billfot Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Mε μια καρτα micro sd 32 gb , μεταφεροντας τις περισσοτερες εφαρμογες εκει, εκει που το κινητο ειχε χρηση 800+mb ram πριν, τωρα εχει μια χρηση 500 mb στο παρασκηνιο, αφηνοντας το μισο χωρο ελευθερο, με οτι σημαινει αυτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ApolloVictor Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Ναι δεν εχει ασυρματη ενημερωση στο kit kat 4.4 μονο με usb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RadiactiveToy Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Παιδιά δεν μπορω με τίποτα να στρώσω τη βαθμονόμηση της μπαταρίας. Ενω γενικα έχει τους χρόνους αναμονής για τη χωρητικοτητα της, ειναι χαλια η βαθμονομηση. Απο το 100% μεχρι το 60-50% πεφτει αργα και μετα αν κλεισω και το ανοιξω μπορει να δειξει 25%. Μου εχει τυχει απο 45% να κλεισει και ανοιγοντας να δειξει 1%. Εχω τη μαμα ρομ. Ειναι ρουταρισμενο και εχω τρεξει εφαρμογη καλιμπραρισματος μπαταριας. Πως το στρωνω? Παράθεση Χριστόφορος :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 19, 2015 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Παιδιά δεν μπορω με τίποτα να στρώσω τη βαθμονόμηση της μπαταρίας. Ενω γενικα έχει τους χρόνους αναμονής για τη χωρητικοτητα της, ειναι χαλια η βαθμονομηση. Απο το 100% μεχρι το 60-50% πεφτει αργα και μετα αν κλεισω και το ανοιξω μπορει να δειξει 25%. Μου εχει τυχει απο 45% να κλεισει και ανοιγοντας να δειξει 1%. Εχω τη μαμα ρομ. Ειναι ρουταρισμενο και εχω τρεξει εφαρμογη καλιμπραρισματος μπαταριας. Πως το στρωνω? Δοκίμασε και αυτό, κάποιοι λένε ότι κάνει όντως δουλειά... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.BoshBashStudios.advancedbatterylife Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos90 Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Τελικα το εστειλα πισω..μου ειπαν στην αρχη να το γυρησω στης εργοστασιακες του ρυθμησεις μπας και στρωσει..αλλα το ειχα κανει ειδη και τιποτα! τους το ειπα και μου εστειλαν τι πρεπει να κανω για να το στειλω πισω..καλυτερα μετα της 15 του μηνα για γρηγοροτερη εξυπηρετηση!!! πηγα στα ελτα και μου χρεωσαν 9,20 για κινα..τωρα δεν ξερω αν θα τα παρω πισω η τι θα γινει..περημενω απαντηση γιατι εχουν αδεια απ οτι μου ειπαν σε ενα mail λογο αλλαγης χρωνιας..κατι τετοιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RadiactiveToy Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Δοκίμασε και αυτό, κάποιοι λένε ότι κάνει όντως δουλειά... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.BoshBashStudios.advancedbatterylife Τελικα εκανα hard reset και απ' οτι φαίνεται εφτιαξε. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Χριστόφορος :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billfot Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 (edited) Εχει παρατηρησει κανεις αλλος το αδυναμο σημα?Σε περιχοχες που δεν ειχα θεμα με αλλα κινητα παει στο 2g , η ακομα δε συνδεεται μεσω δεδομενων για internet.Λυση υπαρχει?Γιατι με το firmware που μου στειλε η ulefon δε βγαζω ακρη... Η ειναι απροβληματιστο το τηλεφωνο, η απλα δεν ασχολειται κανεις πια! Edited December 29, 2015 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toledo Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 προβλημα, μεχρι χθες δουλευε κανονικα, καποια στιγμη εσβυσε απο μπαταρια την ωρα που μιλουσα, παω σπιτη το βαζω για φορτιση και το ανοιγω μετα απο κανα 10λεπτο, το ξεκλειδωνο απο το λουκετακι και παω να βαλω πιν τιποτα!!! σβυνω ξανα αναβω τα ιδια, κανω εργοστασιακες ρυθμισεις τα ιδια, ξεκλειδωνει με το λουκετακι και μετα δεν κανει τιποτα αλλο!!!! ξανα περναω firmware apo need rom τα ιδια, με εχει κουρασει καμια ιδεα? Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billfot Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Η πρωτη μπαταρια τα φτυσε.Εδω κι ενα τριμηνο την αντεκατεστησα με τη μονη που υπηρχε στην αγορα απ το banggood με 2800 mah.Κι αυτη τωρα πηρε την κατιουσα.κριμα γιατι το κινητο δε μου βγαλε κανενα αλλο προβλημα και θα το παρκαρω για την αδυναμη μπαταρια.Καμμια λυση για μπαταρια που να ταιριαζει απο αλλο κινητο?Στη σελιδα της ulefone στο fb ρωτησα και δεν ασχοληθηκε κανεις , το be one ξεχαστηκε.Κριμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts