Jump to content

Sony Ericsson V800i

Nosferatu
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος miaow (29 Δεκ. 2004 , 21:06)

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά !

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα:

έχω το κινητό σε κατάσταση "ηρεμίας" & "διπλωμένο" και το ρημάδι αναβοσβήνει την εξωτερική οθόνη του (2-3 φορές το λεπτό) !!!

Έχω "σαλτάρει", δε, διότι σήμερα, δεν το χρησιμοποίησα σχεδόν καθόλου, το είχα φορτισμένο, πλήρως από χθές και ώρα 23:00 και το ΡΗΜΑΔΙ είναι στα "κόκκινα" της μπαταρίας του !!!

Τηλεφώνησα στην Εξυπηρέτηση Πελατών της S/E και μου σύστησαν να το στείλω για έλεγχο.

Αναρωτήθηκα, ως "άσχετος", μήπως οφείλεται στα σήματα δικτύου που λαμβάνει, εναλλακτικά, πότε από GSM, πότε από 3G Vodafone και για κάποιο λόγο (είτε εκ κατασκευής επι τούτου, είτε λόγω κατασκευαστικής αστοχίας) "αντιδρά" κατ΄αυτόν τον τρόπο.

Η απάντηση που έλαβα ήταν ότι ναι μεν υφίσταται σηματοδοσία του δικτύου, αλλά επουδενί εκδηλώνει η συσκευή αντίδραση εξ αυτού.

Έκανα, προληπτικά, ένα Master Reset από το menu: SETTINGS, "μπας και...", αλλά "τζίφος"...

Προτίθεμαι να κάνω μια στάση, αύριο, στην OMNITECH.

Παραθέτω και σε σας το "πρόβλημα", αφενός, μεν, προσβλέποντας σε κάποιο σχόλιο, αφετέρου, δε, διότι πιθανόν να έχει εκδηλωθεί αυτή η "αστοχία" (?) και σε άλλους...ως εκ τούτου, ΄καλή είναι και η ανατροφοδότηση πληροφορίας.

Χαιρετώ / :)

Exw paratirisei oti otan allazeis apo aplo duktio se 3g anavei i othoni!opote isws ekei pou ta afises na exei tetoio sima wste na paizei!...

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

gia mia erothsh. Skeftomoun na paro apo agglia mias kai tha meino ekei gia ena xrono to a1oo ths motorola me sundesh fobero kinhto kati san p900 alla 3g.Otan omos diavasa se themes edo gia auto to kinhto oti dhl an to xeklidoseis h videoclish den tha usxeiei gia ellada apogohteutika plhros.xerei kaneis an auto usxeiei kai gia to v800 dhl an to ekana me sundesh apo agglia kai to xeklidona to 3g tja mporousa na to xrsh edo
Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος manolissinger (30 Δεκ. 2004 , 06:05)

gia mia erothsh. Skeftomoun na paro apo agglia mias kai tha meino ekei gia ena xrono to a1oo ths motorola me sundesh fobero kinhto kati san p900 alla 3g.Otan omos diavasa se themes edo gia auto to kinhto oti dhl an to xeklidoseis h videoclish den tha usxeiei gia ellada apogohteutika plhros.xerei kaneis an auto usxeiei kai gia to v800 dhl an to ekana me sundesh apo agglia kai to xeklidona to 3g tja mporousa na to xrsh edo

Ti ennoeis na kseklidwseis?Den exei tpt kleidomeno!gia to 3g mono tis rithmiseis 8a allakseis

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος XtR (30 Δεκ. 2004 , 02:43)

Exw paratirisei oti otan allazeis apo aplo duktio se 3g anavei i othoni!opote isws ekei pou ta afises na exei tetoio sima wste na paizei!...

Το έχω "αφήσει" για έλεγχο, στην OMNITECH.

Ευκαιρίας δοθείσης, θα μου κάνουν και μια αναβάθμιση firmware.

Θα μου επιστραφεί, μάλλον, 03 ή 04 Ιανουαρίου.

Αν υπάρξει κάτι ενδιαφέρον, θα το παραθέσω.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ! :)

...ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό το κάνει πέρα...

...ένα σκόρδο την ημέρα, τον καθένα κάνει πέρα...

