foler Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 Είχα ένα mi4 παλιότερα και είχα ανακαλύψει ότι στην πόλη μου το σκέτο 2g μόνο είχε κακή ποιότητα συνομιλίας (δεν με άκουγαν). Θα δοκιμάσω να βάλω καρφωτο 2g στην μια κάρτα και αν δεν έχω θέμα ίσως προχωρήσω σε αυτή και εγω. Επειδή δεν έχω βάλει άλλη ρομ εκτός από miui, την περνάμε κανονικά με twrp ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pulsar Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 Με twrp περνάς την ρομ,μάλλον δεν το διατυπωσα σωστά 4G θα εχεις αλλά μονο στην θέση 1 στην θέση 2 θα εχεις μονο 2G,αν δουλευεις δυο κάρτες Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. February 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2019 Μια χαρά τα έγραψες, κατάλαβα. Δεν έχω πρόβλημα την μια κάρτα να την έχω σε 2g αφού την έχω μόνο για ομιλία αλλά στην πόλη μου όταν κάνω κλήση και είναι σε 2g η ποιότητα της κλήσης είναι κακή. Πιστευω να μην λέω καμία χαζομάρα και όλες οι κλήσεις να είναι μόνο σε 2g ε; Πάντως παλιότερα όταν έβαλα το mi4 σε λειτουργία μόνο 2g είχα πολλά παράπονα από τους συνομιλητές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. March 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2019 Παιδιά μετά από τόσες μέρες με cyanogenmod δεν είχατε το παραμικρό θέμα με το κλείσιμο της συσκευής σε τυχαία διαστήματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. March 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2019 Παιδιά μετά από τόσες μέρες με cyanogenmod δεν είχατε το παραμικρό θέμα με το κλείσιμο της συσκευής σε τυχαία διαστήματα; Κανένας; Τελικά λύνεται το πρόβλημα ή παραμένει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pulsar Δημ. March 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2019 Καλημέρα,όχι δεν έχω προβλήματα,η μπαταρία "πάει"έως 1% και μετά κλείνει το μόνο παράπονο είναι ότι είναι λίγο αργο σε σχέση με miui rom Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. March 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2019 Καλημέρα,όχι δεν έχω προβλήματα,η μπαταρία "πάει"έως 1% και μετά κλείνει το μόνο παράπονο είναι ότι είναι λίγο αργο σε σχέση με miui rom Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οκ ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Χαρίζω 2 θήκες σιλικόνης και 2 προστατευτικά τζαμάκια. Όποιος ενδιαφέρεται, ας στείλει ένα προσωπικό μήνυμα. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_Kal Δημ. August 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2019 Εφερε ενας φιλος το note 2 και του εκανα καθαρη εγκατασταση της τελευταιας global stable ( fastboot method ) και ολες οι εφαρμογες που ειχαν προβλημα εφτιαξαν . Το μονο που δεν μπορω να κανω ειναι να εγκατησησω το messsenger , δεν με αφηνει .Εβαλλα το messenger lite και δουλευει .Τι συμβαινει ? Ειναι επειδη εχει αρχαια εκδοση android ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriskan22 Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 (edited) καλησπερα . το κινητο μου σταματησε να φορτιζει , Αν μπορει καποιος ας επικοινωνησει μαζι μου με πμ να βρεθουμε (Αθηνα ) ωστε να μου φορτισει την μπαταρια μου για να κανω ενα backup. Σημειωνω οτι μου εχει ξαναχαλασει το τσιπ του usb και δεν to ξαναφτιαχνω Edited November 24, 2019 by chriskan22 ff Παράθεση my tv boxes:X96 MAX X3 4/32, BEELINK KM2 , XIAOMI MI STICK 4K Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts