costaspap Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 (edited) Εχω ήδη επικοινωνήσει με εκτελωνιστή που στο παρελθόν με είχε εξυπηρετήσει (με το αζημίωτο βέβαια) να δούμε το τελικό ποσό και αναλόγως θα πράξουμε. Ναι θα δω το link και βεβαίως σε κόσμια πλαίσια (δεν είμαστε κάφροι) θα δω μήπως μπορέσουμε να βρούμε μία από κοινού λύση με το κατάστημα το οποίο πιστεύω ότι και θα γίνει. Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου Edited December 29, 2014 by costaspap Παράθεση Καλό θα ήταν να μην ξεχνάμε τα παιδιά εδώ μέσα που μας βοηθούν σπαταλώντας τον χρόνο τους και μοιράζοντας τις γνώσεις τους μαζί μας. Σας ευχαριστούμε ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaka Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους... Το ματιασα το κινητακι Ξαφνικα σταματησε να δουλευει το εξωτερικο ηχειο. Δε ακουγεται κανενας ηχος εντελως. Το ακουστικο λειτουργει κανονικα. Το εκανα και ενα reboot και δεν ακουστικε ουτε ο ηχος του startup. καμια ιδεα καποιος ρε παιδια; μεχρι εχθες δουλευε κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους... Το ματιασα το κινητακι Ξαφνικα σταματησε να δουλευει το εξωτερικο ηχειο. Δε ακουγεται κανενας ηχος εντελως. Το ακουστικο λειτουργει κανονικα. Το εκανα και ενα reboot και δεν ακουστικε ουτε ο ηχος του startup. καμια ιδεα καποιος ρε παιδια; μεχρι εχθες δουλευε κανονικα Σίγουρα δεν έχεις στην σίγαση την συσκευή ε? Δεν νομίζω, απλά πολλές φορές γίνονται κάτι τέτοιο. Αλλιώς κάντο άλλο ένα reboot μπας και. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaka Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Ακουγεται ενα "τσικ τσικ τσικ" αν κολλησεις το ηχειο στο αυτι σου. Μαλλον τα φτυσε το ηχειο. Αν το ανοιξω ή το παω σε μαστορα για φτιαξιμο θεωρητικα χανω εγγυηση; Δε ψηνομαι να το στελνω κινα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Ακουγεται ενα "τσικ τσικ τσικ" αν κολλησεις το ηχειο στο αυτι σου. Μαλλον τα φτυσε το ηχειο. Αν το ανοιξω ή το παω σε μαστορα για φτιαξιμο θεωρητικα χανω εγγυηση; Δε ψηνομαι να το στελνω κινα... Εννοείται πως την χάνεις. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaka Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 (edited) Εγραψα και στο νημα του v3... το ανοιξα και βρηκα κομενο καλωδιακι αλλα συνεχιζει να μη δουλευει αφου το ξανακολλησα. θα μπορεσω να βρω καινουργιο ανταλακτικο ηχειο λετε; Λυθηκε το προβλημα. Μαλλον απο καποιο πεσιμο που εκανε η κορη μου κουνηκαν καποιες επαφες. Το πηγα σε μαστορα σημερα και εγινε... Edited January 14, 2015 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GReaders Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 το παρελαβα σημερα το μεσημερι μετα απο 25 μερες περιπου ταξιδι,και η 1η εντυπωση ειναι παρα πολυ καλη. (βέβαια είναι το 1ο μου android κινητό...) η 1η κληση έγινε απο Cosmote sim κανονικου μεγεθους με το σηματακι 3G αναμμένο,και δεν μου εμφάνισε κάποιο πρόβλημα από αυτό που αναφέρατε. έχει μέσα την έκδοση v6 από οτι ειδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanos_ATH Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Mεσα στις λιγες μερες που το εχω στα χερια μου μπορω να πω οτι σε γενικες γραμμες ειμαι ευχαριστημενος. Οθονη εξαιρετικη, καθαρο μενου με καλη αποκριση, κανενα κολημα. Με μια καρτα vodafone που το δουλευω δεν εχω το προβλημα με τισ κλησεις που εχει προαναφερθει. Το 3G του μονο ισως δεν εχει και το δυνατοτερο σημα και κανει καποιες βυθισεις στο σημα χωρις ομως ποτε να κοβεται εντελως. Μπαταρια με μετρια χρηση κλησεων + 1 ωρα πλοηγηση και ανοιχτα wifi or 3g για μερικες ωρες βγαζει σιγουρα 1 μερα. Βεβαια ακομα δεν το εχω φορτωσει με πολλα προγραματα που καταναλωνουν πορους απο την μπαταρια. Ισως καποιοι που διαμαρυρωνται για την μπαταρια λογικα δουλευουν παιχνιδια η προγραματα που πινουν το αιμα της σε μονιμη βαση, οπως facebook κτλ. Τωρα επι του παροντος εχει βρει κανεις κατι εγκυρο και δοκιμασμενο για root και καποιο custom recovery ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costaspap Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 (edited) Μετά από χίλια μύρια κυματα και αφού πληρώσαμε τελικά τελωνειο, δασμους, αμοιβες κλπ για 3 συσκευες 220 ζεστά €πουλα + την αγορά τους απο gearbest ηρθαν στα χέρια μας. Οσο για το root σου παραθέτω τις κινήσεις μου: Εννοείται πως αυτό γίνεται με δική σου ευθύνη Στο δικό μου έπιασε αλλά στου φίλου μου - ιδια παρτιδα V06 - με οδηγιες που του έδινα μεσω τηλ ΔΕΝ έπιασε και ετσι θα το δοκιμάσουμε ξανα απο κοντα. 1. drivers εδώ 2. root με αυτό εδώ μεσα απο CWM (περνας το zip στο root της sd kai bootαρεις σε CWM) ή 3. custom prerooted rom εδώ ακολούθησε τις οδηγίες με προσοχή μην το brickάρεις και ψάχνεσαι. Edited January 14, 2015 by costaspap Παράθεση Καλό θα ήταν να μην ξεχνάμε τα παιδιά εδώ μέσα που μας βοηθούν σπαταλώντας τον χρόνο τους και μοιράζοντας τις γνώσεις τους μαζί μας. Σας ευχαριστούμε ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanos_ATH Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Μετά από χίλια μύρια κυματα και αφού πληρώσαμε τελικά τελωνειο, δασμους, αμοιβες κλπ για 3 συσκευες 220 ζεστά €πουλα + την αγορά τους απο gearbest ηρθαν στα χέρια μας. Οσο για το root σου παραθέτω τις κινήσεις μου: Εννοείται πως αυτό γίνεται με δική σου ευθύνη Στο δικό μου έπιασε αλλά στου φίλου μου - ιδια παρτιδα V06 - με οδηγιες που του έδινα μεσω τηλ ΔΕΝ έπιασε και ετσι θα το δοκιμάσουμε ξανα απο κοντα. 1. drivers εδώ 2. root με αυτό εδώ μεσα απο CWM (περνας το zip στο root της sd kai bootαρεις σε CWM) ή 3. custom prerooted rom εδώ ακολούθησε τις οδηγίες με προσοχή μην το brickάρεις και ψάχνεσαι. ....... ναι αλλα για να περασεις το SU zip χρειαζεται να εχεις περασει πριν custom recovery. Αλλα για να περασεις custom recovery ( δεν εχω βρει για την ωρα καποιο) μεσα απο MUTools πρεπει να εισαι root. Διαφορετικα σε αρουταριστο τηλ μονο απο flash tools μπορεις να βαλεις custom recovery. Συνεπως σε ποιο CWM recovery αναφερεσαι?? Με το stock recovery το περασες το SU zip ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costaspap Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 ....... ναι αλλα για να περασεις το SU zip χρειαζεται να εχεις περασει πριν custom recovery. Αλλα για να περασεις custom recovery ( δεν εχω βρει για την ωρα καποιο) μεσα απο MUTools πρεπει να εισαι root. Διαφορετικα σε αρουταριστο τηλ μονο απο flash tools μπορεις να βαλεις custom recovery. Συνεπως σε ποιο CWM recovery αναφερεσαι?? Με το stock recovery το περασες το SU zip ?? Στο 3ο link εχει τις οδηγιες οταν τελειωσα με αυτο ΔΕΝ ηταν rooted το τηλ και εκανα το βημα στο link 2 και ολα οκ Παράθεση Καλό θα ήταν να μην ξεχνάμε τα παιδιά εδώ μέσα που μας βοηθούν σπαταλώντας τον χρόνο τους και μοιράζοντας τις γνώσεις τους μαζί μας. Σας ευχαριστούμε ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanos_ATH Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 (edited) Στο 3ο link εχει τις οδηγιες οταν τελειωσα με αυτο ΔΕΝ ηταν rooted το τηλ και εκανα το βημα στο link 2 και ολα οκ Συνεπως του περασες πρωτα την custom rom του κινεζου και ετσι σου περασε το custom recovery. ...... Δεν θα το εκανα και δεν θα το προτεινα αυτο μια και η δικη του rom η εργοστασιακη που φοραει η V06 ειναι μια χαρα και τελειως καθαρη απο κινεζικα apps. Προτιμοτερο ειναι λοιπον να βρεθει καποιο apk που να το ρουταρει με την υπαρχουσα rom που εχει τωρα ..... με kingo η iroot εχει κανεις δοκιμασει και να δουλεψε οκ ?? Edited January 14, 2015 by Thanos_ATH Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagasas Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Παιδια εγω root το εκανα με το vroot με το pc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Και εγώ με vroot(iroot το βγαζει η τελευταια εκδοση) εκανα ρουτ κανονικα και στη συνεχεια εκανα εγκατασταση απο πανω το super su Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaka Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Μετά από χίλια μύρια κυματα και αφού πληρώσαμε τελικά τελωνειο, δασμους, αμοιβες κλπ για 3 συσκευες 220 ζεστά €πουλα + την αγορά τους απο gearbest ηρθαν στα χέρια μας. Οσο για το root σου παραθέτω τις κινήσεις μου: Εννοείται πως αυτό γίνεται με δική σου ευθύνη Στο δικό μου έπιασε αλλά στου φίλου μου - ιδια παρτιδα V06 - με οδηγιες που του έδινα μεσω τηλ ΔΕΝ έπιασε και ετσι θα το δοκιμάσουμε ξανα απο κοντα. 1. drivers εδώ 2. root με αυτό εδώ μεσα απο CWM (περνας το zip στο root της sd kai bootαρεις σε CWM) ή 3. custom prerooted rom εδώ ακολούθησε τις οδηγίες με προσοχή μην το brickάρεις και ψάχνεσαι. Μη παραγγελνεται 3 συκευες ταυτοχρονα ρε παιδια. Μια μια και απλο ταχυδρομιο. Κριμα τζαμπα λεφτα δινεται στα τελωνεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanos_ATH Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 (edited) Εχει κανεις παιδες λογαριασμο στο 4pda.ru για να κατεβασει απο εδω http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=616679&st=160#entry36878836 απο την λιστα τo 6 και το 7 απο τα spoilers ta links με το: rua1_autoCWM-v5.5.0.4_for_iNewV3plus.img ( cwm recovery) μαζι με αυτο που εχει απο κατω: MT6592_Android_scatter.txt (scatter file). Εαν τα εχουμε μπορουμε μεσα απο το flash tools να περασουμε to CWM recovery (ωστε να μπορουμε να κανουμε διαφορα πραγματα μετα πχ. backup, wipe, root) χωρις να αλλαξουμε και την stock rom που ηδη φοραει (V06) Οσο και αν εψαξα δεν τα εχω βρει αλλου, αλλα για να τα κατεβασεις απο το ρωσικο θελει να εχεις λογαριασμο. Αν λοιπον καποιος εχει απο εκει την δυνατοτητα να τα παρει ας δωσει μια βοηθεια για ολους μας. Edited January 19, 2015 by Thanos_ATH Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GReaders Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Εχει κανεις παιδες λογαριασμο στο 4pda.ru για να κατεβασει απο εδω http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=616679&st=160#entry36878836 απο την λιστα τo 6 και το 7 απο τα spoilers ta links με το: rua1_autoCWM-v5.5.0.4_for_iNewV3plus.img ( cwm recovery) μαζι με αυτο που εχει απο κατω: MT6592_Android_scatter.txt (scatter file). Εαν τα εχουμε μπορουμε μεσα απο το flash tools να περασουμε to CWM recovery (ωστε να μπορουμε να κανουμε διαφορα πραγματα μετα πχ. backup, wipe, root) χωρις να αλλαξουμε και την stock rom που ηδη φοραει (V06) Οσο και αν εψαξα δεν τα εχω βρει αλλου, αλλα για να τα κατεβασεις απο το ρωσικο θελει να εχεις λογαριασμο. Αν λοιπον καποιος εχει απο εκει την δυνατοτητα να τα παρει ας δωσει μια βοηθεια για ολους μας. τσεκαρισε εδώ,είναι στα αγγλικά: http://www.chinaphonearena.com/forum/Thread-Tutorial-iNew-V3A-MTK-6592-Octa-core-CWM-Recovery-Root?highlight=iNew+V3A πρέπει να είναι αυτό που ζητάς, η εγγραφή είναι δωρεάν νομίζω,και μετά μπορείς να κατεβάσεις ότι θες. και διάβασε όλα τα post πριν κάνεις οτιδήποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voliotisgr Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 (edited) ROM Mobile iNEW V3+ ROM Android 4.4.2 ONLY MT6592 Update Official ROM iNEW V3+ Version: CXQ_V3A_INEW_V08 – CHUANGXINQI-V3A-INEW-QB15D-S539-6592KKV1.0.0 - KOT49H απενεργοποιηστε το Adblock Plus αν εχεται για να δειτε το link στο http://www.needrom.com http://www.needrom.com/download/inew-v3/ ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- τσεκαρισε εδώ,είναι στα αγγλικά: http://www.chinaphonearena.com/forum/Thread-Tutorial-iNew-V3A-MTK-6592-Octa-core-CWM-Recovery-Root?highlight=iNew+V3A πρέπει να είναι αυτό που ζητάς, η εγγραφή είναι δωρεάν νομίζω,και μετά μπορείς να κατεβάσεις ότι θες. και διάβασε όλα τα post πριν κάνεις οτιδήποτε. https://mega.co.nz/#!9YBwCYQI!Qp-fylYic1Cj_eaMFQaM1MLl_DNFb04p7AJHAA-eoDs Edited January 27, 2015 by voliotisgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanos_ATH Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 (edited) https://mega.co.nz/#!9YBwCYQI!Qp-fylYic1Cj_eaMFQaM1MLl_DNFb04p7AJHAA-eoDs @voliotisgr ΑΨΟΓΟΣ !! Χιλια ευχαριστω απο εμενα και απο πολλους ακομα φανταζομαι για τον χρονο και τον κοπο σου να τα ανεβασεις ολα μαζι. Καλο θα ηταν το link: https://mega.co.nz/#!9YBwCYQI!Qp-fylYic1Cj_eaMFQaM1MLl_DNFb04p7AJHAA-eoDs να μπει στην πρωτη σελιδα ως οδηγος (περιλαμβανει CWM recovery + scarrer file + superSU zip + SP flash tool). Επισης βαζω ενα link για πιο προσφατο flash tool (SP_Flash_Tool_v5.1352.01) εδω: http://d-h.st/weue Τωρα drivers για pc που να δουλεουν απολυτα σωστα ποιοι προτεινονται για εγκατασταση?? Με τους PDAnet einai ok ?? ειδικα αν προκειται για Win7 64bit ? ή χρειαζεται εγκατασταση και τους MT65xx Preloader driver μεσα απο το device manager οπως λεει στο τελευταιο ποστ στο http://www.chinaphonearena.com/forum/Thread-Tutorial-iNew-V3A-MTK-6592-Octa-core-CWM-Recovery-Root?highlight=iNew+V3A Edited January 26, 2015 by Thanos_ATH Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voliotisgr Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 (edited) ολοι οι drivers για MTK μεσα στο φακελο υπαρχουν και καποιες οδηγιες http://www.easybytez.com/mwu0rrxya1t0 Edited January 27, 2015 by voliotisgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhsnikou Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 πως ειναι το κινητο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhsnikou Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 πως ειναι το κινητο;; σκεφτομαι να το παραγγειλω..εχει προβληματα με το gps και το σημα οπως λεγεται;; πειτε μου αμεσα,αν γινεταιι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaka Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 σκεφτομαι να το παραγγειλω..εχει προβληματα με το gps και το σημα οπως λεγεται;; πειτε μου αμεσα,αν γινεταιι Εγω προσωπικα το δουλευω αρκετα στη δουλεια μου το gps και δεν εχω κανενα προβλημα. Μαλιστα το θεωρω καλυτερο απο του t11 που ειχα πριν. Το σημα ειναι εξαιρετικο απλα εγω εχω Vodafone εχουν αναφερθει θεματα με αλλους που ειχαν cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dagas Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 (edited) Καλησπέρα σήμερα έλαβα και το δικό μου, είναι εύκολο κάποιος φίλος να μου πει πως το κάνουμε root? Άκυρο τελικά το έκανα με το iRoot Edited January 30, 2015 by dagas Παράθεση Ας αφήσουμε τους εγωισμούς και ας κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 31, 2015 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 @voliotisgr ΑΨΟΓΟΣ !! Χιλια ευχαριστω απο εμενα και απο πολλους ακομα φανταζομαι για τον χρονο και τον κοπο σου να τα ανεβασεις ολα μαζι. Καλο θα ηταν το link: https://mega.co.nz/#!9YBwCYQI!Qp-fylYic1Cj_eaMFQaM1MLl_DNFb04p7AJHAA-eoDs να μπει στην πρωτη σελιδα ως οδηγος (περιλαμβανει CWM recovery + scarrer file + superSU zip + SP flash tool). Επισης βαζω ενα link για πιο προσφατο flash tool (SP_Flash_Tool_v5.1352.01) εδω: http://d-h.st/weue Τωρα drivers για pc που να δουλεουν απολυτα σωστα ποιοι προτεινονται για εγκατασταση?? Με τους PDAnet einai ok ?? ειδικα αν προκειται για Win7 64bit ? ή χρειαζεται εγκατασταση και τους MT65xx Preloader driver μεσα απο το device manager οπως λεει στο τελευταιο ποστ στο http://www.chinaphonearena.com/forum/Thread-Tutorial-iNew-V3A-MTK-6592-Octa-core-CWM-Recovery-Root?highlight=iNew+V3A Μπήκε στο πρώτο post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts