nickgous Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Γιατι τα Iphone δεν εχουν ουτε F ουτε C ουτε Α ουτε Β? Γιατι οι τιμες των Samsung κατρακυλανε στα Σκρουτζομαγαζα ενω στα Iphone μενουν σταθερες? Πιστεύω ότι τα iPhone είναι ένα υποσυνολο του λειτουργικού του ios κ απευθύνεται κύριος σε αυτούς που έχουν Mac κατεβάζουν από iTunes κ γενικά τέτοιες αμερικανιες. Δηλαδή απευθύνονται σε ένα συγκεκριμένο κοινό που όσο κ να έχει να θα το πάρει. Η summy έχει Android όπως κ ένα σωρό άλλες εταιρείες μεγαλύτερος ανταγωνισμός μεγαλύτερη γκάμα εξου τα f,c,u κ.α και εννοείται καλύτερες τιμές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Γιατι τα Iphone δεν εχουν ουτε F ουτε C ουτε Α ουτε Β? Γιατι οι τιμες των Samsung κατρακυλανε στα Σκρουτζομαγαζα ενω στα Iphone μενουν σταθερες? Σταθερές ούτε στα μήλα μένουν πλέον, απλά ποσοστιαία είναι μικρότερη η απώλεια, αν αγοράσεις τη day 1. Αν αγοράζεις μετά από ένα τετράμηνο από το release ενός Samsung Android, η χασούρα που θα έχεις μετά από ένα χρόνο θα είναι πολύ μικρότερη από ότι αν αγοραζες ένα 128gb iPhone 6 plus, για παράδειγμα. Οπότε όλα σχετικά είναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgous Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Τώρα που αποφάσισα να πάρω το F σε μαύρο εξαντλήθηκε έλεος.. ξεκινά όπου υπάρχει απόθεμα στα 589 euro. Το C είναι στα 535 euro και το U στα 577 euro και όλα ανατρέπονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Τώρα που αποφάσισα να πάρω το F σε μαύρο εξαντλήθηκε έλεος.. ξεκινά όπου υπάρχει απόθεμα στα 589 euro. Το C είναι στα 535 euro και το U στα 577 euro και όλα ανατρέπονται. U Δεν έχεις εγγύηση οπότε δεν θα στο πρότεινα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgous Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 U Δεν έχεις εγγύηση οπότε δεν θα στο πρότεινα Έχεις δίκιο δεν θα το έπαιρνα το U αλλά εξακολουθεί να μου κάνει εντύπωση γιατί πέφτει το C και κρατάει τέτοια τιμή το F ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris10 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Δεν ξέρω τι γίνεται παντός πέφτει πολύ γρήγορα η τιμή του C. Πριν από περίπου 20 μέρες το πήρα 580 τώρα έχει 535.και η ειρονια είναι ότι το έχω στο κουτί περιμένο θήκη.ισα ίσα που το έχω δει. Παράθεση SAMSUNG NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgous Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Δεν ξέρω τι γίνεται παντός πέφτει πολύ γρήγορα η τιμή του C. Πριν από περίπου 20 μέρες το πήρα 580 τώρα έχει 535.και η ειρονια είναι ότι το έχω στο κουτί περιμένο θήκη.ισα ίσα που το έχω δει. Είναι πολύ καλά και τα δύο τηλέφωνα απλά μου κάνει εντύπωση επειδή έπεσε πολύ και φαντάζομαι θα πέσει και άλλο. Ξέρεις πότε παίρνει το C lollipop official ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Είναι πολύ καλά και τα δύο τηλέφωνα απλά μου κάνει εντύπωση επειδή έπεσε πολύ και φαντάζομαι θα πέσει και άλλο. Ξέρεις πότε παίρνει το C lollipop official ? Έχει βγει επίσημα για τα πολωνικά, όλοι οι υπόλοιποι ή περιμένουν ή περνούν την πολωνική με odin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgous Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Έχει βγει επίσημα για τα πολωνικά, όλοι οι υπόλοιποι ή περιμένουν ή περνούν την πολωνική με odin. Επειδή είμαι λίγο άσχετος τι είναι η odin κ πως γίνεται ?? Το μόνο που γνωρίζω είναι ότι είναι πατέντα μόνο για τα κινητά της Samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Επειδή είμαι λίγο άσχετος τι είναι η odin κ πως γίνεται ?? Το μόνο που γνωρίζω είναι ότι είναι πατέντα μόνο για τα κινητά της Samsung. Δες εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=410999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgous Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Δες εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=410999 Αν πάρω το f δεν ξέρω αν θα μου χρειαστεί η διαδικασία του odin αλλά σε ευχαριστώ γιατί μου άνοιξες ένα καινούριο κόσμο μπροστά μου. Νόμιζα ότι για να αλλάξεις rom έπρεπε ντε και καλά να κάνεις root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Αν πάρω το f δεν ξέρω αν θα μου χρειαστεί η διαδικασία του odin αλλά σε ευχαριστώ γιατί μου άνοιξες ένα καινούριο κόσμο μπροστά μου. Νόμιζα ότι για να αλλάξεις rom έπρεπε ντε και καλά να κάνεις root. αν θες να βαλεις official samsung οχι δεν χρειαζεται ρουτ αν δεν θες official και θες αλλες costum roms τοτε ναι χρειαζεται ρουτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Παιδια βλέπω σε sait πωλησεων του σκρουτζ σαν κωδικο πωλησης του 900f εγραφε 900b..Να υποθέσω απο λαθος καθως υπάρχουν f,c και u ετσι δεν ειναι ?? Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. February 26, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Παιδια βλέπω σε sait πωλησεων του σκρουτζ σαν κωδικο πωλησης του 900f εγραφε 900b..Να υποθέσω απο λαθος καθως υπάρχουν f,c και u ετσι δεν ειναι ?? Αναλυτικά στο παρακάτω link όλα τα μοντέλα για το note 4: http://forum.xda-developers.com/note-4/general/galaxy-note-4-versions-cpu-t2883741 Για 900b προφανώς είναι κάποιο λάθος... Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 ULTRA {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Αναλυτικά στο παρακάτω link όλα τα μοντέλα για το note 4: http://forum.xda-developers.com/note-4/general/galaxy-note-4-versions-cpu-t2883741 Για 900b προφανώς είναι κάποιο λάθος... Χαμος απο μοντελα και δεν το ηξερα !!Σε ευχαριστω για την απαντηση.Εγγυηση μονο το C και το F σωστά?Ευχαριστώ για την απάντηση! Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgous Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Χαμος απο μοντελα και δεν το ηξερα !!Σε ευχαριστω για την απαντηση.Εγγυηση μονο το C και το F σωστά?Ευχαριστώ για την απάντηση! Το F και συγγεκριμενα το μαυρο εχει εξαντληθει, σε οσα sait μπηκα να το παραγγειλω μου εγραφε κατοπιν παραγγελιας και διαθεσιμο 4-7 ημερες. Μαλλων σημερα αυριο θα υπαρξει γενικη παραλαβη και θα το μοιρασει στα καταστηματα του skroutz, best price. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k0sta Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Αναμεσα στο f και στο c υπαρχουν διαφορες που μπορει να τις καταλαβει ενας απλος χρηστης;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Αναμεσα στο f και στο c υπαρχουν διαφορες που μπορει να τις καταλαβει ενας απλος χρηστης;;; οχι δεν θα ελεγα οτι υπαρχουν για εναν απλο χρηστη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Μία διαφορά που ίσως και να δεις στην πράξη είναι το 4G+ Μόνο το F το υποστηρίζει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k0sta Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Τοτε δεν υπαρχει λογος να παρω το f που ειναι και πιο ακριβο... Ευχαριστώ πολυ για τις απαντησεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgous Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Τοτε δεν υπαρχει λογος να παρω το f που ειναι και πιο ακριβο... Ευχαριστώ πολυ για τις απαντησεις... Δεν ξέρω αν παιζει καποιο ρολο ενας φιλος μου πηρε το tablet της samsung octacore exynos και μου ειπε οτι ειχε καποια lag . Στα κινητα δεν νομιζω να παιζει καποιο ρολο και ειναι τα ιδια. Παντως το F εχει ανεβει και αλλο ειδικα στα καταστηματα που το δινουν με δοσεις. Οι αφοι κολομβουνη το ειχαν 555 στο skroutz και αν μπεις μεσα στο site το πηγαν 100 euro πανω ενω το C πεφτει και αλλο και αυτο καπως με προβληματιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k0sta Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Δεν ξέρω αν παιζει καποιο ρολο ενας φιλος μου πηρε το tablet της samsung octacore exynos και μου ειπε οτι ειχε καποια lag . Στα κινητα δεν νομιζω να παιζει καποιο ρολο και ειναι τα ιδια. Παντως το F εχει ανεβει και αλλο ειδικα στα καταστηματα που το δινουν με δοσεις. Οι αφοι κολομβουνη το ειχαν 555 στο skroutz και αν μπεις μεσα στο site το πηγαν 100 euro πανω ενω το C πεφτει και αλλο και αυτο καπως με προβληματιζει. Σε ολα τα μεγάλα καταστηματα οι τιμες αναμεσα στα δυο τηλεφωνα ειναι ιδιες μη σου πω οτι στα περισσότερα το c ειναι πιο ακριβο... Δεν εχω κανενα τηλεφωνο απο τα δυο αλλα πιστευω οτι οι τιμες ειναι παιχνιδια των καταστηματων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Δεν ξέρω αν παιζει καποιο ρολο ενας φιλος μου πηρε το tablet της samsung octacore exynos και μου ειπε οτι ειχε καποια lag . Στα κινητα δεν νομιζω να παιζει καποιο ρολο και ειναι τα ιδια. Παντως το F εχει ανεβει και αλλο ειδικα στα καταστηματα που το δινουν με δοσεις. Οι αφοι κολομβουνη το ειχαν 555 στο skroutz και αν μπεις μεσα στο site το πηγαν 100 euro πανω ενω το C πεφτει και αλλο και αυτο καπως με προβληματιζει. Σε ολα τα μεγάλα καταστηματα οι τιμες αναμεσα στα δυο τηλεφωνα ειναι ιδιες μη σου πω οτι στα περισσότερα το c ειναι πιο ακριβο... Δεν εχω κανενα τηλεφωνο απο τα δυο αλλα πιστευω οτι οι τιμες ειναι παιχνιδια των καταστηματων... μην κοιτατε τις τιμες για να καταλαβετε πιο ειναι καλυτερο αυτο εχει σχεση με την Προσφορα/Ζητηση και οχι οτι το ενα ειναι καλυτερο απο το αλλο! + οτι το καθε καταστημα βαζει οτι θελει αναλογα με τον προμηθευτη που εχει σε τι ποσοτητα τα περνει και απο που!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Δεν ξέρω αν παιζει καποιο ρολο ενας φιλος μου πηρε το tablet της samsung octacore exynos και μου ειπε οτι ειχε καποια lag . Στα κινητα δεν νομιζω να παιζει καποιο ρολο και ειναι τα ιδια. Παντως το F εχει ανεβει και αλλο ειδικα στα καταστηματα που το δινουν με δοσεις. Οι αφοι κολομβουνη το ειχαν 555 στο skroutz και αν μπεις μεσα στο site το πηγαν 100 euro πανω ενω το C πεφτει και αλλο και αυτο καπως με προβληματιζει. Τα tablet είχαν της Samsung πάντα θέμα αλλά για το note 4C θέλω να σου πω πως είναι απόλαυση. Τόσο όμορφη λειτουργία δεν έχω δει σε κανένα Samsung κινητό και πίστεψε με έχω πάρει αρκετά και όλα κορυφαία! :) Για να πάρεις μια ιδέα (βάζω λινκ απο βιντεάκι που είχα κάνει) το noteli είναι σε καλυτερη θέση Απ Το S5 που είχα μέχρι πριν λίγες μέρες και ήταν άψογο(με Nova όμως και άλλο app για την έκθεση, ενώ το note με TW και όλα μαμά). S5 lollipop με nova gestures: Αλλά και από όσα note 4 με snap που είχα δοκιμάσει κυρίως σε κυλιση transition και καθόλου hick ups. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgous Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Σήμερα πήρα το δικό μου note 4.. λόγο ότι πριν είχα sony z και ειμουν ευχαριστημένος από τον snapdragon έτσι επέλεξα πάλι Qualcomm snap 805 και ας είχε 40 euros παραπάνω. Με μια ματιά το κινητό σκοτώνει, πολύ γρήγορη απόκριση, καταπληκτική οθόνη και γενικά παει σφαιρα. Όσοι είχαν ήδη κινητό (ναυαρχίδα..) δεν θα δουν τεραστιες διαφορες, ομως είναι σίγουρα ότι καλύτερο κυκλοφορεί. Μόνο που με ξενερώσε λίγο είναι ότι το σύνδεσα με το samsung kies και δεν μου έβγαλε ακόμη την αναβάθμιση σε lollipop ενώ ξέρω πως έχει ξεκινήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts