Keraunos Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Και πως μπορούμε να δούμε ποια έκδοση μόντεμ έχουμε ήδη στο κινητό, πριν βάλουμε μια από τις παραπάνω; From my Redmi Note 2 via Tapatalk Update: Το βρήκα, το δικό μου έχει Ρ55....ποια να βάλω, την 37 ή την 58;; Έβαλα την 58 λοιπόν..... Για να δούμε τι θα γίνει.... Θελει 2-3 ημερες να βγαλεις συμπερασμα.Απο την πρωτη ημερα θα δεις διαφορα αλλα την τριτη θα καταλάβεις εάν αξιζει αυτή δοκιμαζοντας μετα την 37.Το ιδανικο είναι να δεις εάν σε μερη που δεν επιανες σημα δικτυου τωρα πιανεις.Εαν η κεραια πιανει σταθερο σημα δεν καταναλωνει μπαταρια προς αναζητηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Σωστά, θα το παρακολουθήσω.... Προς το παρόν βλέπω 71% υπόλοιπο μπαταρίας με 1ω15λ οθόνη... From my Redmi Note 2 via Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokorets Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 Μερικές φορές θέλω κάποιες εφαρμογές να μένουν ανοιχτές στο παρασκήνιο ( tsports, tunein radio κλπ) αλλά μου τις κλείνει το ίδιο το κινητό! Πώς γίνεται να το αποφύγω αυτό; Έχω βάλει λειτουργία ενέργειας ισορροπημένη και διαχ. Χρήσης μπαταρίας ανενεργή. Κάποια στιγμή τα είχα βάλει υψηλή απόδοση και μέγιστη και ισως από τότε νομίζω ότι άρχισα ανά έχω προβλημα. Επίσης τα έχω ανοιχτά στην αυτόματη έναρξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 "Κλειδωσε" τες, αν δε το εχεις κανει ηδη... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 Anyone τελικά για αξιόπιστη Nohon; Δώστε τα φώτα σας ρε παιδιά :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokorets Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 "Κλειδωσε" τες, αν δε το εχεις κανει ηδη... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Πώς γίνεται αυτό;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g3o1982 Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 Παιδια ποιο tempered glass μου προτείνετε. Αυτο που εχω παρέδωσε πνευμα και μου εσωσε την οθονη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdiv1972 Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 Παιδια ποιο tempered glass μου προτείνετε. Αυτο που εχω παρέδωσε πνευμα και μου εσωσε την οθονη.. εγω εχω της nillkin το 9H+ πανω απο χρονο και ειναι πιστευω οτι καλυτερο υπαρχει καθως και οι θηκες αυτης της εταιρειας Στάλθηκε από το Apollo μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g3o1982 Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 Και απο που προτεινεις να το παραγγείλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdiv1972 Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 Και απο που προτεινεις να το παραγγείλω? http://www.ebay.com/itm/152440185464 απο δω την πηρα εγω ,εφυγε 20/2 απο Κινα μεσω Τουρκιας με tracknumber και σημερα ειδα οτι ειναι κεντρο διαλογης αττικης οποτε δευτερα λογικα θα την εχω Στάλθηκε από το Apollo μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 Πώς γίνεται αυτό;; Αριστερο soft key σε βαζει στις ανοιχτες εφαρμογες. Ελει κανεις swipe up ή down(δε θυμαμαι) και κλειδωνουν στη μνημη. Θα το καταλάβεις γιατι θα εμφανισει μια κλειδαρια Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g3o1982 Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 http://www.ebay.com/itm/152440185464 απο δω την πηρα εγω ,εφυγε 20/2 απο Κινα μεσω Τουρκιας με tracknumber και σημερα ειδα οτι ειναι κεντρο διαλογης αττικης οποτε δευτερα λογικα θα την εχω Στάλθηκε από το Apollo μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φιλε μου το tempered glass εννοούσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 Γειά σας παιδιά καιρό έχω να γράψω. Το εργαλείο πάει μια χαρά έχουμε και Records screen τώρα από την προηγούμενη εβδομάδα. Από όσα βιντεακια είδα ο mtk στο redmi note 4 πάει καλύτερα από τον SnapDragon Xiaomi redmi note 2 XTRV Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdiv1972 Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 Φιλε μου το tempered glass εννοούσα ωπ σορρυ λαθος ,αν βρω τον πωλητη θα σου στειλω λινκ Στάλθηκε από το Apollo μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φιλε μου το tempered glass εννοούσα http://www.ebay.com/itm/151788766017 εδω εισαι εχω παρει 2 απο δω και ηρθαν κανονικα ,μαλιστα του εστειλα εμαιλ αν εχει για το vernee Apollo και μου απαντησε αμεσα ,ειναι εμπιστος πωλητης και απο οτι ειδα στην ιδια τιμη το εχει το τζαμακι οσο το ειχα παρει τοτε Στάλθηκε από το Apollo μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokorets Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 Αριστερο soft key σε βαζει στις ανοιχτες εφαρμογες. Ελει κανεις swipe up ή down(δε θυμαμαι) και κλειδωνουν στη μνημη. Θα το καταλάβεις γιατι θα εμφανισει μια κλειδαρια Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Ωραίος, θα το δοκιμάσω ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bafet Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Για σε όλους πρώτη φορά γράφω. Αγόρασα μεταχειρισμένο το Redmi note 2 prime και επειδή το νήμα είναι πολύ μεγάλο θά ήθελα δυο ερωτήσεις γιατί όσο και να το σκαλισα δεν το βρίσκω. 1)Πως γίνεται κάποιες επαφές να έχουν τον δικό τους ηχώ κλεισης 2) Εάν γίνεται άνοιγμα συσκευής μέ διπλό χτύπημα. Σάς ευχαριστώ εκ των προτέρων. Είμαι με:5.0.2 LRX22G MUI7.4 GTV6.4.28 DEVELOPER Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdiv1972 Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 πας στις επαφες πατας πανω σε μια και θα δεις κατω απο το τηλεφωνο επιλογη για ηχο κλησης,οσο για το δευτερο δεν το εχει το τηλεφωνο ,μονο απο playstore μπορεις να βαλεις εφαρμογη Στάλθηκε από το Apollo μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bafet Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 (edited) Ευχαριστώ για την βοήθεια αλλά δυστυχώς μου εμφανίζει αυτό. Edited March 12, 2017 by bafet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdiv1972 Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Ευχαριστώ για την βοήθεια αλλά δυστυχώς μου εμφανίζει αυτό. διπλα πατα επαφες αυτες ειναι οι προσφατες κλίσεις Στάλθηκε από το Apollo μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bafet Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Το βρήκα ευχαριστώ πολύ. Για το διπλό ταπ κάποια εφαρμογή από play stor έχεις να προτείνεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Το βρήκα ευχαριστώ πολύ. Για το διπλό ταπ κάποια εφαρμογή από play stor έχεις να προτείνεις? Εγώ όσες και αν δοκίμασα καμία δεν δούλευε σωστά Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bafet Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Ευχαριστώ άν είναι νά μπλέξω αστο καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonis3d Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Καλησπέρα! Είμαι εδώ και μερικές μέρες με SKINNY-V2 -> MIUI 8.1 Stable 8.1.3.0-SKINNY-V2 - Xiaomi.eu απο εδώ: https://forum.xda-developers.com/redmi-note-2/development/best-sot-t3434915 με modem 37 που έχει από μόνο του. Πάρα πολύ καλη μπαταρία μέχρι στιγμής σε συνδυασμό με greenify και απενεργοποιησεις boot πολλων εφαρμογων με το Sd Maid. Έχω περάσει από πολλές rom, αυτη φαινετε μέχρι στιγμής η καλύτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdiv1972 Δημ. March 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2017 Καλησπέρα! Είμαι εδώ και μερικές μέρες με SKINNY-V2 -> MIUI 8.1 Stable 8.1.3.0-SKINNY-V2 - Xiaomi.eu απο εδώ: https://forum.xda-developers.com/redmi-note-2/development/best-sot-t3434915 με modem 37 που έχει από μόνο του. Πάρα πολύ καλη μπαταρία μέχρι στιγμής σε συνδυασμό με greenify και απενεργοποιησεις boot πολλων εφαρμογων με το Sd Maid. Έχω περάσει από πολλές rom, αυτη φαινετε μέχρι στιγμής η καλύτερη. εβαλα και γω το p37 και ειδα διαφορα,το εχω 4 μερες, σημερα ειμαι στις 4.30 οθονη με υπολοιπο 7% τρεχω την 7.3.9. eu Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. March 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2017 Εγώ με το 58αρι μόντεμ δεν είδα βελτίωση, αντίθετα είδα ασθενέστερο σήμα σε μέρη που με το προηγούμενο 55αρι είχα καλύτερο σήμα. Τώρα έβαλα το 37αρι μόντεμ για δοκιμή... From my Redmi Note 2 via Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts