bossntepe Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 τι μπορεί να φταίει;... :s 42.132 βγήκε τώρα που ξαναέκανα Πρεπει να ειναι φορτισμενο καλά το κινητο και να κάνεις το τεστ με τα 64bit. Είτε ισσοροπημένη έχεις είτε το άλλο ειναι το ίδιο πράγμα..Εγώ με την 5.11.19 είχα βγάλει 47000 το απλό έχω....με την τελευταία δεν δοκίμασα...αλλα κυρίως θέλει να έχεις φορτισμένο το κινητό....αλλα όπως είπαν και παραπάνω μην ασχολείσαι με το antutu...απλά ένα τεστ είναι και κυρίως εγώ το κάνω για να δω αν τρέχει καλά το κινητό και όχι για να περάσω σε σκορ κάποιον άλλο χρήστη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Καλυπτει ομως τελειως τις γωνιες και τις πλευρές, το μοναδικο πραγμα που δινει προστασια.. για κοιτα στο ebay. ειδα μια τετοιου στυλ (νομιζω) αλλα απ οτι καταλαβα εδινε αρκετο ογκο. οσον αφορα αντουτου, κλπ ειναι μονο και μονο για να εχουμε μια γενικη εικονα για τις συσκευες. με την χρηση καταλαβαινει καποιος αν το τηλεφωνο του ειναι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_mos Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Παιδιά, το κινητό μου στα Καλά καθούμενα μπρικαρε. Πάτησα το power button Αλλά δεν άνοιγε η οθόνη. Βγάζω την μπαταρία, ξανανοιγω το κινητό,αλλά τπτ,μου βγάζει το σήμα Αλλά δεν μπουταρει. Καμια λύση;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Ασε τη μπαταρια εξω για κανενα λεπτο. Σιγουρα δεν ειναι αδεια; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Παιδιά, το κινητό μου στα Καλά καθούμενα μπρικαρε. Πάτησα το power button Αλλά δεν άνοιγε η οθόνη. Βγάζω την μπαταρία, ξανανοιγω το κινητό,αλλά τπτ,μου βγάζει το σήμα Αλλά δεν μπουταρει. Καμια λύση;;αν δεις και δεν ανοιξει τελικα κανε μια ερωτηση τους προφεσορες εδω σιγουρα θα σου βρουνε λυση https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/9606-XIAOMI-REDMI-NOTE-2-PRIME-%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-smartphone-%CE%94%CE%B5%CE%BD-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CF%8C-Tapa/?pageNo=1 γιατι οπως λεει καποιος τα xiaomi ειναι πολυ σκληρα για να πεθανουν :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georho Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 http://youhou.gr/product_info.php?cPath=70_79&products_id=931&osCsid=fqnrpsp0osu0fj3och9ea8u863 Θεωρείται την τιμη λογική για Ελλαδα ;και γιατι τοσο μεγάλη διάφορα απο τα κινέζο μαγαζα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 λογικη τιμη. υπολογισε φπα, εκτελωνισμο, κερδος. αυτα τα 3 φτανουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georho Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Πράγματι έχεις δίκιο .φπα , εκτελωνισμο ,ΚΕΕΕΡΡΡΔΟΟΟΣΣΣ !!! Για αυτο το έχεις και τελευταίο πιστεύω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 ποσο να εχει απο καθε συσκευη? μεσα στα κλπ ελπιζω να εβαλες ασφαλιση εργαζομενου, μισθο, ενοικιο, λογαριασμοι και οτι αλλα εξοδα μπορει να εχει ενα καταστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjNanos Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Παίδες έχω το κιν 2 μέρες και σήμερα όπως ήμουν έξω για καφέ, πήγα να ανοίξω το κιν και δεν ανταποκρινόταν το power button, αναγκάστηκα να βγάλω τη μπαταρία...τι γίνεται :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 μπορει να εφαγε σκαλωμα. ποια ρομ φορας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Έχει παραλάβει κάνεις από βελγικό ταχυδρομείο; το περιμένω και εγώ αλλά πρώτη φορά από bpost. Έχω χτυπήσει και αυτή την θηκουλα από ebay https://images.tapatalk-cdn.com/15/11/29/aac2abd4ee9bad909784f5d7a6fb7404.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjNanos Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 μπορει να εφαγε σκαλωμα. ποια ρομ φορας? MIUI 7 5.10.8 Dev Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 για κοιτα στο ebay. ειδα μια τετοιου στυλ (νομιζω) αλλα απ οτι καταλαβα εδινε αρκετο ογκο. οσον αφορα αντουτου, κλπ ειναι μονο και μονο για να εχουμε μια γενικη εικονα για τις συσκευες. με την χρηση καταλαβαινει καποιος αν το τηλεφωνο του ειναι οκ Καλυπτει ομως τελειως τις γωνιες και τις πλευρές, το μοναδικο πραγμα που δινει προστασια.. Έχει παραλάβει κάνεις από βελγικό ταχυδρομείο; το περιμένω και εγώ αλλά πρώτη φορά από bpost. Έχω χτυπήσει και αυτή την θηκουλα από ebay https://images.tapatalk-cdn.com/15/11/29/aac2abd4ee9bad909784f5d7a6fb7404.jpg να, η θηκη που ανεφερα προηγουμενως :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Α την είδα και αυτή, θα πηγαινει ωραία όταν το αφήνω στη νταλίκα μου :lol: Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 κ σε μενα οταν κανω ορειβασια :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjNanos Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Έχω κάποιες απορίες, όποιος μπορεί να μου τις λύσει. 1. Πώς απενεργοποιώ τους κωδ. για τις sim; βρήκα μόνο πως να αλλάζεις κωδ. 2. Μπορώ να βάλω εξαίρεση στην εφαρμογή που έχει για να κλείνει τις εφαρμογές που τρέχουν; βρήκα ένα "παραμέτροι καθαρισμού" αλλά στο εξαιρέσεις γράφει τίποτα και δε μπορώ να προσθέσω κάτι. 3. Έχω απενεργοποιημένη τη 2η sim αλλά στην επανεκκινηση το κιν. μου ζητάει και απο τη 2η το PIN, γίνεται να αλλάξει; 4. Είχα ζητήσει απο το vickmall να rootάρουν το κιν. γιατί εγώ δε ξέρω πως, και πήγα να χρησιμοποιήσω μια εφαρμογή "gamekiller" και για κάποιο λόγο δε μπορώ, σαν να μην είναι rootαρισμένο; 5. 2μέρες κινητό αναγκαστηκα να βγάλω τη μπαταρία γιατί δεν άναβε με το power button (MIUI 7 5.10.8 Dev) Να ανησυχώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Έχω κάποιες απορίες, όποιος μπορεί να μου τις λύσει. 1. Πώς απενεργοποιώ τους κωδ. για τις sim; βρήκα μόνο πως να αλλάζεις κωδ. 2. Μπορώ να βάλω εξαίρεση στην εφαρμογή που έχει για να κλείνει τις εφαρμογές που τρέχουν; βρήκα ένα "παραμέτροι καθαρισμού" αλλά στο εξαιρέσεις γράφει τίποτα και δε μπορώ να προσθέσω κάτι. 3. Έχω απενεργοποιημένη τη 2η sim αλλά στην επανεκκινηση το κιν. μου ζητάει και απο τη 2η το PIN, γίνεται να αλλάξει; 4. Είχα ζητήσει απο το vickmall να rootάρουν το κιν. γιατί εγώ δε ξέρω πως, και πήγα να χρησιμοποιήσω μια εφαρμογή "gamekiller" και για κάποιο λόγο δε μπορώ, σαν να μην είναι rootαρισμένο; 5. 2μέρες κινητό αναγκαστηκα να βγάλω τη μπαταρία γιατί δεν άναβε με το power button (MIUI 7 5.10.8 Dev) Να ανησυχώ; Θα σου απαντήσω για το 4 και το 5: 4) Στο Κέντρο Ασφαλείας στην επιλογή Δικαιώματα μπορείς να δώσεις πρόσβαση root σε όσα apps το υποστηρίζουν 5) Μην ανησυχείς είναι bug, μπορεί να προκαλείται από κάποια εφαρμογή. Κάνε wipe cache και dalvik cache από recovery και θα στρώσει λογικά. Αν δεν στρώσει βάλε ποιο πρόσφατη ελληνική ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjNanos Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Θα σου απαντήσω για το 4 και το 5: 4) Στο Κέντρο Ασφαλείας στην επιλογή Δικαιώματα μπορείς να δώσεις πρόσβαση root σε όσα apps το υποστηρίζουν 5) Μην ανησυχείς είναι bug, μπορεί να προκαλείται από κάποια εφαρμογή. Κάνε wipe cache και dalvik cache από recovery και θα στρώσει λογικά. Αν δεν στρώσει βάλε ποιο πρόσφατη ελληνική ρομ. Δε βρ'ισκω το 4 αυτό που λες. Για το 5. λες wipe cache και dalvik. επίσης δε βρίσκω που και δε ξέρω και τι κάνουν αν κάνω wipe (δε θέλω να αλλάξω ρομ αυτή πυο έχω είναι μια χαρά, νομίζω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 (edited) Έχω κάποιες απορίες, όποιος μπορεί να μου τις λύσει. 1. Πώς απενεργοποιώ τους κωδ. για τις sim; βρήκα μόνο πως να αλλάζεις κωδ. 2. Μπορώ να βάλω εξαίρεση στην εφαρμογή που έχει για να κλείνει τις εφαρμογές που τρέχουν; βρήκα ένα "παραμέτροι καθαρισμού" αλλά στο εξαιρέσεις γράφει τίποτα και δε μπορώ να προσθέσω κάτι. 3. Έχω απενεργοποιημένη τη 2η sim αλλά στην επανεκκινηση το κιν. μου ζητάει και απο τη 2η το PIN, γίνεται να αλλάξει; 4. Είχα ζητήσει απο το vickmall να rootάρουν το κιν. γιατί εγώ δε ξέρω πως, και πήγα να χρησιμοποιήσω μια εφαρμογή "gamekiller" και για κάποιο λόγο δε μπορώ, σαν να μην είναι rootαρισμένο; 5. 2μέρες κινητό αναγκαστηκα να βγάλω τη μπαταρία γιατί δεν άναβε με το power button (MIUI 7 5.10.8 Dev) Να ανησυχώ;1 ρυθμισεις/προσθετες ρυθμισεις/ασφαλεια και απορρητο/κλειδωμα καρτας σιμ 2 πατημενη την επιστροφη δηλαδη το δεξι διπλα απ το home σου βγαζει τις εφαρμογες που τρεχουν αν τις κανεις κατα κατω τις κλειδωνεις 4 κεντρο ασφαλειας/δικαιώματα/ προνομια root η 5.10.8 ειναι πολυ καλη ρομ κ εγω εδω εχω μεινει Edited November 29, 2015 by soullis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 λοιπόν ενώ το έχω 10 μέρες επιτέλους θα ασχοληθώ σήμερα !!!! ποια ρομ να βάλω; Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nifitsa_kakia Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 λοιπόν ενώ το έχω 10 μέρες επιτέλους θα ασχοληθώ σήμερα !!!! ποια ρομ να βάλω; Εγώ πάντως έχω μείνει με την ελληνική 5.10.22 γιατί δε μου έχει δημιουργήσει κανένα από τα προβλήματα που διαβάζω εδώ κάποιες φορές και η μπαταρία μου έχει βγάλει 5 ώρες και κάτι ψιλά οθόνη. :) Παράθεση :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bkan82 Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Έχω νευριάσει ρε παιδιά κοιτάξτε στάτους αποστολής από everbuying 28-11-2015 20:39 The item is on transport to the country of destination GREECE 27-11-2015 16:44 The item is at the PostNL sorting center 02-11-2015 08:18 The item is pre-advised Από τις 2 του μηνός και μόλις χτες έφυγε με το αεροπλάνο από εκεί? πρώτη φορά μου συμωαίνει αυτό αφού νόμιζα ότι χάθηκε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Everbuying είναι αυτό, περιμένεις... forever. :lol: Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Δε βρ'ισκω το 4 αυτό που λες. Για το 5. λες wipe cache και dalvik. επίσης δε βρίσκω που και δε ξέρω και τι κάνουν αν κάνω wipe (δε θέλω να αλλάξω ρομ αυτή πυο έχω είναι μια χαρά, νομίζω) Υποθέτω αφού φοράς dev rom θα έχεις TWRP recovery. Πας εργαλεία, αναβάθμιση και πατάς τις 3 τελίτσες πάνω δεξιά. Μετά πατάς επανεκκίνηση σε λειτουργία recovery. Στο μενού που θα δεις πατάς Wipe και κάτω δεξιά Advanced wipe και διαλέγεις cache και dalvik cache και σέρνεις δεξία για το wipe. Μετά πατάς back και reboot system. Περίμενε να δεις αν στο ξανακάνει αυτό που δεν ανάβει η οθόνη και αν το κάνει τότε πράξε τα παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts