Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τι μπορεί να φταίει;... :s

42.132 βγήκε τώρα που ξαναέκανα

Πρεπει να ειναι φορτισμενο καλά το κινητο και να κάνεις το τεστ με τα 64bit. Είτε ισσοροπημένη έχεις είτε το άλλο ειναι το ίδιο πράγμα..Εγώ με την 5.11.19 είχα βγάλει 47000 το απλό έχω....με την τελευταία δεν δοκίμασα...αλλα κυρίως θέλει να έχεις φορτισμένο το κινητό....αλλα όπως είπαν και παραπάνω μην ασχολείσαι με το antutu...απλά ένα τεστ είναι και κυρίως εγώ το κάνω για να δω αν τρέχει καλά το κινητό και όχι για να περάσω σε σκορ κάποιον άλλο χρήστη

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλυπτει ομως τελειως τις γωνιες και τις πλευρές, το μοναδικο πραγμα που δινει προστασια..

για κοιτα στο ebay. ειδα μια τετοιου στυλ (νομιζω) αλλα απ οτι καταλαβα εδινε αρκετο ογκο.

οσον αφορα αντουτου, κλπ ειναι μονο και μονο για να εχουμε μια γενικη εικονα για τις συσκευες.

με την χρηση καταλαβαινει καποιος αν το τηλεφωνο του ειναι οκ

Παιδιά, το κινητό μου στα Καλά καθούμενα μπρικαρε. Πάτησα το power button Αλλά δεν άνοιγε η οθόνη. Βγάζω την μπαταρία, ξανανοιγω το κινητό,αλλά τπτ,μου βγάζει το σήμα Αλλά δεν μπουταρει. Καμια λύση;;

Ασε τη μπαταρια εξω για κανενα λεπτο.

Σιγουρα δεν ειναι αδεια;

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Παιδιά, το κινητό μου στα Καλά καθούμενα μπρικαρε. Πάτησα το power button Αλλά δεν άνοιγε η οθόνη. Βγάζω την μπαταρία, ξανανοιγω το κινητό,αλλά τπτ,μου βγάζει το σήμα Αλλά δεν μπουταρει. Καμια λύση;;
αν δεις και δεν ανοιξει τελικα

κανε μια ερωτηση τους προφεσορες εδω σιγουρα θα σου βρουνε λυση

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/9606-XIAOMI-REDMI-NOTE-2-PRIME-%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-smartphone-%CE%94%CE%B5%CE%BD-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CF%8C-Tapa/?pageNo=1

γιατι οπως λεει καποιος τα xiaomi ειναι πολυ σκληρα για να πεθανουν :)

http://youhou.gr/product_info.php?cPath=70_79&products_id=931&osCsid=fqnrpsp0osu0fj3och9ea8u863

Θεωρείται την τιμη λογική για Ελλαδα ;και γιατι τοσο μεγάλη διάφορα απο τα κινέζο μαγαζα;

ποσο να εχει απο καθε συσκευη?

μεσα στα κλπ ελπιζω να εβαλες ασφαλιση εργαζομενου, μισθο, ενοικιο, λογαριασμοι και οτι αλλα εξοδα μπορει να εχει ενα καταστημα.

Παίδες έχω το κιν 2 μέρες και σήμερα όπως ήμουν έξω για καφέ, πήγα να ανοίξω το κιν και δεν ανταποκρινόταν το power button, αναγκάστηκα να βγάλω τη μπαταρία...τι γίνεται :(

Έχει παραλάβει κάνεις από βελγικό ταχυδρομείο; το περιμένω και εγώ αλλά πρώτη φορά από bpost.

Έχω χτυπήσει και αυτή την θηκουλα από ebay https://images.tapatalk-cdn.com/15/11/29/aac2abd4ee9bad909784f5d7a6fb7404.jpg

για κοιτα στο ebay. ειδα μια τετοιου στυλ (νομιζω) αλλα απ οτι καταλαβα εδινε αρκετο ογκο.

οσον αφορα αντουτου, κλπ ειναι μονο και μονο για να εχουμε μια γενικη εικονα για τις συσκευες.

με την χρηση καταλαβαινει καποιος αν το τηλεφωνο του ειναι οκ

Καλυπτει ομως τελειως τις γωνιες και τις πλευρές, το μοναδικο πραγμα που δινει προστασια..

Έχει παραλάβει κάνεις από βελγικό ταχυδρομείο; το περιμένω και εγώ αλλά πρώτη φορά από bpost.

Έχω χτυπήσει και αυτή την θηκουλα από ebay https://images.tapatalk-cdn.com/15/11/29/aac2abd4ee9bad909784f5d7a6fb7404.jpg

να, η θηκη που ανεφερα προηγουμενως :)

Α την είδα και αυτή, θα πηγαινει ωραία όταν το αφήνω στη νταλίκα μου :lol:

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Έχω κάποιες απορίες, όποιος μπορεί να μου τις λύσει.

1. Πώς απενεργοποιώ τους κωδ. για τις sim; βρήκα μόνο πως να αλλάζεις κωδ.

2. Μπορώ να βάλω εξαίρεση στην εφαρμογή που έχει για να κλείνει τις εφαρμογές που τρέχουν; βρήκα ένα "παραμέτροι καθαρισμού" αλλά στο εξαιρέσεις γράφει τίποτα και δε μπορώ να προσθέσω κάτι.

3. Έχω απενεργοποιημένη τη 2η sim αλλά στην επανεκκινηση το κιν. μου ζητάει και απο τη 2η το PIN, γίνεται να αλλάξει;

4. Είχα ζητήσει απο το vickmall να rootάρουν το κιν. γιατί εγώ δε ξέρω πως, και πήγα να χρησιμοποιήσω μια εφαρμογή "gamekiller" και για κάποιο λόγο δε μπορώ, σαν να μην είναι rootαρισμένο;

5. 2μέρες κινητό αναγκαστηκα να βγάλω τη μπαταρία γιατί δεν άναβε με το power button (MIUI 7 5.10.8 Dev) Να ανησυχώ;

2. Μπορώ να βάλω εξαίρεση στην εφαρμογή που έχει για να κλείνει τις εφαρμογές που τρέχουν; βρήκα ένα "παραμέτροι καθαρισμού" αλλά στο εξαιρέσεις γράφει τίποτα και δε μπορώ να προσθέσω κάτι.

3. Έχω απενεργοποιημένη τη 2η sim αλλά στην επανεκκινηση το κιν. μου ζητάει και απο τη 2η το PIN, γίνεται να αλλάξει;

4. Είχα ζητήσει απο το vickmall να rootάρουν το κιν. γιατί εγώ δε ξέρω πως, και πήγα να χρησιμοποιήσω μια εφαρμογή "gamekiller" και για κάποιο λόγο δε μπορώ, σαν να μην είναι rootαρισμένο;

5. 2μέρες κινητό αναγκαστηκα να βγάλω τη μπαταρία γιατί δεν άναβε με το power button (MIUI 7 5.10.8 Dev) Να ανησυχώ;

Θα σου απαντήσω για το 4 και το 5:

4) Στο Κέντρο Ασφαλείας στην επιλογή Δικαιώματα μπορείς να δώσεις πρόσβαση root σε όσα apps το υποστηρίζουν

5) Μην ανησυχείς είναι bug, μπορεί να προκαλείται από κάποια εφαρμογή. Κάνε wipe cache και dalvik cache από recovery και θα στρώσει λογικά. Αν δεν στρώσει βάλε ποιο πρόσφατη ελληνική ρομ.

Θα σου απαντήσω για το 4 και το 5:

4) Στο Κέντρο Ασφαλείας στην επιλογή Δικαιώματα μπορείς να δώσεις πρόσβαση root σε όσα apps το υποστηρίζουν

5) Μην ανησυχείς είναι bug, μπορεί να προκαλείται από κάποια εφαρμογή. Κάνε wipe cache και dalvik cache από recovery και θα στρώσει λογικά. Αν δεν στρώσει βάλε ποιο πρόσφατη ελληνική ρομ.

Δε βρ'ισκω το 4 αυτό που λες.

Για το 5. λες wipe cache και dalvik. επίσης δε βρίσκω που και δε ξέρω και τι κάνουν αν κάνω wipe (δε θέλω να αλλάξω ρομ αυτή πυο έχω είναι μια χαρά, νομίζω)

1 ρυθμισεις/προσθετες ρυθμισεις/ασφαλεια και απορρητο/κλειδωμα καρτας σιμ

2 πατημενη την επιστροφη δηλαδη το δεξι διπλα απ το home σου βγαζει τις εφαρμογες που τρεχουν αν τις κανεις κατα κατω τις κλειδωνεις

4 κεντρο ασφαλειας/δικαιώματα/ προνομια root

η 5.10.8 ειναι πολυ καλη ρομ κ εγω εδω εχω μεινει

Edited by soullis

λοιπόν ενώ το έχω 10 μέρες επιτέλους θα ασχοληθώ σήμερα !!!! ποια ρομ να βάλω;
εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr

λοιπόν ενώ το έχω 10 μέρες επιτέλους θα ασχοληθώ σήμερα !!!! ποια ρομ να βάλω;

Εγώ πάντως έχω μείνει με την ελληνική 5.10.22 γιατί δε μου έχει δημιουργήσει κανένα από τα προβλήματα που διαβάζω εδώ κάποιες φορές και η μπαταρία μου έχει βγάλει 5 ώρες και κάτι ψιλά οθόνη. :)

:luck:

Έχω νευριάσει ρε παιδιά κοιτάξτε στάτους αποστολής από everbuying

28-11-2015 20:39 The item is on transport to the country of destination GREECE

27-11-2015 16:44 The item is at the PostNL sorting center

02-11-2015 08:18 The item is pre-advised

Από τις 2 του μηνός και μόλις χτες έφυγε με το αεροπλάνο από εκεί? πρώτη φορά μου συμωαίνει αυτό αφού νόμιζα ότι χάθηκε

Everbuying είναι αυτό, περιμένεις... forever. :lol:

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Δε βρ'ισκω το 4 αυτό που λες.

Για το 5. λες wipe cache και dalvik. επίσης δε βρίσκω που και δε ξέρω και τι κάνουν αν κάνω wipe (δε θέλω να αλλάξω ρομ αυτή πυο έχω είναι μια χαρά, νομίζω)

Υποθέτω αφού φοράς dev rom θα έχεις TWRP recovery. Πας εργαλεία, αναβάθμιση και πατάς τις 3 τελίτσες πάνω δεξιά. Μετά πατάς επανεκκίνηση σε λειτουργία recovery. Στο μενού που θα δεις πατάς Wipe και κάτω δεξιά Advanced wipe και διαλέγεις cache και dalvik cache και σέρνεις δεξία για το wipe. Μετά πατάς back και reboot system. Περίμενε να δεις αν στο ξανακάνει αυτό που δεν ανάβει η οθόνη και αν το κάνει τότε πράξε τα παραπάνω.