...ένα APPLE μες τη μέρα, κάθε gadget κάνει πέρα...:music:

sto v800 xoraei na mpei tainia h episodia diaforon seiron opos ginetai se smartphones kinhta

Σήμερα έγινε κάτι πολύ κουφό με το κινητό. Κάτι κόλησε με την κάμερα και σταμάτησε να κάνει τον χαρακτηριστικό ήχο οταν εβγαζα φωτογραφίες. Αλλα μόλις το κλεισα και το ξανανοιξα, επανήλθε :( Και πανω που χάρηκα.

Περιμένω πως και πως την αναβάθμιση firmware.

Να προσθεσω καποια θεματακια ακομα. Εκτος απο ολα τ' αλλα τα προβληματα (διαβαστε σε θεμα μου) εχει και το φαινομενο ν' αναβοσβηνει η εξωτερικη οθονη το οποιο το θεωρουσα φυσιολογικο μεχρι που διαβασα οτι σε καποιους που το κανει τους ειπαν να το πανε για σερβις. Η vodafone μ' ενημερωσε οτι το κινητο δεν συνεργαζεται με το δικτυο 3G και περιμενουν αναβαθμιση απο την SE. Δηλαδη ξερουν ολα τα προβληματα αλλα συνεχιζουν να το πουλανε κανονικα. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ χωρις προβληματικες εταιρειες!

ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΤΟ SITE ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!

Όλοι αυτη την αναβάθμιση περιμένουμε να μας σώσει. Ελπίζω εκτός απο το 3g να βελτιώσει και την κάμερα :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SuperBilly16V ( 1 Ιαν. 2005 , 23:55)

Όλοι αυτη την αναβάθμιση περιμένουμε να μας σώσει. Ελπίζω εκτός απο το 3g να βελτιώσει και την κάμερα :)

AMHN

akoma mia fora auto to kinhto mporei na mpei oloklhrh tainia h episodidiaforon seiron opos ginetai se smartphones kinhta????? kai episeis ti eidous efarmoges dexetai to v800 xero oti einai jave alla uparxoun kales efarmoges gia auto kinhto opos se ena smartphone?dhl tha mporouses na peis oti einai san pocvket pc h paratravaei whats ur opinion.

Γίνεται, έχω μεταφέρει ένα αρκετά μεγάλο videaki στην κάρτα μνήμης του κινητού (32 ΜΒ) και το παίζει μια χαρά. Λογικά αν πάρεις μεγαλύτερη κάρτα μνήμης θα μπορεις να αποθηκεύσεις και μεγαλύτερη ταινια. Για τις εφαρμογές δεν το έχω πολυψάξει, σίγουρα pocket pc δεν είναι, αλλά είναι ενα πολύ αξιόλογο κινητό, ειδικα αν διορθωθούν τα προβλήματα που έχει. :)

Mia erotisi pedia oson afora ta videakia

exo metaferi arketa videakia apo to kalodio ala den fenonte pouthena meta...giati? mipos prepi nane se 3gp?ta vazo stin karta mou eki pou apothikevonte osa videakia mou stelnoun me bluetooth ala kinita!!!

kalimera se olous tous filous. eimai kai egw enas fan tou v800 kai eimai sta prothira na to agorasw stin perioxi mou exei teleio 3g sima. dokimasmeno!! Apla tha ithele na rwtisw tous filous pou exoun to kinhto an aksizei to kopo na to agorasw.

A. an yparxei kapois kai to poulaei as mou steilei kapoio pm na to sizitisoume giati endiaferomai. arkei na einai se kali katastasi min einai kamia flobia pou thelei kaneis na to ksefotothei. sas euxaristo kai kali xronia.

ΠΑΝΤΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ

Παίζοντας με το bluetooth, διαπίστωσα πως αν κάποιος σου στείλει μήνυμα με ελληνικούς χαρακτήρες το εμφανίζει αλαμπουρνέζικα :wacko:

Χαιρομαι που εχω την τιμη ν' ανακοινωσω πρωτος την εκδοση αναβαθμισης για το τηλεφωνο. Ειναι απο σημερα διαθεσιμη σε ολα τα servise της SE, βεβαια υποθετω οτι η OMNITECH θα θελει να κρατησει το τηλεφωνο τουλαχιστον 2 ημερες για να κανει την αναβαθμιση. Προσωπικα απο την εμπειρια μου με αλλα κινητα δεν νομιζω οτι η πρωτη αναβαθμιση θα λυσει ολα τα προβληματα αλλα τουλαχιστον να λυσει την μη συνεργασια με το δικτυο 3G της VODAFONE και ολες τις δυσλειτουργιες που αυτα προκαλουν.

ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΤΟ SITE ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!

Καλησπέρα.

Θυμίζω το σχετικό, αρχικό μήνυμά μου:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος miaow (29 Δεκ. 2004 , 21:06)

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά !

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα:

έχω το κινητό σε κατάσταση "ηρεμίας" & "διπλωμένο" και το ρημάδι αναβοσβήνει την εξωτερική οθόνη του (2-3 φορές το λεπτό) !!!

Έχω "σαλτάρει", δε, διότι σήμερα, δεν το χρησιμοποίησα σχεδόν καθόλου, το είχα φορτισμένο, πλήρως από χθές και ώρα 23:00 και το ΡΗΜΑΔΙ είναι στα "κόκκινα" της μπαταρίας του !!!

Τηλεφώνησα στην Εξυπηρέτηση Πελατών της S/E και μου σύστησαν να το στείλω για έλεγχο.

Αναρωτήθηκα, ως "άσχετος", μήπως οφείλεται στα σήματα δικτύου που λαμβάνει, εναλλακτικά, πότε από GSM, πότε από 3G Vodafone και για κάποιο λόγο (είτε εκ κατασκευής επι τούτου, είτε λόγω κατασκευαστικής αστοχίας) "αντιδρά" κατ΄αυτόν τον τρόπο.

Η απάντηση που έλαβα ήταν ότι ναι μεν υφίσταται σηματοδοσία του δικτύου, αλλά επουδενί εκδηλώνει η συσκευή αντίδραση εξ αυτού.

Έκανα, προληπτικά, ένα Master Reset από το menu: SETTINGS, "μπας και...", αλλά "τζίφος"...

Προτίθεμαι να κάνω μια στάση, αύριο, στην OMNITECH.

Παραθέτω και σε σας το "πρόβλημα", αφενός, μεν, προσβλέποντας σε κάποιο σχόλιο, αφετέρου, δε, διότι πιθανόν να έχει εκδηλωθεί αυτή η "αστοχία" (?) και σε άλλους...ως εκ τούτου, ΄καλή είναι και η ανατροφοδότηση πληροφορίας.

Χαιρετώ /

Η συνέχεια, λοιπόν:

βρίσκομαι σε επικοινωνία με την S/E (αναμένω επίσημη απάντηση, μέσω e-mail, σε αντίστοιχη προσέγγισή μου, σε συνέχεια προφορικής επικοινωνίας με την Εξυπηρέτηση Πελατών), έχω "ανοίξει" επικοινωνία με την OMNITECΗ, μετά από έλεγχο της συσκευής για 3 εργάσιμες ημέρες + ΣΚ = 5 ημέρες (ευχάριστο το νέο του gharar για το upgrade...θα το αναζητήσω, άμεσα) και έλαβα ενδιαφέρουσες πληροφορίες (άτυπα, αλλά έγκυρες) από το Τεχνικό Τμήμα της VF.

Πιο αναλυτικά:

[α] το V800 προβλέπεται (όπως και άλλες συσκευές), να αναζητά δίκτυο

3G. Ενώ σε άλλα κινητά (π.χ. ΝΟΚΙΑ 6630), αυτή η ρουτίνα δεν

γίνεται αντιληπτή από τον χρήστη, στο V800 γίνεται αντιληπτή διότι

φωτίζεται η εξωτερική οθόνη! 'Ετσι, πολύ περισσότερο τώρα όπου το

δίκτυο είναι υπό ανάπτυξη και το σήμα ασταθές (ενίοτε ασθενές ή

ανύπαρκτο), η ρουτίνα αναζήτησης του 3G είναι πολύ συχνή, με

αποτέλεσμα τον πολύ συχνό φωτισμό της εξωτερικής οθόνης και

συνεπακόλουθο την γρήγορη εξασθένιση της μπαταρίας...εξ ου και

η "αδικαιολόγητα" μικρή αυτονομία.

Παρεμπιπτόντως, το πρόβλημα όσων έχουμε V800 είναι σαφώς

μικρότερο, έναντι του προβλήματος που αντιμετώπιζαν (-ουν)

χρήστες του Ζ1010, όπου μετά από άκαρπη αναζήτηση το τηλέφωνο

δεν ξαναγύριζε ούτε σε 2,5G και τους άφηνε εκτός επικοινωνίας!

[β] Το προαναφερθέν πρόβλημα αντιμετωπίζω με τη δική μου V800.

Το CC της S/E, αρχικά, απέρριψε, κατηγορηματικά το ενδεχόμενο να

συμβαίνει οτιδήποτε περιγράφω. Ακολούθησε η επίσκεψη στην

OMNITECH. Και εκεί, δεν εντοπίστηκε το παραμικρό. Μόλις μου

επεστράφη, διαπίστωσα ότι εξακολουθεί να υφίσταται το πρόβλημα.

Δοκίμασα τη συσκευή και με απλή SIM και διαπίστωσα, πλέον, ότι

μάλλον το πρόβλημα είναι υπαρκτό, διότι και με απλή SIM η συσκευή

πραγματοποιεί τη ρουτίνα αναζήτησης 3G (το εικονίδιο εμφανίζεται

στιγμιαία) και φυσικά, φωτίζεται η οθόνη για 5-10 sec. Μετά από

κάποια ώρα επαναλαμβάνεται το "καλαμπούρι"...και σιγά σιγά,

εξασθενεί και η μπαταρία... btw με το ζόρι κρατά 1 ημέρα...

Είμαι σε κατάσταση αναμονής και επικοινωνίας , ευελπιστώντας ότι θα βρεθεί λύση (έστω και καθυστερημένα, σε κάποιο upgrade...ποιός ξέρει ίσως και στο 1ο, αυτό, δηλαδή, που αναφέρει ο gharar...αν και μου φαίνεται απίθανο...είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ...).

Όποιος γνωρίζει περισσότερα, ας συμπληρώσει.

Αν και εφόσον το CC της S/Ε, τηρήσει την πράγματι πολύ καλή πρακτική επικοινωνίας και μου απαντήσει στο e-mail, επιβεβαιώνοντας όσα προφορικά και άτυπα μου αναφέρθηκαν, θα παραθέσω την απάντησή τους, ώστε να λάβουν γνώση και οι υπόλοιποι.

Φυσικά και θα κοινοποιήσω την αναμενόμενη απάντηση της S/E, στην VF και στην OMNITECH (το τελευταίο ίσως αποτελεί πλεονασμό αλλά θα το κάνω)

Χαιρετώ :)

>>>>

PS#1: ...05/12/2005 και ώρα 18:08...η μπαταρία μου, μόλις πέθανε...(...υπολογίστε, από χθεσινή, πλήρη φόρτιση στις 19:30 περίπου... :( ... )

PS#2:...εν πρώτοις, έλαβα το ακόλουθο:

From: sonyericsson [mailto:sonyericsson@teleperformance.gr]

Sent: Wednesday, January 05, 2005 5:57 PM

To: "X"

Subject: Τμήμα Εξυπηsonyericsson [sonyericsson@teleperformance.gr]ρέτησης Πελατών της Sony Ericsson

Αγαπητέ Κύριε "X",

Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της Sony Ericsson μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, το email σας έχει ήδη προωθηθεί στο αρμόδιο τμήμα. Η υπόθεσή σας θα διερευνηθεί και σύντομα θα έχετε μία απάντηση από την Sony Ericsson.

Με εκτίμηση,

Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Sony Ericsson

-----Original Message-----

From: "X"

Sent: Wednesday, January 05, 2005 11:39 AM

To: questions.gr@support.sonyericsson.com

Subject: Τηλέφωνα

Product: V800

Opinion: Καλημέρα και Χρόνια Πολλά !

Το σχόλιό μου αφορά μια χαρακτηριστική "αντίδραση" της συσκευής και συγκεκριμένα τον τρόπο με το οποίο αντιδρά κατά την αναζήτηση δικτύου 3G.

Συγκεκριμένα, κατά προφορική και μάλλον τελική δήλωση βεβαιότητας ενός εκ των Εκπροσώπων σας, σήμερα 05/01/2005 και μετά από τελική, σχετική, προφορική προσέγγισή μου (και ουσιαστικά, έγνοια μου, από 29/12/2004, έως και 05/01/2005, είτε σε επικοινωνία με την Υπηρεσία σας, είτε παραδίδοντας τη συσκευή για έλεγχο στην OMNITECH), η συσκευή είναι προγραμματισμένη να αναζητά 3G δίκτυο, σε τακτά χρονικά διαστήματα, ανεξαρτήτως αν φέρει κάρτα SIM ή USIM. Όταν, δε, η συσκευή είναι αδρανής & διπλωμένη, το έναυσμα της αναζήτησης εκδηλώνεται με την φώτιση της εξωτερικής, μικρής οθόνης. Εν προκειμένω, στον χρόνο που διανύουμε και στο βαθμό κατά τον οποίο το δίκτυο 3G της VODAFONE είναι υπο ανάπτυξη και εξέλιξη (με οποιαδήποτε αστάθεια μπορεί αυτό να συνεπάγεται π.χ.ασθενές σήμα ή απώλεια σήματος), το φαινόμενο της ανζήτησης δικτύου, από τη συσκευή, είναι πολύ συχνό, με αποτέλεσμα ισάριθμες φωτίσεις της εξωτερικής οθόνης και συνεπακόλουθο και ενοχλητικό & δυσάρεστο αποτέλεσμα, τη σημαντική κατανάλωση ενέργειας της μπαταρίας.

Επίσης, να σημειώσω ότι στην περίπτωση κατά την οποία η συσκευή φέρει κάρτα SIM (2,5G), είναι παράδοξο (!) να ενεργοποιείται διαδικασία αναζήτησς δικτύου 3G...θα περίμενε κανείς, η συσκευή να έχει ήδη αναγνωρίσει την ιδιότητα της κάρτας και να αδρανεί τη διαδικασία.

Σε κάθε περίπτωση, θεωρώ ότι το θέμα έχει τη σημασία του και αφορά εξίσου τον Κατασκευαστή της συσκευής και τον Πάροχο του δικτύου.

Ως εκ τούτου, αναμένω έγγραφη, ηλεκτρονική απάντησή σας καιεπίσημη επαλήθευση των προαναφερομένων (ότι, δηλαδή, η συσκευή V800 όντως αντιδρά με τον τρόπο που έχω διαπιστώσει και προφορικά μου βεβαιώθηκε).

Την απάντησή σας προτίθεμαι να κοινοποιήσω στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Εταιρικών Πελατών της VODAFONE, προς ενημέρωσή τους και αξιοποίηση της πληροφορίας κατά το δοκούν.

Η ανατροφοδότηση, για κάθε θέμα, αποτελεί τμήμα της ουσίας, κατά την αξιολόγηση ενός υλικού και μιας υπηρεσίας, στην πράξη, στη χρήση.

Το προσδοκώμενο όφελος είναι και για τους τρείς εμπλεκόμενους: τον κατασκευαστή, τον πάροχο και τον καταναλωτή.

Έτσι, ο τελευταίος, πολύ περισσότερο, μπορεί να αποφύγει ατέρμονες τηλεφωνικές επικοινωνίες και άκαρπες επισκέψεις σε σημείας επισκευών (όπως εν ολίγοις, υπέστην, μη παραγνωρίζοντας το γεγονός ότι πρόκειται για νέο υλικό, νέα υπηρεσίά, άγνωστους τόπους...τουλάχιστον να καταγραφεί ως πληροφορία για να λάβουν γνώση άλλοι χρήστες).

Με εκτίμηση,

"X"

Country: Greece

First Name: "X"

Last Name: "X"

Phone Number: 1234

City / Region: "Z"

Agree Legal Terms: Yes

...ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό το κάνει πέρα...

...ένα σκόρδο την ημέρα, τον καθένα κάνει πέρα...

...ένα APPLE μες τη μέρα, κάθε gadget κάνει πέρα...:music:

Φίλε miaow, πολύ σωστό το email σου. Και εγώ αντιμετωπίζω το ίδιο προβλημα με την εξωτερική οθόνη, καθως και με τις κλήσεις. Εμένα η μπαταρία κρατάει περισσοτερο, με normal χρήση φτάνει και τις 3 μερες. Απο την άλλη βδομάδα σκέφτομαι να κάνω την αναβάθμιση firmware μπας και διορθωθεί τίποτα.

• The title was changed to Sony Ericsson V800i