη μορφη ωστε να μπορουν να χρησιμοποιηθουν ως ringtones, εχουν απαντηθει πολλες φορες σε αυτο το thread!! Μην ποσταρουμε ολο τα ιδια και τα ιδια...μια αναζητηση σε προηγουμενες σελιδες ειμαι σιγουρος οτι θα αποφερει πολλες χρησιμες πληροφοριες!! Φιλικα παντα Τακης... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8090sunnlogoheader1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cypriot Δημ. April 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2005 file takissam enoo an mporo na to kano apo to computer mou tin metatropi efxaristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takissam Δημ. April 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2005 Αποτι γνωριζω αυτο δεν γινεται... Θελει ειδικο καλωδιο και ειδικο προγραμμα αναβαθμισης. Απλα υπαρχει η δυνατοτητα απλης αναβαθμισης απο το σπιτι χωρις ομως να "φευγει" το menu του Live.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8090sunnlogoheader1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hawk- Δημ. April 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2005 καταρχήν γειά σας... μου κλέψανε το παλιό μου κινητό sharp gx30i και τωρα μου πηρανε οι φιλοι μου δωρο αυτο... μου αρεσε πάρα πολύ οφείλω να ομολογήσω... και η πρώτη απορία μου... Τα παιχνίδια τα κατέβασα από ένα παλικάρι που τα έβαλε στο pathfinder... τα κάνω rename εγώ με τη μια σε jar... όμως αφού τα περνάω μέσα, μετά κάνω εγκατάσταση και δεν παίζουν... λέει κάτι για εφαρμογή απέτυχε, δε θυμάμαι καλά... τι ακριβώς πρέπει να γίνει...; Να στε καλά... ;) Παράθεση Hawk- { @Marshall@ } Rules the game babe... :p :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takissam Δημ. April 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2005 Αν περνας τα παιχνιδια απο την M.S. η γενικοτερα αν τα κανεις εγκατασταση απο την καρτα μνημης, μετα δεν πρεπει να σβησεις το αρχειο *.jar απο την καρτουλα. Δοικμασε και πες μας αν δουλεψει ετσι... :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8090sunnlogoheader1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hawk- Δημ. April 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2005 σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου... να είσαι καλά! δούλεψε great :) :) EDIT: Και κάτι ακόμα... οκ, μπράβο παιδιά και ευχαριστώ για το προγραμματάκι... όλα καλά. Το θέμα είναι όμως οτι κάπου ειπώθηκε οτι τα Mp3s για να κρατηθούν "στη μνήμη" και να μην αλλάξουν στα defaults όταν κλείσει το κινητό πρέπει να περαστούν στη μνήμη του τηλεφώνου... έλα όμως που το drmp τα κλειδώνει και δε μπορείς να τα μετακινήσεις...! Για help here plz... :worry: Παράθεση Hawk- { @Marshall@ } Rules the game babe... :p :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takissam Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου... να είσαι καλά! δούλεψε great :) :) Ok!στη διαθεση σου.. :) Και κάτι ακόμα... οκ, μπράβο παιδιά και ευχαριστώ για το προγραμματάκι... όλα καλά. Το θέμα είναι όμως οτι κάπου ειπώθηκε οτι τα Mp3s για να κρατηθούν "στη μνήμη" και να μην αλλάξουν στα defaults όταν κλείσει το κινητό πρέπει να περαστούν στη μνήμη του τηλεφώνου... έλα όμως που το drmp τα κλειδώνει και δε μπορείς να τα μετακινήσεις...! Για help here plz... :worry: Οντως δεν σου δινεται η επιλογη να το μετακινησεις απο την M.S. στη μνημη του τηλεφωνου..Δοκιμασε ομως το ringtone(mp3 στη συγκεκριμενη περιπτωση) να το περασεις κατευθειαν στη μνημη του κινητου. Ετσι θα το κρατησει. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8090sunnlogoheader1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hawk- Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 Χμμ.... πώς θα το βάλω κατευθείαν; Μάλλον με κάποιο από τα προγραμματάκια του cd rom; Το λέω γιατί μόλις είδα οτι το κινητό αναγνωρίζεται ως extra δίσκος δεν έκανα τον κόπο να εγκαταστήσω το άλλο... για να δούμε... Α, και για όλους αυτούς που γκρινιάζουν εγώ έχω να πώ οτι το v800, τουλάχιστον για μένα, είναι ΠΑΡΑ πολύ καλό κινητό... ;) τα λέμε συντομότατα :) Παράθεση Hawk- { @Marshall@ } Rules the game babe... :p :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takissam Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 Δεν θυμαμαι τωρα 100% αν γινεται με το usb...θα πρεπει να το τσεκαρω σπιτι. Μπορεις βεβαια να το στειλεις μεσω Bluetooth απο το Pc ειτε μεσω I.R. σε αυτες τις περιπτωσεις σιγουρα σου αποθηκευεται στο κινητο. Ακομα να σου πω οτι το cd-rom περιεχει και τη σουιτα για συγχρονισμο με το outlook που θα σου φανει πολυ χρησιμο! [offtopic] οντως ειναι πολυ καλο το κινητακι (για 3G)... αλλαξες και avatar βλεπω ;) [/offtopic] Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8090sunnlogoheader1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekavoula Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ DRM (DIGITAL RIGHTS MANAGEMENT)???? PLEASE HELP!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nismo Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 μπορείς να το βρεις εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frostx Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 καλησπερα παιδες.μηπως μπορει να μου πει καποιος κατοχος του ν800 αν μπορει να παρει pocket office η τελος παντων καποια εφαρμογη που να ανοιγει κ να επεξεργαζεται αρχεια του office? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperBilly16V Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 Δεν νομίζω πως μπορεί να κάνει κατι τέτοιο το V800. Οι εφαρμογές που μπορεί να δεκτεί είναι περιορισμένες και σε java μορφή. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leondim77 Δημ. April 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2005 Έχω μια απορία. Όταν το κινητό είναι συνδεδεμένο με τον φορτιστή και βρίσκεται στη διαδικασία φόρτισης της μπαταρίας, Το λαμπάκι μπροστά γιατί είναι συνεχώς πράσινο? Και παραμένει πράσινο όταν η μπαταρία φορτιστεί 100%? Το Ζ600 που είχα άναβε Κόκκινο όταν φόρτιζε και πράσινο όταν τελείωνε η διαδικασία. Λογικότατο. Στο V800 δεν μπορείς να δεις από μακριά αν τελείωσε ή όχι. Παράξενο δεν είναι? Επίσης να ρωτήσω γιατί δεν υπάρχει Αγγλικό Τ9 στο V800? Μπορώ να το βρω κάπου? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hawk- Δημ. April 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2005 Δεν υπάρχει αγγλικό T9; Κάνεις λάθος, υπάρχει! Α, πιο καλό παιδί θα μου πεί 2 πραγματάκια περι 3g και ρυθμίσεις κτλ; Plz, είμαι τελείως άσχετος! Και γρήγορα, μην περάσει η free period! :P Παράθεση Hawk- { @Marshall@ } Rules the game babe... :p :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XtR Δημ. April 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2005 an exeis vodafone pane http://www.vodafone.gr/live1/page.jsp?pid=0001011000&vars=0000000000 kai pare tis rithmiseis me sms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperBilly16V Δημ. April 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2005 Περίεργο αυτό με το λαμπάκι. Πάντως στο δικό μου, όταν αυτο φορτίζει, το λαμπάκι είναι κόκκινο, και γίνεται πράσινο όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takissam Δημ. April 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2005 Βασικα οταν το κινητο ειναι κλειστο και φορτιζει ισχυει το παραπανω που αναφερει ο SuperBilly16V . Στην περιπτωση ομως που το κινητο ειναι ανοιχτο το φωτακι ειναι οντως πρασινο αλλα στην οθονη φαινεται το "γεμισμα" της μπαταριας. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8090sunnlogoheader1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. April 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2005 Νέα έκδοση του εορτολογίου, για λεπτομέρειες δείτε στο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=853093#post853093 Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
125 Δημ. April 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2005 ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΙΜΕΣ (SAR) Παράθεση GARD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
125 Δημ. April 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2005 ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙΜΕΣ (SAR) ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ Παράθεση GARD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. April 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2005 ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΙΜΕΣ (SAR) [FAQ] Λίστα SAR συσκευών [/url] Aκτινοβολια SAR και τιμες συσκευων! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takissam Δημ. April 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2005 Νέα έκδοση του εορτολογίου, για λεπτομέρειες δείτε στο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=853093#post853093 Πολυ καλη δουλει multiPetros !!! Σε ευχαριστουμε...συνεχισε την καλη δουλεια!!! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8090sunnlogoheader1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts