Βασίλης Δημ. September 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2003 Τουεντυναιν... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. September 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον vampyre Γιέ μου έλα να με βοηθήσεις γιατί δεν έχω τη δύναμη να πατήσω το κουμπάκι ΒΑΝ SuRfeRCy - Duration : permanent :p :lol: ωραιος Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UnReaL Δημ. September 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2003 να σεβαστούμε SerferCy .... κρίμα είναι, έχουν που έχουν και τα προβληματα ηλικίας μην τους κοροιδεύουμε... :!: :lol: :lol: :lol: λίγο πριν τα 17 είμαι αλλά αισθάνομαι μεγάλος, πολύ μεγάλος..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. September 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον UnReaL να σεβαστούμε SerferCy .... κρίμα είναι, έχουν που έχουν και τα προβληματα ηλικίας μην τους κοροιδεύουμε... :!: :lol: :lol: :lol: λίγο πριν τα 17 είμαι αλλά αισθάνομαι μεγάλος, πολύ μεγάλος..... Και εγω λιγο πριν απο τα 3 κατι ειμαι αλλα αισθανομαι 20........ :D Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. September 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2003 32 παντρεμενος με 26αρα αγγλιδα και τρια διαβολακια ¨) Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. September 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Hunter 32 παντρεμενος με 26αρα αγγλιδα και τρια διαβολακια ¨) χαρα στο κουραγιο σου φιλε μου :p εγω σε ενα μηνα κλεινω τα 27 και αυτα τα πραγματα μου ακουγονται πολυ μακρινα :whistle: :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. September 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Hunter 32 παντρεμενος με 26αρα αγγλιδα και τρια διαβολακια ¨) Να γιατί δεν αφήνω τη γκόμενά μου να μπαίνει στο myphone. Θα της μπουν ιδέες και θα φωνάζει για γάμους :p Άντε, γιατί μας χαλάτε την πιάτσα :p :lol: Παρεμπιπτόντως είμαι 29 και φοβάμαι ότι σε τρία χρόνια μπορεί κι εγώ να κάνω ένα ανάλογο ποστ (όχι για την αγγλίδα, για τα διαβολάκια) :D Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfeRCy Δημ. September 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον UnReaL να σεβαστούμε SerferCy .... κρίμα είναι, έχουν που έχουν και τα προβληματα ηλικίας μην τους κοροιδεύουμε... :!: :lol: :lol: :lol: Ενταξει ρε παιδια δωσατε ολοι πανω μου..... μια κουβεντα ειπα :o Excuse me :!: Παράθεση http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif SuRf to the EdGe!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoenix Δημ. September 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον johnnypatras 19 χρονών, φοιτητάκος... :worry: :) Miα απο τα iδια... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. September 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Sergios Να γιατί δεν αφήνω τη γκόμενά μου να μπαίνει στο myphone. Θα της μπουν ιδέες και θα φωνάζει για γάμους :p Άντε, γιατί μας χαλάτε την πιάτσα :p :lol: Παρεμπιπτόντως είμαι 29 και φοβάμαι ότι σε τρία χρόνια μπορεί κι εγώ να κάνω ένα ανάλογο ποστ (όχι για την αγγλίδα, για τα διαβολάκια) :D μακαρι να ηταν μονο το myphone , απο την ημερα που εβαλα DSL σπιτι , ( 25 Ιουλιου ) εχει κατεβασει γυρω στα 300 GB !!! ( παιδικες ταινιες , παιχνιδια κτλ Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Hunter μακαρι να ηταν μονο το myphone , απο την ημερα που εβαλα DSL σπιτι , ( 25 Ιουλιου ) εχει κατεβασει γυρω στα 300 GB !!! ( παιδικες ταινιες , παιχνιδια κτλ Αυτοί είναι ευχάριστοι "πονοκέφαλοι" χάντερ!! Να είναι πάντα τέτοια τα προβλήματα σου!! :) :rolleyes: Να σου ζήσουν και να τα χαίρεσαι! :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. September 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2003 ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΦΙΛΕ!! ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. September 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2003 Όντως είναι ευχάριστα αυτά. Τέτοια να ακούμε θέλουμε. Άντε και σε λίγα χρόνια θα συνομιλείτε με τα παιδιά σου στο myphone :) ;) Να κατέβει και ο μέσος όρος του συγκεκριμένου thread :p Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. September 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Sergios Όντως είναι ευχάριστα αυτά. Τέτοια να ακούμε θέλουμε. Άντε και σε λίγα χρόνια θα συνομιλείτε με τα παιδιά σου στο myphone :) ;) Να κατέβει και ο μέσος όρος του συγκεκριμένου thread :p ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ MULTIPLAYER STARCRAFT ΣΤΟ LAN ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ :D ( 9 YRS , 7 YRS , 6 YRS ) ΤΡΕΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΟΥ ΛΕΩ :D Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. September 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2003 17 σε 3 μήνες ακριβώς! (23/12/1986) Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andy Δημ. September 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2003 35 kai proxorame akaqekti na doume to poso; Παράθεση programs & games for 3650-6600-7610-6630 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalaros Δημ. September 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2003 egw 20 Παράθεση Mic is always on line! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. September 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2003 19 και γαμος σε καμια 12αρια χρονια :) Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mzizt Δημ. September 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2003 Πρεπει να ειμαι ο μικροτερος σε αυτο το forum.Ειμαι 14 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. September 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2003 Είμαι σχεδόν 28...... :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2003 25 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arg8gr Δημ. September 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2003 Παρά κάτι 18 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. September 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2003 αισίως βαδίδω στα 26...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Shadow Δημ. September 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2003 έκλεισα τα 15 τον ιούλιο και προχωράμε για τα 16 το θέμα ειναι οτι νιώθω σαν να ειναι 21 ειμαι σοβαρά γιατρέ μου? :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NV_ORTON Δημ. September 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2003 Πριν 5 μέρες είμουνα 27... τώρα λέμε 28 :( Παράθεση + (είμαι αγράμματος και υπογράφω με σταυρό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts