ThNt_5 Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Thanks kwstasxt - Χαίρομαι που ακούω ότι όλα λειτουργούν όπως πρέπει. Απλά είχα μια αμφιβολία, μιας και ξαναστήνω το κινητό, μήπως προκύψουν θέματα εξαιτίας του region. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstasxt Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Για τσεκάρετε αυτόν τον οδηγό. Εγώ τον δοκίμασα και το κινητό το αισθάνομαι πολύ πιο γρήγορο. https://en.miui.com/thread-1151137-1-1.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2019 OMG!!! Official Kernel Source is finally released θα ασχοληθει κανεις λετε???? λεω να το εχω στο αμαξι για gps, συνδεμενο στον αναοτηρα, καθως η μπαταρια τα εχει παιξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. February 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2019 Να ενημερώσω πως η Nohon τελικά αποδείχθηκε καλή αγορά και πως πέρασα 9.6.3 και όλα δείχνουν καλά μέχρι στιγμής. Ακόμα και με τη νέα μπαταρία βέβαια κι ενώ κράτησε αρκετά η συσκευή, σε περίπτωση κλήσης έκλεισε και πάλι, γι'αυτό και η αναβάθμιση.. οπότε εν αναμονή τώρα με την 9.6.3 να δω αν είναι όντως software το θέμα. Με τη συγκεκριμένη έκδοση παρεμπιπτόντως δε φαίνεται να χρειάζεται η επεξεργασία του build prop, μου έκανε ενημερώσεις σε εφαρμογές της Google κανονικά. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstasxt Δημ. February 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2019 Να ενημερώσω πως η Nohon τελικά αποδείχθηκε καλή αγορά και πως πέρασα 9.6.3 και όλα δείχνουν καλά μέχρι στιγμής. Ακόμα και με τη νέα μπαταρία βέβαια κι ενώ κράτησε αρκετά η συσκευή, σε περίπτωση κλήσης έκλεισε και πάλι, γι'αυτό και η αναβάθμιση.. οπότε εν αναμονή τώρα με την 9.6.3 να δω αν είναι όντως software το θέμα. Με τη συγκεκριμένη έκδοση παρεμπιπτόντως δε φαίνεται να χρειάζεται η επεξεργασία του build prop, μου έκανε ενημερώσεις σε εφαρμογές της Google κανονικά. Καλο αυτό που είδες διαφορά. Τo build prop υποθέτω το είχες πειράξει πριν την 9.6.3; Αν δεν έχεις κάνει wipe το system δεν χάνεται η ρύθμίση. Κάτεβασε κανένα Accubattery να δεις αν έχει όντως 3000mAh. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 Καλο αυτό που είδες διαφορά. Τo build prop υποθέτω το είχες πειράξει πριν την 9.6.3; Αν δεν έχεις κάνει wipe το system δεν χάνεται η ρύθμίση. Κάτεβασε κανένα Accubattery να δεις αν έχει όντως 3000mAh. Έβαλα το accubattery και πότε δρν κατάλαβα που δείχνει χωρητικότητα μπαταρίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. February 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2019 Η 9.6.3 έχει ελληνικά κανονικά; Έχουμε λινκ για να την κατεβάσω; Η συσκευή πλέον αρκετά συχνά κλείνει όταν δέχεται κλήση και κάνει κανένα 10λεπτο να ανοίξει πάλι... Αυτό και με την μαμά μπαταρία αλλά και με nohon. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstasxt Δημ. February 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2019 Η 9.6.3 έχει ελληνικά κανονικά; Έχουμε λινκ για να την κατεβάσω; Η συσκευή πλέον αρκετά συχνά κλείνει όταν δέχεται κλήση και κάνει κανένα 10λεπτο να ανοίξει πάλι... Αυτό και με την μαμά μπαταρία αλλά και με nohon. https://en.miui.com/download-274.html Κατεβάζεις Stable. Η ρομ έχει ελληνικά ναι κανονικά. Κάλο είναι να κάνεις ένα full Wipe της προηγούμενης ROM ειδικά αν έρχεσαι απο chinese Source. Κατεβάζεις rom και ΠΡΟΣΟΧΗ! την περνάς μέσα απο TWRP. Υποθέτω ότι το έχεις ήδη αν έχεις φλασάρει ελληνική ρομ. Ο λόγος είναι για να μην κάνει overwrite το recovery και χάσεις το TWRP. Μέτα γυρνας μερικές σελίδες πίσω σε ένα post μου που λέω για το build prop και ακολουθείς αυτά τα βήματα. Είσαι έτοιμος. Optional βήμα έναν οδηγο που γράφω σε ένα ποστ μου που λέω οτι βελτιώνει την απόδοση του κινητού. Προτείνω να φλασάρεις και το v52 modem firmware καθώς κατά την δικιά μου διαπίστωση κράταει καλύτερα απο άποψη μπαταρίας. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έβαλα το accubattery και πότε δρν κατάλαβα που δείχνει χωρητικότητα μπαταρίας Kάθε φορά που το φορτίζεις παίρνει δείγματα και βελτιώνεται. Αν πας στο tab της υγείας θα σου κάνει μια εκτίμηση πόσο % μπορεί πλέον να φορτίσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. February 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2019 Twrp έχω μιας και έχω ελληνική ρομ τώρα. Η 9.6.3 stable δεν είναι; Πώς θα δώσω δικαιώματα root? Αυτό το θέμα με τις επανεκκίνησεις όταν δέχεται κλήση που περιγράφει και ένας φίλος στην προηγούμενη σελίδα θα λυθεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2019 ποια ειναι η πιο ελαφρυα ρομ? περα απ τα απαραιτητα (για κλησεις, wifi, gps και οτι αλλο χρειαζεται για να λειτουργει ως τηλκεφωνο) δε χρειαζομαι κατι αλλο κοινως ψαχνω κατι εντελως vanilla φαση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstasxt Δημ. February 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2019 ποια ειναι η πιο ελαφρυα ρομ? περα απ τα απαραιτητα (για κλησεις, wifi, gps και οτι αλλο χρειαζεται για να λειτουργει ως τηλκεφωνο) δε χρειαζομαι κατι αλλο κοινως ψαχνω κατι εντελως vanilla φαση Αυτή που σου περιγράφω είναι αρκέτα ελαφρυά. Root θα έχεις αν φλασαρεις πάλι το Super SU Απο TWRP. Όσο αφορά τις επανεκκινήσεις μένει να το δεις στην πράξη. (Αναφέρομαι στο προηγούμενο post) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. February 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2019 Πέρασα την 9.6.3 και παρόλο που την έβαλα μέσω twrp μου έβαλε το μαμά recovery. Επειδή το κντ είναι της γυναίκας και δεν θέλει πολλά πολλά... Αν δεν κάνω την διαδικασία που λέτε για το playstore τι θέμα θα έχω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 Twrp έχω μιας και έχω ελληνική ρομ τώρα. Η 9.6.3 stable δεν είναι; Πώς θα δώσω δικαιώματα root? Αυτό το θέμα με τις επανεκκίνησεις όταν δέχεται κλήση που περιγράφει και ένας φίλος στην προηγούμενη σελίδα θα λυθεί;Δυστυχώς έκλεισε ξανά μια φορά από τότε που φλάσαρα, μάλλον πρόκειται για hardware πρόβλημα όπως όλα δείχνουν και όχι software.Πέρασα την 9.6.3 και παρόλο που την έβαλα μέσω twrp μου έβαλε το μαμά recovery. Επειδή το κντ είναι της γυναίκας και δεν θέλει πολλά πολλά... Αν δεν κάνω την διαδικασία που λέτε για το playstore τι θέμα θα έχω;Δε χρειάζεται η διαδικασία. Επίσης επειδή την πάτησα κι εγώ πριν το δώσω στον πατέρα μου, για root χρειάζεται να περάσεις ξανά twrp, να ρουτάρεις κλπ. Το αφήνεις ως έχει αν δε χρειάζεσαι το κάτι παραπάνω. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pulsar Δημ. February 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2019 Το τηλέφωνο αν και είχε 90%μπαταρία(nohon και global 9.6.3 ) έκλεινε και δεν άνοιγε αν δεν έβγαζα την μπαταρία,του πέρασα CyanogenMod 12.1 και ησύχασα,την δουλεύω μια εβδομάδα και έχω πάλι τηλέφωνο,το μόνο αρνητικό που έχει είναι ότι 4G η 3G έχει μόνο στην sim1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran7777 Δημ. February 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2019 Δυστυχώς παιδιά και σε μένα τα ίδια κάνει,με nohon μπαταρία μου κλείνει στο 50 %(το ποσοστό είναι εικονικό μπορεί και στο 70%) επίσης αρκετές φορές αργεί να μπουταρει. Θα κάνω λίγο ακόμη υπομονή, μάλλον για το Xiaomi Redmi note 7 pro. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. February 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2019 Το τηλέφωνο αν και είχε 90%μπαταρία(nohon και global 9.6.3 ) έκλεινε και δεν άνοιγε αν δεν έβγαζα την μπαταρία,του πέρασα CyanogenMod 12.1 και ησύχασα,την δουλεύω μια εβδομάδα και έχω πάλι τηλέφωνο,το μόνο αρνητικό που έχει είναι ότι 4G η 3G έχει μόνο στην sim1 Ποια cyanogenmod έβαλες; υπάρχει link; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pulsar Δημ. February 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2019 Ποια cyanogenmod έβαλες; υπάρχει link; https://www.needrom.com/download/cyanogenmod-3/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 Αν κάποιο από τα παιδιά που έχουν το θέμα να σβήνει η συσκευή όταν δέχεται κλήση έχει βάλει οποιαδήποτε ρομ εκτός miui και έχει εξαλειφθεί το θέμα ας πουν λεπτομέρειες να δοκιμάσουμε και εμείς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pulsar Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 (edited) Την παραπανω Ρομ πέρασα απο το needrom,απλα θέλει εγγραφή για να την κατεβάσεις, η συσκευή δουλεύει μια χαρά δεν κλείνει στα ξαφνικά ή σε κλήση το μονο αρνητικό που έχω βρει είναι οτι η sim 2 είναι μόνο 2G Edited February 26, 2019 by pulsar Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 Είχα ένα mi4 παλιότερα και είχα ανακαλύψει ότι στην πόλη μου το σκέτο 2g μόνο είχε κακή ποιότητα συνομιλίας (δεν με άκουγαν). Θα δοκιμάσω να βάλω καρφωτο 2g στην μια κάρτα και αν δεν έχω θέμα ίσως προχωρήσω σε αυτή και εγω. Επειδή δεν έχω βάλει άλλη ρομ εκτός από miui, την περνάμε κανονικά με twrp ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pulsar Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 Με twrp περνάς την ρομ,μάλλον δεν το διατυπωσα σωστά 4G θα εχεις αλλά μονο στην θέση 1 στην θέση 2 θα εχεις μονο 2G,αν δουλευεις δυο κάρτες Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. February 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2019 Μια χαρά τα έγραψες, κατάλαβα. Δεν έχω πρόβλημα την μια κάρτα να την έχω σε 2g αφού την έχω μόνο για ομιλία αλλά στην πόλη μου όταν κάνω κλήση και είναι σε 2g η ποιότητα της κλήσης είναι κακή. Πιστευω να μην λέω καμία χαζομάρα και όλες οι κλήσεις να είναι μόνο σε 2g ε; Πάντως παλιότερα όταν έβαλα το mi4 σε λειτουργία μόνο 2g είχα πολλά παράπονα από τους συνομιλητές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. March 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2019 Παιδιά μετά από τόσες μέρες με cyanogenmod δεν είχατε το παραμικρό θέμα με το κλείσιμο της συσκευής σε τυχαία διαστήματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. March 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2019 Παιδιά μετά από τόσες μέρες με cyanogenmod δεν είχατε το παραμικρό θέμα με το κλείσιμο της συσκευής σε τυχαία διαστήματα; Κανένας; Τελικά λύνεται το πρόβλημα ή παραμένει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pulsar Δημ. March 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2019 Καλημέρα,όχι δεν έχω προβλήματα,η μπαταρία "πάει"έως 1% και μετά κλείνει το μόνο παράπονο είναι ότι είναι λίγο αργο σε σχέση με miui rom Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts