dagas Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 άκρα του τάφου σιωπή.......μήπως ο φίλος που εγκατέστησε την v9 έκδοση μπορεί να μας κατατοπήσει? Καλημέρα, για να γίνει backup της Rom απαιτείται hard reset, που σημαίνει απώλεια των δεδομένων μου πράγμα που δεν είμαι διατεθειμένος να κάνω. Παράθεση Ας αφήσουμε τους εγωισμούς και ας κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nightwish1975 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Καλημέρα στους INEW V3 PLUS lovers! Διάβασα στο αντίστοιχο forum του http://www.needrom.com ότι μόνο σε όσους έχουν εγκαταστήσει τη v7 rom γίνεται onair αναβαθμιση στη v9!!! Aπό v8 σε v9 δεν παίζει!! Προσπαθώ πάντως εδω και μέρες να εγκαταστήσω οδηγούς USB για το κινητό ώστε να ακουθησεi η διαδικασία μεσω flashtools και δεν μπορώ. Γίνεται η εγκατασταση αλλά έπειτα και ενώ 'εχω απενεργοποιήσει antivirus στο PC βλέπω στο device manager (Win 7 64bit) να εμφανίζεται και να εξαφανίζεται (συνεχώς) o driver!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaka Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Καλημέρα στους INEW V3 PLUS lovers! Διάβασα στο αντίστοιχο forum του http://www.needrom.com ότι μόνο σε όσους έχουν εγκαταστήσει τη v7 rom γίνεται onair αναβαθμιση στη v9!!! Aπό v8 σε v9 δεν παίζει!! Προσπαθώ πάντως εδω και μέρες να εγκαταστήσω οδηγούς USB για το κινητό ώστε να ακουθησεi η διαδικασία μεσω flashtools και δεν μπορώ. Γίνεται η εγκατασταση αλλά έπειτα και ενώ 'εχω απενεργοποιήσει antivirus στο PC βλέπω στο device manager (Win 7 64bit) να εμφανίζεται και να εξαφανίζεται (συνεχώς) o driver!!! Και μενα οταν κουμπωνα το κινητο στο χpc συνεχως συνδεοταν και ξεσυνδεονταν ασταματητα. Φορτωσα ομως την ρομ στο flashtools και οταν το ξανακουμπωσα την περασε κανονικα. Ολα δουλεψαν ρολοι. Επειδη προχθες το ξανασυνδεσα παλι στο pc συνεχιζει να κανει το ιδιο και με την καινουργια ρομ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nightwish1975 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Και μενα οταν κουμπωνα το κινητο στο χpc συνεχως συνδεοταν και ξεσυνδεονταν ασταματητα. Φορτωσα ομως την ρομ στο flashtools και οταν το ξανακουμπωσα την περασε κανονικα. Ολα δουλεψαν ρολοι. Επειδη προχθες το ξανασυνδεσα παλι στο pc συνεχιζει να κανει το ιδιο και με την καινουργια ρομ... Τελικά τα κατάφερα!!! Φλάσαρα την v7 με το Φλαςτουλς και έπειτα πέρασε μόνη της μέσω wifi και η νεώτερη v9 που κάνει το κινητό ακόμη πιο τέλειο. Στο antutu από 20000+ πήγε στα 28000 σκορ!!!!! ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά, απλά μέσω μιας αναβάθμισης και μόνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Το τηλέφωνό μου είναι νεκρό... πέρασα τη V8 πριν 3 μέρες και ξαφνικά χθες βράδυ έφαγε ένα κόλλημα στο viber..του εκανα επανεκκίνηση και δεν ξανάνοιξε ποτέ...το εβαλα να φορτίσει μπας και...τίποτα όμως...του εβαλα τη 2η μπαταρία, πάλι τίποτα... Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaka Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Το τηλέφωνό μου είναι νεκρό... πέρασα τη V8 πριν 3 μέρες και ξαφνικά χθες βράδυ έφαγε ένα κόλλημα στο viber..του εκανα επανεκκίνηση και δεν ξανάνοιξε ποτέ...το εβαλα να φορτίσει μπας και...τίποτα όμως...του εβαλα τη 2η μπαταρία, πάλι τίποτα... Δοκιμασε να ξαναπερασεις ρομ με το flashtools Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Δοκιμασε να ξαναπερασεις ρομ με το flashtools Προσπάθησα αλλά δεν ξεκινάει η διαδικασία...ακούγεται ο ήχος όταν συνδέω το usb και το αναγνωρίζει, αλλά τίποτα... Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaka Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Κατι σε hardware μοιαζει αλλα ας σου πει καποιο παιδι που ξερει καλυτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 22, 2015 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Προσπάθησα αλλά δεν ξεκινάει η διαδικασία...ακούγεται ο ήχος όταν συνδέω το usb και το αναγνωρίζει, αλλά τίποτα... Προσπάθησε να ακολουθήσεις τη διαδικασία flashαρίσματος συνδέοντας τη συσκευή χωρίς τη μπαταρία. Αν δεν κάνει τίποτα δοκίμασε το ίδιο πατώντας ταυτόχρονα το πλήκτρο vol+ ή vol-. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gberbat77 Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Έχω κάνει wireless update σε v9 και χρειάζομαι πάλι root,μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει γιατί δεν το έχω ξανακάνει 1ον και 2 ον έχω ακούσει ότι παίζει και να μην ανοίξει ποτέ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 26, 2015 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Δες τον οδηγό που βρίσκεται στο πρώτο post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gberbat77 Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Δεν μπορώ να βγάλω άκρη, δεν είμαι και πολύ ίδιος σε αυτά, αλλά δεν πειράζει σε ευχαριστω πολύ για τον χρόνο σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chridimi1 Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Παιδιά είμαι ανάμεσα στο v3 plus και το lenovo a8 και τα δυο είναι στα παρόμοια λεφτά τι πιστεύετε ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Προσπάθησε να ακολουθήσεις τη διαδικασία flashαρίσματος συνδέοντας τη συσκευή χωρίς τη μπαταρία. Αν δεν κάνει τίποτα δοκίμασε το ίδιο πατώντας ταυτόχρονα το πλήκτρο vol+ ή vol-. Δυστυχώς τιποτα...μαλλον παει για αποστολη στην Κινα..εχει κανεις καποια εμπειρια απο κινεζικη εγγυηση? Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 28, 2015 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Δυστυχώς τιποτα...μαλλον παει για αποστολη στην Κινα..εχει κανεις καποια εμπειρια απο κινεζικη εγγυηση? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408645 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Καλημερα!!Εχει δοκιμαση κανεις την μπαταρια απο το leago lead 5 αν ταιριαζη σε αυτο το τηλεφωνο?ειδα στο νημα του v3 οτι το εχουν επιχειρηση Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deputamadre Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Μόλις το παρέλαβα βρήκαμε καμιά λύση για το πρόβλημα με την cosmote SIM? Μου παρουσιάζει το ίδιο θέμα με του παρακάτω συνομιλητές δεν ακούω σε κάποιες κλήσεις ενώ με ακούνε κανονικά. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaka Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Μόλις το παρέλαβα βρήκαμε καμιά λύση για το πρόβλημα με την cosmote SIM? Μου παρουσιάζει το ίδιο θέμα με του παρακάτω συνομιλητές δεν ακούω σε κάποιες κλήσεις ενώ με ακούνε κανονικά. Ευχαριστώ Με ποια εκδοση ρομ σου ηρθε; μηπως καμια πιο καινουργια σου εκανε δουλεια; Εγω παντως δε μπορω να σε διαφωτισω μιας ειμαι με vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deputamadre Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 (edited) φίλε βρήκες άκρη?? έχω το ίδιο πρόβλημα ----- προσθήκη μηνύματος 89 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σ ευχαριστώ. Πώς κάνω αναβάθμιση Rom ? ----- προσθήκη μηνύματος 38 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σ ευχαριστώ. Πώς κάνω αναβάθμιση Rom ? Φίλε έχω το ίδιο πρόβλημα και την λύση αν κα προσωρινή μου την έδωσε η cosmote.. Απενεργοποίησε το 3G από τκαι το πρόβλημα λύθηκε, Ρυθμίσεις- περισσότερα- Δίκτυα κινητής -Υπηρεσία 3G ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για όσους νέους κατόχους αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τα V3 plus να μην μπορούν να ακούσουν τον συνομιλητή τους από Cosmote ως προσωρινή λύση να απενεργοποίηστε το 3G από και το πρόβλημα λύθηκε, Ρυθμίσεις- περισσότερα- Δίκτυα κινητής -Υπηρεσία 3G. Βέβαια προσωρινό και αν κάποιος ανακαλύψει την οριστική λύση ή δώση καμια λύσξη η cosmote ας βοηθήσει.. Edited August 1, 2015 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkolt Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 καλημερα παιδια. εχω το κινητο 4 μηνες και ολα καλα. πριν 2 βδομαδες μου επεσε και εσπασε η οθονη και δε δουλευει και το touch. μιλησα με gearbest και inew αλλα με γραψανε. τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Δοκίμασε να μιλήσεις με VickMall. Με σπασμένο panel αλλά και digitizer, ίσως δεν αξίζει το κόστος ανταλλακτικών+μάστορα (αν δεν το αλλάξεις εσύ). Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nightwish1975 Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 (edited) To μεσημέρι έκανε αυτόματα update την version 11 του firmware. Ξέρει κανεις τι παραπάνω προσφέρει η νέα rom? Παρατήρησα πάντως ότι μετά το update αργεί να βρει το σήμα τις κινητής το τηλ :( Τίποτα??? Κανείς πλέον δεν ασχολείται με το υπέροχο αυτό τηλ? Edited August 5, 2015 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 5, 2015 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Δε δοκιμάζεις και μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nightwish1975 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 καλημέρα παιδιά! Έχει περάσει ΟΤΑ κάποιος άλλος εκτός από μένα τη νέα official έκδοση rom V11? Δεν έχω καταλάβει κάποια ιδιαίτερη διαφορά σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση και δε βρίσκω πουθενά changelog. Οϋτε στο site της εταιρίας αναφέρεται κάτι σχετικό. Πάντως πολλές φορές όταν χαθεί το σήμα μετά δεν επανέρχεται και πρέπει να κάνω restart με τη νέα rom. Μάλλον αποτυχημένη αναβάθμιση την κόβω :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nightwish1975 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Καλησπέρα παιδιά!! Εϊμαι ευχαριστημένος κάτοχος ενός V3+ και θέλω να ρωτήσω το εξής. η θύρα microsim της δεύτερης κάρτας υποστηρίζει 3G? Έχω σαν βασικό αριθμό έναν απο Q και απέκτησα και ενα F2G από το οποίο θέλω χρησιμοποιώ και το ίντερνετ. Όμως μου δίνει μόνο 2G. Όταν το βάλω στην πρώτη θέση τότε δουλεύει κανονικά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts