Jump to content

Sony Ericsson V800i

Nosferatu
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν ξέρω.:confused: :confused: Το έκανε και σε άλλο κινητό Vodafone που έχω!!!!!!!!!!:D :D

μηπως δεν ειναι v800 και ειναι z800 :worry: :ninja:

[sIGPIC][/sIGPIC]

mhpws to ekane anabathish??alliws den ekshgeite.:O

Στο τελευταίο firware του v800 δεν υπάρχουν drm περιορισμοί:)

Αν το πάμε στο service της SE και μας πουν για αναβάθμιση,υπάρχει τρόπος τα πολλά μηνύματα-φωτογραφίες που εχει επάνω του το κινητό να μην χαθούν?Πως βλέπουμε το firmware της συσκευής?

Ευχαριστώ

Κανονικά όχι.

Αλλά έτσι και αλλιώς, επειδή όλα αυτά τα δεδομένα που αναφέρεις μάλλον δεν βρίσκονται στην εσωτερική μνήμη του κινητού(μιας και στα 8mb είναι δύσκολο να χωρέσουν), αλλά στην κάρτα μνήμης, προφανώς δεν θα χαθεί τίποτα.;)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Καλησπέρα! Έχω το v800 και θέλω να βάλω μεγαλύτερη κάρτα μνήμης...Ξέρει κανείς μέχρι πόσο υποστηρίζει?? Γιατί στη voda μου λένε μέχρι 512 ενώ στο γερμανό μέχρι 1gb... έχει βάλει κανείς 1 giga?:rolleyes:

Καλησπέρα! Έχω το v800 και θέλω να βάλω μεγαλύτερη κάρτα μνήμης...Ξέρει κανείς μέχρι πόσο υποστηρίζει?? Γιατί στη voda μου λένε μέχρι 512 ενώ στο γερμανό μέχρι 1gb... έχει βάλει κανείς 1 giga?:rolleyes:

2 Giga κανονικά και με το νόμο.(δηλαδή το λέει η se:) αν θυμάμαι καλά).

Θα σε συμβούλευα να μην ρωτάς τον κάθε ένα(vodafone, Γερμανό κλπ) Υπεύθυνη απάντηση θα πάρεις σίγουρα μόνο από τον κατασκευαστή.

Κάνε μια ερώτηση λοιπόν στο 80111810810 για να είσαι απόλυτα σίγουρος;)

φίλε δεν νομίζω πως αξίζει να βάλεις μεγάλη κάρτα σε αυτό το κινητό.γιατι για να το βαλεις σε εικόνες με την ανάλυση που έχει δεν νομίζω,για video 176*144 οχι,mono gia mp3 pio poli sto ixeio kiolas,giati sta akoystika dn einai toso kalos opos to k750.

φίλε δεν νομίζω πως αξίζει να βάλεις μεγάλη κάρτα σε αυτό το κινητό.γιατι για να το βαλεις σε εικόνες με την ανάλυση που έχει δεν νομίζω,για video 176*144 οχι,mono gia mp3 pio poli sto ixeio kiolas,giati sta akoystika dn einai toso kalos opos to k750.

Μα αυτό το τηλέφωνο έχει ο άνθρωπος και σε αυτό θέλει να βάλει κάρτα μνήμης.

Πού θα βάλει?Στο k750 που (ενδεχωμένως) δεν έχει??

Και γιατί δεν αξίζει?

Η οθόνη του v800 είναι 2 ίντσες.Μπορεί να βλέπει τις αγαπημένες του φωτογραφίες που έχει τραβήξει από το κινητό ή την ψηφιακή του.Μπορεί ακόμα να περάσει ένα κάρο βιντεάκια σε 3gp ή mp4, πολλά mp3 και φυσικά άπειρα παιχνίδια java.

Δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου:worry:

Μα αυτό το τηλέφωνο έχει ο άνθρωπος και σε αυτό θέλει να βάλει κάρτα μνήμης.

Πού θα βάλει?Στο k750 που (ενδεχωμένως) δεν έχει??

Και γιατί δεν αξίζει?

Η οθόνη του v800 είναι 2 ίντσες.Μπορεί να βλέπει τις αγαπημένες του φωτογραφίες που έχει τραβήξει από το κινητό ή την ψηφιακή του.Μπορεί ακόμα να περάσει ένα κάρο βιντεάκια σε 3gp ή mp4, πολλά mp3 και φυσικά άπειρα παιχνίδια java.

Δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου:worry:

Το τηλέφωνο το είχα,δεν είπα να βαλει στο K750!

απλα στο v800 δεν αξιζει πιστευω να βάλει κάρτα μνήμης 1gb,2 gb,καλυτερα να πουλησει το κινητο + τα χρηματα που θα εδινε για την καρτα να πάρει κατι πολυ καλύτερο.

ή τουλάχιστον να πάρει μια 512 mb.

To ξέρω οτι η οθόνη ειναι 2 ίντσες,ετσι την πατησα και εγώ και ελεγα καλη οθονη θα εχει και καλυτερη απο 750.

Η οθονη όμως του V800,ειναι χαλια,καθόλου φωτεινή,τι να δεις στην οθόνη αυτή?αλλα κινητα όπως,κ750,w800,w700,μπορει να εχουν μικρότερη οθονη και ιδια αναλυση με το v800,αλλα οι οθόνες είναι πολυ καλύτερες και φωτεινές.Επισης αν διάβαζε mp4 καλα θα ήταν,και το καλυτερο να μπορουσε να τα παιξει σε ολη την οθόνη,αλλα δεν μπορεί.

για να βάλει καρτα για να χρησιμοποιήσει το κινητό ως Mp3 player το δέχομαι(αν και δεν εχει καλή μπαταρία και ο ήχος απο τα ακουστικα δεν είναι τοσο καλός οσα άλλα μοντέλα της εταιρείας)

Μόνο το ηχείο της συσκευης είναι όλα τα λεφτα!!

τελικά ξέρει κανείς πόση μνήμη στα σίγουρα δέχεται το v800?? Το 750 δεν το έχω, και τη μνήμη αυτή την θέλω γιατί μιας και ταξιδεύω πάρα πολύ συχνά θέλω να ακούω και λίγη μουσικούλα ή και να βλέπω καμια ταινιούλα σε 3gp...

τελικά ξέρει κανείς πόση μνήμη στα σίγουρα δέχεται το v800?? Το 750 δεν το έχω, και τη μνήμη αυτή την θέλω γιατί μιας και ταξιδεύω πάρα πολύ συχνά θέλω να ακούω και λίγη μουσικούλα ή και να βλέπω καμια ταινιούλα σε 3gp...

2 γιγαμπαιτ εχει φιλος μου σε z800i χωρις κανενα προβλημα,φανταζομαι οτι και στο v800i θα δουλευει κανονικα.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...
μια ερώτηση παιδιά. Χρησιμοποιώ το My Phone Explorer και ξαφνικά σήμερα συνδέω το κινητό στον υπολογιστή και δεν μου το αναγνωρίζει σαν συσκευή... Έχει συμβεί σε κάποιον αυτό;
BORN TO BE AEL

kalimera se oloys pira to v800 kai exo mia erotisi na kano.lipon san ixo klisis otan me kaloyn mporo na balo tragoydi mp3.eyxaristo.episis to simataki 3g den moy to bgazi kauoloy

Τα παλιοτερα v800 δεν το ειχαν σαν επιλογη,ισως αυτο που αγορασες να εχει περασμενο το τελευταιο firmware και να μπορεις να βαλεις mp3 σαν ηχο κλησης! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

.episis to simataki 3g den moy to bgazi kauoloy

Στο "σκουπίδι city" ίσως να μην υπάρχει κάλυψη δικτύου:lol: :p :)

kalo mipos xeri kanis gia dokimastika 3g

Όχι, τι είναι αυτό?:worry:

mporei kapoios na mou ti anavathmiseis mporo na kano sto v800 kai pou tha tis vro plz

Πήγαινε σε ένα service της se.

Εκεί γίνονται οι αναβαθμίσεις.

Αν έχεις βάση συγχρονισμού, μπορείς να κάνεις και από το σπίτι σου, μέσω internet και χρησιμοποιώντας ένα προγραμματάκι που κατεβάζεις από το site της se(update service):)

ρε παιδιά, βοηθηστε με.

πείτε καμια καλή λειτουργεία του v800.

Θέλω κάτο σαν: κρυφές λειτουργείες. κωδικό για φορμάτ, κανένα καλό .jar,

κρυφούσ κωδικούς ,και άλλα τέτοια. please

Καλησπερα.>*<<*<* ( Δεξιά-αστέρι / αριστερά , αριστερά-αστέρι / αριστερά-αστέρι ) εμφανίζει ένα κρυφό μενού με διάφορες επιλογές .

*#06# εμφανίζει το ΙΜΕΙ της συσκευής .

κωδικο για επαναφορα ρυθμισεων ειναι *0000

παιχνιδια και εφαρμογες jar θα βρειτε εδω.;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όταν κάνω κλικ στο εικονίδειο "Update Service - Phones" μου βγάζει αυτό το μνμ. τί είνα και τι μπορώ να κάνω για να μπώ κανονικά στην εφαρμογή??

• The title was changed to Sony Ericsson V800i