Nickozzz Δημοσιεύτηκε November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 22, 2014 Καλησπέρα σε ολα τα αλάνια του φόρουμ.Ένας γνωστός μου θέλει να πάρει μια συσκευή android που να καλύψει τα βασικα που θελει..Να είναι lag-free το κυριοτερο και με καλή σχετικα αυτονομία+καμερα.Ταβανι τα 150 παραπανω ΑντΕ ΤΟ ΠΟΛΥ 160.Αν γνωριζεί κάνεις τι μπορει να βρει απο Ελλαδα ή και εξωτερικο αλλα να του εχει ερθει εως 10 δεκεμπη θα ειναι πολύ χρησιμο να με ενημερωσει αν εχει τπτ να προτεινει.(Δεν τον ενδιαφερει τη μαρκα θα ειναι). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 δυστιχος τπτ...... που να καλύπτει ολα αυτά απο την Ελλάδα..... και από το εξωτερικό δεν θα προλάβει μάλλον.......... γιατί κάνει κάπου 25 μερες........... ετσι η περιμένει η παίρνει κατι ΠΟΛΥ μέτριο απο την ελλαδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrah Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Νομιζω οτι το lg g2 mini lte θα τον βολεψει μια χαρα. Εχει την καλυτερη καμερα σε αυτη την κατηγορια τιμης, ειναι αρκετα γρηγορο και στο skroutz ξεκιναει απο 140+ ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatals Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Moto G το πρώτο έχει καλή αυτονομία (σχετικά) αλλά μετριότατη κάμερα. Το καινούριο έχει χειρότερη αυτονομία αλλά καλύτερη κάμερα. Άλλη επιλογή είναι το g2 mini όπως προαναφέρθηκε, αλλιώς μετά πας Κίνα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Moto G το πρώτο έχει καλή αυτονομία (σχετικά) αλλά μετριότατη κάμερα. Το καινούριο έχει χειρότερη αυτονομία αλλά καλύτερη κάμερα. Άλλη επιλογή είναι το g2 mini όπως προαναφέρθηκε, αλλιώς μετά πας Κίνα.. Συμφωνώ και εγώ. Πραγματικά lag free στα 170€. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Moto G το πρώτο έχει καλή αυτονομία (σχετικά) αλλά μετριότατη κάμερα. Το καινούριο έχει χειρότερη αυτονομία αλλά καλύτερη κάμερα. Άλλη επιλογή είναι το g2 mini όπως προαναφέρθηκε, αλλιώς μετά πας Κίνα.. δεν χρειάζεται να πάει Κίνα. alcatel idol 2 mini S ή zte blade vec απο Γερμανο ή ΟΤΕ στα 159 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 lenovo a806 €137 απο to2c.com συν € για γρηγορη αποστολη με DHL (και καποιο ρισκο με τελωνειο) Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 (edited) lenovo a806 €137 απο to2c.com συν € για γρηγορη αποστολη με DHL (και καποιο ρισκο με τελωνειο) βασικά κατα 90 95% θα περάσει τελωνείο.......... ειδικά με dhl......... και ειδικά η dhl δεν κάνει απλος εκτελωνισμό......... σε ξεκ....ει......... χωιρις βαζελινη.......... να δει τπτ να υπαρχει σε ευροπαικο warehouse καπου μαγαζιου πχ αυτο http://www.coolicool.com/stock-in-europe-doogee-dg550-mtk6592-17ghz-octa-core-55-inch-hd-ogs-screen-android-42-3g-smartpho-g-34353 Edited November 22, 2014 by egodemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 δεν ειναι τοσο μεγαλο το ρισκο με dhl. συμφωνω παντως να δεις τις ευρωπαϊκες αποθηκες. Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 δεν ειναι τοσο μεγαλο το ρισκο με dhl. συμφωνω παντως να δεις τις ευρωπαϊκες αποθηκες. Εγώ έχω κακή εμπειρία με dhl. Όλα περνάνε τελωνείο. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
immortal207 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Εγώ έχω κακή εμπειρία με dhl. Όλα περνάνε τελωνείο. Συμφωνώ και επαυξάνω. Το 50-ρικο είναι σίγουρο! Δες κι αυτό από ευρωπαϊκή "αποθήκη". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joniko Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Galaxy sIII NEO με 168€ από Ελλάδα. Κορυφαία κάμερα βελτιομενη αυτονομία και με λίγο πείραγμα lag free Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts