Administrators athanaso77 Δημοσιεύτηκε December 4, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 4, 2014 (edited) Βασικά χαρακτηριστικά: Operating System: Android 4.4 Display Size(Inch): 5.5 Screen Resolution: 1280x720px Screen Type: LG IPS OGS Camera: SONY 13 MP Front Camera: 8 MP GSM850/900/1800/1900, WCDMA850/1900/2100 SIM Card Slotual SIM Connectivity: Bluetooth4.0, 3G GPS:GPS 2350MAh Battery Χρήσιμα: CWM & TWRP Recovery Edited February 2, 2015 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelarav Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 (edited) http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-ulefone-be-one 116$ απο geekbuying..για πειτε καμια γνωμη ρε παιδια..ulefone http://www.geekbuying.com/item/Ulefone-Be-One-MTK6592M-1-4GHz-Octa-Core-1-4GHz-Smartphone-Android-4-4-1GB-16GB-5-5-Inch-LG-IPS-OGS-HD-13MP-8MP---White-338702.html?utm_source=promotion&utm_medium=HPF1412&utm_campaign=PM_HPF1412_Ulefone_Be_One με κουπονι ulefone Edited December 11, 2014 by aelarav Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_master Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Μια χαρά τουμπανακι για 116$ και από geekbuying video εδώ :happy: Παράθεση Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kseftilas1 Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Το εχω δει απο χτες και εγω, φαινεται ωραιο σαν κινητο, απλα την μάρκα δεν την ξέρω, έχει εμπειρία κανείς απο την ulehone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 (edited) Το τσέκαρα κι εγώ, τώρα είμαι στο chat του geek και ρωτάω μεχρι ποια μέρα θα είναι στην προνομιακή τιμή. Επίσης ρωτάω και αλλα 2 πράγματα: αν ειναι gorilla glass και αν υποστηρίζει OTG.. Μήπως τα ξέρετε εσείς αυτά για να τα διασταυρώσουμε? Απο κει και πέρα, δυο ενδοιασμοί: η χαμηλή μπαταρία και η ψιλοάγνωστη μάρκα.. Επίσης, μέχρι αύριο ισχύει η προνομιακή τιμή? Edited December 11, 2014 by aggeloszog Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelarav Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 (edited) εγω παντως δεν κρατηθηκα αλλο...το πηρα στα 93ευρω απο geekbuying με το κουπονι ulefone..αντε να δουμε Edited December 11, 2014 by aelarav Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 εγω παντως δεν κρατηθηκα αλλο...το πηρα στα 93ευρω απο geekbuying με το κουπονι elefone..αντε να δουμε Το χεις κανει λαθος και δω και στο επισημο του Geek.Μπερδευεις την Ulefone με την ακατανομαστη.:lol: Επι τη ευκαιρια,η Ulefone εχει ενα μικρο παρελθον.Δεν ειναι τελειως αγνωστη μιας και εχει βγαλει 2-3 ψιλοκαλες συσκευες. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelarav Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Το χεις κανει λαθος και δω και στο επισημο του Geek.Μπερδευεις την Ulefone με την ακατανομαστη.:lol: Επι τη ευκαιρια,η Ulefone εχει ενα μικρο παρελθον.Δεν ειναι τελειως αγνωστη μιας και εχει βγαλει 2-3 ψιλοκαλες συσκευες. χαχα σωστος το διορθωσα..παντως οσο εψαξα και εδω και σε ξενα sites τα ulefone γενικως δεν εχουν προβληματα και ειδικα απο τα τελευταια μοντελα τους ειναι ολοι ευχαριστιμενοι.πιστευω πως τα αξιζει τα λεφτα του.κατι σαν το leagoo lead 1.ιδωμεν...αλλα 5.5 inch hd 720 - 13mp sony exmor rs - octa core A7 1.4 - 1gb ram - 16 gb rom ΜΕ 93ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 (edited) Το χεις κανει λαθος και δω και στο επισημο του Geek.Μπερδευεις την Ulefone με την ακατανομαστη.:lol: Επι τη ευκαιρια,η Ulefone εχει ενα μικρο παρελθον.Δεν ειναι τελειως αγνωστη μιας και εχει βγαλει 2-3 ψιλοκαλες συσκευες. φίλε Άρη, επειδή κι εγώ τεινω προς να το πάρω, πιστεύεις οτι η ule ειναι καλύτερη από την ele? Για την μπαταρία τι έχεις να πεις, θα φτάνουν αυτά τα mah για καθημερινή μετρια-βαρια χρήση? Τέλος, ισχύει οτι ο 6592M είναι κατά πολύ πιο οικονομικός (προς την μπαταρία) αλλά και πιο αποδοτικός (παρα τα λιγοτερα ghz) από τον 6592? Η όλα αυτά ειναι μπαρουφες για να πουλησει η εταιρία? Τέλος η κάμερα, αξιόλογη? PS: Smart Clear Motion technology λέγεται αυτό που εχει και το κάνει να εχει 87% βελτιωμένη επίδοση και 30% καλύτερη μπαταρία.. PS2: επειδή gorilla glass και OTG ειναι must για εμένα, μήπως θα μπορούσε κανείς να μου πει αν υπάρχουν? Edited December 11, 2014 by aggeloszog Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelarav Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 φίλε Άρη, επειδή κι εγώ τεινω προς να το πάρω, πιστεύεις οτι η ule ειναι καλύτερη από την ele? Για την μπαταρία τι έχεις να πεις, θα φτάνουν αυτά τα mah για καθημερινή μετρια-βαρια χρήση? Τέλος, ισχύει οτι ο 6592M είναι κατά πολύ πιο οικονομικός (προς την μπαταρία) αλλά και πιο αποδοτικός (παρα τα λιγοτερα ghz) από τον 6592? Η όλα αυτά ειναι μπαρουφες για να πουλησει η εταιρία? Τέλος η κάμερα, αξιόλογη? PS: Smart Clear Motion technology λέγεται αυτό που εχει και το κάνει να εχει 87% βελτιωμένη επίδοση και 30% καλύτερη μπαταρία.. PS2: επειδή gorilla glass και OTG ειναι must για εμένα, μήπως θα μπορούσε κανείς να μου πει αν υπάρχουν? gorilla σε τετοια λεφτα δεν παιζει με τιποτα..ο 6592m οντως ετσι ειναι..καμερες και μπαταρια θα δειξει..απο φακο παντως φοραει της sony Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 gorilla σε τετοια λεφτα δεν παιζει με τιποτα..ο 6592m οντως ετσι ειναι..καμερες και μπαταρια θα δειξει..απο φακο παντως φοραει της sony μην το λες οτι δεν παίζει, νομίζω έχω δει αρκετά με gorilla γύρω στα 140 $...Οσον αφορά το OTG το δέχεται? Η λογική απάντηση ειναι ΝΑΙ αλλά δεν αναφέρεται πουθενά.. Για σήμερα τέλος το κουπόνι, αύριο αν ισχύει ίσως το αγοράσω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kseftilas1 Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Αν εχει καμερα της sony, θα ειναι αξιολογότατο στις φωτογραφίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelarav Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Αν εχει καμερα της sony, θα ειναι αξιολογότατο στις φωτογραφίες. http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-ulefone-be-one sony exmor rs..αλλα λογικα το φλας θα ειναι το κλασικο κινεζικο κερακι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kseftilas1 Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-ulefone-be-one sony exmor rs..αλλα λογικα το φλας θα ειναι το κλασικο κινεζικο κερακι Λες να βαζουν καμερα sony και το φλας να ειναι της πλάκας? Ελπίζω με βάση την λογική πως η απάντηση θα είναι όχι. Το site Που γράφεις δεν το ήξερα, πολύ καλό, thank you Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popay66 Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Η νεκροψια δα δειξει κυριοι:lol: Παραγγειλα ενα για τον γιο μου απο efox στα 53 ευρω συνολο 61 με τα μεταφορικα και μολις ερθει θα γινει ενα μικρο review Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Το έχει πάρει κανείς να μας πει εντυπώσεις; Η προσφορά του efox στα €53 είναι εξαιρετική. Λέτε να ισχύει και για αύριο; http://en.efox-shop.com/ulefone-be-one-mtk6592-17ghz-octa-core-55-zoll-ips-ogs-hd-bildschirm-android-44-3g-smartphone-g-297404 edit: Άκυρο προς το παρόν η προσφορά λέει ότι έληξε. Να δούμε αν θα το έχει πάλι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kseftilas1 Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Το έχει πάρει κανείς να μας πει εντυπώσεις; Η προσφορά του efox στα €53 είναι εξαιρετική. Λέτε να ισχύει και για αύριο; http://en.efox-shop.com/ulefone-be-one-mtk6592-17ghz-octa-core-55-zoll-ips-ogs-hd-bildschirm-android-44-3g-smartphone-g-297404 edit: Άκυρο προς το παρόν η προσφορά λέει ότι έληξε. Να δούμε αν θα το έχει πάλι. Καθε μερα αλλαζουν τα κινητα. Η προσφορα ειναι καθημερινη εως 15-12 στις 13:00 ωρα ελλαδας και για 50 κομματια μονο, οποιος προλαβει προλαβε δηλαδη. Δοκιμασε την τυχη σου αυριο αν ειναι, εχει αλλα κινητα ομως. Ως τωρα δεν εχω προσπαθησει να σου πω την αληθεια, αλλα απο οτι διαβαζω εδω στο myphone αρκετοι προλαβαν, οποτε δεν ειναι μουφα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 (edited) Παιδιά δεν έχω ιδεά από efox αλλά μήπως ξέρετε αν θα είναι και αύριο το συγκεκριμένο κινητό στα 60 ευρώ? η μηπως καθε μέρα αλλάζουν τα κινητά? Μέχρι και πριν λίγες ωρες ήμουν έτοιμος να το πάρω στα 93 ευρώ (116$) από Geek. PS: αν υπάρχει και κανένας που το πήρε αλλα δεν τρελένεται και θα ήθελε να μου το πουλήσει (σε ψηλότερη τιμή βέβαια) με το που το παραλάβει, ας με ενημερώσει.. :P Edited December 12, 2014 by aggeloszog Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popay66 Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Νομιζω οτι το efox ειναι ο ευρωπαικος κλωνος του coolincool αλλα δεν ειμαι σιγουρος Επισης το efox δεν μου ειχε επιλογες αποστολης αλλα μονο μια 7-14 ημερες αρα μαλλον μιλαμε για Γερμανια Το καλο ειναι οτι ελεγε οτι ειναι σε στοκ αλλα με τους κινεζους ποτε δεν ξερεις:X aggelos αλλαζουν καθε μερα οι προσφορες πχ προχθες ειχε το no1 M4 στα 50και κατι ευρω αλλα πρεπει να εισαι ετοιμος 1μμ η ωρα να το χτυπησεις αμεσα:shoot: γιατι βαζουν λιγα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Νομιζω οτι το efox ειναι ο ευρωπαικος κλωνος του coolincool αλλα δεν ειμαι σιγουρος Επισης το efox δεν μου ειχε επιλογες αποστολης αλλα μονο μια 7-14 ημερες αρα μαλλον μιλαμε για Γερμανια Το καλο ειναι οτι ελεγε οτι ειναι σε στοκ αλλα με τους κινεζους ποτε δεν ξερεις:X aggelos αλλαζουν καθε μερα οι προσφορες πχ προχθες ειχε το no1 M4 στα 50και κατι ευρω αλλα πρεπει να εισαι ετοιμος 1μμ η ωρα να το χτυπησεις αμεσα:shoot: γιατι βαζουν λιγα Κάθε μέρα 1 το μεσημέρι ή αλλάζουν οι ώρες? Δυστυχώς σήμερα ήταν η μόνη μέρα που είχα υποχρέωση μέχρι τις 2 οπότε δεν το πήρα χαμπάρι. Το ευχάριστο (ίσως δυσαρεστο για μενα) είναι ότι δήλωσαν πολλοί εδώ μέσα ότι πήραν το ulefone σε αυτή την προνομιακή τιμή... ( Να υπενθυμίσω ότι αν κανείς αυτές τις μέρες βρει καμιά άλλη προσφορά και του ξεμείνει το ulefonακι, εδώ είμαι εγώ :p :D ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheDoctor Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Κάθε μέρα 1 το μεσημέρι ή αλλάζουν οι ώρες? Δυστυχώς σήμερα ήταν η μόνη μέρα που είχα υποχρέωση μέχρι τις 2 οπότε δεν το πήρα χαμπάρι. Το ευχάριστο (ίσως δυσαρεστο για μενα) είναι ότι δήλωσαν πολλοί εδώ μέσα ότι πήραν το ulefone σε αυτή την προνομιακή τιμή... ( Να υπενθυμίσω ότι αν κανείς αυτές τις μέρες βρει καμιά άλλη προσφορά και του ξεμείνει το ulefonακι, εδώ είμαι εγώ :p :D ) ποιο κατάστημα το κάνει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Πανέμορφη συσκευή πάντως. Έχει παραλάβει κανείς? Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billfot Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 (edited) Kαλημερα και καλη χρονια.μολις το στειλαν.λογικα ως τελη Ιανουαριου θα το χω.... Edited January 1, 2015 by billfot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Εχω διαβασει οτι η ulephone θα διαθεσει και αναβαθμιση σε android 5 μεσα στο 2015, λεω να το παραγγειλω και εγω, στο focalprice ομως ειναι 139$ αλλα αποστολη με netherlands post και free shipping, στα site που λετε με τι ταχυδρομειο το στελνουν? Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Σημερα ανοιχτηκε στο αεροδρομιο το δικο μου.Οποτε υπολογιζω την ερχομενη Τεταρτη-Πεμπτη να το χω. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts