soullis Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 (edited) Βάλε και την 8.2.1 stable με την 37 μόντεμ και θα είσαι μία χαρά.σ ευχαριστω πολυ κ σενα κ τον mol για τις διευκρινησεις αν εχεις κανενα λινκ για τη ρομ και για τον τροπο εγκαταστασης να μου δωσεις υγ τη ρομ τη βρηκα στη miui.gr Edited April 21, 2017 by soullis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 μοντεμ θα βρεις στους xda developers. το φλασαρεις με twrp Sent from my Le X829 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokorets Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 (edited) Εγώ επειδή χρησιμοποιώ εναλλάξ τις δύο μπαταταριες, η nohon μου βγάζει μία ώρα παραπάνω... Επίσης έχω μετρήσει με battery tester τις 2 μπαταρίες, η xiaomi μου έχει βγάλει γύρω στα 1700mah στο 89%με 1,5 χρόνο ζωης και η nohon 2700 mah στο 93% με 6 μήνες ζωης. Edited April 22, 2017 by kokorets Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 Χθες εβγαλα 5,20 λεπτα με μαμα μπαταρια.Εχω τη Nohon αλλα γιατι να την αλλαξω?Οταν τερματισει η άλλη μονο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 Χθες εβγαλα 5,20 λεπτα με μαμα μπαταρια.Εχω τη Nohon αλλα γιατι να την αλλαξω?Οταν τερματισει η άλλη μονο. Πως συντηρείς την nohon για να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση μέχρι την αντικατάσταση;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 Πως συντηρείς την nohon για να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση μέχρι την αντικατάσταση;; Δε την έχω ανοίξει.Ειναι στη συσκευασία της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 Δε την έχω ανοίξει.Ειναι στη συσκευασία της. Το θέμα είναι για πόσο καιρό μπορεί να μείνει έτσι;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 Χθες εβγαλα 5,20 λεπτα με μαμα μπαταρια.Εχω τη Nohon αλλα γιατι να την αλλαξω?Οταν τερματισει η άλλη μονο. το ποσοστο της μπαταριας κατεβαινει ομαλα? εμενα σαν αντιστροφη μέτρηση.... και οταν κλεινει και το κανω επανεκκίνηση, πολλές φορές έχει ακομη ~25%(ο οποίο είναι και αυτο πλασματικο) Sent from my Le X829 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 το ποσοστο της μπαταριας κατεβαινει ομαλα? εμενα σαν αντιστροφη μέτρηση.... και οταν κλεινει και το κανω επανεκκίνηση, πολλές φορές έχει ακομη ~25%(ο οποίο είναι και αυτο πλασματικο) Sent from my Le X829 using Tapatalk Αν δεν το ζοριζω ομαλά τελειώνει.Αν βάλω ταινίες πέφτει απότομα αλλά τις 4 ώρες θα τις φτασει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 (edited) ΚΜμια καλή ρομ; Έχω μια μέσα από τον Νοέμβρη Ευχαριστώ Για την ακρίβεια έχω μέσα μια mini 8 global 7.4.20 beta Και ενώ ολα ήταν καλα , από προχτές που ήρθε μια αναβάθμιση μου τα έκανε μαντάρα Edited April 23, 2017 by PETTROS Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 δοκιμασε την τελευταια stable Sent from my Le X829 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstasxt Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Τελευταία stable ROM + nohon battery + Video από youtube και λίγο browsing http://prntscr.com/f3c59u http://prntscr.com/f3c59u Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Δε βλέπω την εικόνα.προφανως ειναι ωρες σοτ. Ποσες ομως? Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Τελευταία stable ROM + nohon battery + Video από youtube και λίγο browsing http://prntscr.com/f3c59u http://prntscr.com/f3c59u Δώσε ένα Link για την rom που λες.. Έχεις Root;; Αν ναι με πιο τρόπο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstasxt Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 @mol Πατα το link , σε εμενα μου βγαζει την φωτογραφια. Αν και παλι δεν .... ειναι 5 ωρες και 35 λεπτα. @anikonogr link για την ROM https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/6045-Stable-V8-2-1-0-Xiaomi-Redmi-Note-2/ Ναι εχω root , το εγκατεστησα μεσω TWRP. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Τελικά ρε παιδιά αξίζει η μετάβαση από cm12 στην τελευταία stable 8;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Τελικά ρε παιδιά αξίζει η μετάβαση από cm12 στην τελευταία stable 8;; Εγω κατω από 4.30 δεν εχω πεσει μεχρι τωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThNt_5 Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Καλημέρα σε όλους! Για όποιον ενδιαφέρεται για μπαταρία, να επιβεβαιώσω κι εγώ ότι παραγγελία NOHON από το site που έχει ήδη αναφερθεί πιο πάνω, την παρέλαβα σε 11 ημέρες! Δεν μπορούσα να το πιστέψω:happy::happy::rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Παιδιά, να μην αναφέρω τη διάρκεια της μπαταρίας του νέου μου RN4x γιατί θα πάθετε πλάκα.... Σχεδόν 1,5 έτος με το RN2, άντεξα πολλά, τώρα είδα το φως μου όμως.... Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Παιδιά, να μην αναφέρω τη διάρκεια της μπαταρίας του νέου μου RN4x γιατί θα πάθετε πλάκα.... Σχεδόν 1,5 έτος με το RN2, άντεξα πολλά, τώρα είδα το φως μου όμως.... Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Δεν χρειάζεται.. Άσε μας στο όνειρό μας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstasxt Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Παιδιά, να μην αναφέρω τη διάρκεια της μπαταρίας του νέου μου RN4x γιατί θα πάθετε πλάκα.... Σχεδόν 1,5 έτος με το RN2, άντεξα πολλά, τώρα είδα το φως μου όμως.... Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Πόσο βγάζεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 (edited) Πόσο βγάζεις; 10 ώρες οθόνη... Χαλαρά... ΥΓ: Το RN2 μου είναι διαθέσιμο προς πώληση Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Edited May 6, 2017 by topmar Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamlord1970 Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Παιδιά, να μην αναφέρω τη διάρκεια της μπαταρίας του νέου μου RN4x γιατί θα πάθετε πλάκα.... Σχεδόν 1,5 έτος με το RN2, άντεξα πολλά, τώρα είδα το φως μου όμως.... Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk το 32αρι έχεις με snapdragon η το 64αρι με τον MTK? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 το 32αρι έχεις με snapdragon η το 64αρι με τον MTK? 32αρι Snapdragon με 800αρα μπάντα Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginalovu Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Καλησπέρα, όσοι χρησιμοποιείτε bluetooth ακουστικα, έχετε παρατηρησει κακή ποιότητα ήχου στην αναπαραγωγή μουσικής; μου ψαλιδίζει τις υψηλές, και δεν έχω δοκιμάσει μονο ενα, το κάνει σε ολα τα bluetooth ακουστικα. Ακόμη, ένα fitness tracker της garmin vivofit 2 δεν μου συνδεθηκε ποτε, και ειδα οτι και αλλοι το ειχαν το προβλημα. Είναι γενικό της συσκευής μας ή να ειναι θεμα ρομ; (MIUI 8.0.1.0 Stable ελληνικη) επίσης, σκέφτομαι για mi band 2, παιζει κανα θέμα συνδεσιμότητας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts