Jump to content

Snapdragon Vs Exynos

UNEXPECTEDGR
 Κοινοποίηση

SNAPDRAGON ή EXYNOS  

329 members have voted

1. 1. SNAPDRAGON ή EXYNOS

Recommended Posts

Σήμερα πήρα το δικό μου note 4.. λόγο ότι πριν είχα sony z και ειμουν ευχαριστημένος από τον snapdragon έτσι επέλεξα πάλι Qualcomm snap 805 και ας είχε 40 euros παραπάνω. Με μια ματιά το κινητό σκοτώνει, πολύ γρήγορη απόκριση, καταπληκτική οθόνη και γενικά παει σφαιρα. Όσοι είχαν ήδη κινητό (ναυαρχίδα..) δεν θα δουν τεραστιες διαφορες, ομως είναι σίγουρα ότι καλύτερο κυκλοφορεί. Μόνο που με ξενερώσε λίγο είναι ότι το σύνδεσα με το samsung kies και δεν μου έβγαλε ακόμη την αναβάθμιση σε lollipop ενώ ξέρω πως έχει ξεκινήσει.

εχει βγει μονο για Γερμανια στην συγκεκριμενη περιπτωση(για το μοντελο F δηλαδη ) αλλα μπορεις να την περασεις και τωρα μεσο odin!!

• Απαντήσεις 538
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ξέρει κανείς πως βρίσκουμε τις έξυπνες ρυθμίσεις με τον αισθητήρα ? κατέβασα ενα app hidden settings απο το play store αλλα κανονικά δεν θα έπρεπε να τις βρίσκουμε από τα settings ? Στο note 3 ηταν πιο απλά. please help :confused:

Ξέρει κανείς πως βρίσκουμε τις έξυπνες ρυθμίσεις με τον αισθητήρα ? κατέβασα ενα app hidden settings απο το play store αλλα κανονικά δεν θα έπρεπε να τις βρίσκουμε από τα settings ? Στο note 3 ηταν πιο απλά. please help :confused:

δες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=403111

Κ παλι περιεργο είναι.. δεν μπορεί να το έχουν κάνει τόσο πολύπλοκο. Στο note 3 ηταν απλο μέσα από τις ρυθμίσεις. Κάτι άλλο θα υπάρχει.

Κ παλι περιεργο είναι.. δεν μπορεί να το έχουν κάνει τόσο πολύπλοκο. Στο note 3 ηταν απλο μέσα από τις ρυθμίσεις. Κάτι άλλο θα υπάρχει.

τα εχουν κλειδωμενα! αν θες κρυμμενα καλυτερα! κανεις δεν ξερει γιατι και αν προκειται ποτε να τα ανοιξουν ! ο μονος τροπος αν τα θες τοσο πολυ ειναι αυτος που δινουν τα παιδια!

Επειδή έχω διαβάσει όλες τις καταχωρήσεις που υπάρχουν στο Forum σχετικά με το Note 4 και δεν έχω βγάλει άκρη. (Πολύ μεγάλο μπέρδεμα) Ποιο είναι τελικά καλύτερο ;;; ΤΟ C ή το F ; (και επειδή το έχασα, το C είναι αυτό που έχει τον Exynos ;, γιατι βλέπω ότι πολλοί προτιμάνε αυτό που έχει τον Exynos)

Samsung Note 4

Samsung Galaxy S3

Samsung Tab S 8.4"

Samsung Gear 2

Επειδή έχω διαβάσει όλες τις καταχωρήσεις που υπάρχουν στο Forum σχετικά με το Note 4 και δεν έχω βγάλει άκρη. (Πολύ μεγάλο μπέρδεμα) Ποιο είναι τελικά καλύτερο ;;; ΤΟ C ή το F ; (και επειδή το έχασα, το C είναι αυτό που έχει τον Exynos ;, γιατι βλέπω ότι πολλοί προτιμάνε αυτό που έχει τον Exynos)

δεν υπαρχει καποιο καλυτερο τα ιδια με το ενα ξεχωριζει σε μερικα σημεια και το αλλο σε μερικα αλλα! ει

Δε γίνεται να διαβάσεις όλες τις καταχωρήσεις στο φόρουμ και να μην κατάλαβες ποιο είναι ποιο.

Ακόμα και στις επικεφαλίδες στα θέματα τους το γράφει.

Είναι καθαρά θέμα επεξεργαστή κ ποιο εισάγει επίσημα η Ελλάδα. Ο snap είναι αξιόπιστος το φοράει κ το Sony xperia και ο exynos είναι σκυλί δεν παθαίνει τίποτα. Μόντεμ κ γραφικά καλύτερος ο snap, multitasking καλύτερος ο exynos.

Τι διαφορα εχει για εναν απλο χρηστη το μοντεμ που ειναι καλυτερο στο F μοντελο?

Δηλαδη με την παροδο του χρονου ενας που εχει το C θα αντιμερωπισει καπου προβλημα? Συγνωμη για τις ερωτησεις ασχετοσυνης αλλα μετα απο πολυ καιρο μπλεκομαι ξανα με samsung

Θοδωρής

Τι διαφορα εχει για εναν απλο χρηστη το μοντεμ που ειναι καλυτερο στο F μοντελο?

Δηλαδη με την παροδο του χρονου ενας που εχει το C θα αντιμερωπισει καπου προβλημα? Συγνωμη για τις ερωτησεις ασχετοσυνης αλλα μετα απο πολυ καιρο μπλεκομαι ξανα με samsung

μονο μεγαλυτερες ταχυτητες κατεβασματος στο 4G πουθενα αλλου

Το 4G θεωρητικά υποστηρίζει έως 150mb/sec

Το καινούριο 4G+ που διαφημίζουν Vodafone Cosmote υποστηρίζει 300 mb/sec

Μόνο το F υποστηρίζει το +

Το 4G θεωρητικά υποστηρίζει έως 150mb/sec

Το καινούριο 4G+ που διαφημίζουν Vodafone Cosmote υποστηρίζει 300 mb/sec

Μόνο το F υποστηρίζει το +

Δεν με πολυνοιαζει. Μόνο 3g δουλεύω αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να το δεχτεί και Ο exynos?

Θοδωρής

Δεν με πολυνοιαζει. Μόνο 3g δουλεύω αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να το δεχτεί και Ο exynos?

Όχι δεν το υποστηρίζει το hardware που έχει.

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Model "F" 300Mb/s οταν ερθει περα απο την Αθηνα-Θεσσαλονικη(και σε ολες τις περιοχες τους φυσικα) και αν καλυπτεται η περιοχη σου(στο μελλον)

Model "C" 150Mb/s που θα τα πιασεις οταν και αν καλυπτει η περιοχη σου με 4G απλο ! υπαρχει και τωρα υποστιριζουν 90%(δεν ειναι το ακριβες νουμερο ενα γενικο λεω) καλυψη οι εταιριες σε ολες "σχεδον" τις περιοχες αλλα και παλι δυσκολο να φτασεις 100 με 110 Mb/s παραπανω λιγο χλωμο το βλεπω :ninja: :ninja:

Παιδιά εγώ θέλω να ξέρω αν θα έχω αλλά θέματα με το C έτσι και αλλιώς δεν με νοιάζει. Δεν βάζω τώρα 4G και πάλι.

Σε βάθος χρόνου όμως δεν ξέρω αν θα υπάρξει άλλο θέμα με το C. Έχω μπερδευτεί και εγώ. Εμένα με νοιάζει να πω την αλήθεια αρκετά η αυτονομία.

Και περισσότερο γι'αυτό καταλήγω στο n910 c

Θοδωρής

Παιδιά εγώ θέλω να ξέρω αν θα έχω αλλά θέματα με το C έτσι και αλλιώς δεν με νοιάζει. Δεν βάζω τώρα 4G και πάλι.

Σε βάθος χρόνου όμως δεν ξέρω αν θα υπάρξει άλλο θέμα με το C. Έχω μπερδευτεί και εγώ. Εμένα με νοιάζει να πω την αλήθεια αρκετά η αυτονομία.

Όχι δεν θα έχεις θέμα ούτε σε 3G/4G ούτε σε σήμα κινητής τηλεφωνίας ούτε τίποτα όλα είναι κανονικά ! Εχω το C με κοσμοτε όλα είναι ρολόι και 4G πιάνει και σήμα καμπάνα ! Δεν θα έχεις πρόβλημα σε τπτ

Τι άλλα θέματα να έχεις.

Το πολυ πολύ να ευχαριστηθείς κινητό άψογο χωρίς ίχνος lag!

Για μένα ξανά λέω η καλύτερη υλοποίηση αν δε πειράζεις Ρομ και δε παίζεις παιχνίδια είναι το 8πυρινο. :)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Τι άλλα θέματα να έχεις.

Για μένα ξανά λέω η καλύτερη υλοποίηση αν δε πειράζεις Ρομ και δε παίζεις παιχνίδια είναι το 8πυρινο. :)

Οκ θα περιμένω λίγο γιατί δεν έχει διαθέσιμο όπως είδα σήμερα στο kaizer και τα άλλα μαγαζιά δεν τα ξέρω. Ευχαριστώ πολύ παιδιά

Θοδωρής

Τι άλλα θέματα να έχεις.

Θα μπορουσες να μας αναλυσεις λιγο καλυτερα το παραπανω bold που έχω βάλει ?

Γιατι εγω εχω το C και δεν εχει υπαρξει κατι απο παιχνιδια να δοκιμασα και να μην μπορουσε να το σηκωσει....

Μην λεμε οτι θελουμε ρε παιδια. Και τα 2 ειναι τουμπανα και σηκωνουν τα παντα.

--NickB

Θα μπορουσες να μας αναλυσεις λιγο καλυτερα το παραπανω bold που έχω βάλει ?

Γιατι εγω εχω το C και δεν εχει υπαρξει κατι απο παιχνιδια να δοκιμασα και να μην μπορουσε να το σηκωσει....

Μην λεμε οτι θελουμε ρε παιδια. Και τα 2 ειναι τουμπανα και σηκωνουν τα παντα.

Και εγω το C εχω,αλλα δε παιζω παιχνίδια!

Απλα το f εχει καλυτερη καρτα γραφικων που θεωρητικα βοηθα στο gaming.

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Και εγω το C εχω,αλλα δε παιζω παιχνίδια!

Απλα το f εχει καλυτερη καρτα γραφικων που θεωρητικα βοηθα στο gaming.

εγω πιστευω οτι δεν θα υπαρχει προβλημα με κανενα απτα δυο κ στα παιχνιδια και γενικα... ΑΛΛΑ οσο φαν ειμαι της σαμι με τις διαφορετικες εκδοσεις με κανει να τη σιχαινομαι ειλικρινα γιατι μας κανει πειραματοζωα μπορει να ακουγεται βαρυ.. αλλα πως να νιωθω οταν στο ενα λεει ειναι 8πυρινο αλλα στα 32 bit κλειδωμενο χωρις λογο αντι να δινει τα 64... στο αλλο καλυτερο μοντεμ κ καλυτερη καρτα γραφικων γιατι??:ninja:

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

εγω που το λιωνω στα games δεν καταλαβενει τπτ! δεν κολλαει πουθενα και τα τρεχει ολα! εχω το C!

• The title was changed to Snapdragon Vs Exynos