soulfunkdjx Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Από καμιά 10αρια κινέζικα που περάσαν από το χέρι μου ήταν όντως το μόνο που δουλεύει με τέτοια ακρίβεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkout78 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Στην αναμονη για να παραλαβω και ενα δευτερο inewv7 μιας και με το πρωτο εμεινα ευχαριστημενος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotpitaras Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 το τηλεφωνο για τα λεφτα του ειναι super το μονο προβλημα που εχω ειναι οτι οταν χανει το σημα μερικες φορες δεν το ξαναβρισκει και θελει reboot, εχει τυχει και σε αλλους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sapadak Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Ναι και σε εμένα Παράθεση I am the FireStarter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Σε εμένα δεν έκανε ποτέ κάτι τέτοιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkout78 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Το πρωτο που εχω ουτε και εμενα το εχει κανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 παιδια εμενα στο κινητο μετακεινουντε τα εικονιδια των εφαρμογων μονα τους. εχετε παρατηρησει κατι εσεις? παραδειγμα το εικονιδιο του τηλεφωνου που ειναι αριστερα κατω στην οθονη σημερα το ειδα δεξια κατω??? στην κεντρικη οθονη εχω την ωρα και απο κατω τεσσερα εικονιδια εφαρμογων και σημερα ηταν τα εικονιδια των εφαρμογων απο πανω και η ωρα απο κατω. Ακριβώς το ίδιο με κάνει και σε εμένα , το έκανε δυο φορές , το έχω από τα Χριστούγεννα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkout78 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Και εγω απο τα χριστουγεννα το εχω. Απο που το αγορασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Και εγω απο τα χριστουγεννα το εχω. Απο που το αγορασες;[/quote απο το to2c, Αλλά με παρουσιάζει πολλά προβλήματα η μπαταριά του , και το ακουστικό του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyruskats Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Και εγώ απο το to2c αγορασα το δικο μου πριν τα χριστουγεννα και σε εμένα έχει μπερδέψει κάνα 2 φορες τα εικονίδια. Με τη λογισμικό ήρθαν τα δικά σας; Εγώ το πρωτο που αγορασα πριν τα χριστούγεννα ήρθε με λογισμικό v1.0.5 και αγόρασα κ ακόμα ενα τέλη Ιανουαρίου παλι απο το to2c ήρθε με v1.0.4 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Και εγώ απο το to2c αγορασα το δικο μου πριν τα χριστουγεννα και σε εμένα έχει μπερδέψει κάνα 2 φορες τα εικονίδια. Με τη λογισμικό ήρθαν τα δικά σας; Εγώ το πρωτο που αγορασα πριν τα χριστούγεννα ήρθε με λογισμικό v1.0.5 και αγόρασα κ ακόμα ενα τέλη Ιανουαρίου παλι απο το to2c ήρθε με v1.0.4 . ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ V1.0.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkout78 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Και εγω απο to2c τα αγορασα και τα δυο . το πρωτο ειναι V1.0.4 το δευτερο το περιμενω ειναι ελλαδα οποτε σε κανα δυο μερες πιστευω να το εχω στα χερια μου. Το προβλημα με τα εικονιδια με πια version σας το κανει με την 1.0.4 η 1.0.5. Και πιο style εχετε το μαμα η το αλλο? Γιατι μπορει το μαμα να εχει κανα bug. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopan Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Εγώ παρέλαβα πριν μία εβδομάδα (από To2c) και είχε V1.0.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkout78 Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 παρελαβα και εγω σημερα το δευτερο κινητο απο to2c με δωρα flip case , hard case, εχτρα ζελατινα οθονης ( ηδη ειχε μια πανω το κινητο ) και ανταπτορα αυτοκινητου. version 1.0.5 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Eγώ με 1.0.4 δεν έχω αντιμετωπίσει ως τώρα κανένα πρόβλημα απο αυτά που αναφέρονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkout78 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 ξερει κανεις πως μεσα απο το engineering mode μπορουμε να αυξησουμε τον ηχο του ακουστικου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 ξερει κανεις πως μεσα απο το engineering mode μπορουμε να αυξησουμε τον ηχο του ακουστικου? χα... το ίδιο θέμα είχε και η γυναίκα μου. Ορίστε... η 3 παράγραφος σε ενδιαφέρει. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=374049 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkout78 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Ευχαριστώ έπραξα αναλόγως και είδα διαφορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotpitaras Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 χα... το ίδιο θέμα είχε και η γυναίκα μου. Ορίστε... η 3 παράγραφος σε ενδιαφέρει. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=374049[/QUOT δουλευει και σε unroot?????? ----- προσθήκη μηνύματος 79 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δουλευει και σε unroot???????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Όχι φυσικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkout78 Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Εμένα unroot είναι και το εκανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyruskats Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 και εγώ το δοκίμασα σε unroot και δούλεψε κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkout78 Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 παιδια προσπαθω να κανω εγκατασταση το navigon και αφου τελειψσει την εγκατασταση και παει να συνδεθει μου βγαζει μηνυμα δεν ηταν δυνατη η συνδεση με το διακομιστη ελεγχε την συνδεση στο δικτυο η το διαδικτυο. ενω ειμαι συνδεδεμενος και με τα δυο. ξερει κανεις κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasagel Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 παιδια προσπαθω να κανω εγκατασταση το navigon και αφου τελειψσει την εγκατασταση και παει να συνδεθει μου βγαζει μηνυμα δεν ηταν δυνατη η συνδεση με το διακομιστη ελεγχε την συνδεση στο δικτυο η το διαδικτυο. ενω ειμαι συνδεδεμενος και με τα δυο. ξερει κανεις κατι? το navigon δεν λειτουργει σε δικαρτα κινεζικα κινητα προσπαθησε να εγκαταστησης καποιον αλλο πλοηγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 το navigon δεν λειτουργει σε δικαρτα κινεζικα κινητα προσπαθησε να εγκαταστησης καποιον αλλο πλοηγο Το navigon μια χαρά λειτουργεί σε όλα τα κινητά. Εγώ το λειτουργώ χρόνια τώρα σε κινέζικα. Δοκίμασε φίλε μου άλλη έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts