siciliano Δημοσιεύτηκε November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 17, 2014 http://i423.photobucket.com/albums/pp311/myphone123/volt.png Μήπως ξερει κανείς αν οι υπογραμμισμένες τιμές είναι φυσιολογικές; Δεν θα πρεπε να είναι κοντά στα 12 volt; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Z_teC Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Φυσιολογικές δεν είναι. Αλλά μάλλον γίνεται η μέτρηση λάθος γιατί αλλιώς δε νομίζω να άνοιγε καν το pc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Συμφωνώ, αλλιώς δεν θα άνοιγε ο υπολογιστής σου η θα είχες αλλά θέματα υπόλειτουργίας. Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Φυσιολογικές δεν είναι. Αλλά μάλλον γίνεται η μέτρηση λάθος γιατί αλλιώς δε νομίζω να άνοιγε καν το pc. Συμφωνώ, αλλιώς δεν θα άνοιγε ο υπολογιστής σου η θα είχες αλλά θέματα υπόλειτουργίας. Ακριβώς. δοκίμασε και με άλλα προγράμματα να δεις τι σου βγάζει. Το Speedfan προφανώς δεν υποστηρίζει την μητρική σου Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. November 18, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Και με το everest τα ίδια μου βγάζει. Υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα ή τρόπος, πιο αξιόπιστος; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Και με το everest τα ίδια μου βγάζει. Υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα ή τρόπος, πιο αξιόπιστος; Το BIOS τι δειχνει; Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. November 18, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Το BIOS τι δειχνει; Μπήκα στο bios και λέει 12,365 V, οπότε εντάξει. :) Δεν ήξερα ότι υπάρχει αυτή η δυνατότητα στο bios. :O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts