Jump to content

Cubot X9

arisg90
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μολις πηρα update στο κινητο μου ( CUBOT_4271C_Z61W5_V16) - αγορασμένο από Ελλάδα. Aκόμα ψάχνω να δω τι έχει αλλαξει πέρα καποιων πρόσθετων στο notification bar, που προστεθηκαν συντόμευση για το App Control και ενα Auto Run με το οποιο ρυθμιζεις ποιες εφαρμογες θα ανοιγουν μαζι με το τηλ( auto start management). Οποιος άλλος παρει το update και εντοπισει κατι νεο ας ενημερωσει!! :lol:

Το εγκατέστησα και εγώ. Η αφή είναι τέλεια.

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρε παιδια μια βοήθεια αν κάποιος ξέρει. Βλέπω ηδη κάνετε αναβαθμίσεις ορισμένοι και εμένα αγορασμένο απο minideal μου ήρθε με CUBOT_4271C_Z61W5_V02!!! δεν κάνει αναβάθμιση και λέει μόλις πατήσω ενημέρωση συστήματος ότι είναι πλήρως ενημερωμένο. να προσθέσω οτι ίδιο κινητό αγορασμένο για ένα φίλο απο το ίδιο μαγαζί με 3 μέρες διαφορά ήρθε με version 11 και σήμερα του έβγαλε την ειδοποίηση για αναβάθμιση κανονικά. με minideal που μίλησα μ είπαν εξαρχής ότι τα στέλνουν όπως τα παίρνουν απο το εργοστάσιο και δεν έχει να κάνει με δική τους ρύθμιση. Αν κάποιος μπορεί ας δώσει οδηγίες για να πάρω την αναβάθμιση. ( το θέμα οτι ειναι απο κίνα η συσκευή και επιχειρώ σε ευρωπαικό έδαφος την αναβάθμιση παίζει κανένα ρόλο? από την αλλη και του φίλου απο κίνα είναι και κάνει κανονικά)

Εμένα δεν πέρνει το update( μήπως λόγω root??)

Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14)

Εκανα κ εγω το update απο την v11 στην v16. Προστεθηκαν αυτα που ειπε ο hadji21, επισης βελτιωθηκε πολυ & η αφη.
http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg

Εμένα δεν πέρνει το update( μήπως λόγω root??)

σου βγαζει καποιο error? το root το εχεις κανει με custom recovery ή με το iroot?

Οντως υπαρχει βελτιωση στην αφη..Ειναι πιο smooth κυριως οταν "σερνεις" το δαχτυλο στην οθονη( ισως ειναι και ιδεα μου!). Κατι νεο που παρατηρησα ειναι οτι αν κρατησεις πατημενο για λιγο πανω στην οθονη τρεμοπαιζει...Σε διαφορες μεριες το διαπιστωσα( πχ Facebook, browser, ρυθμισεις κλπ).Κατι που πριν με την V11 δεν υπηρχε..Τελος κατι που μαλλον δεν ειναι ιδεα μου,υπαρχει καλυτερη διαχειριση μπαταριας...Απο τις 17.30 μεχρι τωρα ωρα 20.15 λειτουργει συνεχεια (ραδιοφωνο,τηλεφωνο,sms,internet) και απο 91% ειμαι τωρα στο 83%..Επειδη κανω παραπλησια χρηση καθημερινα μεχρι χθες στο ιδιο διαστημα θα ειχα μεχρι 65-68% το πολυ.... :)

Το κατεβασε και μετα βγάζει error και δεν το βάζει,ναι με iroot έχω κανει

Μολις την εκανα και εγω.

Νομιζω πως οντως βελτιωθηκε η αισθηση στην αφη,και προστεθηκαν καποια εικονιδια στο notification.

Edited by tasosdimas

Το κατεβασε και μετα βγάζει error και δεν το βάζει,ναι με iroot έχω κανει

για googlaρε το error να δεις αν και τι σου βγαζει

Tωρα πού ξαναπροσπαθησα λέει τα εξής (your system was damaged,wireless update is disabled)

Tωρα πού ξαναπροσπαθησα λέει τα εξής (your system was damaged,wireless update is disabled)

δεν ειμαι ειδικος αλλα σαν να μου φαινεται οτι φταιει το root

αν δοκιμασει και καποιο απο τα αλλα παιδια που το εχουν rootαρει θα σιγουρευτουμε

κάποιος που να μπορει να βοηθήσει όπως ανέφερα πιο πάνω με κάποια λυση που δεν μ κάνει αναβάθμιση απο v02?? με στοκ ειμαι ουτε root τπτ όπως ήρθε απο minideal. το google δεν εχει τπτ

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

τεράστιος είδα τον οδηγό σου στην σελίδα 15 για root. πέρασες την λεγόμενη "official" rom απο το needrom? αν ναι δουλεύει κανονικα? ειναι επίσημη έκδοση? μ έκανε εντύπωση που υπάρχει σε αυτό το site official και όχι στο site της cubot.

κάποιος που να μπορει να βοηθήσει όπως ανέφερα πιο πάνω με κάποια λυση που δεν μ κάνει αναβάθμιση απο v02?? με στοκ ειμαι ουτε root τπτ όπως ήρθε απο minideal. το google δεν εχει τπτ

δεν νομιζω οτι μπορουμε να κανουμε κατι αλλα μπορεις να στειλεις ενα στιγμιοτυπο οθονης του "σχετικα με το τηλεφωνο" ?

να δουμε αν σε ολα εχουμε τα ιδια

δεν αλλαξα την rom απλα περασα custom recovery μεσω του οποιου αποκτας προσβαση root

το γεγονος οτι υπαρχει στο needrom να μην σε απασχολει καθολου, ειναι χιλιοδοκιμασμενο

Edited by Tearstios

στην εικόνα με την φόρμα ενημέρωσης αχνοφαίνεται η ενδειξη "το σύστημα σας ειναι ενημερωμένο" οσο πρόλαβα να την κάνω screen μόλις πατήσω τον έλεγχο.

στην εικόνα με την φόρμα ενημέρωσης αχνοφαίνεται η ενδειξη "το σύστημα σας ειναι ενημερωμένο" οσο πρόλαβα να την κάνω screen μόλις πατήσω τον έλεγχο.

εχεις και αλλη εκδοση kernel αλλα φανταζομαι αυτο αλλαζει και με την αναβαθμισμενη rom

αν ηταν κινητο αγορασμενο απο ελλαδα και "παραεισαγωγης" που λενε θα σου απαντουσα οτι δεν εχει ερθει η ωρα της χωρας για την οποια προοριζοταν να "περαστει" η αναβαθμιση

εδω ομως μιλαμε για κινεζικα οποτε δεν ξερω γιατι σου συμβαινει αυτο

εχεις και αλλη εκδοση kernel αλλα φανταζομαι αυτο αλλαζει και με την αναβαθμισμενη rom

αν ηταν κινητο αγορασμενο απο ελλαδα και "παραεισαγωγης" που λενε θα σου απαντουσα οτι δεν εχει ερθει η ωρα της χωρας για την οποια προοριζοταν να "περαστει" η αναβαθμιση

εδω ομως μιλαμε για κινεζικα οποτε δεν ξερω γιατι σου συμβαινει αυτο

Εγω το κινητο το εχω παρει απο Ελλαδα και η ενημερωση μου ηρθε πρωι πρωι...Και γρηγορα θα ελεγα, αν αναλογιστεις οτι βγηκε στις 29/4/2015..

Εγω το κινητο το εχω παρει απο Ελλαδα και η ενημερωση μου ηρθε πρωι πρωι...Και γρηγορα θα ελεγα, αν αναλογιστεις οτι βγηκε στις 29/4/2015..

ακομα και απο ελλαδα παλι στην κατηγορια κινεζικα ειναι ολα τα δικα μας οποτε δεν μπορω να βρω εξηγηση με τα λιγα που ξερω

δεν ειμαι ειδικος αλλα σαν να μου φαινεται οτι φταιει το root

αν δοκιμασει και καποιο απο τα αλλα παιδια που το εχουν rootαρει θα σιγουρευτουμε

Και σε μενα το ιδιο μυνημα βγαζει... το εχω και γω root με iroot...

έχει κανένας θέμα με το μικρόφωνο του και αν καταφέρατε να το λύσετε ;

ακούγετε πολύ σιγά όταν μιλάς όλοι παραπονιούνται οτι δεν σε ακούνε !

btw όντως το touch με την v16 που πέρασα σήμερα έχει τρομερή διαφορά !

Edited by Vatos_locos

Με την καινούρια έκδοση όντως η μπαταρία κρατάει περισσότερο, για το μικρόφωνο μόνο ένας φιλος μου παραπονεθηκε ότι δεν με ακουγε. Το θέμα της αφής όμως έγινε τραγικό, τρεμοπαιζει απιστευτα σε σημειο να μην μπορεί να επιλέξεις κείμενο για αντίγραφη. Με την προηγούμενη έκδοση δεν είχα κανενα θεμα με τηναφη.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

τεράστιος είδα τον οδηγό σου στην σελίδα 15 για root. πέρασες την λεγόμενη "official" rom απο το needrom? αν ναι δουλεύει κανονικα? ειναι επίσημη έκδοση? μ έκανε εντύπωση που υπάρχει σε αυτό το site official και όχι στο site της cubot.

Εγω θα εστελνα την φωτο που φαινεται ποια εκδοση εχεις στην cubot αναφερωντας οτι δεν εχεις κανει και root και πιστευω οτι θα σου απαντησουν.

http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg