r3dsky Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Ακριβώς αυτό ! Επειδή εσείς δεν είστε ο καθέ Στράτος και ο καθέ Μήτσος, θα ήθελα με πολύ περιέργεια να σας ρωτήσω. Σε όλες τις απόψεις σας, όσο αφορά τις μικρές διαφορές των μεταξύ δύο εκδόσεων που έχετε εκφράσει μέχρι τώρα και με μεγάλο σεβασμό και προσοχή - ενδιαφέρον διαβάζω !!! Εκφράζετε καθαρά τις δικές σας και προσωπικές απόψεις, έχοντας την τύχη να είχατε μέχρι σήμερα ταυτόχρονη και παράλληλ εμπειρία χρήσης (απαιτούμενο χρονικό διάστημα και setup) με τις δυο διαφορετικές εκδόσεις ; Αδιαφορώ πλήρως για τις όποιες web σελίδες και χρήστες, μπροστά στην δική σας ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ όμως μόνο άποψη, που σας παρακαλώ θερμά να μας αποσαφηνίσετε την προέλευσή της !! Και φυσικά σας ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό. !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. December 28, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Όταν έχουν την ίδια κάμερα, απορώ πως κάποιος μπορεί να λέει ότι το ένα ή το άλλο είναι καλύτερο στη φωτογραφία. Ο aidos εξήγησε το γιατί μπορεί να βλέπεις κάποια διαφορά. Και 2 F (ή 2 C δε παίζει ρόλο) να βάλεις να τραβήξουν ταυτόχρονα φωτογραφία θα δεις διαφορά. Τίποτα πανομοιότυπο δεν υπάρχει. Τώρα για την μπαταρία ε πως να το κάνουμε είναι σχεδόν ισάξια τα κινητά (μία πολύ μικρή διαφορά υπέρ του F), με στημένα τα τηλέφωνα ακριβώς το ίδιο και μάλιστα από έμπειρους χρήστες και ιστοσελίδες και όχι τον κάθε Στράτο, Μήτσο κ.λ.π. Φίλε κανείς δεν είπε ότι είναι καλύτερο...Κάποιες φωτογραφίες που βλέπουμε σε ένα συγκριτικό test δεν είναι και το στοιχείο αναφοράς για να αξιολογήσουμε τις συσκευές απλά η αναφορά στον όρο «καλύτερο» είναι πλασματική πιστεύω και δεν έχει να κάνει με τις cameres ή τους επεξεργαστές ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο...Έχει να κάνει με την σύγκριση των συγκεκριμένων εικόνων και ΜΟΝΟ που είδαμε στο video αυτό και κάποιες μικρές διαφορές...Τίποτα περισσότερο!Όχι ότι αυτό συνεπάγεται την ανωτερότητα του ενός από του άλλου... :) Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 ULTRA {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 (edited) οταν λες υπερτερει το F ποσο παραπανω βγαζει απο το C ; ολοι λενε μικρη διαφορα αλλα κανενας δεν λεει ποσο ειναι αυτην ουσιαστικα! εγω εβγαλα 5 ωρες και 42 λεπτα με το C ! το F αντιστοχα με τα κλασικα και χωρις παιχνιδι ποσο παραπανω θα βγαλει; μου κανει απορια γιατι δεν λενε ακριβως ξερω εγω το F βγαζει μιση ωρα παραπανω ενα τεταρτο παραπανω πχ! Δες όλο το thread αυτό. .. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=403130 Και τα δικά μου ποστ #55 #60 Εγώ με το f έχω βγάλει 8ωρο οθόνη αλλα και 5 ώρες οθόνη μόνο με το 50% της μπαταρίας, χωρις παιχνίδια αλλά με 3g wifi και όλα τα υπόλοιπα. ..απλα δεν γίνεται να ανεβάζω κάθε μέρα screenshots για να δείχνω τις ωρες που μου βγαζει!! Για την χρήση την δικιά μου εγώ είμαι απόλυτα ικανοποιημενος... Το πιο είναι καλύτερο για εμένα που είμαι μέσος χρήστης μου είναι αδιάφορο γιατί σε όλα όσα το έχω ανάγκη, μου είναι υπεραρκετό. .. Edited December 28, 2014 by xiou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Δες όλο το thread αυτό. .. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=403130 Και τα δικά μου ποστ #55 #60 Εγώ με το f έχω βγάλει 8ωρο οθόνη αλλα και 5 ώρες οθόνη μόνο με το 50% της μπαταρίας, χωρις παιχνίδια αλλά με 3g wifi και όλα τα υπόλοιπα. ..απλα δεν γίνεται να ανεβάζω κάθε μέρα screenshots για να δείχνω τις ρε που μου βγαζει!! Για την χρήση την δικιά μου εγώ είμαι απόλυτα ικανοποιημενος... 8 ώρες..... πως γίνεται αυτό τώρα έμεινα εγώ με πέντε μισή ώρες και χαίρομαι! Έχεις κάνει ροοτ; αφαίρεσαις όλη την σαβούρα από μέσα; μου φαίνεται τρομακτικά πολύ σε σχέση με εμένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 (edited) Τα έχω γράψει ... Είναι όπως το πήρα από το κατάστημα έχω βάλει greenify από το playstore και επιπλέον χρησιμοποιώ για να αδειάζω την μνήμη ram το The cleaner (δεν ξέρω αν παίζει ρόλο απλά το αναφερω) την φωτεινότητα την έχω στο αυτόματο όλο το εύρος από -5 έως +5 και πολλες φορές το έχω και στο πολύ φωτεινό χωρίς αυτόματο ανάλογα την χρήση. . Ανάλογα αν θέλω να δω κανένα βίντεο κτλ έχω μόνιμα wifi στο σπίτι με συγχρονισμό και τοποθεσία και έξω σε καφέ ή όπου αλλού θέλω νετ βάζω 3g ή wifi εάν υπάρχει. Στο αμάξι ή στις βόλτες τα κλείνω γιατί δεν υπάρχει νόημα να τα έχω ανοιχτά. . Από εφαρμογές δουλεύω πολύ tapatalk, viber, what's up, μουσικη,mail και διάφορα site ενημέρωσης. ..και αρκετές ακόμα αλλά σε μικρότερο βαθμό. ..+ τα τηλέφωνα που μπορεί να είναι από 20 λεπτά ημερησίως έως και 3-4 ώρες ...δεν έχω στάνταρ σε αυτό Από εβδομάδα θα έχω και Bluetooth και θα δω και εκεί τι γίνεται. .. Edited December 28, 2014 by xiou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Τα έχω γράψει ... Είναι όπως το πήρα από το κατάστημα έχω βάλει greenify από το playstore και επιπλέον χρησιμοποιώ για να αδειάζω την μνήμη ram το The cleaner (δεν ξέρω αν παίζει ρόλο απλά το αναφερω) την φωτεινότητα την έχω στο αυτόματο όλο το εύρος από -5 έως +5 και πολλες φορές το έχω και στο πολύ φωτεινό χωρίς αυτόματο ανάλογα την χρήση. . Ανάλογα αν θέλω να δω κανένα βίντεο κτλ έχω μόνιμα wifi στο σπίτι με συγχρονισμό και τοποθεσία και έξω σε καφέ ή όπου αλλού θέλω νετ βάζω 3g ή wifi εάν υπάρχει. Στο αμάξι ή στις βόλτες τα κλείνω γιατί δεν υπάρχει νόημα να τα έχω ανοιχτά. . Από εφαρμογές δουλεύω πολύ tapatalk, viber, what's up, μουσικη,mail και διάφορα site ενημέρωσης. ..και αρκετές ακόμα αλλά σε μικρότερο βαθμό. ..+ τα τηλέφωνα που μπορεί να είναι από 20 λεπτά ημερησίως έως και 3-4 ώρες ...δεν έχω στάνταρ σε αυτό Από εβδομάδα θα έχω και Bluetooth και θα δω και εκεί τι γίνεται. .. Και εγώ χρησιμοποιώ greenify τις 3 ώρες πάνω κάτω όμως κάθε άλλο από μικρή διαφορά το λες τεσπα δεν ξέρω μπορεί να μην έχω πάρει και κανένα update όπως έχουν γραφτεί κατά καιρούς εδώ εγώ μέχρι στιγμής δεν έχω πάρει κανένα για τις επιδόσεις της μπαταρίας η αύξηση λίγο της απόδοσης που έχουν βάλει μερικοί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Δεν βγαζει καθε μερα 8ωρα , συνηθως παω στις +6 ωρες απλα εδειξα ενα απο τα 8 ωρα που μου εβγαλε για να δειξω που μπορει να φτασει....τελος παντων περισσοτερα για την μπαταρια παμε και στο αναλογο topic μην χαλαμε το θεμα εδω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freyarip Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Τελικα, παρολο που ψηφισα το snapdragon παρηγγειλα το exynos... :rolleyes: Τωρα αναμονη.......... πως θα αντεξω μεχρι να ερθει? Ε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Πόσες μέρες έχει αναμονή. .?? Οποίο και να πάρεις θα το ευχαριστηθείς. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. January 1, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Τελικα, παρολο που ψηφισα το snapdragon παρηγγειλα το exynos... :rolleyes: Τωρα αναμονη.......... πως θα αντεξω μεχρι να ερθει? Ε? Καλώς να έρθει και να το χαρείς! ;) Το ροζ παρήγγειλες τελικά; Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 ULTRA {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freyarip Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Καλώς να έρθει και να το χαρείς! ;) Το ροζ παρήγγειλες τελικά; Ευχαριστωωωω! Ναι εννοειται το ροζακι! :D Τελικα δεν αντεξα και το πηρα απο Πολωνικο καταστημα. Ελπιζω να ειμαι οκ με εγγυηση κτλ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. January 1, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Ευχαριστωωωω! Ναι εννοειται το ροζακι! :D Τελικα δεν αντεξα και το πηρα απο Πολωνικο καταστημα. Ελπιζω να ειμαι οκ με εγγυηση κτλ... H Πολωνία καλύπτεται από εγγύηση οπότε μια χαρά θα είσαι πιστεύω!Άντε η ώρα η καλή λοιπόν! :p Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 ULTRA {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 (edited) Τελικα παιδια διαβασα ολο το θεμα και οι διαφορες ειναι αμελητεες εγω προσωπικα πηρα το exynos μονο και μονο επειδη πιθανον να εχει λιγο καλυτερη αποδοση στο Multitasking και στη μπαταρια, οπως και να χει και τα 2 μοντελα ειναι πανομοιοτυπα. Edited January 3, 2015 by em_seven Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freyarip Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Πόσες μέρες έχει αναμονή. .?? Οποίο και να πάρεις θα το ευχαριστηθείς. .. Aκομα περιμενω...... την αλλη βδομαδα λογικα....... Παντως ναι και οι δυο εκδοσεις ειναι σουπερ απλως λενε οτι υπερτερει λιγο το εχυνος σε ταχυτητα και μπαταρια. Τι να πω, θα δειξει.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Aκομα περιμενω...... την αλλη βδομαδα λογικα....... Παντως ναι και οι δυο εκδοσεις ειναι σουπερ απλως λενε οτι υπερτερει λιγο το εχυνος σε ταχυτητα και μπαταρια. Τι να πω, θα δειξει.... Να μας βγάλεις φωτογραφίες να δούμε πως είναι σε ροζ (έχει το note 3 σε λευκό με την ροζ θήκη της Samsung s view) και το σκέφτεται για το 4 σε ροζ!!! Με το καλό να σου έρθει. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freyarip Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Να μας βγάλεις φωτογραφίες να δούμε πως είναι σε ροζ (έχει το note 3 σε λευκό με την ροζ θήκη της Samsung s view) και το σκέφτεται για το 4 σε ροζ!!! Με το καλό να σου έρθει. .. Σε ευχαριστω! Ναι εννοειται θα ανεβασω φωτο και μαλιστα σκεφτομαι να κανω και unboxing video στο youtube :) Οταν λες εχει... ποιος?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Σε ευχαριστω! Ναι εννοειται θα ανεβασω φωτο και μαλιστα σκεφτομαι να κανω και unboxing video στο youtube :) Οταν λες εχει... ποιος?? Ναι απο βιασύνη δεν το έγραψα. .η γυναίκα μου!! Θα περιμένουμε λινκ για το unboxig (μια που δεν υπάρχουν σε ροζ) όπως και φωτογραφίες. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. January 6, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Ναι απο βιασύνη δεν το έγραψα. .η γυναίκα μου!! Θα περιμένουμε λινκ για το unboxig (μια που δεν υπάρχουν σε ροζ) όπως και φωτογραφίες. .. Ορίστε ένα unboxing video note 4 σε ροζ :): https://www.youtube.com/watch?v=f_9Zychw00E Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 ULTRA {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 (edited) Thanks ..Έχει πολύ φως και χάνει στο χρώμα. ..καλύτερα γιατί και να το δει η γυναίκα μου δεν θα φαίνεται καλά. . Edited January 6, 2015 by xiou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freyarip Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Thanks ..Έχει πολύ φως και χάνει στο χρώμα. ..καλύτερα γιατί και να το δει η γυναίκα μου δεν θα φαίνεται καλά. . Οντως το συγκεκριμενο βιντεο δεν εχει και τον καλυτερο φωτισμο. Κατσε να ερθει στα χερια μου το τιμημενο και θα δειτε βιντεο με φως ημερας, θα προσπαθησω να αποδοσω οσο καλυτερα μπορω το χρωμα γιατι απο οτι λενε δεν το πιανει η καμερα γιατι ειναι παρα πολυ ανοικτο ροζ. :) Παντως για να μην ξεφευγουμε και απο το θεμα, το ροζ το εχω δει μονο σε οκταπυρινο. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. January 6, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Οντως το συγκεκριμενο βιντεο δεν εχει και τον καλυτερο φωτισμο. Κατσε να ερθει στα χερια μου το τιμημενο και θα δειτε βιντεο με φως ημερας, θα προσπαθησω να αποδοσω οσο καλυτερα μπορω το χρωμα γιατι απο οτι λενε δεν το πιανει η καμερα γιατι ειναι παρα πολυ ανοικτο ροζ. :) Παντως για να μην ξεφευγουμε και απο το θεμα, το ροζ το εχω δει μονο σε οκταπυρινο. ;) Περιμένουμε πως και πως...και ετοιμάσου για μια «βροχή» από likes! ;) Υ.Γ. Και εγώ με snap η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω δει πουθενά... Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 ULTRA {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 εδω ακομα ενα που ειναι με exynos σε ροζ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charsta800 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Χαίρεται και από εμένα! Σκέφτομαι και εγώ για το Note 4 και αυτό με τους snap και exynos με έχει μπερδέψει. Διάβασα στα posts εδώ κάτι με πιθανό ξεκλείδωμα του exynos σε 64bit (αν κατάλαβα καλά) για το lollilop. Δεν το κατάλαβα αυτό! Δηλαδή υπάρχει περίπτωση κάποιο από τα δύο (και ποιο?) να μην πάρει αναβάθμιση σε lollilop. Θέλω να πω ένα κινητό σαν αυτό, που βγήκε μόλις τον Οκτώβρη του 2014, να μην πάρει μια τέτοια αναβάθμιση? Εγώ προσωπικά σκεφτόμουν για το snap μιας και το community για custom roms και τα συναφή, είναι πιο μεγάλο. Τα υπόλοιπα σχετικά με επιδώσεις στα benchmarks, "πιο" γρήγορο άνοιγμα εφαρμογών, "περισσότερη" μπαταρία και μπλα μπλα δεν τα θεωρώ σημαντικό λόγο να προτιμήσει κάποιος το ένα παρά το άλλο. Και απ'ότι διάβασα και εδώ πολλοί πιστεύουν το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. January 6, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 (edited) εδω ακομα ενα που ειναι με exynos σε ροζ! Όντως ποιο ξεκάθαρο αυτό το video φίλε... :) Παρατήρησα πάντως την έκδοση με snap με καλύτερο score στο Antutu σε σύγκριση με την exynos... :blink: Όχι ότι δίνω βαρύτητα σε αυτές τις εφαρμογές αλλά είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε ποιο υψηλά score με τους exynos με αυτή την εφαρμογή!Ίσως να έτρεχε πολλά από πίσω...Anyway μικρή σημασία έχουνε αυτά! Χαίρεται και από εμένα! Σκέφτομαι και εγώ για το Note 4 και αυτό με τους snap και exynos με έχει μπερδέψει. Διάβασα στα posts εδώ κάτι με πιθανό ξεκλείδωμα του exynos σε 64bit (αν κατάλαβα καλά) για το lollilop. Δεν το κατάλαβα αυτό! Δηλαδή υπάρχει περίπτωση κάποιο από τα δύο (και ποιο?) να μην πάρει αναβάθμιση σε lollilop. Θέλω να πω ένα κινητό σαν αυτό, που βγήκε μόλις τον Οκτώβρη του 2014, να μην πάρει μια τέτοια αναβάθμιση? Εγώ προσωπικά σκεφτόμουν για το snap μιας και το community για custom roms και τα συναφή, είναι πιο μεγάλο. Τα υπόλοιπα σχετικά με επιδώσεις στα benchmarks, "πιο" γρήγορο άνοιγμα εφαρμογών, "περισσότερη" μπαταρία και μπλα μπλα δεν τα θεωρώ σημαντικό λόγο να προτιμήσει κάποιος το ένα παρά το άλλο. Και απ'ότι διάβασα και εδώ πολλοί πιστεύουν το ίδιο. Και τα δύο φίλε θα πάρουνε lollilop...Απλά κάποιο μπορεί να πάρει λίγο ποιο νωρίς... Edited January 6, 2015 by UNEXPECTEDGR Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 ULTRA {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Όντως ποιο ξεκάθαρο αυτό το video φίλε... :) Παρατήρησα πάντως την έκδοση με snap με καλύτερο score στο Antutu σε σύγκριση με την exynos... :blink: Όχι ότι δίνω βαρύτητα σε αυτές τις εφαρμογές αλλά είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε ποιο υψηλά score με τους exynos με αυτή την εφαρμογή!Ίσως να έτρεχε πολλά από πίσω...Anyway μικρή σημασία έχουνε αυτά! Και τα δύο φίλε θα πάρουνε lollilop...Απλά κάποιο μπορεί να πάρει λίγο ποιο νωρίς... Αναφέρει και ο ίδιος αν θυμάμαι καλά έχω ένα μήνα και που το είδα το βίντεο ότι είναι προβληματικό το δικό του με έξυνος με υπερθερμάνσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts