dexter Δημοσιεύτηκε November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 27, 2014 Ο τίτλος τα λέει όλα νομίζω. Αγαπώ τα WP 8.1 αλλά ξέρω ότι έχουν και κάποια μειονεκτήματα(app store, και κάποια θεματα λειτουργικότητας). Το Lumia 830 το προτιμώ απο το 930 λόγω Glance και μπαταρίας και είναι ότι πιο High-end μετα από αυτό (εξαιρούμενο το 1020 αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία). Όμως δεν ξέρω πόσο futureproof είναι. Το Z3 compact είναι ότι καλύτερο αυτή την στιγμή στο ιδανικό μέγεθος για εμένα. Σίγουρα futureproof και με μπαταρία τέρας. Όμως το android και ειδικά στην έκδοση της Sony δεν μπορώ να το χωνέψω εύκολα. (Βέβαια περιμένω και το Lollipop να δω πως θα είναι).... Εσείς πώς το βλέπετε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Break your TV. Enter the unwired revolution. -Dexter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 και εγώ θα κοιταζα το z3c και εμένα δεν μου αρέσει το Android της Sony καθόλου αλλά ευτυχώς με άλλο launcher και root και κάποιες παρεμβάσεις το κάνεις ανθρώπινο και αν υπάρχει και καμία cyanogenmod σταθερή για την συσκευή αυτή τότε θα είσαι Ο ΆΡΧΟΝΤΑΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpace Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Το 830 έχει IPS LCD. Για ποιο glance μιλάμε με LCD?? Καλύτερα 735. Παράθεση http://s4.postimg.org/kul22odml/420x150.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter Δημ. November 28, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 και εγώ θα κοιταζα το z3c και εμένα δεν μου αρέσει το Android της Sony καθόλου αλλά ευτυχώς με άλλο launcher και root και κάποιες παρεμβάσεις το κάνεις ανθρώπινο και αν υπάρχει και καμία cyanogenmod σταθερή για την συσκευή αυτή τότε θα είσαι Ο ΆΡΧΟΝΤΑΣ Ειναι και αυτο μια επιλογή, απλά είναι πολλά που δεν ξέρω για το cyanogen mod και πρέπει να το ψάξω Το 830 έχει IPS LCD. Για ποιο glance μιλάμε με LCD?? Καλύτερα 735. Το 830 υποστηρίζει Glance Screen. Αν ψάξεις τα specs του θα το δεις. Το 735 για διάφορους λόγους το έχω απορρίψει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Break your TV. Enter the unwired revolution. -Dexter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Ειναι και αυτο μια επιλογή, απλά είναι πολλά που δεν ξέρω για το cyanogen mod και πρέπει να το ψάξω Το 830 υποστηρίζει Glance Screen. Αν ψάξεις τα specs του θα το δεις. Το 735 για διάφορους λόγους το έχω απορρίψει... εν νταξι με λίγο διάβασμα και διαστιμοπλοια πετάς :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vidokis Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Z3 compact είναι καλύτερο και παίρνει και android 5.0 lollipop όπως είπες . Δες την σύγκριση και μόνος σου http://www.phonearena.com/phones/compare/Nokia-Lumia-830,Sony-Xperia-Z3-Compact/phones/8855,8744 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndroidWarrior Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 έλα στην παρέα μας φαντάρε :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Αγαπώ τα WP 8.1 Μένεις σε αυτό που αγαπάς, παίρνεις το πρώτο τρίμηνο και τα windows 10 και το αγαπάς περισσότερο....;) Αν σε ενδιαφέρει η φωτογραφία, παίρνεις το 1020 που είναι απλα κορυφή και σε πολυ καλή τιμή (267€). Το 930 είναι σούπερ, κουκλακι αλλα το χαντάκωσαν με την απουσία glance screen. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 (edited) εχω το 920. προσωπικα θα περιμενω wp10 και βλεπουμε αλλιως παω android διορθωση : αγαπας το hardware και τα nokia excusives και οχι τα wp. παραδεξου το Edited November 29, 2014 by ceron Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter Δημ. December 1, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 εχω το 920. προσωπικα θα περιμενω wp10 και βλεπουμε αλλιως παω android διορθωση : αγαπας το hardware και τα nokia excusives και οχι τα wp. παραδεξου το Ναι ειναι αληθεια οτι και το nokia exclusives σίγουρα προσθέτουν αξία! Αλλα γενικα τα WP 8 απο την πρώτη στιγμη τα λάτρεψα.... Σας ευχαριστώ όλους παρά πολυ για τα σχόλιά σας ! Mr Montoya 42 και εγω περιμένω πως και πως τα 10... Ελπίζω να φέρουν τα WP εκει που πραγματικά αξίζουν. Μέχρι τότε ομως σκέφτηκα, μηπως εμπιστευθώ τις δυνατότητες του Z3 compact (κα να δοκιμάσω το android) και σε περίπτωση που βλέπω οτι μου λείπουν τοσο πολυ τα WP. Το πουλάω και παω σε 830. Η επιλογή μου αυτή νομιζω πιο πολυ βασίζετε στο οτι δεν υπάρχει συσκευή με WP Που να καλύπτει ολα τα κριτήρια που θέτω (μπαταρία,μέγεθος, future proofing). Αν το Lumia 930 ειχε ας πούμε καλύτερη μπαταρία θα το έπαιρνα αμέσως (και στα κομμάτια το Glance). Λόγω μπάταριας οδηγήθηκα στο 830 αλλα και πάλι.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Break your TV. Enter the unwired revolution. -Dexter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Ναι ειναι αληθεια οτι και το nokia exclusives σίγουρα προσθέτουν αξία! Αλλα γενικα τα WP 8 απο την πρώτη στιγμη τα λάτρεψα.... Σας ευχαριστώ όλους παρά πολυ για τα σχόλιά σας ! Mr Montoya 42 και εγω περιμένω πως και πως τα 10... Ελπίζω να φέρουν τα WP εκει που πραγματικά αξίζουν. Μέχρι τότε ομως σκέφτηκα, μηπως εμπιστευθώ τις δυνατότητες του Z3 compact (κα να δοκιμάσω το android) και σε περίπτωση που βλέπω οτι μου λείπουν τοσο πολυ τα WP. Το πουλάω και παω σε 830. Η επιλογή μου αυτή νομιζω πιο πολυ βασίζετε στο οτι δεν υπάρχει συσκευή με WP Που να καλύπτει ολα τα κριτήρια που θέτω (μπαταρία,μέγεθος, future proofing). Αν το Lumia 930 ειχε ας πούμε καλύτερη μπαταρία θα το έπαιρνα αμέσως (και στα κομμάτια το Glance). Λόγω μπάταριας οδηγήθηκα στο 830 αλλα και πάλι.... Δεν είναι κακό να δοκιμάσεις λειτουργικά (το αντίθετο μάλιστα) οπότε θα σου συγχωρεθεί η αμαρτία να πας σε android.....:lol: Υ.Γ.Πολύ καλή μπαταρία εχει το 720 αλλα δεν ξέρω κατά πόσο σε καλύπτει στα υπόλοιπα. Επίσης τοπ σε ολα είναι και το 1520 το οποίο προσωπικά το απορρίπτω ασυζητητί λόγω μεγέθους. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter Δημ. December 1, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Δεν είναι κακό να δοκιμάσεις λειτουργικά (το αντίθετο μάλιστα) οπότε θα σου συγχωρεθεί η αμαρτία να πας σε android.....:lol: Υ.Γ.Πολύ καλή μπαταρία εχει το 720 αλλα δεν ξέρω κατά πόσο σε καλύπτει στα υπόλοιπα. Επίσης τοπ σε ολα είναι και το 1520 το οποίο προσωπικά το απορρίπτω ασυζητητί λόγω μεγέθους. Με τις ευλογίες σου πατερ! :lol: Το 720 όταν βγήκε ήταν πραγματικά ιδανικό, όμως είχα ήδη το 620 ασε που ηταν και δυσευρετο. Το 1520 όπως το πες too big! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Break your TV. Enter the unwired revolution. -Dexter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Είναι και λίγο άδικη η σύγκριση. Το z3c είναι ναυαρχίδα απροβληματιστη και φυσάει. Αν έχεις την άνεση το επιλέγεις εννοείται και όταν βγουν τα wp10 τα βλέπουμε... Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts