gnikolop Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 mhpws to ekane anabathish??alliws den ekshgeite.:O Δεν ξέρω.:confused: :confused: Το έκανε και σε άλλο κινητό Vodafone που έχω!!!!!!!!!!:D :D Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 Δεν ξέρω.:confused: :confused: Το έκανε και σε άλλο κινητό Vodafone που έχω!!!!!!!!!!:D :D μηπως δεν ειναι v800 και ειναι z800 :worry: :ninja: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 mhpws to ekane anabathish??alliws den ekshgeite.:O Στο τελευταίο firware του v800 δεν υπάρχουν drm περιορισμοί:) Αν το πάμε στο service της SE και μας πουν για αναβάθμιση,υπάρχει τρόπος τα πολλά μηνύματα-φωτογραφίες που εχει επάνω του το κινητό να μην χαθούν?Πως βλέπουμε το firmware της συσκευής? Ευχαριστώ Κανονικά όχι. Αλλά έτσι και αλλιώς, επειδή όλα αυτά τα δεδομένα που αναφέρεις μάλλον δεν βρίσκονται στην εσωτερική μνήμη του κινητού(μιας και στα 8mb είναι δύσκολο να χωρέσουν), αλλά στην κάρτα μνήμης, προφανώς δεν θα χαθεί τίποτα.;) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makjunior Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 Καλησπέρα! Έχω το v800 και θέλω να βάλω μεγαλύτερη κάρτα μνήμης...Ξέρει κανείς μέχρι πόσο υποστηρίζει?? Γιατί στη voda μου λένε μέχρι 512 ενώ στο γερμανό μέχρι 1gb... έχει βάλει κανείς 1 giga?:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 Καλησπέρα! Έχω το v800 και θέλω να βάλω μεγαλύτερη κάρτα μνήμης...Ξέρει κανείς μέχρι πόσο υποστηρίζει?? Γιατί στη voda μου λένε μέχρι 512 ενώ στο γερμανό μέχρι 1gb... έχει βάλει κανείς 1 giga?:rolleyes: 2 Giga κανονικά και με το νόμο.(δηλαδή το λέει η se:) αν θυμάμαι καλά). Θα σε συμβούλευα να μην ρωτάς τον κάθε ένα(vodafone, Γερμανό κλπ) Υπεύθυνη απάντηση θα πάρεις σίγουρα μόνο από τον κατασκευαστή. Κάνε μια ερώτηση λοιπόν στο 80111810810 για να είσαι απόλυτα σίγουρος;) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 Καλησπέρα! Έχω το v800 και θέλω να βάλω μεγαλύτερη κάρτα μνήμης...Ξέρει κανείς μέχρι πόσο υποστηρίζει?? Γιατί στη voda μου λένε μέχρι 512 ενώ στο γερμανό μέχρι 1gb... έχει βάλει κανείς 1 giga?:rolleyes: φίλε δεν νομίζω πως αξίζει να βάλεις μεγάλη κάρτα σε αυτό το κινητό.γιατι για να το βαλεις σε εικόνες με την ανάλυση που έχει δεν νομίζω,για video 176*144 οχι,mono gia mp3 pio poli sto ixeio kiolas,giati sta akoystika dn einai toso kalos opos to k750. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 φίλε δεν νομίζω πως αξίζει να βάλεις μεγάλη κάρτα σε αυτό το κινητό.γιατι για να το βαλεις σε εικόνες με την ανάλυση που έχει δεν νομίζω,για video 176*144 οχι,mono gia mp3 pio poli sto ixeio kiolas,giati sta akoystika dn einai toso kalos opos to k750. Μα αυτό το τηλέφωνο έχει ο άνθρωπος και σε αυτό θέλει να βάλει κάρτα μνήμης. Πού θα βάλει?Στο k750 που (ενδεχωμένως) δεν έχει?? Και γιατί δεν αξίζει? Η οθόνη του v800 είναι 2 ίντσες.Μπορεί να βλέπει τις αγαπημένες του φωτογραφίες που έχει τραβήξει από το κινητό ή την ψηφιακή του.Μπορεί ακόμα να περάσει ένα κάρο βιντεάκια σε 3gp ή mp4, πολλά mp3 και φυσικά άπειρα παιχνίδια java. Δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου:worry: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 Μα αυτό το τηλέφωνο έχει ο άνθρωπος και σε αυτό θέλει να βάλει κάρτα μνήμης. Πού θα βάλει?Στο k750 που (ενδεχωμένως) δεν έχει?? Και γιατί δεν αξίζει? Η οθόνη του v800 είναι 2 ίντσες.Μπορεί να βλέπει τις αγαπημένες του φωτογραφίες που έχει τραβήξει από το κινητό ή την ψηφιακή του.Μπορεί ακόμα να περάσει ένα κάρο βιντεάκια σε 3gp ή mp4, πολλά mp3 και φυσικά άπειρα παιχνίδια java. Δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου:worry: Το τηλέφωνο το είχα,δεν είπα να βαλει στο K750! απλα στο v800 δεν αξιζει πιστευω να βάλει κάρτα μνήμης 1gb,2 gb,καλυτερα να πουλησει το κινητο + τα χρηματα που θα εδινε για την καρτα να πάρει κατι πολυ καλύτερο. ή τουλάχιστον να πάρει μια 512 mb. To ξέρω οτι η οθόνη ειναι 2 ίντσες,ετσι την πατησα και εγώ και ελεγα καλη οθονη θα εχει και καλυτερη απο 750. Η οθονη όμως του V800,ειναι χαλια,καθόλου φωτεινή,τι να δεις στην οθόνη αυτή?αλλα κινητα όπως,κ750,w800,w700,μπορει να εχουν μικρότερη οθονη και ιδια αναλυση με το v800,αλλα οι οθόνες είναι πολυ καλύτερες και φωτεινές.Επισης αν διάβαζε mp4 καλα θα ήταν,και το καλυτερο να μπορουσε να τα παιξει σε ολη την οθόνη,αλλα δεν μπορεί. για να βάλει καρτα για να χρησιμοποιήσει το κινητό ως Mp3 player το δέχομαι(αν και δεν εχει καλή μπαταρία και ο ήχος απο τα ακουστικα δεν είναι τοσο καλός οσα άλλα μοντέλα της εταιρείας) Μόνο το ηχείο της συσκευης είναι όλα τα λεφτα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makjunior Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 τελικά ξέρει κανείς πόση μνήμη στα σίγουρα δέχεται το v800?? Το 750 δεν το έχω, και τη μνήμη αυτή την θέλω γιατί μιας και ταξιδεύω πάρα πολύ συχνά θέλω να ακούω και λίγη μουσικούλα ή και να βλέπω καμια ταινιούλα σε 3gp... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 τελικά ξέρει κανείς πόση μνήμη στα σίγουρα δέχεται το v800?? Το 750 δεν το έχω, και τη μνήμη αυτή την θέλω γιατί μιας και ταξιδεύω πάρα πολύ συχνά θέλω να ακούω και λίγη μουσικούλα ή και να βλέπω καμια ταινιούλα σε 3gp... 2 γιγαμπαιτ εχει φιλος μου σε z800i χωρις κανενα προβλημα,φανταζομαι οτι και στο v800i θα δουλευει κανονικα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXALHS_LAR Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 μια ερώτηση παιδιά. Χρησιμοποιώ το My Phone Explorer και ξαφνικά σήμερα συνδέω το κινητό στον υπολογιστή και δεν μου το αναγνωρίζει σαν συσκευή... Έχει συμβεί σε κάποιον αυτό; Παράθεση BORN TO BE AEL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theologos14 Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 kalimera se oloys pira to v800 kai exo mia erotisi na kano.lipon san ixo klisis otan me kaloyn mporo na balo tragoydi mp3.eyxaristo.episis to simataki 3g den moy to bgazi kauoloy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 kalimera se oloys pira to v800 kai exo mia erotisi na kano.lipon san ixo klisis otan me kaloyn mporo na balo tragoydi mp3.eyxaristo.episis to simataki 3g den moy to bgazi kauoloy Τα παλιοτερα v800 δεν το ειχαν σαν επιλογη,ισως αυτο που αγορασες να εχει περασμενο το τελευταιο firmware και να μπορεις να βαλεις mp3 σαν ηχο κλησης! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theologos14 Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 pios ueli na kani dokimastiko 3g; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 .episis to simataki 3g den moy to bgazi kauoloy Στο "σκουπίδι city" ίσως να μην υπάρχει κάλυψη δικτύου:lol: :p :) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theologos14 Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 Στο "σκουπίδι city" ίσως να μην υπάρχει κάλυψη δικτύου:lol: :p :) kalo mipos xeri kanis gia dokimastika 3g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 kalo mipos xeri kanis gia dokimastika 3g Όχι, τι είναι αυτό?:worry: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theologos14 Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 pios xeri poy kanoyn dokimastika gia 3g nomizo oti kanoyn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkourkoulis Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 mporei kapoios na mou ti anavathmiseis mporo na kano sto v800 kai pou tha tis vro plz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theologos14 Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 pios xeri;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 mporei kapoios na mou ti anavathmiseis mporo na kano sto v800 kai pou tha tis vro plz Πήγαινε σε ένα service της se. Εκεί γίνονται οι αναβαθμίσεις. Αν έχεις βάση συγχρονισμού, μπορείς να κάνεις και από το σπίτι σου, μέσω internet και χρησιμοποιώντας ένα προγραμματάκι που κατεβάζεις από το site της se(update service):) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
habbit Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 ρε παιδιά, βοηθηστε με. πείτε καμια καλή λειτουργεία του v800. Θέλω κάτο σαν: κρυφές λειτουργείες. κωδικό για φορμάτ, κανένα καλό .jar, κρυφούσ κωδικούς ,και άλλα τέτοια. please Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theologos14 Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 pedia pite moy kai mena mia bdomada rotao :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 Καλησπερα.>*<<*<* ( Δεξιά-αστέρι / αριστερά , αριστερά-αστέρι / αριστερά-αστέρι ) εμφανίζει ένα κρυφό μενού με διάφορες επιλογές . *#06# εμφανίζει το ΙΜΕΙ της συσκευής . κωδικο για επαναφορα ρυθμισεων ειναι *0000 παιχνιδια και εφαρμογες jar θα βρειτε εδω.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
habbit Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Όταν κάνω κλικ στο εικονίδειο "Update Service - Phones" μου βγάζει αυτό το μνμ. τί είνα και τι μπορώ να κάνω για να μπώ κανονικά στην εφαρμογή?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts