wtbx Δημοσιεύτηκε October 29, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 29, 2004 Γεια σας από Θεσσαλονίκη θυμάμαι καλά ότι ο ΟΤΕ υποχρεούται από το νόμο να κάνει τις νέες συνδέσεις εντός 10 εργάσιμων ημερών και σε περίπτωση που αργήσει αποζημιώνει τον πελάτη, επιστρέφοντάς του το τέλος νέας σύνδεσης; Το τηλέφωνό μου δούλεψε 13 εργάσιμες μετά την κατάθεση της αίτησης, μικρό το κακό θα μου πείτε, αλλά φίλοι που έκαναν αίτηση ταυτόχρονα με μένα είχαν τηλέφωνο εντός τριημέρου. wtbx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel21 Δημ. October 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος wtbx (29 Οκτ. 2004 , 11:59) Γεια σας από Θεσσαλονίκη θυμάμαι καλά ότι ο ΟΤΕ υποχρεούται από το νόμο να κάνει τις νέες συνδέσεις εντός 10 εργάσιμων ημερών και σε περίπτωση που αργήσει αποζημιώνει τον πελάτη, επιστρέφοντάς του το τέλος νέας σύνδεσης; Το τηλέφωνό μου δούλεψε 13 εργάσιμες μετά την κατάθεση της αίτησης, μικρό το κακό θα μου πείτε, αλλά φίλοι που έκαναν αίτηση ταυτόχρονα με μένα είχαν τηλέφωνο εντός τριημέρου. wtbx Τι λες ρε φίλε; Μικρό το κακό; Αν θέλουμε να πηγαίνουμε μπροστά και όχι πίσω, θα πρέπει μέσα σε 2 εργάσιμες να έχει τηλ. Εννοείτε πως αν δε σε πιστώσουν από μόνοι τους να το απαιτήσεις εσύ. Παράθεση Τώρα που μάθαμε να ζητάμε (τρομάρα μας) μήπως είναι ώρα να μάθουμε και να επιλέγουμε... σωστά!? Λέω εγώ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. October 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rebel21 (29 Οκτ. 2004 , 12:11) Εννοείτε πως αν δε σε πιστώσουν από μόνοι τους :lol: :D :cry: :lol: Πως τα λες ετσι βρε μπαγασακο!!! Πω πω καιρο εχω να γελασω τοσο :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_s Δημ. November 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rebel21 (29 Οκτ. 2004 , 10:11) Τι λες ρε φίλε; Μικρό το κακό; Αν θέλουμε να πηγαίνουμε μπροστά και όχι πίσω, θα πρέπει μέσα σε 2 εργάσιμες να έχει τηλ. Εννοείτε πως αν δε σε πιστώσουν από μόνοι τους να το απαιτήσεις εσύ. Καλά, ας μην λέμε και ό,τι θέλουμε επειδή εργάζεσαι σε εταιρεία ανταγωνίστρια του ΟΤΕ ;) Ο ΟΤΕ υποχρεούται εντός 30 ημερών να σου συνδέσει τη γραμμή :) Παράθεση Entexnos Fm Το νέο μουσικό ραδιόφωνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaTRiX57 Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 egw paides perimenw ena mhna gia nea ISDN grammh ti na leme!!!! eytyxws sto xwro yparxei mia palia PSTN alla h8ela ISDN kai h PSTN den einai sto onoma mou gia na ginei metatroph... ki ola ayta A8HNA KAI VOREIA PROASTEIA!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel21 Δημ. November 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος a_s ( 6 Νοέ. 2004 , 10:20) Καλά, ας μην λέμε και ό,τι θέλουμε επειδή εργάζεσαι σε εταιρεία ανταγωνίστρια του ΟΤΕ ;) Ο ΟΤΕ υποχρεούται εντός 30 ημερών να σου συνδέσει τη γραμμή :) Το ότι κάποιοι έχουμε πάρει θέση για 1-2 εταιρείες δε σημαίνει ότι τα παίρνουμε και από τις εταιρείες, αλλά και αυτό να γινόταν, εδώ μιλάμε για μια κατάσαταση που ο ΟΤΕ με βάση τις Ευρωπαικές συστάσεις πρέπει να παρέχει στους πολίτες. Κανονικά θα πρέπει ο φίλος να ζητήσει να του επιστραφεί το εφάπαξ τέλος σύνδεσης. Παράθεση Τώρα που μάθαμε να ζητάμε (τρομάρα μας) μήπως είναι ώρα να μάθουμε και να επιλέγουμε... σωστά!? Λέω εγώ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_s Δημ. November 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rebel21 ( 8 Νοέ. 2004 , 10:57) Το ότι κάποιοι έχουμε πάρει θέση για 1-2 εταιρείες δε σημαίνει ότι τα παίρνουμε και από τις εταιρείες, αλλά και αυτό να γινόταν, εδώ μιλάμε για μια κατάσαταση που ο ΟΤΕ με βάση τις Ευρωπαικές συστάσεις πρέπει να παρέχει στους πολίτες. Το ότι εργάζεσαι στη FORTHnet είναι γνωστό :cool: Κανονικά θα πρέπει ο φίλος να ζητήσει να του επιστραφεί το εφάπαξ τέλος σύνδεσης. Μα τι λες φίλε μου? Ρώτησε στο ΙΝΚΑ να δεις ότι ο ΟΤΕ έχει 1 μήνα περιθώριο ;) Παράθεση Entexnos Fm Το νέο μουσικό ραδιόφωνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. November 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2004 Νομίζω ότι το όριο που έχει ο ΟΤΕ είναι 15 μέρες. Έτσι μου είχαν πει οι ίδιοι στον ΟΤΕ. Η δέσμευση αυτή έχει καταγραφεί και σε φυλλάδιο της ΕΕΤΤ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_s Δημ. November 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2004 Ακόμη και 15 μέρες να είναι, ο φίλος που είχε το πρόβλημα έγραψε: Αρχικό Μήνυμα από το μέλος wtbx (29 Οκτ. 2004 , 09:59) Το τηλέφωνό μου δούλεψε 13 εργάσιμες μετά την κατάθεση της αίτησης, μικρό το κακό θα μου πείτε, αλλά φίλοι που έκαναν αίτηση ταυτόχρονα με μένα είχαν τηλέφωνο εντός τριημέρου. Άρα ο ΟΤΕ είναι εμπρόθεσμος ;) Παράθεση Entexnos Fm Το νέο μουσικό ραδιόφωνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. November 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2004 Ναι έτσι είναι. Το όριο είναι αυτό που έγραψα πριν. Το σημείωσα για να επιλυθεί η διαφωνία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 Τι ισχύει τελικά σήμερα; Οι 15 ή οι 30 ημέρες από την υπογραφή της σύμβασης; Ψάχνωντας βρήκα sites που αναφέρουν 15 ημέρες ενώ στο yme.gr λέει 15 ημέρες. Έχω κάνει αίτηση για isdn εδώ και 10 ημέρες και δεν υπάρχει καμία κίνηση από πλευράς ΟΤΕ. Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisk Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 Τι ισχύει τελικά σήμερα; Οι 15 ή οι 30 ημέρες από την υπογραφή της σύμβασης; Ψάχνωντας βρήκα sites που αναφέρουν 15 ημέρες ενώ στο yme.gr λέει 15 ημέρες. Έχω κάνει αίτηση για isdn εδώ και 10 ημέρες και δεν υπάρχει καμία κίνηση από πλευράς ΟΤΕ. Κάλεσες τους τεχνικούς για ραντεβού?? Μετά από τρεις εργάσιμες από την αίτησή σου μπορείς να καλέσεις τους τεχνικούς για ραντεβού! :happy: :happy: Παράθεση this is how we do... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 Εγώ πρέπει να τανονίσω το ραντεβού; Δική τους υποχρέωση δεν είναι; Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 Επειδή χτες πήρα και εγώ τηλέφωνο στο 134 για νέα τηλεφωνική σύνδεση. Σου λέει μετά από 3 εργάσιμες, να πάρεις τηλέφωνο για να κλείσεις ραντεβού. Εγώ πήρα σήμερα και έκλεισα κανονικά. Στις 21/06 μου είπαν ότι θα έρθουν. Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisk Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 Εγώ πρέπει να τανονίσω το ραντεβού; Δική τους υποχρέωση δεν είναι; Όχι...δική σου είναι..:happy: :happy: Παράθεση this is how we do... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 Δε μου είχαν πει κάτι τέτοι όταν έκανα τη σύνδεση. Τέλος πάντων, τηλεφώνησα αλλά εδώ και 10 ημέρες οι τεχνικοί τρέχουν συνέχεια σε βλάβες (τι να πω, μάλλον όλα τα τηλέφωνα του Μετσόβου χάλασαν ταυτόχρονα). Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts