Sergios Δημ. September 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον luke 24 και ανεβαίνω... Φυσικά και ανεβαίνεις! Μόνο οι γυναίκες μετράν ανάποδα :p :lol: Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. October 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2003 19 χρόνων και 5 μηνών. Όταν θα είμαι 19 και 11 μηνών θα πάρω πίσω το δίπλωμά μου που μου το πήραν για 6 μήνες από αλκοτεστ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zer0cooL24 Δημ. October 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2003 Kala sou kanan...Odigeis kai pineis,pineis ki odigeis!!!! Kati tetoioi san ki esena bgenoun stous dromous kai... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. October 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2003 23 Κιλα πανω στην πλατη μου.... Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. October 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2003 15-17.. me akrivia 15 xronon, 6 minwn, kai 19 imerwn ! =) Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. October 18, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2003 pantos den eimai o mikroteros sto forum :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotakis Δημ. October 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2003 mipos eimai o papous mehri tora ??? 35 kai kati :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. October 18, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2003 o vampyre einai pio megalos apo sena.min anisixeis :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manos the Greek2 Δημ. October 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον jog pantos den eimai o mikroteros sto forum :) Φυσικα!!!Αφου εγω ειμαι ο μικροτερος!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manos the Greek2 Δημ. October 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2003 Jog θα σε μαλοσω δεν εβαλες 12-15 να ψηφιζα και εγω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philipBRAZIL Δημ. October 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2003 Ego 35 alla moiazo kata kini omologia me 25!!!! Παράθεση BRAZILEIROS - Hellas Video-Sakis :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nantia Δημ. October 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2003 κοίτα κάτι κολλήματα με την ηλικία :) χαχα!!! Εγώ είμαι 20 αλλά άν με δείς δε με κάνεις παραπάνω από 19, άσχετα άν εγώ νιώθω γριά σα να ήμουν 21!!!!!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. October 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2003 25... και λέω να μείνω εδώ για λίγο... ;) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2003 Kai olo to myphone einai kalesmeno sthn pio euxaristh stigmh sth zwh tou agaphtou mas moderatora kai ths agaphths mas nantia!! :happy: :luck: :innocent: Eriksa ki egw thn psifo mou!Eimai 19. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmacom Δημ. October 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2003 Ωχ... Οι μικροί να κάνουν log-off γιατί τους βλέπω παρανυμφάκια... Anyway, εγώ κλείνω τα 27 μου σε λίγες μέρες και ξεκινάω να μετράω τις μέρες του 28ου έτους μου... Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/sigmacom.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. October 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2003 15-17 Τον Δεκέμβρη γίνομαι 17 :) Άρε γερατιά :alien: :D Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybernec Δημ. October 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2003 Στα 37 με δυό γιους μαθητές του Δημοτικού :) Κοιτάζοντας τα ποσοστά μάλλον "Τόπο στα νιάτα" έπρεπε νε ονομάζεται το poll αυτό !! :D :D Παράθεση http://www.talosteam.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. October 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2003 Διάφορα off topic posts αφαιρέθηκαν. Συνεχίζουμε.... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ulticool Δημ. October 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2003 Το Σάββατο έγινα 20! Εμπρός για τα 21 άτιμε χρόνε που τις ζωές μας διαφεντεύεις!!! :wacko: Παράθεση www.valder.tk Η νεα εποχή έφτασε! Επίσης επισκεφθείτε το forum μας! Όλοι μια παρέα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris123 Δημ. October 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2003 17 και 4 μηνες και...συνεχιζω!!! Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/paris.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trivil Δημ. October 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2003 18, και εχω βαλει πλωρη για τα 19!! Παράθεση Rules are made to be broken... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2003 Σσσσσσσσσσ!!!!!!!!!!Σκαει η βομβα!!!!!! 45+ και ειμαι μια χαρα!!!!!!Εχω κορη μεγαλυτερη απο τον μικροτερο του Forum και αλλα δυο πιο μικρα!!!! Ειμαι μια χαρα !!!!!! :) :) :) :) :) :) Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. October 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2003 Σωστός ο συνονόματος! :cool: Ελπίζω η κόρη σου να πήρε από τον μπαμπά της και να ασχολείται κι αυτή με την κινητή τηλεφωνία! :p Να γίνει μέλος και στο myphone, αν δεν είναι ήδη! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Johny-B Σωστός ο συνονόματος! :cool: Ελπίζω η κόρη σου να πήρε από τον μπαμπά της και να ασχολείται κι αυτή με την κινητή τηλεφωνία! :p Να γίνει μέλος και στο myphone, αν δεν είναι ήδη! :) Αχχχ αυτος ειναι ο καημος μου φιλε μου.Ειναι Β Λυειου κινητο εχει αλλα απο pc και internet μονο τη σελιδα του Ρουβα ξερει και να κατεβαζει κανενα pm3 ...Μονο αυτα!!!!! Θεωριτικουρα βλεπεις!!!!:alien: :alien: :alien: :alien: Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. October 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2003 23 τον Δεκεμβριο..... Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts